Tesettür Giyimde Kap Seçimi Nasıl Yapılmalıdır?

Tesettürün yaygın olduğu bir dönemde en çok kullanılan dış giyim ürünlerinden biri de bone. Şapkalık tesettür sayısının artması nedeniyle son dönemde şapka ürünlerine yoğun ilgi ve ilgi olmuştur. Kepler, ince kumaşlardan yapılmış, diz altı ince yazlık dış giyim ürünleridir. Kapların birçok rengi ve çeşidi vardır. Kaplar düğme veya fermuarlı olarak tasarlanmıştır. Tesettür giyimine önem verenlerin gardıroplarında olması gereken üç tesettür ürününden biri zaten dış giyim ürünleridir. Kupa ile kaban arasındaki fark tesettürden ayak bileklerine kadar uzanan uzun dış giyim ürünleridir. Ek olarak, yaz veya kış için iki model üst modeli vardır.

Sadece yaz aylarında ince giysiler üzerine ince kumaşlar olarak tasarlanmıştır. Ayrıca kapların modelleri pardösü giyiminden farklı hat ve modellere sahiptir. Genellikle üst ve tunik karışımı olarak tasarlanırken, aynı zamanda farklı modeller uzun elbiselere benzeyen süslü modeller olarak tasarlanır. Bunlar pantolon ve kot pantolonla birlikte daha zarif görünüyor. Yazın giyilebilen ve sıcak yaz günlerine uyum sağlayan canlı renklerden oluşmaktadır. Bazı insanlar kap ve pardösü arasındaki farkı anlayamaz. Çünkü dikkat edene kadar hiçbiri birbirine benzemez.

https://www.modaselvim.com/kap-kaban

Tesettür Kap Ve Pardösü Arasındaki Farklılıklar Nelerdir?

Kap, diğer tesettür giysilere göre daha yeni bir model olduğu için genellikle pardösü karıştırılır. Aralarındaki en belirgin fark boylarıdır. Kap modellerinin uzunluğu diz altında biterken, montlar topuklara kadar uzanabilmektedir. Kap bir elbise gibi ya da bir elbiseyi tamamlayıcı olarak daha çağdaş ve şık tarzlarda üretilirken, pardösü biraz daha muhafazakar. Kaplar ılık, sıcak ve güneşli günlerde giyildiği için daha parlak renklerde ve daha ince üretilmektedir. Pardösüler ise ince ve canlı renkler olabilirken genellikle koyu ve kalın tercih edilir.

Kap Satın Alırken Nelere Dikkat Edilmelidir?

Tüm giysilerde kullanılan tesettür dış giyim kap satın alınıyorken dikkat edilmesi gereken çok nokta yoktur. Önünüzde duran uzun diz boyu dış giyim ürünlerini şapka gibi düşünmeyin. Çünkü bazen ince dizler için yazlık pardösüler de vardır. Bir kap satın alırken, bir kişinin vücuduna uygun ambalaj ürünlerini dikkate almak önemlidir. Başka bir deyişle, ne çok bol ne de çok dar ürünler satın alınmamalıdır.

Kişinin beden numarasına bakılmaksızın, denenen kapın beden numarasına uymalıdır. Bazen dar kesimler olabiliyor bu yüzden vücut numarasına hile yapılarak kep çıkarılırsa kişinin vücuduna uymayabilir. Bu sebeple kapı satın alırken şasi numarasından sonra takılmalıdır. Dikiş hatalarına bakmak da çok önemlidir. Bazen dikiş hatası kapları giyildiğinde çok hoş bir görüntü ortaya çıkarmamaktadır.

Çoğu insan tesettür kapları satın alınırken pardösü ile karıştırılmaktadır Bunun için tesettür kaplar ile pardösü arasındaki farkları inceleyebiliriz.

 

Kap Modelleri

Firma kuruluş yılı itibariyle en iyi ve kaliteli hizmeti vermeyi amaçlamıştır. Hizmetin kalitesi ne kadar doğru bir şekilde verildiği ile alakalıdır. Bu durum kaçınılmaz bir müşteri memnuniyeti etkisini ortaya çıkarmaktadır. Firma olarak amaç bu durumu olumlu yönde sağlamak olduğu için kalite esas alınmıştır. Sağlanacak doğru hizmetler yine firma adına olumlu sonuçlar doğuracaktır. Müşterisi ile daima etkili bir iletişim kuran yapıya sahiptir. Üretimi sağlanan tüm tasarımlar iletişim sonucu müşteri taleplerine göre doğru orantılıdır.

1996 yılında tekstil sektörüne giriş sağlayan firma bu alanda çeşitli faaliyetler ortaya koymuştur. 2013 yılında tesettür ürünleri de sergilenmeye başlanmıştır. Tüm ürün ve hizmetler web sayfası ve online alışveriş üzerinden beğeniye sunulmaktadır. Modaselvim firması çok geniş bir ürün grubuna sahiptir. Bu ürünler yeni sezon, dış giyim, abiye, büyük beden ve başörtü olarak ayrılır. Kategoriler ile sınıflandırılan birbiri ile alakalı ürünler alışverişi kolaylaştıran unsur olarak yer alır. Uzman tasarımcılar ile ince detaylar eşliğinde eşsiz ürünler sergilenmektedir.

Firma uzun yıllar tekstil ve giyim sektörü deneyimi kazanmıştır. Bu deneyim ve tecrübe tüm ürünlere en etkin şekilde katkı sağlamaktadır. Firma bulunduğu sektör içerisinde öncü yapıya sahiptir. Rakipleri piyasa içerisinde hep geriden takip etmektedir. Bu durum sonucu sürekli gelişim hakimdir. Yenilikçi ve moda takipçisi tasarımlar ile müşterilerden beğeni toplanmaktadır. Firma dış giyim içerisinde; kap, trençkot, kaban, pardesü ve ferace ürünlerini sergilemektedir.

Hizmet Süreci Hakkında

Firma olarak oluşan talepler doğrultusunda büyüyen bir üretim ağı ortaya çıkmıştır. Hem yurt içi hem de yurt dışı için bilinen bir marka haline gelmiştir. Firma hizmet sonrası karşılaştığı müşteri yorumlarına özen göstermektedir. Bu yorumlar sonucu katlanan bir başarı yolu bulunmaktadır. Kalite arttırılarak devam etmektedir.

Kap Ürün Modelleri

Firma tarafından dış giyim kategorisi içerisinde yer alan kap en iyi şekilde üretilmektedir. Uygun fiyatlar ve şık desenler ile beğeni sağlamaktadır. Örnek modeller aşağıda yer almaktadır.

  • Kapüşonlu Ve Düğmeli Kap
  • Düğme Detaylı Tesettür Kap
  • Fermuarlı Tesettür Kap
  • Fermuar Detaylı Kaşe Kap

 

 

Tesettür Kap Modellerinde Yeni Sezon Ürünleri

 

Özellikle kış aylarının hem görsel şıklık açısından hem de sağladığı sıcaklık kalitesi kapsamında en çok ön plana çıkan modellerinden biri olarak tesettür kap seçenekleri yeni sezon içerisinde hanımların huzuruna çıkmış durumdadır.

 

Uzun süre dışarıda kalan hanımlar adına herhangi bir şekilde üşüme gibi bir problemi gün yüzüne çıkarmaya bu kaliteli kap modelleri bu ayrıcalığı sağlarken hem daha zarif ve hafifliği sayesinde zorluk çekmeden giyme imkanından yanında getirmektedir. Tüm bu nedenlerden ötürü de tesettür kap modelleri her sene hanımlar tarafından büyük bir ilgi görmekte ve satın alınmaktadır. O yüzden her yıl üretici firmalar ile moda uzmanları tarafından büyük bir titizlik içerisinde renkli model uyumu altına tasarımı gerçekleştirilmiş kap çeşitleri piyasaya çıkarılmaktadır.

 

 Yeni sezon içerisinde birbirinden güzel kap modelleri

 

Özellikle yün astar tasarım ile hazırlanmış ve bu sayede daha fazla sıcak tutma özelliği sağlayan yeni sezon tesettür kap modeli aynı zamanda bel bağcıklı görünümü ile de hem giysinin daha güzel bir şekilde toplanmasına imkan tanırken aynı zamanda rahat bir şekilde giyim fırsatını yanında getirmektedir. Kapüşonunda bulunan kürk detayı ile de ayrıca en sert kış aylarında koruma sağlayan bu özel dış giyim hanımlarına en fazla tercih ettiği yeni sezon modelleri arasındaki yerini almış görünüyor. Ayrıca farklı renkleri altında yine Modaselvim bünyesinde keyifli bir tercih yapabilir ve beğendiğiniz bir modeli en uygun fiyatlar altında satın alabilirsiniz.

 

 Değişik yeni sezon kap seçenekleri

 

Diğer yandan kemer tokalı bir tasarım ile dikkat çeken ve güzel bir görünüm sağlayan kapüşonlu kaşe tesettür kap modelleri de yine bu sene hanımların en çok beğendiği modelleri arasında yer almaktadır. Aynı zamanda hakim yaka tasarım ile hazırlanmış modellerde zarif bir görünüm sunarken farklı gül desenleri eşliğinde fermuarlı olarak tasarımı gelecek gerçekleştirilmiş yeni sezon tesettür kap çeşitleri de yine özellikle genç hanımlar için harika bir görsel bir şıklık sağlamaktadır. Bunlar gibi daha birçok değişik yeni sezon kap modellerini farklı seçenekler altında tercih edebilir ve kaliteli malzeme yapısı sayesinde uzun yıllar giyme şansını elde edebilirsiniz.

 

Tesettür Kap Seçimlerinde Nelere Dikkat Edilmelidir

 

Tesettür kap modelleri dış giyimin vazgeçilmez bir parçası olup, tüm mevsimlerde kadınların kullandığı ve rahatlıklarını ön plana çıkaran parçalardır. Gelişen ve değişen moda dünyası kap modellerine getirdiği yenilikler ile birlikte kadınlara birbirinden güzel ve şık kap modelleri sunuyor. Bu sezon kap seçimlerinde dikkat edilmesi gereken konular ve moda detayları şu şekildedir:

 

Etek uçlarındaki hareket:

 

           Tesettür kap modelleri yeni sezonda etek uçlarında yoğunlaşan detaylarla ön plana çıkmakta ve kadınların ihtiyacı olan şıklığı onlara sunmaktadır. Etek uçlarında kullanılan dantel detaylar bu sezon en popüler kap trendleri arasında bulunuyor. Kapların renginden farklı bir renge sahip dantel detaylar sayesinde dantel şıklığı vurgulanabilir ve daha da ön plana çıkartılabilir.

Tesettür kap modelleri için burayı tıklayabilirsiniz.

Trend kap detayları:

 

           Tesettür kap modellerinde bu sezon bulunması gereken detayların en başında kuşaklar gelmektedir. Kap modellerinden farklı bir renge sahip olan kuşaklar ile sezon şıklığı kolaylıkla elde edilebilir. Özellikle deri görünümlü kuşaklar bu sezon oldukça popüler olsa da farklı detaylara sahip kuşak modellerinin kullanımı da oldukça yoğun. Çeşitli işleme veya ışıltı detayına sahip kuşaklar kap modelleri ile bir araya getirilerek kullanılmalıdır.

 

Payet detaylara sahip kuşaklar da özel davetlerde kullanılacak kap modelleri ile bir araya getirilebilir. Kap modellerinde kürk detaylara yer vermek sezon şıklığını elde etmenizi sağlayacak olan diğer bir unsurdur. Özellikle yaka ve kollarda kullanılan kürk bu sezon en trend görünümler arasında bulunuyor. Düğme ve fermuar detayları ile ön plana çıkan kap modelleri de kıyafetlerin ruhuna göre kombinlerde kullanılabilir ve sokak şıklığında bu detaylar vurgulanarak trend bir görüntü elde edilebilir.

 

Kap renkleri:

 

           Tesettür kap seçimlerinde ürünlerin renklerini trend unsurlar arasından gerçekleştirerek sokak şıklığınızı pekiştirebilirsiniz. Bu sezon kap modellerinde ön plana çıkan renkler arasında mor, bordo, yeşil, lacivert ve taba tonları bulunuyor. Bu renklerin yanı sıra metalik görünüme sahip renkler de kaplarda kullanılabilir. Ancak metalik görünümlü renklere spor kombinlerde yer vermeye özen göstermek gerekiyor. Klasik tarzla birlikte kaşe veya kumaş kaplar kullanılmalı, kıyafetlerin bütünlüğü sağlanarak tezat görüntülerden kaçınılmalıdır.

 

Trend Tesettür Kap Modellerinde Kullanılan Ayrıntılar

Tesettür kap modellerinde bu sezon farklı materyallerin kullanılması ile oluşturulan ürünler trend seçenekler arasında yer almaktadır. Tüm trend tasarımların bir araya getirilmesi ile oluşturulan ürün yelpazesinde, bayanların tarzlarını yansıtan tasarımları kolaylıkla bulabilmeleri amaçlanmıştır.

 

Kap modellerinde kürk, deri, fermuar, düğme, nakış kullanımı gibi birçok seçenek bulunmaktadır. Bu ayrıntıların birleşmesi ile oluşan modeller ise trend ürünleri meydana getirmektedir. Özellikle kaşe kumaş kullanımı sağlanmaktadır. Kaliteli kaşe kumaş, kış aylarında içinizi ısıtacak tasarımların yaratılmasına yardımcı olmaktadır. Ürünler ayrıntılar haricinde sezonun trend renkleri ön planda tutularak meydana getirilmiştir. Klasik ve spor tasarımlar ile günün her anında kullanılabilecek tasarımlar meydana getirilmiştir.

 

 Tesettür Kap Modellerin Öne Çıkan Nakış Ve Deri Detayları Nasıl Tasarlanmıştır?

 

Özellikle klasik tesettür kap modellerini tercih eden bayanlara yönelik oluşturulan, düz kesim ve deri detay ile tasarlanan, kaşe kap modelleri dikkat çekmektedir. Bu modeller düz kesim ile dikilerek, diz altında biten bir uzunlukta tasarlanmıştır. Kaşe kumaş kullanımı sağlanırken, fermuar detayının bulunduğu bölümde deri şerit, göğüs detayında ise yine deri geçişi kullanılarak tasarım tamamlanmıştır. Klasik ve şık bir görünüm oluşturan model yaka kısmında kürk detayı ile desteklenmektedir. Modeller kullanılan renkler ise bordo, haki, siyah, lacivert, gri ve kırçıllı desenler olarak belirlenmektedir. Sezonun trend ürünleri arasında yer alan model bayanların soğuk kış günlerin şık ve dinamik görünmelerine olanak sağlamaktadır.

 

Sezonun dikkat çeken diğer tesettür kap modelleri ise nakış kullanılarak oluşturulan kap modelleridir. Bu kap modellerinde yine kaşe kumaş seçimi yapılmaktadır. Deri detaylar yerine nakış işlemesi ile kullanılan çiçek modelleri görülmektedir. Düz kesim ve belden kuşaklı kap modellerinde kol kısımlarında ya da manşetlerde çiçek motiflerinin uygulaması görülmektedir.

 

Çiçek uygulamaları renkli dokuma ile gerçekleştirilmektedir. Kol bölgesinde nakış detaylı, kaşe kap modelleri gülkurusu, haki, siyah ve lacivert gibi sezonun trend renkleri ile oluşturulmaktadır. Çiçek desenlerinin kullanıldığı, hareketli kesim kap modelleri de bayanlar tarafından tercih edilmektedir. Ön kısımdan daha kısa, arka kısımdan daha uzun bir etek biçimi ile kesimi sağlanan bu tasarımlarda, çiçek modelleri tasarımın gövdesinde ve büyük motifler şeklinde uygulanmaktadır.

 

Tesettür Kap Seçimlerinde 2018 Trendleri

 

Tesettür kap modelleri 2018 yılının moda yeniliklerini kuşanarak Moda Selvim ile kadınlarla buluşuyor. Sezonun en trend tesettür kaplarına sahip olacağınız Moda Selvim’de, kendinize en uygun kap modellerini bulabilir, dilediğiniz gibi alışveriş yaparak tesettür şıklığınızı bir adım ileriye taşıyabilirsiniz!

 

Tesettür kap modellerinde 2018 yılının yenilikleri ve moda unsurları ise şöyledir:

 

– Gösterişli fermuarlar:

 

           Tesettür kap modellerinde 2018 yılının ilk ve en ön plana çıkan detayları arasında gösterişli fermuarlar bulunmakta. Kap modeli ile uyumlu, ön plana çıkan fermuarlar tesettür şıklığını yansıtmanıza bu sezon size yardımcı olacak. Büyük ve çarpıcı fermuar detayları sayesinde 2018 yılının gösterişli dünyasına kolaylıkla adım atabilirsiniz.

 

– Kuşaklar:

 

           Tesettür kap modellerinde yoğun bir şekilde kullanılan kuşaklar, bu sezon dünya modasının etkileri ile biraz daha farklı bir şekilde karşımıza çıkıyor. Kap modellerinin kumaşından ve dokusundan farklı görünümlere sahip gösterişli kuşaklar bu sezon oldukça popüler. Özellikle kaplarda kullanılan deri görünümlü kuşaklar sokak şıklığını yansıtmanız da en büyük yardımcınız olacaktır.

 

Deri görünümlü kuşaklara sahip kap modelleri ile detaylarda ve ayakkabı çanta gibi diğer unsurlarda kullanacağınız deri görünümü sayesinde baştan aşağı bir şıklık oluşturacak, parçalar arasındaki uyumu zorlanmadan yansıtabileceksiniz. Deri görünümlü kuşakların yanı sıra kaplar ile aynı kumaş ve renklerdeki kuşaklar da tercih edilebilir. Ancak bu kuşakların detayları ön plana çıkmalı, sahip olduğu özellikleri ile dikkat çekici bir görüntüye sahip olmalıdır. Düz ve hiç bir detaya sahip olmayan kuşaklar bu sezon ne yazık ki dünya moda çevreleri tarafından pek fazla tercih edilmiyor.

 

– Renkler:

 

2018 yılının trend renklerine baktığımız zaman kap modellerinde bordo, gri, taba, yeşil ve lacivert renklerinin yoğun bir kullanımı göz çarpmakta. Özellikle yeşil ve bordo renginin sezonun en popüler renkleri olduğu düşünüldüğünde, kap modellerinde bu renkler arasından tercih yapmak doğru bir seçim olacaktır. Kap modellerinin üzerinde kullanılan ve farklı renklere sahip çeşitli işleme, baskı ve dantel detayları da görüntünüzü zenginleştirmenize yardımcı olan detaylar arasında bulunuyor. İkili renklerin kullanıldığı tesettür kaplarla 2018 yılının modasını üzerinize taşıyacaksınız!

 

Bu Sezon Hangi Kap Modelleri İle Şıklığı Yakalayabiliriz

Kış sezonunun öne çıkan tesettür giyim modelleri arasında yer alan tesettür kap modelleri, farklı renk ve tasarımlar ile bayanların beğenisine sunulmaktadır. Kap modellerinde uzun kesimler tercih edilirken, kaliteli kumaş kullanımı öne çıkarılmaktadır. Modellerin metal düğme ve birit kullanımı ile oluşturulan modelleri trend ürünler arasında yer almaktadır. Düz kesim ile oluşturulan kap modelleri, metal ayrıntılar ile hareketlendirilir. Özellikle düğmeli modellerde kapşon kullanımı sağlanmaktadır. Oluşturulan metal belirti, trend modeller mürdüm, lacivert, kahverengi, bordo, siyah gibi renkler oluşturularak tasarlanmaktadır. Bu renkler hem sezonun trend renkleri arasında yer almaktadır hem de bayanlar tarafından en çok tercih edilen renkleri oluşturmaktadır.

 

Sezonun Yaratıcı Kap Tasarımları Nelerdir?

 

           Tesettür kap modelleri, kaşe kumaş kullanımı ile meydana getirilmektedir. Kaşe kumaş hem kalitesi hem de kış sezonunda, soğuktan koruya yapısı nedeni ile tercih edilmektedir. Sezonun trend ürünleri arasında yer alan diğer model seçeneklerinde ise kürk kullanımı gerçekleştirilmiştir. Kürk detay kullanımı özellikle yaka ve kol bitimlerinde uygulanmaktadır. Hareketli ve farklı motif detayları ile uygulanan, zarif kürk detaylar, klasik modelleri oluşturmaktadır. Klasik modellerde tercih edilen trend renkler ise mürdüm, kahverengi, bordo ve siyah olarak seçilmiştir. Bu sezon birçok ayrıntının bir arada kullanılması ile oluşturulan kap modelleri dikkat çekmektedir. Özellikle deri, peluş ve fermuar detaylarının bir arada kullanıldığı, kaşe kap modelleri ön planda yer almaktadır. Bu modeller tarzlarını ön plana çıkarmak isteyen şık bayanlar için uygun modellerdir. Kaşe kapların yaka ve kapüşon kısmında kullanılan kürk ve peluş detayları, beden kısmında uygulanan deri şeritler ile tamamlanmaktadır. Bu modeller bordo, vizon, mürdüm, siyah ve haki gibi renkler ile oluşturulmaktadır. Kaşe kabanlarda kırçıllı detayların kullanımı da görülmektedir.

 

           Tesettür kap tasarımları arasında yer alan en yaratıcı modeller arasında ise hakim yaka kap modelleri yer almaktadır. Hakim yaka kap modelleri yaka kısmından kol altlarına doğru gelen bir kumaş kesimi ile oluşturulmaktadır. Bu kesim şekli hakim yaka modelleri oluşturmaktadır. Hakim yaka kap modellerinde bel kısmından oturan ve etek kısmında volanlı bir tasarım tercih edilmektedir. Uzun kap modelleri arasında yer alan hakim yaka kap modelleri, trend ürünlerden biri olarak şekillenmektedir.

 

 

En Güzel Kap Model Seçenekleri

Estetik bir görünüm sergileyen ve aynı zamanda tüm farklı mevsimlerde sıcak tutma özelliği ile bu iki imkanı bir arada tutan birbirinden güzel tesettür kap modelleri, yeni sezon itibariyle de hanımlara daha keyifli bir şekilde alışveriş yapmak fırsatını vermektedir. Özellikle kapan çeşitlerine göre daha hafif ve daha zarif bir dizinin verdiğimden dolayı kış aylarında daha fazla tercih edilen seçenekler arasındaki kap çeşitleri en harika renkleri altında bu kaliteli site içerisinde sizleri bekliyor. Bütün farklı yaş kriterlerine uygun bir şekilde tasarım haline getirilmiş olan en trend ve popüler moda altında siteye eklenmiş harika kap seçeneklerinden birini tercih edebilir ve üstelik bunu Modaselvim aracılığı ile en uygun fiyatlar altında gerçekleştirebilirsiniz.

 

Birbirinden güzel kap modelleri

 

Hanımların asla vazgeçemedikleri en sert kış aylarında ve hatta ara mevsimlerde de giydikleri birbirinden güzel tesettür kap seçenekleri Modaselvim kapsamında son olmuş durumdadır. Özellikle kol kısımlarında ya da etek bölümlerinde farklı çiçek desenleri ile rengarenk bir görünüme bürünmüş olan kap giyim örnekleri farklı tercihler altında satın alınabilirsiniz. Ayrıca şık bir kapüşonu olan ve fermuar kısmında deride detayı ile harika bir izlenim uyandıran yeni sezon kapsamındaki kap modeli özellikle genç kadınların ilgisini çekmiş durumdadır. Görsel anlamda mükemmel bir izlenim yaratan ve kalitesiyle sıcak tutan bu modeli farklı renkleri altında satın alabilirsiniz.

 

Arzu ettiğiniz tüm farklı sezon modellerini bulabilirsiniz

 

Aradığınız en güzel renk ve modeller altında tesettür kap çeşitlerini Modaselvim bünyesinde bulabilir ve güven içerisinde alışveriş gerçekleştirebilirsiniz. Her ne kadar yeni sezon kapsamında piyasaya sonmuş olsa da en uygun fiyatların bulunduğu bu kaliteli site içerisinde arzu edilen bütün farklı seçenekleri bu site kapsamında bulabilirsiniz. Yine düğme detayları olan ve balıksırtı tasarım haliyle harika bir görünüm veren yaka kap modelleri de site içerisinde sizlere sunulmuş durumdadır. Hiç zorlanmadan satın alabileceğiniz ve sadece tercih yaparken tatlı bir zorluk yaşayacağınız birbirinden güzel yeni sezon kap modellerini bu yıl tüm mevsimi boyunca büyük bir keyif içerisinde giyme şansını hemen değerlendirebilirsiniz.

Düğmeli Kaplarda Favori Modeller

 

Düğmeli kaplar hem genç hem de olgun bayanların gardıroplarında yer almaktadır. Bu kaplardaki düğme renkleri çoğu kez kap kumaşı ile aynı olmaktadır. Bazen deri süet gibi farklı kumaşlarda ve renklerde düğmelere de yer verilmektedir. Tesettür kap modelleri içinde boydan boya düğmeli modellerin yanı sıra bele kadar düğmeli olan çeşitlere de rastlanmaktadır. Gösterişli ve iri düğmelerin dışında ince zarif düğmelere sahip kap modelleri de ilgi görmektedir. Ortadan veya yandan düğmeli olan kaplar müşterilerin zevkine sunulmaktadır. Düğmeli kaplarda gabardinden yana olanlar için değişik modeller vardır.

 

Genç Giyim Tercihlerindeki Kap Modelleri

 

Balık sırtı modelinde desenlere sahip olan kaplar genç modeller arasında yer almaktadır. Bu tesettür kap modelleri bebe yaka şeklindedir. Ceket yaka olan kap modelleri de genç kesim tarafında ilgi gören kap çeşitleri arasındadır. Hem okula giderken hem de işe giderken rahatlıkla giyilmekte aynı zamanda şık bir hava yaratmaktadır. Üstelik dört mevsim giyilmeye uygun olup yandan ceplere sahiptir. Metal biritli şekilde olan kapların boyları diz altındadır. Kap rengine uygun şekilde dar paça pantolonlarla veya taytlarla kombin edilerek zarif bir görüntü sağlar. Aynı zamanda birleşik şekilde kapüşona sahiptir. Uzun süre giyilmeye uygun kaplar kaliteli kumaşı ile kendini göstermektedir. Dantellerle hareketlendirilmiş kap modelleri genç modeller içinde farkını göstermektedir. Peplum kumaştan yapılan bu kaplar özel günlerde hoş bir kombin oluşturmaktadır. Bu modellerin etek kısmının önü kısa arkası uzun şekilde olmaktadır. Etek uçları ve kolları siyah renk dantellerde süslenmiştir. Peluş yakalı olan kap modellerinin etekleri kloş şekildedir ve gençlere hitap etmektedir.

 

Nakışlarla Süslü Kap Modelleri

 

Bu senenin trendleri arasında yer alan nakışlar her şeyde olduğu gibi kap modellerinde de görülmektedir. Kolları nakışlı olan kaplar olduğu gibi yer yer nakışlara yer verilmiş serpiştirilmiş şekilde olan kaplar da vardır. Canlı veya pastel renklerden oluşturulan bu nakışlar farklı zevklere hitap etmektedir. Tesettür kap modellerinde her zaman yenilikçi olan Moda Selvim en sevilen nakışlı modellere yer vermektedir. Desenli kapların kapitone kumaştan olan çeşitleri yer almaktadır. Aynı zamanda kürklü kapüşona sahiptir.

 

Kış Sezonunun Trend Kap Tasarımları Nelerdir?

 

 

Tesettür giyim seçenekleri bayanların yakından takibi sayesinde, birçok farklı tasarım ve model ile meydana getirilmektedir. Trend koşullara uygun olarak tasarlanan ürünler, her sezon farklı kalıplar ve farklı renkler ile oluşturulmaktadır. Tesettür modasında en önemli olan giyim ürünlerinden biri olan kap modelleri ise renkli tasarımlar ile meydana getirilmiştir. Kış sezonunun trend dış giyim seçenekleri arasında kap modelleri yer almaktadır. Tesettür kap modelleri bu sezon uzun montlara benzer kesimler ile tasarlanmaktadır. Modeller uzun ve düz kesim ile şekillenirken üzerinde hareketli nakış detayları kullanılmaktadır.

 

Sezonun trend tesettür kap modelleri arasında yer alan, uzun ve düz kesimli, bel kısmından kuşaklı kap modelleri bulunmaktadır. Bu modellerin kol kısımlarında ise renkli çiçek işlemeleri kullanılmaktadır. Bu sezon tesettür giyim tasarımlarında çiçek işlemeleri öne çıkmaktadır. Kol bölgesinde nakış kullanımı ile tasarlanan kap modellerinde lacivert, siyah ve haki bu sezonun trend renkleri olarak belirlenmektedir. Bayanlar tarafından en çok tercih edilecek olan diğer bir kap modeli ise etek kısımları dökümlü kesim ile tasarlanan ve beden kısmında büyük dal ve çiçek motifleri bulunana tasarımlardır. Bu tasarımlarda işlemeler renkli kullanılırken, kumaşlar mürdüm, gri, lacivert gibi renklerde tercih edilmektedir. Kap modellerinde kaşe kumaş kullanımı dikkat çekmektedir.

 

 Kap Modellerinde Deri Kullanımı İle Oluşturulan Tasarımlar Nelerdir?

 

           Tesettür kap modelleri, deri ve kapüşon detayları kullanılarak meydana getirilen modeller ile her zevkten bayana hitap etmeyi başarmaktadır. Deri detayları bu sezon kap modellerinde fermuar kısmında kullanılarak, şık bir görünüm oluşturulmaktadır. Deri detaylı kap modelleri yeşil, bordo, lacivert, siyah gibi renkler ile oluşturulmuştur. Bu kap modellerinde düz kesim tercih edilirken, kapüşon kullanımı sağlanmaktadır. En trend modelleri bir arada bulabileceğiniz ve zevkine hitap eden tasarımları aynı çatı altında inceleyebileceğiniz bir ürün yelpazesi oluşturulmaktadır. Deri detayların kemer kısmında, düğmelerde kullanımı dikkat çekmektedir. Kap modellerinde kaşe kumaş kullanımı öne çıkarken, bebe yaka ile oluşturulan ve düğme detayları ile tasarlanan kap modelleri trend ürünler arasında yer almaktadır. Bebe yaka kap modellerinde düğme detayları ve kemer tasarımı bir arada kullanılmaktadır.

 

Yeni Model Tesettür Kap Çeşitleri

 

Sonbahar ve kış ayları gelmeye başladığı zaman hanımların dış giyim olarak en çok tercih ettikleri giyim çeşitlerinden biri olarak ön plana çıkan birbirinden güzel tesettür kap modelleri, özellikle bu sene hanımlara zengin bir seçenek altında sunulmuş durumdadır. Özel tasarımları eşliğinde piyasaya çıkmış kap çeşitlerini aynı biçimde en harika renkler içerisinde bulabilir ve kendi beğenilerinize göre satın alma şansını elde edebilirsiniz. Özellikle ara mevsimlerde ve yine çok rahat bir şekilde kullanma imkanı veren ve çok sıkma veya terleme gibi problemler yaratmayan kap modelleri her sene hanımlar tarafından en fazla satın alınan ve şık giyimler noktasında ön plana çıkmaktadır.

 

 Birbirinden güzel yeni sezon tesettür kap modelleri

 

Her sene olduğu gibi bu yıl da dış giyim olarak büyük bir titizlik içerisinde tasarımları gerçekleştirmiş birbirinden harika tesettür kap modellerini kendi zevkinize uygun bir şekilde seçebilir ve çok uygun fiyatlar altında satın alma şansını elde edebilirsiniz. Bunlar içerisinde özellikle de kaplama bir tasarımı altında üretilmiş ve giysinin aynı rengi ile bir bütün haline getirmiş olan düğmeden eşliğindeki bu kap modelleri harika bir görünüm vermektedir. Aynı rengine uyum sağlayan şık kemeri sayesinde de güzel bir oyun sergileyen bu farklı dikkat çeşidini tüm hanımlar farklı yaş guruplarına göre satın alabilir ve keyifle giyebilirsiniz. Diz kapaklarının altına kadar inen ve iki yanında hoş cebi bulunan, estetik bir görsel kazandırılmış olan bu farklı kap modelini değişiklikleri altında elde edebilirsiniz.

 

 Farklı kap modelleri

 

Hanımların daha kolay kullanım sağlayacağı cep kısımları ile birlikte ön bölümünün fermuarlı bir şekilde tasarımı gerçekleştirmiş olan yeni sezon tesettür kap modeli de bu sene oldukça büyük bir beğeni almış durumdadır. Altın rengi fermuarları ile harika bir görsel sunan ve kaliteli bir üretim malzemesinde tasarımı gerçekleştirilmiş bu kap modelini de değişik renkleri altında satın alabilirsiniz. Bunlar gibi daha birçok değişik ve özel olarak hazırlanmış yeni yıl kapsamındaki kap çeşitlerini çok uygun fiyatlara altına Modaselvim sitesi bünyesinde bulabilir ve güven içerisinde satın alabilirsiniz.

 

Tesettür Giyimde Cazibe: Kap

kap-kabanGiyinmek, eskiden sadece çıplaklığı kapatmak için yapılan bir şeyken günümüzde moda kavramının oluşmasıyla sözcük tam anlamıyla evrim geçirmiş durumda. Giyimde moda denilince baştan ayağa kadar her türlü takıp takıştırabileceğimiz aksesuarlar, ayakkabılar, tişörtler, pantolonlar, kazaklar, hırkalar, pardösüler, kaplar, etekler, yazmalar, şallar, boyunluklar, atkılar, taytlar, smokinler, takımlar, kotlar, iç çamaşırları, elbiseler ve buna benzer pek çok şey akla gelebilir.

 

Moda, insanın yaşayış tarzına ve yaşadığı çevreye göre de şekil değiştirebilir. Bunun dışında giyim üzerinde din kavramının da etkisi de oldukça önemlidir. Din; modaya yön veren etkenlerden biridir. Ülkemiz Müslüman bir topluma sahip bir ülkedir ve bayanlarımızın çoğunun giyinişi de bu dinin istediği şekildedir. Nasıl derseniz şu şekilde izah edeyim. Müslüman toplumlarda bayanların kapalı olması gerektiğine inanılır. Baştan başlayarak ayak bileklerine kadar vücudun görünen yerleri kapatılacak şekilde kıyafetler seçilir.

 

Önceleri bu tarzda giyinen kişiler sadece vücudun görünen yerlerini kapatmak için seçerlerdi kıyafetlerini. Fakat şimdi böyle mi? Tabi ki böyle değil. Artık bayanlarımız eskiye göre daha sosyal, daha aktif. Hemen hemen her yerde boy gösteriyorlar. Bu nedenle giyim, kuşam ve rekabet söz konusu aralarındadır. Durum böyle olunca modacılar daha fazla çalışmaya ve ihtiyaca göre değişik, çeşitli ürünler ortaya çıkarmaktadır.

 

Değişen ve gelişen toplumumuzda insanlarımızda çağa ayak uydurmak için yenilikleri takip etmektedir. Son zamanların tesettür modasında kap diye bir terim oluştu. Kap nedir bir bakalım. Kap, tesettür giyimin vazgeçilmez bir öğesidir. Öyle ki ince kumaşlardan, diz kapaklarının altına kadar uzanan, çeşitli desenlerde kapalı giyinmeyi benimsemiş bayanlarımızın dolaplarında şimdiden yerlerini aldı bile. Kaplar pardösüler ile karıştırılmamalıdır. Kap modelleri daha değişiktir pardösülere göre. Kaplar diz altında son bulur.

 

Pantolon giyinen bayanların özellikle pantolonun üstüne giyinmeyi tercih ettikleri dış giyimde favori olan bir üründür. Kap modelleri, özellikle modayı takip eden genç kızlarımızın üstlerinden çıkarmayı istemeyecekleri bir üründür. Kap modelleri renkli ve çok çeşitlidir. Özellikle bahar mevsiminde giyinilen mevsimlik bir üründür. Bu nedenle renkleri bahar mevsimine uygun olarak seçilmekte ve bu şekilde üretilmektedir. Kullanışlı bir üründür. Kap, sadece tesettür giyinenlerin giyeceği bir ürün değildir. Trençkotun tesettür giyimdeki eş anlamlısıdır kap. Bu nedenle normal hayatında trençkot giyinenlerin kap giymesi de olasıdır. Modayı takip etmeye devam edelim. Bakalım daha neler üretilecek. Mutlu günler.