Tesettür Giyim

Ferace tesettürlü kadınların çok sık tercih ettiği bir kıyafettir. Çünkü herhangi bir kıyafete ihtiyaç duymadan tek kıyafetle kombin yapılabilmektedir. Feraceler uzun ve fermuarlı bir şekildedir. Ferace her mevsim kullanılabilir. Ama bu kıyafet kış mevsiminde ve soğuk aylarda daha az tercih edilir. Yazlık ferace ise daha çok kullanılmaktadır.

Yazın tüm insanlar kat kat giyinmeyi sevmedikleri için tek kıyafet yeterli olacaktır. Vakti olmayan kişiler için zaman tasarrufu sağlamaktadır. Kombin yapmaya gerek kalmadan tek kıyafetle günü geçirebilirsiniz. Yazlık ferace ince bir kumaş olduğu için terletmez ve iç göstermez. Yaz aylarının sıcağında kurtarıcı parçalardır. Feracenin içine giymek için herhangi bir kıyafet tercih etmek zorunda değilsiniz.

Feraceler siyah olarak bilinmektedir. Fakat her rengi bulunmaktadır. Kendi zevkinize yaşınıza göre dilediğiniz feraceleri seçebilirsiniz. Feraceler yaz ayına uygun renklerde olması sizin bunalmamanız için gerekli bir kriterdir. Açık renkli kıyafetler güneşi çekmezler. Böylelikle bunalmamış olursunuz.

Nerelerde Kullanılabilir?

Feraceler günlük kullanıma daha uygundur. Rahat ve kullanışlı olması bakımından çok abartıya yer verilmemiştir. Bunun için özel bir davet için çok fazla tercih edilmemektedir. Daha çok günlük ve zamandan tasarruf edebilmek için kullanılır. Tek kıyafetle hazır olma rahatlığını tüm tesettürlü kadınların bilmesi gerekmektedir. Feracenizin üzere uyumlu bir renk başörtüsü taktığınızda kombininiz hazır olacaktır. Başörtüsünün de yaza uygun olması hem ren hem de incelik bakımından çok önemlidir.

Neden Ferace?

Ferace kullanımı oldukça rahat ve basit olduğu için tercih edilir. Feraceleri genellikle orta yaştaki kadılar tercih etmektedirler. Çünkü artık hareketleri yavaşlamakta ve zamanlarını kombin yapma harcayamamaktadırlar. Ama genç kızlarda kullanmıyor diyemeyiz. Küçük bir kısmı kullanım sağlamaktadırlar. Herhangi bir ani buluşmalarda kurtarıcı parça olduğu için sık tercih edilir. Hem de çok fazla kıyafet kalabalığından insanları kurtarmaktadır.

Ferace kullanan kişilerin kıyafetleri dikkat çekmediği için farklı renklerde feraceler giyseler de elbise gibi görünecektir. Bu özellikten dolayı her gün aynı kıyafeti giyiyor algısı yaratmamaktadır. Çok fazla kıyafet insanların kafasını yoran bir durumdur. Çünkü bu kişiler kombin yapmakta zorlanıyorlar.

Ürünlerimiz hakkında daha fazla bilgi almak isterseniz https://www.modaselvim.com/ferace adresini ziyaret edebilirsiniz.

Bir cevap yazın