Tesettür Giyim

Ferace tesettürlü kadınların çok sık tercih ettiği bir kıyafettir. Çünkü herhangi bir kıyafete ihtiyaç duymadan tek kıyafetle kombin yapılabilmektedir. Feraceler uzun ve fermuarlı bir şekildedir. Ferace her mevsim kullanılabilir. Ama bu kıyafet kış mevsiminde ve soğuk aylarda daha az tercih edilir. Yazlık ferace ise daha çok kullanılmaktadır.

Yazın tüm insanlar kat kat giyinmeyi sevmedikleri için tek kıyafet yeterli olacaktır. Vakti olmayan kişiler için zaman tasarrufu sağlamaktadır. Kombin yapmaya gerek kalmadan tek kıyafetle günü geçirebilirsiniz. Yazlık ferace ince bir kumaş olduğu için terletmez ve iç göstermez. Yaz aylarının sıcağında kurtarıcı parçalardır. Feracenin içine giymek için herhangi bir kıyafet tercih etmek zorunda değilsiniz.

Feraceler siyah olarak bilinmektedir. Fakat her rengi bulunmaktadır. Kendi zevkinize yaşınıza göre dilediğiniz feraceleri seçebilirsiniz. Feraceler yaz ayına uygun renklerde olması sizin bunalmamanız için gerekli bir kriterdir. Açık renkli kıyafetler güneşi çekmezler. Böylelikle bunalmamış olursunuz.

Nerelerde Kullanılabilir?

Feraceler günlük kullanıma daha uygundur. Rahat ve kullanışlı olması bakımından çok abartıya yer verilmemiştir. Bunun için özel bir davet için çok fazla tercih edilmemektedir. Daha çok günlük ve zamandan tasarruf edebilmek için kullanılır. Tek kıyafetle hazır olma rahatlığını tüm tesettürlü kadınların bilmesi gerekmektedir. Feracenizin üzere uyumlu bir renk başörtüsü taktığınızda kombininiz hazır olacaktır. Başörtüsünün de yaza uygun olması hem ren hem de incelik bakımından çok önemlidir.

Neden Ferace?

Ferace kullanımı oldukça rahat ve basit olduğu için tercih edilir. Feraceleri genellikle orta yaştaki kadılar tercih etmektedirler. Çünkü artık hareketleri yavaşlamakta ve zamanlarını kombin yapma harcayamamaktadırlar. Ama genç kızlarda kullanmıyor diyemeyiz. Küçük bir kısmı kullanım sağlamaktadırlar. Herhangi bir ani buluşmalarda kurtarıcı parça olduğu için sık tercih edilir. Hem de çok fazla kıyafet kalabalığından insanları kurtarmaktadır.

Ferace kullanan kişilerin kıyafetleri dikkat çekmediği için farklı renklerde feraceler giyseler de elbise gibi görünecektir. Bu özellikten dolayı her gün aynı kıyafeti giyiyor algısı yaratmamaktadır. Çok fazla kıyafet insanların kafasını yoran bir durumdur. Çünkü bu kişiler kombin yapmakta zorlanıyorlar.

Ürünlerimiz hakkında daha fazla bilgi almak isterseniz https://www.modaselvim.com/ferace adresini ziyaret edebilirsiniz.

Tesettür Giyimde Ferace Tercih Etme Nedenleri

feraceGünümüzde tesettürlü hanımlar için kıyafet seçenekleri genişlemiştir. Birçok farklı markaya ait yeni modellerle beraber tercih edilebilir ürünler çoğalmıştır. Ferace giysisi de bu kapsama girmektedir. Özellikle kolay kullanımı sayesinde tercih edilen bir kıyafettir. Tesettürlü hanımların giysilerinde dikkate ettiği bazı olgular vardır. Kıyafetin genişliği ve darlığı, rengi, uzunluğu ve kısalığı gibi özellikler önem arz etmektedir. Ferace de bu nitelikleri karşılamaktadır. Geniş olmaları, boydan aşağı uzunlukta olmaları ve genellikle siyah tercih edilmeleri nedeniyle hanımlar tercihleri bu yönde gerçekleşmektedir.

 

Feracelerin kullanımı sırasında dikkat edilmesi gereken bazı hususlar bulunmaktadır. Yaz aylarında ve kış aylarında kullanılan kıyafetin kumaşlarına dikkat edilmesi gereklidir. Yaz aylarında daha ince bir kumaş kullanılması hanımların rahatlığı için önemlidir. Kış aylarında ise üşümemek için daha kalın kumaşlardan yapılan modelleri kullananlar için kolaylık sağlayacaktır. Ayrıca yazları siyah renk feracelerden uzak durulması daha iyi olabilmektedir. Bunun nedeni ise siyahın güneşi çekmesi ve hissedilen sıcaklığın artması sonucu ter oluşumudur.

 

Daha konforlu bir kullanım için dikkat edilmesi gereken hususlar arasında buna dikkat edilmesi gerekmektedir. Ürünlerin kumaşı da bir o kadar mühimdir. Genellikle polyester kumaşından elde edilen modeller pamuk kumaştan oluşan feracelere göre daha sık görülmektedir. Polyesterden oluşan kumaş daha ucuz ve uygun olması böyle bir yönelime neden olmaktadır. Tesettürlü hanımların feracelere yönelmesinde birçok sebep bulunmaktadır. Bunlardan birkaçı şöyledir:

 

 Rahat Kullanım Sağlamaları

 

Feracelerin diğer tesettür kıyafetlere göre daha rahat bir kullanımları vardır. Kumaşlarının hafif olmaları ayrı bir konfor sağlamaktadır. Bu durumda hanımların yönelimini feracelere kaydırmaktadır. Gün içinde yoğun hanımların ne giyinmeliyim gibi düşüncelerden uzaklaşarak rahatlıkça tercih edebilmeleri bu tür kıyafetlerin rahatlığını kanıtlar niteliktedir. Dış giyimde kıyafetin genişliğine dikkat eden hanımların bir numaralı tercihleri bu yöndedir.

 

 Kolay Kombin Edilmeleri

 

Tesettür kıyafetlerin diğer kıyafetlere nazaran kombin edilmeleri daha zordur. Fakat feracelerin tek renk olmaları ve genellikle siyahtan oluşmaları kolaylıkla kombin oluşturulmasını sağlamaktadır. Kombinlerde modern bir görünüm elde etmek de mümkündür. Ayakkabı, çanta ve başörtü ile rahatlıkla bütünleşmektedir. Feracelerin şık duruşu da bu durumu pekiştirmektedir. Bu da hanımları feracelerin rahatlığına bırakmaktadır.

 

En Şık Ferace Modelleri

Feraceler tesettürlü hanımların vazgeçilmezleri arasında yer almaktadır. Her mevsim yepyeni modellerin satışa sunulduğu sitemizde en özel ferace modellerini bulabilirsiniz. Ferace özellikle son yıllarda oldukça gelişmiş ve farklı modelleri üretilmeye başlanmıştır. Eskiden feraceler düz ve koyu renklerde üretilirken günümüzde farklı tasarım ve renklerde ferace modellerini bulmak mümkündür.

Sitemizde yüzlerce ferace modelini bulabilirsiniz. Ferace modelleri son yıllarda hızla yenilenmekte ve şık bir görsele sahip feraceler yerini almaktadır. Hem rahat oluşu hem de kendine has bir tarza sahip olması nedeniyle feraceler tesettürlü bayanlar tarafından çok seviliyor. En şık ferace modelleri için sizlerde Moda Selvim’i ziyaret edebilir ve kendi tarzınıza uygun ferace modellerini hemen satın alabilirsiniz.

Uygun Fiyatlarla Ferace Satışı Gerçekleştiriyoruz

Ucuz ferace arayan herkesi sitemize davet ediyoruz. Hem ucuz hem de kaliteli ferace modellerimiz sayesinde şıklığınıza şıklık katabilirsiniz. En ünlü tasarımcıların ferace modellerinin yer aldığı Moda Selvim’de hiçbir yerde bulamayacağınız ferace modellerini bulabilirsiniz. Sitemizin indirim fırsatlarını takip ederek feracelerinizi daha uygun fiyatlara satın alabilirsiniz.

Sonbahar kış ve ilkbahar yaz koleksiyonlarımız her sezon yenilenmekte ve yepyeni ferace modelleri sizlerle buluşmaktadır. Yazlık ve kışlık ferace modellerimizi incelemek istiyorsanız hemen Moda Selvim’i ziyaret edebilirsiniz. Siyah, lacivert, bordo, yeşil, mürdüm ve mavi gibi tonların yer aldığı ferace modellerimiz deri şeritler, aplikler, kemerler ve çiçeklerle hareketlendirilmiştir.

Yeni Sezon Ferace Modelleri

Yeni sezon ferace modellerini sadece Moda Selvim ayrıcalığı sayesinde yakından takip edebilirsiniz. Trend ferace modellerini satın almak istiyorsanız sitemizi takip edebilirsiniz. Astarlı ve astarsız ferace modellerinin yer aldığı sitemizde ferace modellerimiz genellikle likralı örme kumaş kullanılarak hazırlanmaktadır.  Likralı kumaş sayesinde tesettürlü bayanlar ferace modellerini her mevsim gönül rahatlığıyla kullanabilmektedir.

Sitemiz üzerinden satın aldığınız yeni sezon ferace modellerini değiştirebilir veya iade edebilirsiniz. Sizlere pek çok kolaylığın sunulduğu sitemizde ferace almak isteyen tesettürlü  bayanlar için kapıda ödeme veya kredi kartıyla ödeme imkanları da sunulmaktadır. En uzun ferace modellerimizi incelemek ve satın almak istiyorsanız hemen Moda Selvim’i ziyaret edebilirsiniz.