Yazlık Feraceler İle  Bu Yıl Da Şıklığınızdan Ödün Vermeyin

2022 yılında tesettür modasında en çok kullanılan unsurlar arasında feraceler yer alıyor. Yaz aylarına geçilmesi ve artan sıcaklar ile beraber, kumaş niteliği itibari ile daha hafif; terletmeyen ve kişinin içerisinde kendisini rahat hissedeceği şık modeller, vitrinlerde yerini almaya başladı. Her keseye uygun olan, vücut ölçülerine uygun ve her şeyden önemlisi ‘hafif’ olacak bu ürünler, yaz için ferace arayışında olan hanımların favorisi konumunda.

Tiril Tiril Renkler Ön Planda

Yazlık ferace arayışında olanlar için ışığı soğurmayacak ve yansıtacak renklerde hafif kumaşlar tercih edilmesi söz konusu. Yavruağzı, bebek pembesi, açık mavi, yeşil ve sarı tonları bu yıl da her yaz mevsiminde olduğu gibi ön planda desek hiç de yanılmış olmayız. Özellikle yazlık bölgelerde yaz akşamlarının serinliğinde giymek için ise kahverengi ve mürdüm tonlarında hafif kumaşlar ise son derece göze çarpan detaylar arasında yer alıyor.

Hafif Kumaşlar İle Yaz Aylarında Rahat Hissedin

Yaz aylarında tesettür giyimde rahatlık isteyen hanımlar için ferace seçimi oldukça önemli. Yaz ayları özellikle çok sıcakların yaşandığı bölgelerde aşırı terleme gibi sorunlara ol açabileceğinden, kumaşın niteliği ve özellikle rengi tesettür giyimi yaşam tarzı olarak benimseyen hanımlar için hayat kalitesini etkileyen faktörler arasında yer alıyor. Işığı yansıtan renkler, terlemenin önüne geçerken, yaz aylarında hafif hissetmek için pamuklu kumaşlar yerine keten de tercih edilebiliyor. Ağır kumaşların kullanımı hem terlemeye yol açabileceğinden hem de kişiyi yorabileceğinden, beyaz ve keten formatında ürünler kreasyonun en çok dikkat çeken ürünleri arasında bulunuyor.

Uygun Fiyatlar İle Cebinize Uygun Modeli Seçin

İnternet sitesi aracılığı ile kolay bir şekilde yazlık ferace alışverişi yapabilir, oldukça kısa süre içerisinde bizzat adresinize güvenilir kargo ile ürünü teslim alabilirsiniz. Ferace modellerinde, boyunuza, tarzınıza ve sevdiğiniz renklere göre üretilmiş ve vitrinde sizleri bekleyen birçok ürün bulunuyor. Uygun fiyatları ve düzenli olarak sağlanan kampanyalar ile müşterilerimizi memnun ediyor, tesettür giyim şıklığına katkıda bulunmak için elimizden geleni yapıyoruz. Cep detayları ve işlemeleri ile onlarca farklı modeli siz de inceleyebilir, zevkinize ve bütçenize göre satın alım yapabilirsiniz.

Tesettür Giyim

Ferace tesettürlü kadınların çok sık tercih ettiği bir kıyafettir. Çünkü herhangi bir kıyafete ihtiyaç duymadan tek kıyafetle kombin yapılabilmektedir. Feraceler uzun ve fermuarlı bir şekildedir. Ferace her mevsim kullanılabilir. Ama bu kıyafet kış mevsiminde ve soğuk aylarda daha az tercih edilir. Yazlık ferace ise daha çok kullanılmaktadır.

Yazın tüm insanlar kat kat giyinmeyi sevmedikleri için tek kıyafet yeterli olacaktır. Vakti olmayan kişiler için zaman tasarrufu sağlamaktadır. Kombin yapmaya gerek kalmadan tek kıyafetle günü geçirebilirsiniz. Yazlık ferace ince bir kumaş olduğu için terletmez ve iç göstermez. Yaz aylarının sıcağında kurtarıcı parçalardır. Feracenin içine giymek için herhangi bir kıyafet tercih etmek zorunda değilsiniz.

Feraceler siyah olarak bilinmektedir. Fakat her rengi bulunmaktadır. Kendi zevkinize yaşınıza göre dilediğiniz feraceleri seçebilirsiniz. Feraceler yaz ayına uygun renklerde olması sizin bunalmamanız için gerekli bir kriterdir. Açık renkli kıyafetler güneşi çekmezler. Böylelikle bunalmamış olursunuz.

Nerelerde Kullanılabilir?

Feraceler günlük kullanıma daha uygundur. Rahat ve kullanışlı olması bakımından çok abartıya yer verilmemiştir. Bunun için özel bir davet için çok fazla tercih edilmemektedir. Daha çok günlük ve zamandan tasarruf edebilmek için kullanılır. Tek kıyafetle hazır olma rahatlığını tüm tesettürlü kadınların bilmesi gerekmektedir. Feracenizin üzere uyumlu bir renk başörtüsü taktığınızda kombininiz hazır olacaktır. Başörtüsünün de yaza uygun olması hem ren hem de incelik bakımından çok önemlidir.

Neden Ferace?

Ferace kullanımı oldukça rahat ve basit olduğu için tercih edilir. Feraceleri genellikle orta yaştaki kadılar tercih etmektedirler. Çünkü artık hareketleri yavaşlamakta ve zamanlarını kombin yapma harcayamamaktadırlar. Ama genç kızlarda kullanmıyor diyemeyiz. Küçük bir kısmı kullanım sağlamaktadırlar. Herhangi bir ani buluşmalarda kurtarıcı parça olduğu için sık tercih edilir. Hem de çok fazla kıyafet kalabalığından insanları kurtarmaktadır.

Ferace kullanan kişilerin kıyafetleri dikkat çekmediği için farklı renklerde feraceler giyseler de elbise gibi görünecektir. Bu özellikten dolayı her gün aynı kıyafeti giyiyor algısı yaratmamaktadır. Çok fazla kıyafet insanların kafasını yoran bir durumdur. Çünkü bu kişiler kombin yapmakta zorlanıyorlar.

Ürünlerimiz hakkında daha fazla bilgi almak isterseniz https://www.modaselvim.com/ferace adresini ziyaret edebilirsiniz.

Feracelerde Yaz Esintileri

Giyim alışverişinde şüphesiz ilk değerlendirilecek kriteri estetiktir. Tüketiciler, bir modelin görsel tasarımına göre satın alma tercihleri ​​yapma eğilimindedir. Ancak estetik beklentileri karşılamak, bir kıyafetin her zaman doğru seçim olduğu anlamına gelmez. Mantıklı bir seçim herzaman daha avantajlıdır. En kullanışlı tesettür giyim ürünlerinden biri olan yazlık ferace ürünleridir. Bu ürünleri doğru bir şekilde seçmek için birkaç kriteri göz önünde bulundurmanız gerekir. 

Giyilecek Ferace Kumaşı Nasıl Olmalıdır?

Rahatlık için yazlık ferace gereksinimlerini tam olarak karşılayan seçenekleri tercih edin. Tesettür giyimde rahatlık konusu yaz aylarında daha da önem kazanıyor. Ter geçirmezliği nedeniyle tercih edilen bazı ince kumaşlar vücudun hatlarını vurgulayabilir. Bu noktaya dikkat etmelisiniz. Pamuk kumaş, ter tutmayan yapısı ile yaz ayları için idealdir. Bu nefes alabilen kumaşlar aynı zamanda yumuşak dokularıyla da öne çıkıyor. Pamuklu kumaştan üretilen feraceler sadece yazın değil yılın her mevsiminde kullanılabilir.

Ter tutmayan yapıya sahip kumaşlardan biri olan keten, yazlık kumaş olarak adlandırılabilir. Keten birçok yaz giyim tarzında farklı bir rol oynar. Önemli avantajı ise nefes alabilen dokusu sayesinde teri emmemesidir. Ayrıca bu kumaşların kırışmaya karşı oldukça dayanıklı olduğunu unutmayın. Yaza uygun bir diğer kumaş da krep kumaştır. Hafif krep kumaş, yazın ihtiyaçlarını başarıyla karşılar. Bu kumaşlar ipek, viskon, yün veya polyester-pamuk karışımlarından yapılır. Hafif, terletmeyen krep kumaş, ütüleme kolaylığı nedeniyle tercih edilen seçeneklerden biridir.

Feracelerde Yaza Uygun Seçimler

Bazı yazlık feraceler sentetik yapılı kumaşlardan üretilmiştir. Bu konuda doğal mı sentetik mi diye bir ikilemde kalabilirsiniz. Doğal kumaşlar cilt için daha iyidir, ancak hassas bir yapıya sahip oldukları için özenle kullanılmaları ve temizlenmeleri gerekir. Sentetik kumaşlar ise yıkanması ve ütülenmesi daha kolay, daha uygun maliyetlidir ve diğer yandan konfor açısından doğal kumaşların sunduklarını veremezler.

Seçim yaparken bu artıları ve eksileri kendi ihtiyaçlarınıza, beklentilerinize ve mevsimsel özelliklerine göre değerlendirmelisiniz. Yazlık ferace için desenleri ve renkleri olarak da bir ayrım yapılması gerekir. Siyah dışında bir renk seçmek güneş ışınlarından en az derecede rahatsızlık duyacağınız anlamına gelir.

Ferace Nedir? Model Ve Renkleri Genellikle Hangi Kriterlere Göre Üretilir?

Tek parça kıyafetler oldukça rahat hissettirme özelliği sayesinde son zamanların trendi haline gelmiştir. Özellikle kapalı kadınların tercihi olan bu kıyafetler yaz aylarında adeta bir kurtarıcıdır. Yazlık ferace modelleri de bu amaçla farklı renk ve desenlerde üretilerek talebi karşılar. Ferace uzun kollu genellikle ayak bileklerine kadar inen ve yine genellikle düz olarak üretilen giysilerdir. Pardesü ve kaptan ayrılan kısmı boyutu ve sade olmasıdır.

Ferace Modası Var mıdır?

Ferace genel hatları ile belirli bir ürün olsa da değişen moda algısı sayesinde daha fazla detaya hakim olmuştur. Ön kısmı genellikle açık olan ve düğme ya da fermuar olarak giyilebilen modelleri oldukça yaygındır. Kol ağızlarında büzgüler, düğmeler ya da payetler ile yaratılan farklılıklar rağbet görmeye devam etmektedir. Ayrıca yaka kısmı da moda trendlerinden etkilenerek birçok farklı tarzda üretilmektedir. Kapüşonlu, düğmeli, fiyonklu, fermuarlı ya da ceket yaka gibi pek çok yaka modeli tasarlanmaktadır.

Feracede Renk Tonları Hangi Aralıklardadır?

Ferace daha sade tercihlere ait bir ürün olsa da değişmeye devam eden her geçen gün biraz daha sade şık anlayışı ile tasarlanan bir kıyafettir. Bu nedenle eskiden siyah dışında pek az model bulunurken şu an latte renginden gül kurusuna, antrasitten indigoya, zümrütten hakiye kadar pek çok renk ferace grubunda görülmektedir. Yalnız en önemli detay feracelerde çok fazla ana ve ara renk kullanılsa da ağırlıklı olarak ürünler tek renk tasarlanmaktadır. Ekose ürün grupları ve çizgili gruplar da ilgileri için sunulmaya devam eder.

2020 Ferace Modasında Hangi Modeller Daha Çok Öne Çıkacak?

2020 yılı yazlık ferace açısından oldukça zengin modeller içeren bir yıldır. Payet esintileri devam edeceği için cep ağızları, manşetler, omuz ya da yaka kısımlarında pulları olan pek çok ferace görmek mümkün olacaktır. Ayrı ayrı dantel, taş ve nakış işlemeleri de ürünlerde yer almaktadır. Feraceler genel manada etek olarak Mevlana tarzına daha yakındır. Kollar standarttan uzak olmamakla birlikte ağırlıklı olarak sade tasarımlar göze çarpar. Örneğin; nakış ile taş tasarımı aynı anda görülmez.

Ferace Modasının Can Alıcı Tasarımlar

Osmanlı döneminden bu yana hayatımızda var olmaya devam eden ve o zamanlar daha çok siyah renkleri ile tercih edilen ferace modelleri, günümüzde modaya uygun çizgiler ile hazırlanmakta ve bayanların zevkine sunulmaktadır. Oldukça modern bir görünüme büründürülen ve kullanımı pratik olan ferace modelleri, ayak bileklerine kadar uzanmakta ve vücut hatlarını belli etmemektedir.

 

Yalnızca dış giyime hitap etmeyen aynı zamanda elbise olarakta kullanımı mümkün olan feraceler, acil durumlarda hemen üzerinize geçirip dışarı çıkabileceğiniz son derece kullanışlı bir parçadır. Kullanım amacına ve zevklere hitap edecek şekilde farklı seçeneklerde tasarlanıp moda dünyasındaki yerini alan ferace modelleri, bu sene taş ve pul gibi detaylar ile süslenerek daha da şık bir görünüme kavuşturulmuştur.

 

En uygun fiyatlara kendinizi hem rahat hissedeceğiniz hem de zarif bir görüntü yakalayabileceğiniz ferace modellerini siz de kaçırmayın.

 

Yaz Aylarının Moda Ferace Renkleri Neler Olacak?

 

Sıcak yaz günleri denildiği zaman herkesin aklına sıcacık ve cıvıl cıvıl renkler gelmektedir. Tesettür giyim modasına yön veren en önemli parçalardan biri olan ve yaz aylarında da çok sayıda model alternatifi ile beraber tüm beğenileri kazanan ferace modelleri, yaz modasına damga vuracak tasarımları ile birlikte geliyor.

 

4 mevsim boyunca kullanım olanağı sunan ancak yaz aylarında sizleri bunaltmaması için özel kumaşlar kullanılarak tasarlanan yazlık ferace modelleri, yaz aylarının en güzel renkleri ile birlikte tüm dikkatlerin odak noktası olmayı başarmaktadır. Her bayanın kendi zevkine uygun modelleri bulabilmesine imkan sağlayan ferace modelleri, koyu renkten vazgeçmeyenler için de uygun alternatiflere sahiptir.

 

Prada kumaşların sıklıkla tercih edildiği yazlık ferace modelleri, aşırı sıcaklardan bunalmadan ve en şık haliniz ile yaz aylarını sonlandırmanıza olanak tanımaktadır. İster dışarı çıkarken isterseniz de özel günlerde tercih edebileceğiniz ferace modelleri, kollarda ve etek uçlarında kullanılan detaylar ile de beklentilerin ötesine geçmektedir.

 

Binlerce farklı çeşidi ile birlikte modanın gerisinde kalmadan şık bir görüntü yakalamanıza olanak sağlayan en güzel yazlık ferace modelleri, her bütçeye uygun fiyat seçenekleri ile birlikte vitrinleri süslemeye başladı bile.

 

Ferace Modasının En Dikkat Çeken Modeller

Tesettür bayanların büyük bir beğeni ile kullandığı ve çok eski zamanlardan beri hayatımızda var olan feraceler, günümüz modasına uyarlanarak yine popülerliğini sürdürmeye devam ediyor. Vücut hatlarını tam olarak kapatan ve uzunluğu ayak bileklerine kadar inen ferace modelleri, her mevsime uygun farklı kumaş alternatifleri ile birlikte tasarlanıp modadaki yerini almaktadır.

 

Yaz aylarında hem pratik bir kullanım sağlayan hem de rahat hareket edebilme imkanı tanıyan ferace modelleri, günümüzde artık sade renklerin ve düz modellerin ötesine geçerek çok daha şık bir görünümde tasarlanmaktadır. Çiçek desenlerinin çok sık görüldüğü bu sezonun yazlık ferace modelleri, sizlere zarif bir görünüm sunarken aynı zamanda da kendinizi çok daha şık hissetmenizi sağlayacak.

 

Yazlık ferace modellerinde canlı renk ve desenlerin yanı sıra etek ve kol kısımlarında kullanılan detaylar da son derece ilgi görmektedir. Farklı zevklere ve beden ölçülerine uygun çok sayıda seçeneğin yer aldığı yazlık ferace modelleri ile siz de sıcaklardan bunalmadan şık görünmenin keyfini doyasıya yaşayabilirsiniz.

 

Yeni Sezon Ferace Modellerinde Hangi Renkler Daha Moda Olacak?

 

Oldukça zengin ürün alternatifine sahip olan ferace modelleri, rengarenk tasarımları ile birlikte bayanlar için vazgeçilmezler arasında yer almaya yine devam ediyor. Yılın modasını yansıtan ve birbiri ile uyumlu renklerin kullanılarak tasarlandığı ferace modelleri, şık kombineler yapmak için de çok güzel alternatifler sunuyor.

 

Siyah rengin her zaman ilk sıralarda yer aldığı ferace modellerinde, haki ve bordo gibi renklerde dikkat çekiyor. Hem mat hem de parlak renk alternatifi ile birlikte zevk sahibi bayanların beğenisine sunulan ferace modelleri, en kaliteli ve güzel kumaşlar kullanılarak hazırlanmaktadır.

 

Günümüzün modasına uygun olarak tasarlanması sebebi ile sadece dış giyim olarak değil aynı zamanda elbise gibi de kullanımı mümkün olan ferace modelleri, zarif duruşu ile tüm dikkatleri üzerinde toplamayı başarmaktadır. Her ortamda tercih edebilmeniz için sade ve gösterişli modellerin bir arada sunulduğu bu sezonun ferace modası, farklı yaş gruplarına hitap edebilmekte ve fark yaratıp ayrıcalığını ortaya çıkarmak isteyenler için en ideal çözümü sunmaktadır.

 

Feraceler İle Yaz Kış Nasıl Güzel Görünülür?

Kışlık ferace modelleri kadınlar için hem şık olma hem de soğuktan korunma konusunda büyük bir avantaj sağlamaktadır. Kalın bir kumaş kullanılarak üretilmiş olmalarından ötürü bu modeller soğuk kış aylarında kişinin soğuk havalarda üşümesini engeller. Pamuklu yapısı sayesinde kadınların vücut ısısını sürekli olarak korur. Bu yüzden birçok kadın tarafından tercih edilen bu modeller sayesinde kış aylarında dışarı çıkmak artık bir kabus değil. Ayrıca sıcak tutmasının yanı sıra gösterişli yapılarıyla da dikkat çeken bu kışlık ferace modelleri kadınların soğuk kış aylarında dahi şık olmasına imkan verir.

Kışlık Modeller İle Hem Şık Olun Hem Soğuklardan Korunun

 

Çeşitli renk ve desenlere sahip olan bu dış giyim ürünleri modanın son trendleri baz alınarak tasarlanmıştır. Özellikle üst bölgedeki kareli detaylar ile ön plana çıkan bu modeller ayak bileğine kadar uzanmaktadır. Bu kareli kısım giyeceğe oldukça çekici bir hava katmaktadır. Bunun yanında düğme detaylarının olduğu modeller de dikkatleri çekiyor. Daha çok pastel renklerin kullanıldığı modeller ön planda olduğu için bu giyeceği daha gösterişli bir hale dönüştürmek için farklı kısımlarda gösterişli detaylar kullanılmaktadır. Bu sayede kadınların şık olmasında büyük bir rol oynar.

 

 Yazlık Modeller Sayesinde Ferah Bir Şekilde Şıklığı Yakalayın

 

Yazlık modeller ise ince bir kumaştan üretildiği için çok sıcak yaz aylarında kişinin terlemesini önler ve sanki üzerinde hiç yokmuş gibi bir his yaratır. Çeşitli renk ve desen seçenekleriyle satışa sunulan yazlık ferace modelleri arasında boncuk detayları olanlar göze çarpmaktadır. Bu boncuk detayları sayesinde kadınlar günlük hayatta çok şık bir görünüme sahip olabilir.

 

Pastel tonlardaki renkler sayesinde modern bir görünüm elde etmek mümkündür. Bunun yanında fiyonklu yaka yapısına sahip olan ve etek kısmında ışıltılı detayların bulunduğu modeller gösterişli bir görünüme sahip olmak isteyen kadınlar için ideal bir seçim olabilir. Bu yazlık modellerin içinde astar bulunmadığı için sıcak yaz aylarında rahatlıkla giyilebilir. Böylece kadınlar hem sıcağa karşı kendilerini korumuş olurlar hem de çok kaliteli ve gösterişli modeller sayesinde günlük hayatta şık bir görünüme erişirler.