Yazlık Feraceler İle  Bu Yıl Da Şıklığınızdan Ödün Vermeyin

2022 yılında tesettür modasında en çok kullanılan unsurlar arasında feraceler yer alıyor. Yaz aylarına geçilmesi ve artan sıcaklar ile beraber, kumaş niteliği itibari ile daha hafif; terletmeyen ve kişinin içerisinde kendisini rahat hissedeceği şık modeller, vitrinlerde yerini almaya başladı. Her keseye uygun olan, vücut ölçülerine uygun ve her şeyden önemlisi ‘hafif’ olacak bu ürünler, yaz için ferace arayışında olan hanımların favorisi konumunda.

Tiril Tiril Renkler Ön Planda

Yazlık ferace arayışında olanlar için ışığı soğurmayacak ve yansıtacak renklerde hafif kumaşlar tercih edilmesi söz konusu. Yavruağzı, bebek pembesi, açık mavi, yeşil ve sarı tonları bu yıl da her yaz mevsiminde olduğu gibi ön planda desek hiç de yanılmış olmayız. Özellikle yazlık bölgelerde yaz akşamlarının serinliğinde giymek için ise kahverengi ve mürdüm tonlarında hafif kumaşlar ise son derece göze çarpan detaylar arasında yer alıyor.

Hafif Kumaşlar İle Yaz Aylarında Rahat Hissedin

Yaz aylarında tesettür giyimde rahatlık isteyen hanımlar için ferace seçimi oldukça önemli. Yaz ayları özellikle çok sıcakların yaşandığı bölgelerde aşırı terleme gibi sorunlara ol açabileceğinden, kumaşın niteliği ve özellikle rengi tesettür giyimi yaşam tarzı olarak benimseyen hanımlar için hayat kalitesini etkileyen faktörler arasında yer alıyor. Işığı yansıtan renkler, terlemenin önüne geçerken, yaz aylarında hafif hissetmek için pamuklu kumaşlar yerine keten de tercih edilebiliyor. Ağır kumaşların kullanımı hem terlemeye yol açabileceğinden hem de kişiyi yorabileceğinden, beyaz ve keten formatında ürünler kreasyonun en çok dikkat çeken ürünleri arasında bulunuyor.

Uygun Fiyatlar İle Cebinize Uygun Modeli Seçin

İnternet sitesi aracılığı ile kolay bir şekilde yazlık ferace alışverişi yapabilir, oldukça kısa süre içerisinde bizzat adresinize güvenilir kargo ile ürünü teslim alabilirsiniz. Ferace modellerinde, boyunuza, tarzınıza ve sevdiğiniz renklere göre üretilmiş ve vitrinde sizleri bekleyen birçok ürün bulunuyor. Uygun fiyatları ve düzenli olarak sağlanan kampanyalar ile müşterilerimizi memnun ediyor, tesettür giyim şıklığına katkıda bulunmak için elimizden geleni yapıyoruz. Cep detayları ve işlemeleri ile onlarca farklı modeli siz de inceleyebilir, zevkinize ve bütçenize göre satın alım yapabilirsiniz.

Bir cevap yazın