Tesettür Dış Giyim Ürünleri

Tesettürlü bayanların ortak sorunu olan dış giyim alışverişinde, mağazalarda her modeli bulmak mümkün değil. Model bulunsa dahi beden ve renk seçenekleri kısıtlı. Genel olarak da fiyatları çok yüksek. Bu neden ile bayanlar, nereden alışveriş yaparım sorusu ile karşı karşıya. Mağaza alışverişlerini genel olarak hiçbir insan artık tercih etmiyor. Hem yorucu hemde pahalı ve seçeneklerin kısıtlı olmasından kaynaklı bir sanal alışveriş merakı var.

 

Özellik ile de tesettür giyim için en doğru olanı da bu şekilde alışveriş yapılması. Sanal satış yapan firmalar arasında olan Moda Selvim her bayana uygun fiyat seçenekleri ile birçok ürününün satışını yapıyor. Kalite ve uygunluğu bir araya getiren bu marka, mağaza satışlarının nerede ise yarı fiyatına satışlar yapıyor. Her beden ve her renk modelleride yer veriyor. Bu neden ile ferace gibi dış giyim ürünlerinin bu şekilde satın alınması bayanlara çok daha cazip geliyor. Genel olarak bütün ihtiyaçlarınızı yorulmadan kolaylık ile Moda Selvim’den alabilirsiniz.

 

 Dış Giyim Ürünlerini Alırken Nelere Dikkat Edilmelidir?

 

Dış giyim ürünlerinde her zaman omuz ve koltuk altı payları tam kalıp olmalıdır. A kesim olarak üretilen ferace modellerinde, omuz ve koltuk altı ölçüleri tam oturmadığında alttan kıyafeti toplayabiliyor. Bu da gün içinde bayanları oldukça rahatsız ediyor. Bu neden ile bu ölçülere dikkat edilmesi gerekiyor. Bunun dışında ise genel vücut yapısına uygun olan modellerin tercih edilmesi gerekir. Kilolu bayanlar belden kemerli ve kuşaklı olan modelleri rahatlık ile tercih edebilir. Kısa boylu hanımlar ise düz kesimleri kullanabilir. Uzun boylu ve zayıf bayanlar için hemen hemen her model uygun olacaktır.

 

 Dış Giyimde Hangi Renkler Tercih Edilmelidir?

 

Genel olarak renk tercihleri kişilerin kendi zevk ve tarzları ile alakalıdır. Her rengi seven bayanlar ise moda doğrultusunda giyinmeye özen gösterirler. Fakat dış giyim ürünlerinde renk karmaşası şık durmamakta. Büyük ve uzun olan ferace modellerinde genel olarak tek ana renk kullanılması daha doğru olacaktır. Üzerindeki düğme ya da desen detaylarında renk olması daha asil ve şık bir görüntü verir. Dış giyim ürünlerinde tek renk kullanıp, eşarp, ayakkabı ve çantalarınızda farklı renkler de tercih edebilirsiniz.

 

Bir cevap yazın