Tesettür Dış Giyim Modasında İlgi Çeken Parçalar

 tesettür dış giyimİlkbahar ve sonbahar aylarında trençkot modelleri yoğun ilgi görmektedir. Tesettür trençkot modelleri geçiş mevsimlerinde büyük bir kolaylık sunuyor. Trençkotlar içinizi ısıtırken aynı zamanda da tarzınızı yansıtmayı başarıyor.

 

Normal günde ya da bir davete giderken trençkot şıklığından yararlanabilirsiniz. Konforu estetikle sunan trençkotlar, bu nedenle yoğun ilgi görüyor. Bu sezon yine pastel tonlar trençkotlarda favori renklerdendir. Modası hiç geçmeyen trençkotlar, en büyük kurtarıcı parçalar arasındadır. Sokak modasında fark yaratmak isteyenler de trençkot şıklığını kullanıyor.

 

Yeni sezon tesettür trençkotlar yine fırtına gibi esmeye devam ediyor. Siz de tarzınıza uygun trençkotlarla muhteşem bir sezona hazır olun. Tesettür dış giyim modasının nadide parçası trençkotlar sizleri bekliyor.

 

Tesettür Giyimde Kap Modası

 

Tesettür kaplar her mevsim şıklığıyla adından söz ettirmeyi başarıyor. Günümüz modasına uyarlanan kaplar, her ortamda tercih edilebilmektedir. Çeşitli renkleriyle her zevke uyan kaplar, konforuyla da beğeni kazanıyor. Yılın modası kap modelleri tüm havanızı değiştiriyor.

 

Gittiğiniz her yerde bu şıklığı sürdürebilir ve kap rahatlığını yaşayabilirsiniz. Tesettür kapları kuşak ya da düğme detaylı modelleri ile tercih edebilirsiniz. Bu yılın kapları, spor ya da klasik tüm tarzlara yanıt veriyor. Kap tasarımında, kullanılacak mevsime uygun özelliklerde kumaşlar tercih edilmektedir. Tesettür dış giyim modasının eşsiz parçası kaplara siz de dolabınızda yer açın.

 

Bayanların Vazgeçilmezi Ferace Modelleri

 

Tesettür feraceler, en sık tercih edilen dış giyim parçalarındandır. Bunun nedeni ise rahatlığı ve şıklığı aynı anda yaşatıyor olmasıdır. Tesettür feraceler son dönemlerde yenilenen modelleriyle dikkatleri üzerine çekiyor. Tesettür ferace modellerini tüm mevsimler için tercih edebilirsiniz.

 

Salaş tarzı bulunan feraceler, kendinizi hiç olmadığı kadar rahat hissetmenizi sağlıyor. Zarif tarzdaki tesettür feraceler, farklı detaylarla sizlerin beğenisine sunulmaktadır. Özel davetleriniz için de bu yıl tesettür ferace şıklığından mutlaka yararlanmalısınız. Ferace modellerinde bu sezon motiflerin sıkça kullanıldığını görüyoruz.

 

Sıradanlıktan uzak olmak isteyenler motifli tasarımları tercih edebilir. Bunun yanı sıra sade modeller de yine kurtarıcı görevine devam etmektedir. Her sezon şıklığınızla göz kamaştırmak için yeni ferace tasarımlarını kaçırmayın.

Soğuk Günler için Tesettür Giyim Önerileri

tesettür dış giyimTesettürlü kadınlar kıyafet satın alırken kıyafetlerinin hem şık hem de rahat olmasına çok fazla dikkat ederler. Özellikle kış mevsiminde çalışma ortamında çalışan tesettürlü kadınlar kıyafet seçimi bir hayli zor bir iştir.

 

Tesettürlü kadınların hem giyim tarzını yansıtacak hem de iş ortamında rahat hareket edebilmenizi sağlayacak tesettür kıyafetleri tercih etmesi gerekir. İşte kış mevsiminde tercih edebileceğiniz hem rahat hem de şık tesettür giyim ürünleri…

 

Tesettür Yelek

 

Tesettür giyim içerisinde yelekler çok fazla tercih edilen giyim ürünleri arasında yer almaktadır. Yelek modellerini uzun senelerden beri tesettür modasında görmekteyiz. Yeleklerin hem günlük hem de klasik modelleri bulunmaktadır. Farklı kombinler de farklı tarzlarda tercih edilebilmektedir.

 

Kaşe, tüvit veya uzun yelekler ofisler de fazlası ile rahat bir duruş sergilemektedir. Tesettür yelekleri etek, kumaş pantolon, bol pantolon ve kot pantolon gibi birçok farklı parça ile kombin oluşturabilirsiniz. Yelek modellerinin içerisine triko kazak veya gömlekler tercih ederek tarzınızı ortaya koyabilirsiniz.

 

Tesettür Ceketler

 

Tesettür giyimin yeni sezonun en gözde parçası ceketlerdir. Değişik desenlerde ve değişik renkler de kullanacağınız ceketler hem klasik bir görüntü oluşturacaktır hem de oldukça rahat bir yapıya sahiptir. Giyim tarzınızı ön plana çıkarmak için özellikle ekose ceketler çok ideal olmaktadır.

 

Ekose desenli ceket modelleri daha çok iş toplantılarında ve daha ağır bir duruş sergilenmesi gerekilen yerlerde tercih edebilirsiniz. Ekose ceketlerin altına kot etek, kot pantolon, havuç pantolonlar veya kumaş pantolonlar ile kombinleyerek çok şık bir görüntü elde edebilirsiniz.

 

Tesettür Hırka ve Kazaklar

 

Kış aylarının olmazsa olmazlarından olan hırka ve kazaklar tesettürlü kadınların vazgeçilmezleri arasında yer almaktadır. Hırka ve kazak modellerini ister günlük kombinler de isterseniz de özel organizasyonlarda tercih edebilirsiniz. Kalın boğazlı ve uzun kazak modellerini keten veya deri etekler ile kombinleyebilirsiniz.

 

Tesettür Uzun Etekler

 

Tesettürlü pek çok kadın sıcak yaz mevsimlerinde ince uzun etekleri çok fazla tercih eder. Fakat uzun etekler sadece yaz aylarında değil kış aylarında da çok fazla tercih edilmektedir. Süet, keten veya deri etekler pek çok farklı bir şekilde kombin edilebilir.

Dış Giyimde Kap Ve Feracenin Yeri

 tesettür dış giyimTesettür tarzını benimsemiş hanımlar için dış giyim çeşitliliği oldukça önemlidir. Rahatlık, şıklık ve zerafeti, dış giyim de bir çok parça ile yakalamak mümkündür. Son dönemlerin en gözde ürünleri arasında kap ve feraceler en başta gelir. Bu parçalar ihtiyaçları karşılamanın yanı sıra zevkleri de yansıtıyor. Bu nedenle bir çok hanımın dolabında kap ve feracesi bulunuyor. Kullanımı oldukça rahat ve kolay olan ferace modelleri yaz aylarının vazgeçilmezleri arasındadır.

 

Fermuarlı modellerin yanı sıra düğmeli olarak tasarlanmış feraceler de üretilmekte. Bahar aylarında ise tesettür dış giyim de en çok tercih edilen parçaların başında kap modelleri geliyor. Kol ve yaka detaylı, kimono biçimindeki tasarlanan modeller oldukça dikkat çekiyor. Bunun dışında klasik çizgilerle süslenmiş modelleri de mevcut. Daha sportif hanımlar için ise fermuarlı ve kapüşonlu modeller tasarlanmış. Daha soğuk kış günlerinde de kalın koruyucu kumaşlı kaban modelleri vazgeçilmez dış giyim ürünleridir. Farklı renk ve modelleri ile alıcısıyla buluşuyor.

 

Cepli, kemerli ve ya belden büzgülü mont modelleri de büyük ilgi görmektedir. Farklı ve dikkat çekici kombin yaratmak isteyenler için oldukça ideal parçalardandır.

 

 Tesettürde Dış Giyim Ürünleri

 

Tesettür dış giyim kategorisi oldukça geniş bir gruptur. Daha çok alt ve üst dış giyim ürünlerinin karması olarak kendini gösterir. Mevsimlere göre farklı tür kumaş ve renk karması şeklinde üretilmesi hanımlara kolaylık sağlamaktadır.

 

Her biri kadınların vazgeçilmezi olan, her dolapta bulunması gereken parçalardır. Feraceler, pançolar başta olmak üzere, kaban ve montlar kış ayların olmazsa olmazlarıdır. Farklı bir tarz yakalamak isteyen hanımlar için ise trençkotlar, sofistike ceketler ve daha bir çok farklı ürün bulunuyor. Son zamanların modası ekose desenli parçalar hareketli ve dinamik bir tarz ortaya koyuyor. Bunun yanı sıra inci, dantel, işleme ve ya farklı düğme detayları da tesettür dış giyim de sıklıkla kullanılır. Geçiş mevsimleri dediğimiz bahar aylarında ise elbiseler, pantolon, tunikler, trençkot ve gömlekler tercih ediliyor. Bu parçalar genel olarak daha koyu, pastel renk tonlarında üretilir. Kombine şıklık ve görsellik katmak için nakışlı modeller de tercih edilebilir.

En Yeni Modelleriyle Tesettür Dış Giyim Seçenekleri

Kadın alıcıların hem kış şartlarında sıcak kalmak hem de estetik görünmek için tesettür dış giyim ürünlerine olan ilgileri gün geçtikçe artıyor. Kaban ve pardösü gibi ürünlerin dışında panço ve pelerin gibi sıra dışı çizgilere sahip modelleri de mevcut.

 

Her yaşa ve beğeniye uygun, tamamen seçici bir şekilde imal edilmiş ürünler çeşitli indirim avantajlarına da sahip. Bir kere satın alındıkları takdirde hem gardıropları hem de kadınları süsleyen çok yönlü modellerdir.

 

 En Gözde Panço Modelleri ve Ürün Özellikleri

 

Özellikle yeni neslin tercih ettiği panço modelleri tesettür dış giyim kategorisinde yer almaktadır. Genellikle İspanya ve Meksika ülkesinde yaygın olarak tercih edilen pançolar artık Avrupa ile birlikte Türkiye’de de sıklıkla talep ediliyor.

 

Kendine özgü tasarımları ile farklı giyinmek isteyen müşteri kitlesi için idealdir. En çok satın alınan türleri ise önden düğmeli bir tasarıma sahip. Balıksırtı desenleri ile birlikte genellikle klasik giyinmeyi seven kadınların sipariş verdiği ürünler, kaliteli kumaşlarla imal ediliyor.

 

Kaşe kumaşı parlak görünümü ile birlikte sadeliği şıklıkta bulanların bir numaralı seçimi olarak kataloglarda yer alıyor.

 

 Dış Giyim Kategorisinde Ferace Modelleri

 

Sonbahar ve kış mevsimleri için uygun olan ferace modelleri ilkbaharın serin geçen günlerinde de tercihe bağlı olarak giyilebilir. Aynı kategoride kışlık ferace modellerine de hızlıca göz atılabilir. Bu ürünlerdeki indirim oranları %20’den %50’ye kadar uzanmaktadır. Fiyat düşünce haber ver seçeneğine tıklayan alıcılar aynı ürünleri çok daha indirimli fiyatlarıyla sipariş edebilirler.

 

Onlarca farklı modeliyle ferace modelleri hem gündelik hem de sosyal yaşamda tercih edilebilir. Daha klasik tercihler için önü nakışlı olan modeller tavsiye ediliyor. Nakışların nostaljik görüntüsü kot kumaşı ile birleşince ortaya klasik ile sportif giyimlerin bir karışımı çıkıyor.

 

Kot olduğu için kolay kolay kırışmayan bu ferace çeşitleri, kısa ve uzun soluklu yolculuklara da uygun olarak nitelendiriliyor. Pile detaylarına ev sahipliği yapan feracelerde öne çıkan renkler ise siyah ve lacivert gibi koyu renkler. Daha canlı renkler için şarabi ve haki renklerin incelenebilir. Kot olan türlerinde ise açık ve koyu ton farklılıkları bulunmaktadır.

En Şık Pardösü Modelleri

 tesettür dış giyimBelden bağlamalı, farklı renk ve modeller kullanılarak tasarlanan abaya modellerini görmeden dış giyim alışverişinizi tamamlamayın. Kendine has sade tasarımları sayesinde abaya modelleri kolayca kombine edilebilir. Tarz bir çanta, eşarp ve şal modelleri, kot ya da kumaş alt giyim kategorisi ile son derece şık detaylar yakalayabilirsiniz. Kapalı bayanların kış sezonunda pratik bir şekilde kullanacağı bu kategori tesettür pardösü modellerine alternatif oluşturmaktadır.

 

 Kap Modelleri ve Kesimler

 

Dış giyim kategorisinde kesimleri ve aksesuar detayları ve birleşme noktalarında kullanılan aparatlar ile son derece şık bir görünüm yakalamanızı sağlayan kap çeşitlerini incelemek için online alışveriş sitelerini kullanabilirsiniz. Yenilikçi tasarımlarda bu sezon boyuna çizgiler, açık koyu detaylar, tüylü şapkalar ve çiftli düğme ayrıntıları çok moda. Pardösü ve ferace modellerine göre kap modelleri daha kısa şekilde tasarlanırlar. Kaşe, pamuklu ve kadife kumaşların kullanıldığı bu kategoride resimli nakışlar, harf ve rakam sembollerini de ayrıca görebiliyoruz.

 

 Sıcak ve Pratik Kışlıklar

 

Kıyafetim hem şık olsun hem de kolayca kullanılsın diyorsanız panço modelleri tam size göre. Sıcak kumaşlardan üretilen ve son derece gösterişli duran bu giysileri kısa ve derin kol bölgelerini kullanarak kolayca görebiliyorsunuz. Mevsimlik olarak ya da kış günlerinin daha hafif geçtiği günlerde bu modeller de tesettür dış giyim kıyafetleri arasındaki yerini alıyor.

 

 2019 Sezonunda Kabanlar

 

Yumuşacık kadife kumaş, belden büzgü ve süsleme detayları, cep, yaka ve çan etek tarzı modelleri son derece zarif görünüyor. Bu kategoride de birbirinden güzel renkler arasından dilediğinizi seçerek netten alışveriş kolaylığından faydalanabiliyorsunuz. Sezonun moda renkleri bordo ve kahve başta olmak üzere, parlament, gri, hâkî ve siyah olarak mağazalardaki yerini alıyor. Kabanların güzelliğini ön plana çıkaran hazır kombinasyonlarla tercihini kabandan yana kullanacaklar için farklı alternatifler sunuyor.

 

 Kışlık Pardösü Modelleri

 

Boyuna tasarımları ile tesettür dış giyim çeşitleri arasında oldukça önemli bir yere sahip olan pardösü modellerinde de zengin model ve renk seçeneği kullanılıyor. Bazen düğme, bazen fermuar ayrıntıları ile karşımıza çıkan modeller, yerini çıt çıt ve kemere bırakabiliyor. Böylece hem şık hem de kullanışlı bir özellik kazanan pardösü modelleri hanımların gönülleri kazanmayı başarıyor.

Tesettür Dış Giyimde En Çok Tercih Edilen Parçalar

tesettür dış giyim

Günümüzde her alanda meydana gelen değişim yenileşme hareketleri moda sektörüne de yansımıştır. Tesettür modası da bu yenilikten payını almıştır. Eski zamanlarda tek tip ve sıradan olan tesettür giyim ilerleyen yıllarla oldukça gelişmiştir. Tesettür modasında dış giyim oldukça önemli yer tutmaktadır, tesettür dış giyim modasında kullanılan parçaları incelenmek gerekirse ilk sırada ferace yer alır.

 

Ferace günümüzde kapalı kadınlar tarafında tercih edilmektedir. Kıyafetlerin üzerine giyilir, ayak bileğine kadar uzanır ve koyu renklerde olması sayesinde vücut hatlarını kapatan özelliğe sahiptir. Eski dönemlerde kadınların vücudu gizlemek için giydikleri kara çarşaf olarak adlandırılan kıyafet günümüzde yerini feraceye bırakmıştır.

 

Çuha sof ve fantezi kumaşlardan yapılan feraceler genellikle koyu renkte olmakta kimilerinin yaka kısmında ise işlemeler bulunmaktadır. Günümüzde değişen tesettür giyim tarzının din alimleri tarafından tasvip edilmemesine karşın feraceler hatları tamamıyla kapattığı için kapalı kadınlar tarafından yaygın şekilde kullanılmaktadır.

 

 Rahat ve Günlük Kullanıma Uygun

 

Pardösü erkekler ve kadınlar tarafından kullanılan ayak bileklerine kadar uzanan parçalardır. Uzun olması sebebiyle genellikle kapalı kadınlar tarafından tercih edilmektedir. Her mevsime uygun pardösü bulunmaktadır. Renk skalası oldukça geniş olan pardösü inceliği ve pratikliği sayesinde yaz aylarında tesettürlü hanımlar için kurtarıcı olmaktadır. Mevsimine göre kaşe, keçe, krep, deri, kot kumaşlardan dikilmekte ve çeşitli motiflerle tasarlanabilmektedir. Pardösü alırken vücut hatlarını tamamen örtmesine dikkat edilmelidir. Pelerin ve pançolarda tesettür modasında yer almaktadır.

 

 Hem Şık Hem Tesettürlü Giyinmek Mümkün

 

           Tesettür dış giyim ve kış aylarının olmazsa olmazı kabanlardır. Kabanlar yine vücut hatlarını gizleyecek şekilde tercih edilmelidir. Tesettürlü kadınlar tarafından genelde koyu renkleri tercih edilen kabanlar ayak bileklerine kadar uzamaktadır. Her kabanda olduğu gibi genellikle kaşe ve keçe kumaşlar tercih edilmektedir.

 

Hem muhafazakâr hem şık olmak günümüzde gelişen moda sayesinde mümkün hale gelmiştir. Özellikle genç muhafazakâr kadınlar tarafından tercih edilen modern tesettür ürünlerinin dış giyim de estetikliği yakalaması tesettür modasını önemli bir sektör haline getirmiştir. Çeşitli tasarımcılarda tesettür modasına yönelmekte ve bu alanda tasarladığı parçalarla tesettür giyimine şıklık getirmektedir.

 

Tesettür Dış Giyim Trendi Bu Sezon Nasıl Olacak ?

 tesettür dış giyimTesettür dış giyim modası denildiğinde ilk olarak akıllara kaban tasarımları gelmektedir. Soğuk kış günlerinin en büyük kurtarıcısı olan tesettür kaban modelleri, birçok seçeneği ile birlikte herkesin zevkine hitap edebilmektedir. Kış aylarına uygun kumaşı ile birlikte sizleri soğuktan koruyan tesettür kaban modelleri, zarif ve şık duruşuyla da kendi farkını hissettiriyor.

 

Tesettür dış giyim modasında her zaman dikkat çeken parçalardan olan ferace modelleri, bu sezona da en güzel seçenekleri ile birlikte damgasını vurmaktadır. Tesettür ferace modellerinde kullanılan modern çizgiler, her yaş kesimin bu tasarımları kullanabilmesine olanak tanımıştır.

 

Bu yıl yine birçok başarılı tasarımı ile birlikte gözleri üzerine çekmeyi başaran tesettür kap modelleri, soğuk günlerde öncelikli tercihler arasında yer almaya devam ediyor. Tesettür kap modelleri spor, klasik ve modern tarzda tasarımları ile birlikte her yaş kesime ve her ortama uyum sağlayabilmektedir.

 

Tesettür modasında kış ayların vazgeçilmezlerinden olan başka bir tasarım ise panço modelleridir. Yıllardan bu yana moda olmayı hep sürdüren ve popülerliğinden bir şey kaybetmeyen tesettür panço modelleri, yılın en moda renkleri ile adeta göz kamaştırıyor.

 

 Tesettür Dış Giyim Modasında En Rahat Kaban Modelleri

 

Rahatlık denilince tesettür dış giyim modasında kaban tasarımları daima öncelikli sırada yer almaktadır. Birçok sayıda alternatifi ile birlikte özenle hazırlanmış olan tesettür kaban modelleri, şıklığın yanı sıra rahatlığı ile de beklentileri karşılamaktadır.

 

En rahat tesettür dış giyim parçaları arasında şal yakalı kabanlar öncelikli sırada yer almaktadır. Spor tarzlar ile de kolaylıkla bütünleşebilen şal yakalı tesettür kaban tasarımları, şıklığınızdan ödün vermeden konforu en üst seviyede yaşamanızı sağlıyor.

 

Salaş tesettür kaban modelleri de gerek konforu gerekse de zarif görüntüsü ile en fazla ilgi gören dış giyim parçaları arasında yer almaktadır. Hayatınızın her alanında tercih edebileceğiniz tasarımlar arasında yer alan salaş tesettür kaban modelleri, zengin renk seçeneğinin yanında yılın en trend desenleri ile de büyük bir ilgi görüyor. Siz de sezonun modasının gerisinde kalmamak için bu özel tasarımları kaçırmayın.

Tesettür Dış Giyim Modasında Vazgeçilmezler

 tesettür dış giyimGünümüzde tesettür dış giyim modasında büyük bir yere sahip olan kap modelleri, serin havaların en şık seçenekleri arasında yer almaktadır. Farklı boy seçenekleri bulunan ve kullanılacak alana uygun kumaş alternatifi ile tasarlanan tesettür kap modelleri, kaliteli görüntüsüyle de çok fazla beğeni kazanmaktadır.

 

Yağmurlu havalarda tercih edebilmeniz için şapka detayı ile de tasarlanan tesettür kap modelleri, sizlere büyük bir rahatlık sunmaktadır. Birçok şık detay ile süslenip daha iddialı görünümü ile bu sezon sizleri karşılamış olan tesettür kap modellerini hayatınızın her anında tercih edebilirsiniz.

 Tesettür Dış Giyimde Panço Şıklığı

 

Son derece pratik bir kullanıma sahip olması ve zarif duruşu ile vazgeçilmez tesettür dış giyim modelleri arasında yer alan panço modelleri, popülerliğini yine devam ettiriyor. Uzun ya da kısa seçenekleri ile birlikte satışa sunulan tesettür panço modelleri, salaş tasarıma sahip olması sebebi ile sizlere çok daha rahat hareket etme fırsatı tanımaktadır.

 

Tarzınızı ön plana çıkaracağınız oldukça başarılı alternatiflerinin yer aldığı tesettür panço modelleri, tesettür dış giyim modasını yakından takip eden herkesin kendine uygun parçalar bulabilmesine imkan tanıyor.

 

Havalar soğudukça talebi artan tesettür panço modelleri ile birlikte siz de bu kış güzelliğinizi ve zarifliğinizi ön plana çıkartabilirsiniz.

 

 Tesettür Dış Giyimin En Trend Parçası

 

Tesettür dış giyim trendlerinde en şık ve kullanışlı parçalar arasında ferace modelleri daima öncelikli sırada yer almaktadır. Son yıllarda sade görünümünden kurtulup daha iddialı bir duruş kazanan tesettür ferace modelleri, sayısız renk ve desen alternatifi ile göz dolduruyor.

 

Dış giyim modasında her yıl mutlaka yerini alan tesettür kaban modelleri de, soğuk kış günlerini sizin için sıcacık bir hale getirmektedir. Tesettür kaban modelleri içerisinde özel günleriniz için de oldukça başarılı ve iddialı parçalar yer almaktadır.

 

Tesettür dış giyimde tarzı ile kendini ön plana çıkaran kap modelleri de, her yaş kesimine uygun alternatifleri ile beğenileri üzerine çekmektedir. Bu sezon tesettür dış modasının trendlerini yakından takip ederek siz de modanın gerisinde kalmama fırsatı elde edebilirsiniz.

 

Dış Giyim Ürünü Deyip Geçmeyin

tesettür dış giyimDış giyim ürünleri genellikle sonbahar ve kış aylarında tercih edilse de serin yaz akşamlarının da kurtarıcısı olan, gündüzleri kavrulan sıcağın aksine, akşamları ürpermenize neden olan esintinin engellenmesini sağlayan tekstil ürünleridir. Dış giyim ürünlerinin vücut sıcaklığını korumalarının yanı sıra bireyin kişiliğini yansıtması da önemlidir. Bir dış giyimi ürünü, ürüne sahip olan kişinin iç dünyasını yansıtmalıdır.

 

 İlk Bakış Çok Anlam Taşır

 

Aynı giysi iki farklı kişi üzerinde aynı olmaz. Kişinin içinde taşıdığı ruh, öz güveni, duruşu ve stili aynı kıyafetin birinde yıldız gibi parlamasına sebep olabilirken diğerinde emanet gibi durabilir. Bu nedenle kişinin giydiği giysisinin kendisine yakışıp yakışmadığına bakması, taşıyabileceğine inancı olması gerekir. Tesettür dış giyim ürünlerini tercih ederken de moda olan renkleri değil, size en çok yakışan renk ve modelleri tercih etmelisiniz. Modanın kurbanı olmak istemiyorsanız sırf popüler diye vücudunuza yakışmayan ve kişiliğinizi yansıtmayan ürünlerden uzak durmanız gereklidir. Örneğin parlak taşlı ürünleri hiç sevmiyorsanız ve özellikle soft tonlardan hoşlanmıyorsanız, sırf içinde bulunduğumuz yılın modası diye bu renkteki ve modeldeki dış giyim ürünlerini kullanmamanız gereklidir.

 

 Çocuklarınıza Bırakabileceğiniz Ürünleri Seçin

 

Ürünün modeli ve rengi kadar ürün kalitesi de önemlidir. tesettür dış giyim ürünlerini tercih ederken kumaş kalitesine de dikkat etmeniz gereklidir. Stil sahibi olan kadınlar, moda kurbanı olmak yerine tarzlarını konuşturmayı sevdiklerinden, birkaç yıl sonra satın aldıkları dış giyim ürünlerinden sıkılmayacak, hatta saklayacaktır. Bu sayede anneden çocuklarına ya da teyzeden yeğenlerine sürüp giden bir stil mirası oluşacaktır. Bir giyim ürününü satın alırken çocuklarınıza bırakabileceğinizi unutmadan, her gördüğünüzü satın almadan, kişiliğinizle örtüşen modelleri tercih etmelisiniz.

 

 Her Mevsime Farklı Kumaş

 

Dış giyim ürünlerinin kumaşları, mevsim üretimine göre değişkenlik gösterir. Örneğin bahar aylarında pamuklu kumaşlar kendisine yer bulurken kış aylarında pamuk yerini yüne bırakır. Mevsime göre değişen kumaş seçenekleri, vücut ısınızın ideal seviyede kalmasına yardımcı olur. Bu sayede gereksiz yere terlemekten veya üşümekten korunmuş olursunuz. Tercih edeceğiniz dış giyim ürününü doğru şekilde muhafaza ettiğinizde çok daha uzun yıllar kullanabileceğinizi de unutmamalısınız.

 

Tesettür Dış Giyimde Satın Alınabilecek Ürünler

tesettür dış giyimKış aylarının başlangıcını yaşadığımız şu günlerde tesettür dış giyim alanında da hareketli günler yaşanıyor. Kış mevsimini hem sıcak hem de estetik olarak geçirmek isteyen müşteri kitlesi için onlarca farklı özelliği bünyesinde barındıran ürünler hem kataloglarda hem de vitrinlerde yer almaktadır. Bu sene sonbahar – kış kreasyonu kapsamında tanıtımları yapılan bu kıyafetler modern ve spor detayları ile de dikkat çekiyor. İsteyenler için kapıda ödeme imkanı sunulurken kredi kartı kullanmakta olan müşteriler için taksit seçenekleri de yer alıyor. Bu ürünler her türde üst ve alt giyim ile kombin yapılma avantajlarına da sahip.

 

 Tesettür Dış Giyimde İlk Seçenekler: Tesettür Kaban Modelleri

 

Kollarındaki işlemeler ile birlikte dikkat çekici bir boyuta varan kaban modelleri bu senenin de en çok satan tesettür dış giyim ürünleri arasında yer alıyor. Kollarındaki ince detaylar ile örülü işlemeler el işçiliğinin de zirve noktasını yansıtmaktadır. Bilindiği üzere artık dış giyim ürünlerindeki estetik ölçütler de değişti. Bunun en büyük kanıtı olarak birbirinden farklı desenlere ve işlemelere ev sahipliği yapan kaban modellerini gösterebiliriz. Aynı zamanda mürdüm ve latte gibi tamamen özgün ve çizgi dışı olarak sayılabilecek renkleri de bu kaban ürünlerinde değerlendirmek mümkün. Çeşitli çiçeklerin belli bir zarafet çizgisi ile estetik bir vizyonla sunulduğu kaban modelleri içerisindeki pamuksu yapısıyla da sıcak kışlar vaat ediyor.

 

 Tesettür Dış Giyimde Panço ve Pelerin Seçenekleri

 

Meksika ve İspanya kökenli olan panço ve pelerin modelleri bir başka seçenek olarak alıcıların beğenilerine sunuluyor. Düğmeli ve balıksırtı tasarımıyla pançolar kış mevsimlerinin olumsuz hava etkilerinden belli bir şıklıkla korunmak isteyen müşteriler için adeta biçilmiş kaftan. Kaşe düğmeli pançolar ise klasik giyime yakın olup indigo ve vizon gibi alternatif renklere ev sahipliği yapıyor. Hardal ve siyah rengindeki pançolar ise uygun çanta aksesuarları ile birlikte kombin yapılabilir.

 

 Son Seçenekler Arasında Tesettür Pardesü Modelleri

 

Gardıroplarında kaban ve panço modellerine alternatif olarak bir adet de pardesü bulunmasını isteyen müşteri kitlesi için bu alanda da yeni üretimler söz konusu. En çok satılan modelleri ise düğmeli ve kaşe pardesü modelleridir.

Ferace, Tesettür Giyimde Tamamlayıcı Kıyafettir

feraceFerace genellikle tesettür dilinde dış giyim şeklinde yorumlanmaktadır. Ferace kapalı kadınlar için dış giyim çeşididir. Eskilerden günümüze kadar farklı model ve kullanım şekilleri ile gündelik kıyafetler arasında yer almakta iken, günümüzde modanın gelişmesi ve tesettür kıyafetlerdeki stil değişiklikleri sayesinde farklı modeller ve renklerde bulunmaktadır. Son yıllarda muhafazakar giyinenlerin gözde bir giyim tarzı olmaya başlamıştır. Genç tesettür giyen bayanlar dışarı çıkarken veya gündelik olarak evde sıklıkla feraceyi tercih edilmektedir.

 

Son zamanlara tesettür modası iyice güçlenmektedir. Büyük markalar ve tasarımcılar tesettür piyasasının gücünü fark etmişlerdir. Günümüzde kreasyonlarında tesettür giyime ve bu giyim tarzında da en çok feraceye yer vermeye başlamışlardır. Çünkü hazırlanması en kolay kıyafetler arasında yer almaktadır. Spor bir ayakkabı ile dahi giyinebilme rahatlığı sağlar. Aynı zamanda kapatıcı ve hataları gizleyici özelliğe sahiptir.

 

 Ferace Nerelerde Giyilir?

 

Ferace genellikle dış giyim olarak görülen bir giysidir. Bunun yanında ferace kış aylarında pardösü altına da giyilebilir. Genelde ferace, yaz aylarında ve bahar aylarında rahatlığından dolayı çok sık tercih edilir. Zamanın modası olan feraceler değişik mekanlarda palto, mont ve pardösü altına da giyilerek yeni bir trend haline gelmiştir. İnce ve kalın kumaşlardan üretilerek her mevsime uygun modeli bulunmaktadır. Feracenin ne şeklide giyileceğini aslında kadınlar çok güzel örnekler kullanarak gösterirler. Bilinen en büyük moda akımı kişinin kendine yakışanı giymesidir. Bu nedenle ferace giyim konularında ferace kombinleri ile göz kamaştırmaktadırlar.

 

 Ferace Nasıl Kombinlenir?

 

Oldukça sade fakat oldukça asil duran ferace modelleri değişik isimlerle de anılmaktadır. Bu isimler ferace elbise, tunik ve kaptır. Bazı feraceler tuniğe benzerken, bazı feraceler de elbiseye benzemektedir. Çoğu ferace daha çok kap ve pardösü görünümündedir. Spor feraceleri genelde genç tesettürlü kadınlar sevmektedir. Topuklu ayakkabılar kesinlikle tesettüre uygun ayakkabılar değildirler. Feracenin altına topuklu ayakkabı giyilmemelidir.

 

Günlük dışarı kıyafetlerinin üzerinde alınan feraceler, tek başına da rahatlıkla kullanılabilir. İnce bir bluz veya gömlek üzerini tamamlayıcı özelliği bulunur. Her tesettür kıyafette olduğu gibi feraceler de en uygun eşarplarla ve ayakkabılarla tamamlanmalıdır.

 

Tesettür Dış Giyimde En Özel Parçalar

tesettür dış giyimModa dünyasında kendine her zaman yer edinmeyi başaran ve en zarif modelleri ile birlikte yine bayanların göz bebeği olmayı sürdüren tesettür trençkot modelleri, hem klasik hem de yeni tasarımlarıyla sokak modasında göz doldurmaya devam ediyor.

 

Genç kesime daha çok hitap eden ve tarzlarını yansıtabilecekleri en rahat seçeneklerden biri olan tesettür trençkot modelleri, sonbahar aylarını en güzel görüntünüz ile atlatmanızı sağlıyor. Bej renkte klasik modellerin yine ağırlıkta olduğu tesettür trençkot modelleri, çok daha cool ve ilgi uyandıran kombinler yapabilmenizi sağlamaktadır.

 

Sizlere saha zarif ve hoş bir görüntü kazandıracak olan trençkot modelleri, tesettür dış giyim modasında vazgeçilemeyen parçalardan olmayı sürdürüyor.

 

 Sezonun Vazgeçilmezi Tesettür Kap Modelleri

 

Her yaştan kesime hitap edebilen ve sürekli olarak güncellenen modelleri ile ilgi gören kap modelleri, tesettür dış giyim modasının en havalı ve kullanışlı tasarımları arasında yer almaktadır. İster gündelik hayatta isterseniz de seyahatlerinizde tercih edebileceğiniz çok özel tesettür kap modelleri, şık duruşunuz ile tüm ilgiyi üzerinize çekme fırsatı tanıyor.

 

Her mevsime uygun özelliklerde hazırlanan ve en yeni trendleri ile birlikte zevk sahibi bayanlarla buluşturulan tesettür kap modelleri, sahip olduğu üstün kalitedeki yapısı ile birlikte uzun süre sizlere eşlik etmeyi sürdürmektedir. Son derece geniş çaplı bir kullanım alanına sahip olması nedeni ile dikkatleri üzerine çeken tesettür kap modelleri, spor kombinlerinin de vazgeçilmezi haline gelmiştir.

 

 Dış Giyim Modasının Olmazsa Olmazı Feraceler

 

Tesettürlü bayanların hayatını kolaylaştıran ve senelerden beridir moda dünyasının bir parçası olmayı sürdüren ferace modelleri, günümüzün trendlerine uygun olarak yenilenmiş ve artık çok daha ilgi uyandıran bir görünüme kavuşmuştur. En moda renk ve desenleri içerisinde barındıran bir kreasyonla sezona merhaba diyen tesettür ferace tasarımları, özellikle kol ve yaka detayları ile birlikte büyük bir ilgi görmektedir.

 

Kareli desenleri ile bu yıl en çok beğenilen dış giyim parçaları arasında yer almış olan ferace tasarımları, spor kombinlerde fermuarlı modelleri ile tercih edilirken klasik kombinlerde ise düğmeli modelleri ile beklentileri karşılamaktadır.

En Şık Tesettür Diş Giyim Ürünleri

tesettür dış giyimKadınlar her zaman tarzını ortaya çıkaracak şık ürünleri kombinlerinde kullanmak ister. Tarzınızda farklı unsurları ön plana çıkararak modern bir görünüme ulaşmak için öncelikle kombininiz için bir yıldız parça belirlemelisiniz. Her daim tarzınız ile konuşulmak istiyorsanız vücudunuza uygun parçaları renk uyumlarına göre kombinlemeye dikkat etmelisiniz. Son zamanlarda en moda tesettür dış giyim ürünleri çok uygun fiyatlara satışa sunuluyor.

 

 Tarzınızı Ön Plana Çıkaracak Kombin Önerileri

 

Tarzınızı ön plana çıkaracak dikkat çekici parçaları kombinlerinizde tercih ederek her zaman bir adım öne geçebilirsiniz. Çarpıcı renkleri kombinlerinizde kullanmaktan korkmamalı, farklı desenlerin de şık kombinlerde hayat bulacağını hiçbir zaman aklınızdan çıkartmamalısınız. Şık ve modern bir görünüme ulaşmanızı sağlayacak tesettür dış giyim diye de tabi edilen kaban, kap, pardesü, hırka, ferace ve trençkot modelleri, tarzınızın en önemli tamamlayıcısı olacak. Sade ve sıradan bir kombini bile farklı bir renk kaban ile zenginleştirerek çok şık bir görünüme kavuşabilirsiniz. Zarafetinizi ön plana çıkaracak inci ve boncuk işlemeler ile hareketlendirilen pek çok kap modeli ile güçlü bir tarz oluşturabilirsiniz. Akıllardan kolay kolay silinmeyecek şık bir görünüme ulaşmak istiyorsanız yaşınıza ve tarzınıza uygun modelleri tercih etmelisiniz.

 

 Sezonun En Moda Dış Giyim Ürünlerinin Fiyatları

 

Dış giyim ürünleri diğer kıyafetlere göre biraz daha pahalı olarak müşterilerin beğenisine sunulur. Alacağınız ürünün fiyatı ürünün kalitesine, malın yapımında kullanılan ürünün niteliklerine, markasına ve tasarımına göre değişiklik gösterir. Bu sezon özellikle de palto, pardesü, mont, kap ve kaban modellerinde renkli kürkler ve peluşlar göze çarpıyor. Kadınların çok severek tercih ettiği bu ürünler şık ve modern kombinler ortaya koymanıza da yardımcı olur. Her zaman şık ve modern görünmek için yaşınıza ve tarzınıza uygun seçimler yapmaya özen göstermelisiniz. Her daim güzel görünmek ve tarz bir görüntüye ulaşmak için kombinlerinizde farklı detaylar kullanmaktan çekinmemelisiniz. Şık ve zarif bir görünüme ulaşmak için Kombininizi bütününde bir uyum yakalamanız gerekir. Birbirine uyumlu ve tarz olarak uygun ürünler tercih ederek her daim dilediğiniz gibi tarzınızı ortaya çıkarabilir ve güzelliğiniz ile göz doldurabilirsiniz.

Tesettür Kıyafetlerde Tarzınız Olsun

Tesettür dış giyimTesettürlü hanımların giyim konusunda çok fazla imkana sahip olması şık görünmede sorun yaşamamalarını sağlıyor. Hem kaliteli kumaş kullanılması hem de her mevsime özgü tasarım yapılması kadınların en büyük kolaylığı denilebilir. Tarz görünmek tesettürlü hanımlar için sanıldığı kadar zor değil. Çok fazla ürün çeşidi bulunan tesettür alanında en çok tercih edilenler ferace, tunik ve tesettür kap olsa da tesettür abiyeler de hanımların özel günleri için çok kullandığı kıyafetler arasında bulunuyor. Tasarımcıların kadınlara zamansız bir şıklık sunması birçok ürünün ortamlarda rahatlıkla kullanılmasını sağlıyor. Tesettür dış giyim ürünlerinde yüksek kalite, uyumlu desenler ve rahat modeller kadınların tesettür giyim ile ilgili birçok stil ihtiyacını karşılamaya yetiyor.

 

 Ferace Modellerinde Yeni Sezon Ürünler

 

Ferace modelleri hanımların günlük yaşamda rahat olmak adına en çok kullandıkları ürünlerdir. Şık ve rahat olmayı seven hanımlar spor giyim olarak da resmi ortalar için de feraceler rahatlıkla tercih edebiliyorlar. Tesettür dış giyim alanında salaş model feraceler hem sprotif görünümü ile hem de rahat olması nedeniyle en fazla satın alınan modeldir. Ancak görünümde biraz farklılık yaratmak istiyorsanız durumu biraz daha hareketlendirebilir ve bol kesimli feracelere dönebilirsiniz. Ferace modelleri yalnızca günlük yaşamda tercih edilen modeller değildir. Aynı zamanda farklı detayların kullanılması bu ferace modellerini özel zamanlarda da tercih edebilmenize olanak sağlıyor. Kol kısımlarında incilerin kullanılması, yaka detaylarında nakış işlemelere yer verilmesi feraceyi daha özel modeller haline getiriyor.

 

 Tesettür Dış Giyimde Tercih Edebilecekleriniz

 

Tesettür dış giyim ürünleri olarak son derece farklı modellere yer verebilirsiniz. Şık tasarımların bulunması ve kaliteden ödün verilmemesi kap ve feraceler açısından zengin olanaklar sunuyor. Feracelerde tesettür giyimin gereklerini tamamen karşılayabileceğiniz gibi görünüm kalitenizi de yükseltecek olanaklar bulabilirsiniz. Farklı eşarp bağlama yöntemleri ile ferace kullanımı sayesinde çabasız bir şıklık elde edebilir ve bunun içinde çok fazla uğraşmak zorunda olmayabilirsiniz. Tesettür dış giyim olarak farklı giyim ürünlerine gardıroplarınızda yer vermek isterseniz mutlaka ferace ve kap modellerinin sunduğu olanaklardan yararlanmanız gerekiyor. Feracelerde renk olarak da geniş bir çeşitliliğin bulunması sayesinde kadınlar dış giyimde de yalnızca pardesülere bağlı kalmıyorlar. Aynı durum kap ve tunik modelleri için de geçerli olduğu için tesettür giyim olanakları her sezon ve her mevsim kadınlara çok güzel imkanlar sunuyor.

Tesettür Dış Giyimin En Dikkat Çeken Tasarımları

 Tesettür dış giyimKış ayları yaklaşınca önemi artmaya başlayan ve alışverişlerde ilk sırayı yer alan tesettür dış giyim parçaları, her yaşa ve zevke hitap eden seçenekleri ile beraber moda dünyasına renk katmaktadır. Tesettür dış giyim modasında ceketlerden kabanlara, trençkotlardan feracelere kadar sayısız alternatif bir arada yer almaktadır.

 

Yeni sezon ürünleri ile beklentilerin ötesine geçen tesettür dış giyim modelleri, modanın en çok ilgi çeken çizgileri ile tasarlanıp sizlerin beğenisine sunuluyor. Soğuk günleri hem üşümeden hem de en güzel haliniz ile geçirmenizi sağlayan tesettür dış giyim modası, kapalı bayanların giyim tarzlarına en uygun şekilde tasarlanmış ve satışa sunulmaktadır.

 

 En Yeni Trençkotlar İle Tarzınızı Konuşturun

 

Her dönem popülerliğini devam ettiren ve modaya uygun olarak sürekli yenilenen trençkot tasarımları, yine serin havaların kurtarıcısı olmaya devam ediyor. Genel olarak klasik bej rengi ile tercih edilen ancak bu sezon renkli ve desenli modelleri ile de fark yaratan tesettür trençkot modelleri, her zaman ve her yerde kullanılabilen parçalar arasında yer almaktadır.

 

Bu sezon moda olan ve çok fazla dikkat çeken kareli tesettür trençkot modelleri, kombinlerin de en çok aranan parçalarından biri olmuştur. Her tarzı yansıtabilen en özel tesettür dış giyim tasarımları arasında yer alan kareli tesettür trençkot modelleri ile beraber bu sezon siz de kendi stilinizi ön plana çıkaracak adımlar atabilirsiniz. Birbirinden güzel tesettür trençkot modelleri ile siz de kendi tarzınızı yaratarak şıklığınızla adınızdan söz ettirin.

 

 Dış Giyim Modasında Kaban Tasarımları

 

Kışın soğuğundan etkilenmeden en şık haliniz ile bir sezon geçirmenize yardımcı olan tesettür kaban modelleri, yenilenerek yine size merhaba diyor. Klasik ya da spor kombinlerinizde tercih edebileceğiniz tasarımların yer aldığı tesettür kaban modelleri, zarif ve güzel görünmenin en etkili çözümünü sunuyor.

 

 Tesettür dış giyim modasının tüm çizgilerini üzerinde barındıran ve bu sezona iddialı bir giriş yapan kaban modelleri, etnik desenli tasarımları ile de çok sevilmiştir. Siz de en avantajlı fiyatlara sahip tesettür kaban tasarımlarını satın alma fırsatını kaçırmayın.

Tesettür Dış Giyim Modelleri

 Dış GiyimNakışlı tesettür kaplar tesettür dış giyim kataloglarında kendisine yer bulan ilk ürünler. Nakışların kendine özgü çağrışımları nostalji özlemi ile birleşince hanımlara hem modern hem de klasik çizgilerde kendilerini ifade etme imkanları bu kaplar vasıtasıyla veriliyor. Dar kalıp olarak üretilen bu kap modelleri için bir büyük beden almak çok daha rahat giyimlerin önünü açıyor. Son zamanlarda birçok farklı tesettür giyim ürününün de denenen ve müşterilerden de büyük oranda beğeni ile karşılaşılan poliviskon türü kumaşlardan üretilmekte olan kaplarda 50 bedene kadar uzanan geniş bir seçim şansı da söz konusu. Hakim yaka olan kap çeşitleri her yerde giyilebilir olma özellikleriyle de apayrı bir kullanım konforu vaat ediyor.

 

Birer kapşona sahip olan mevsimlik kaplar da bu senenin en çok siparişi verilen ve satış işlemleri tamamlanan ürünleri arasında yer alıyor. Yağmur yağmasının muhtemel olduğu havalarda ekstra bir bereye ihtiyaç duyulmadan bu ürünler giyilmekte ve yağmur başladığı anda gizli bölmesinden çıkarılan kapşonlar ile birlikte titiz bir şekilde önlemler alınmakta. Mevsimlik kaplarda kırmızı, bordo ve de indigo renkleri de mevcut. Cep detaylı kaplar da diğer seçenekler arasında bulunuyor. Hem küçük eşyaların taşınması için hem de dışarıdan bir aksesuar ayarında algılanması için bu cep detayları kap ve kaban modellerine ayrı bir hava katıyor. Çiçeği taşlı olan pepium kaplar da deyin yerindeyse kapış kapana giden bir diğer modeller. Kapların sol üst ve sağ alt kısımlarında bulunan çiçek detayları ile birlikte bu ürünler özellikle genç nesil tarafından tercih ediliyor.

 

 Tesettür Dış Giyimde Pardösü Modelleri

 

Kış kapıda iken şimdiden tesettür giyim alanında tanıtımları yapılan pardösü modellerine bir göz atmakta fayda var. Kot pardösüler kırışmayan ve ütü istemeyen tasarımları ile birlikte sadece şıklık değil pratiklik de sunuyor. Aynı zamanda bu ürünlerde akasya düğmesi adı verilen son derece özel tasarım biçimleri de yer alıyor. Dış yüzeyinde nakış barındıran pardösü modelleri de bu seneye damga vuran bir diğer pardösü çeşitleri. Kumaşının hafif olmasının yanı sıra soğuk hava etkilerine karşı dirençli bir görüntü sunuyor.

 

Tesettür Dış Giyim Ürünleri

Tesettürlü bayanların ortak sorunu olan dış giyim alışverişinde, mağazalarda her modeli bulmak mümkün değil. Model bulunsa dahi beden ve renk seçenekleri kısıtlı. Genel olarak da fiyatları çok yüksek. Bu neden ile bayanlar, nereden alışveriş yaparım sorusu ile karşı karşıya. Mağaza alışverişlerini genel olarak hiçbir insan artık tercih etmiyor. Hem yorucu hemde pahalı ve seçeneklerin kısıtlı olmasından kaynaklı bir sanal alışveriş merakı var.

 

Özellik ile de tesettür giyim için en doğru olanı da bu şekilde alışveriş yapılması. Sanal satış yapan firmalar arasında olan Moda Selvim her bayana uygun fiyat seçenekleri ile birçok ürününün satışını yapıyor. Kalite ve uygunluğu bir araya getiren bu marka, mağaza satışlarının nerede ise yarı fiyatına satışlar yapıyor. Her beden ve her renk modelleride yer veriyor. Bu neden ile ferace gibi dış giyim ürünlerinin bu şekilde satın alınması bayanlara çok daha cazip geliyor. Genel olarak bütün ihtiyaçlarınızı yorulmadan kolaylık ile Moda Selvim’den alabilirsiniz.

 

 Dış Giyim Ürünlerini Alırken Nelere Dikkat Edilmelidir?

 

Dış giyim ürünlerinde her zaman omuz ve koltuk altı payları tam kalıp olmalıdır. A kesim olarak üretilen ferace modellerinde, omuz ve koltuk altı ölçüleri tam oturmadığında alttan kıyafeti toplayabiliyor. Bu da gün içinde bayanları oldukça rahatsız ediyor. Bu neden ile bu ölçülere dikkat edilmesi gerekiyor. Bunun dışında ise genel vücut yapısına uygun olan modellerin tercih edilmesi gerekir. Kilolu bayanlar belden kemerli ve kuşaklı olan modelleri rahatlık ile tercih edebilir. Kısa boylu hanımlar ise düz kesimleri kullanabilir. Uzun boylu ve zayıf bayanlar için hemen hemen her model uygun olacaktır.

 

 Dış Giyimde Hangi Renkler Tercih Edilmelidir?

 

Genel olarak renk tercihleri kişilerin kendi zevk ve tarzları ile alakalıdır. Her rengi seven bayanlar ise moda doğrultusunda giyinmeye özen gösterirler. Fakat dış giyim ürünlerinde renk karmaşası şık durmamakta. Büyük ve uzun olan ferace modellerinde genel olarak tek ana renk kullanılması daha doğru olacaktır. Üzerindeki düğme ya da desen detaylarında renk olması daha asil ve şık bir görüntü verir. Dış giyim ürünlerinde tek renk kullanıp, eşarp, ayakkabı ve çantalarınızda farklı renkler de tercih edebilirsiniz.

 

Ferace Ve Dış Giyim Ürünleri Neler?

Arkası bol ve yakasız seçenekleriyle çok ayrı bir yerde duran ferace modelleri kışın soğuk etkilerinden korunmak için giyildiği mevsimlik olarak da hanımların tercih ettiği şık tasarımlar arasında bulunuyor. Tasarım ve modacılık alanında yaşanan yenilikler dolayısıyla ferace modelleri de eski klasik çizgilerinden taşarak tamamen modern ve çağı yakalamış stilleri ile göz doldurmaya ve alışveriş listelerinde ilk sıralarda yer almaya kaldığı yerden devam ediyor. Kolları desenli olan tesettür feraceler mevsimlik olarak giyilen bu bol kıyafetlere ayrı bir hava veriyor. Kuşgözü detayların gövde kısmına yerleştirildiği ferace modelleri ise özellikle genç kızların sıklıkla giydiği ve tercih ettiği yeni modeller arasında.

 

Güpür taşlı feraceler ise özgür ve doğal bir anlatım dilini yakalayarak klasik ferace ölçülerine bambaşka bir bakış açısı getiriyor. Düz bir çizginin şeritler halinde ve tek bir çizgiden mütevellit oluşturulduğu flok desenli feraceler ise genelde klasik moda akımlarından etkilenen ve bu stili benimseyen hanımların ilk tercihleri içerisinde. Düğmeli feraceler de alışveriş listelerinde başı çeken ürünler arasında. Tercih ve talep edenler için ise altın kaplama düğmeler klasik bir model taslağı çizmekte. İkili kombinlere de ev sahipliği yapan feraceler özellikle soğuk kış aylarında hem koruma hem de şıklık amaçlı bir arada kullanılabiliyor. Fırfır detaylı feraceler ise yakasız imal edilen feracelere ek bir hareket alanı sağlayarak özgür bir dışa vurum seçeneği sunmakta.

 

Dış Giyim Ürünlerinde Yenilikler Neler?

 

Ferace dışında birçok farklı tasarımda ve modelde üretilip satışa çıkarılan tesettür dış giyim ürünleri göz doldurmaya ve yeni sahipleri tarafından giyilmeye devam ediyor. Bunların başında pardösüler yer almakta. Düğmeli ve kemerli modelleri bulunan pardösü modelleri hem soğuk kış aylarında hem de bahar günlerinde mevsimlik tercihlerin ilgi odağı haline gelmiş durumda. Son zamanların modası olan ve klasik pardösü anlayışına yeni bir soluk getiren kapüşonlu pardösüler ise özellikle genç kızların online olarak siparişini verdikleri ürünler arasında. Pardösü dışında kışlık feraceler, kaplar ve kabanlar tesettür dış giyimin nabzını atmaya ve her ihtiyaca ve zevke göre ürünler tasarlamaya devam ediyor.

 

Kışlık Tesettür Giyimde Seçimler

 

Tesettür giyim her sezon dünya moda trendlerine uygun seçenekleri ile kadınların şıklığını ve güzelliğini ortaya çıkartmaları için en özel seçenekleri onlara sunmakta ve birbirinden güzel parçalarla kombinlerini oluşturmalarına yardımcı olmaktadır. Ancak özellikle kış aylarında yapılan yanlış seçimler kadınları hayal ettikleri şık görünümden uzaklaştırarak onları geriye çekmektedir.

 

           Kışlık tesettür giyim kombinlerinde dikkat edilmesi gereken noktalar ve stil detayları şu şekildedir:

 

 – Doğru kumaşları bir arada kullanmak

 

Kışlık tesettür kombinlerinde kadınların yaptığı en büyük hataların başında yanlış kumaş tercihleri geliyor. Özellikle şal ve kıyafet arasındaki kumaş uyumsuzluğu kadınların görünümlerine gölge düşürmekte ve hayal ettikleri tarzdan onları uzaklaştırmaktadır. Şal seçimlerinde kışlık kıyafetlere uygun kalın ve mat kumaşlar tercih edilmeli, aynı zamanda parçalar arasındaki renk kombinasyonuna da özen gösterilerek görüntüde bütünlüğe gidilmelidir. Kışlık tesettür giyim kombinlerinde kumaşlar arasındaki uyumun en büyük stil yardımcısı olduğu göz ardı edilmemesi gereken bir konudur. Kalın kumaşlarla ipekli veya parlak şallar kullanmak, kış aylarına uygun olmayan bir görüntü çıkaracaktır.

 

Kışlık tesettür giyim modelleri için Alışverişe Başla

 

 – Renk uyumları

 

Kışlık tesettür kombinlerinde kullanılan renklerin kendi içinde uyumu, sezon renkleri olması ve en önemlisi ten renginiz için doğru renkler olması oldukça önemlidir. Sezonun trend renkleri ile oluşturulan kombinler trend bir görünümü size rahatlıkla sağlayacaktır. Renklerin kendi arasındaki uyumu da şıklığı arttıran diğer bir unsurdur. Uyumsuz renk tercihleri demode ve göz yoran bir görünüme sahip olmanıza neden olacağı unutulmamalıdır. Moda Selvim sezonun en trend renkleri ile hazırladığı özel kışlık tesettür giyim seçenekleri sayesinde sizi bu dertten kurtarıyor! Dilerseniz hazır renk kombinlerinden tercih yapabilir, dilerseniz de tek parçalar arasından en trend renklerle dilediğiniz gibi uyumlu kombinler oluşturabilirsiniz!

 

 – Sıcak seçenekler, şık kombinler

 

Kışlık tesettür giyim parçaları bir araya getirilirken öncelik soğuktan korunma olmalıdır. Bir sonraki aşamada şık bir görüntüye sahip olmak ise oldukça kolay adımlardan geçiyor. Moda Selvim özel kışlık tesettür giyim seçenekleri sayesinde kış şıklığınızı ayağınıza getirmekte ve birbirinden şık kışa özel kombinler oluşturmanıza yardımcı olmaktadır. Dünya trendlerini tesettür giyimle birleştiren Moda Selvim sayesinde sokak modasında iz bırakan isimler arasında yerinizi alacaksınız!

 

 

Kışlık Tesettür Giyimde Trend Ürünler

 

Kışlık tesettür giyim modasında bu yıl için kadife kumaşları görmek mümkün. Pantolonlar da dahil olmak üzere gömlek, etek ya da ceketlerde kullanılan kadife eski itibarını yeniden kazandı. Yumuşacık dokusu sayesinde hem sıcak hem de havalı bir görünüm katan kadife işlemeli modellerle zenginleştirilmiş.

 

 Kışlık Tesettür Kaban Modelleri

 

Kabanlarda oldukça şık ve iddialı modeller bu senenin modası. Kolları çok geniş yarım kol ya da kolsuz kaban modelleri farklı duruşlarıyla dikkat çekiyor. Tesettür çizgisinden ayrılmadan dize kadar ya da dizin çok altında biten kabanlarda renk genellikle ağır tonların çok dışında yer almamış. Siyah, borda, lacivert, krem rengi ya da kahve tonlarının daha yoğun kullanıldığı tasarımlarda hareket katan ayrıntılar da oldukça özgün bir tasarımın eseri.

 

 Etekler Kışın Nasıl Olacak?

 

Eteklerde geçen yılın esintileri olan Mevlana etek modelleri hala saltanatını korumaya devam etse de yüksek bel kalem etek benzeri etekler de oldukça tercih edilen  Kışlık tesettür giyim modelleri arasında yer alıyor. Renklerde bir sınırlama yer alıyor. Kareli eteklerin yanı sıra desenli ya da düz eteklere de büyük bir alan ayrılmış.

 

 Tesettürde Pantolon Modası

 

Pantolon modellerinde İspanyol paça ya da bol boru paça pantolonlar Kışlık tesettür giyim modellerinde başı çeken ürünlerin başında geliyor. Renk olarak siyah tonları daha çok ön planda.

 

 Eşarp, Şalda Kış Modası

 

Eşarp ve şallarda aksesuar olarak kullanılan püsküller yoğun bir şekilde kullanılmaya devam ediyor. Bunun yanında saçaklar ya da desenlerdeki yoğunluklar da yine dikkat çekici ama şık bir detayı oluşturmaktadır. Eşarplarda renk konusunda kış ayı için özel bir ayrım bulunmuyor. Bu renklendirme durumu bir şalda ya da eşarpta üç beş renk karışımını dahi kapsayabilmektedir.

 

 Kazak, Kap Ve Ferace Modelleri

 

Kazaklarda geniş yakalar, balıkçı yakalar ya da yarasa kollar geniş gövdeli dar kollu detaylar bulunuyor. Bu durum ferace modellerinde de kollarda benzerlik göstermektedir. Rahatlığı hedef alan feraceler şıklığından da ödün vermiyor. Yakalarda da farklılığın ön planda olduğu modeller oldukça iddialı görünüyor. Daha çok etek kısımlarında fırfırların olduğu feraceler bu sene için sıkça görülecek.

 

Tesettür Giyimde 2017-2018 Kış Modası

 

Her sene yenilenen çizgisiyle meraklılarını heyecanlandıran kışlık tesettür giyim modası, rahatlık ve şıklığı estetik bir görünüm içinde beğeniye sunar. Kaliteli ve zarif modellere ev sahipliği yapan tesettür modası, son yıllarda büyüyen bir sektör haline gelmiştir. Kullanıcılarına keyifli bir online alışveriş deneyimi sunmak için güncellenen Moda Selvim, geniş model yelpazesi üzerinden her türlü ihtiyaca cevap vermeyi amaçlar.

 

Sade Çizgilerin Ön Plana Çıktığı Kışlık Üst Giyim Önerileri

 

Şık ve rahatlığın ön plana çıktığı, mevsim ihtiyaçlarını da en iyi şekilde karşılayacak olan üst giyim modelleri, tesettür giyim stilini benimseyen hanımların isteklerine uygun olarak çeşitlendirilir. Sonbahar ve kış modasının renklerine göre hazırlanan kalıplar, hanımların kendilerini ayrıcalıklı hissetmeleri için sade çizgilerle tasarlanmıştır. Canlı renklerle hazırlanan eşarplar, üst giyimlerle uyumlu olduğu kadar da kaliteli bir görünüm verir. Kışlık tesettür giyim modellerinde dikkat çeken metal aksesuarlar, şal yakalar ve kalın kemerler muhafazakâr bayanların kendine has stillerini dışa vurmalarına fırsat yaratır.

 

Ceket ve paltolarda kullanılan kalın kemerler, kendine ve fiziğine güvenen bayanlar tarafından tercih edilir. Kendini özgür olduğu kadar da şık hissetmek isteyenler için hazırlanan kış modası, giyimin yanı sıra çanta, ayakkabı, aksesuar ve eşarp seçimiyle tamamlanabilir. Tarzını yaratırken içini ısıtacak detaylara önem veren hanımlar seçtikleri üst giyimlerde kullanılan kürklerle bütün bir kışı üşümeden geçirebilirler.

 

Renk Seçiminin Şıklık ve Uyum Üzerindeki Etkisi

 

Klasik bir görünümle cool bir tarz yaratmak isteyenler, koyu renkleri tercih ederken sportif kapüşonlu detaylar işlevsel spor giysilerle sokak stilinin yeniden belirgin hale gelmesi sağlanabilir. Sonbahar ve kışın soğuk günlerini desenlerle hareketlendirebilir ve bütün bir kış boyunca enerjinizi düşürmeden de şıklığın zirvesine yerleşebilirsiniz. Bir bütün olarak değerlendirilmesi gereken şıklık, renk seçimleriyle desteklenebilir.

 

Soğuk havalara meydan okumak isteyenler günlük kombinlerini kalın topuklu botlarla tamamlayabilirler. Kışlık tesettür giyim dendiğinde akla gelen; pardösü, mont, palto, atkı, şal ve şıklığın kombinleneceği diğer parçalar uygun fiyatlar ve avantajlı ödeme seçenekleriyle Modaselvim online hizmetleriyle karşılanabilir. Değişen zaman uyum sağlayan üst giyim modelleriyle sokak stilinde başrole çıkmayı hedefleyenler kürk detaylı paltolarla buzları eritebilirler.