Son Tasarım Mont Modelleri Modaselvim’de

Kadınlar için alışveriş bir vazgeçilmezdir. Alışverişin bir mevsimi yoktur. Yaz kış her zaman alışveriş yapılır. Bazen ihtiyaç olur alınır, bazen de ihtiyacımız olmasa da çok beğeniriz ve alırız. İhtiyaç olsa da olmasa da önemli olan ürünleri uygun fiyata alabilmektir. Her mevsimin kendine uygun ihtiyaçları da ortaya çıkar. Kışın olmazsa olmazlarından biri de montlardır. Bizi sıcacık tutacak, rahat, kendimize uygun bir mont herkese lazımdır. Tesettür giyim şıklığında modaselvim.com her tarza uygun modeller sunmaktadır.

https://www.modaselvim.com/mont

Mont Modelleri

Mont alırken kadınların en dikkat ettiği noktalardan biri montun güzel ısıtmasıdır. Yani bizi soğuktan koruyabilmesidir. Bunun yanında tabi ki montun görüntüsü de çok önemlidir. Montların çok fazla model ve şekilleri vardır. Herkes zevkine ve tarzına uygun olanı seçer. Modaselvim’de her zevke uygun montlar bulabilir, istediğiniz ürünü çok uygun fiyatlara alabilirsiniz.

 

Trençkot

Kombininize uygun bir trençkot sonbahar ve kış mevsiminde şıklığınıza şıklık katar. Çok soğuk olmayan ama ceketsiz de dışarıya çıkamadığımız havaların kurtarıcısı trençkotlardır. Modaselvim her zevke uygun sunduğu trençkot modellerini sizinle buluşturuyor. Ayrıca zengin renk seçenekleriyle istediğiniz rengi seçme imkanı sunuyor.

Panço/Pelerin

Soğuk kış günlerinde hem ısınmak isteyenler hem de yumuşacık bir kumaş isteyenler pançoları tercih edebilir. Panço/pelerin modelleri yumuşacık dokusuyla sizi sarar. Yine çok uygun fiyata hem kaiteli hem de son tarza uygun panço modelleri Modaselvim’de sizinle buluşuyor.

Kaban

Çeşit çeşit, renk renk kaban modelleri de modaselvim.com da karşınıza çıkıyor. Ayrıca geniş beden aralığıyla çok geniş kitleye hitap eden modeller bulunuyor.

Kadınlar bilirler ki kış şıklığı ayrı bir yere sahiptir. Ama kış şıklığının en önemli tamamlayıcısı güzel bir mont olur. Modaselvim.com sitesine girerek kendi zevkinize uygun mükemmel modellere sahip olabilirsiniz. Bu modellere sahip olurken çok fazla para ödemenize de gerek yok. En güzel modelleri, en uygun fiyatlara alma imkanı bu adreste. Hem şık olmak istiyor hem de bu şıklığa çok para harcamak istemiyorsanız doğru yer burası. Kadınlar her zaman şık olmayı ve bu şıklığa uygun fiyata sahip olmayı hak eder.

 

 

 

 

Tesettürlü Kadınlar Dış Giyimde Hangi Ürünler Tercih Etmelidir?

Tesettürlü kadınların bu soğuk kış günlerinde satın aldığı ya da satın almayı düşündüğü parça kuşkusuz ki tesettür dış giyim ürünleridir. Bu ürünler kaşe montlar, kaplar, feraceler , trençkotlar ya da pelerin pançolar olabilir. Bu tek parça ürünlere modaselvim.com’dan ulaşabilir ve şıklığı yakalayabilirsiniz.

Kış Günlerinde Sıcacık Giyebileceğiniz Kaban-Mont Modelleri Nasıl Seçilir?

Modaselvim.com tesettür dış giyim için tercih edebileceğiniz kaliteli ve uygun fiyatlı ürünlerini ilgililerine sunmaya devam ediyor. Tarzınıza göre kaban, mont seçimi nasıl yapabilirsiniz, biraz ondan bahsedeceğiz. Öncelikle buti tipi botlar ile kombinleyebileceğiniz kaşe belden kemerli düğmeli kaşe kabanların en çok tercih edilen modellerden biri olduğunu biliyoruz. Bu kabanların kapüşonlü tipli olanlarını da tarzınıza göre tercih edebilirsiniz.

 

Neden Kap Tercih Etmelisiniz?

Tesettürlü kadınların kış mevsiminde en çok ilgi gösterdiği ürünlerin başında kaplar gelir. Diz altına kadar fermuarlı ya da düğmeli olarak tasarımı yapılan kaplar ile çizmelerinizi rahatlıkla kullanabilirsiniz. Kruvaze, kemerli ya da kapüşonlu tipleri de bulunur. Modaselvim.com da renk çeşitlerine de ulaşabilirsiniz. Kaplar size yürürken hareket kolaylığı sağladığından ve fresh görünümü sebebi ile tercih edilen bir dış giyim ürünüdür.

Dış Giyimde Feraceleri Neden Tercih Etmelisiniz?

Modaselvim.com ayaklarınıza kadar uzanan hem kışlık hem de yazlık feraceler üretimi yapmaktadır. Düğmeli, fermuarlı ya da bağcık tipli feraceler ile özellikle kombin yapmakta zorlanıyorsanız çok rahat edeceksiniz. Hem şık bir görünüm elde etmek hem de hazırlanmak için saatlerinizi harcamak istemiyorsanız feraceleri tavsiye ederim. Ayrıca yazın ince terletmeyen , vücut hatlarınızı da belli etmeyen ipeksi, penye ya da pamuklu çeşitleri olduğu gibi kışlık modellerini de kullanarak rahat ve şık bir kış geçirebilirsiniz.

Pardesü Şıklığı Nasıl Elde Edebilirsiniz?

Pardesü tesettürlü kadınların olmazsa olmazlar arasında olan bir dış giyim ürünüdür. Ancak tek parça bir ürün olduğundan seçerken çok ağır olmamasına dikkat etmelisiniz. Bir pardesü hem hafif hem kaliteli kumaş kullanılarak, doğru dikilmiş olmalıdır. Bu sebeple modaselvim.com ürünlerini tercih edebilirsiniz. Piyasadaki diğer pardesü ürünlerine göre uygun fiyatlı olması, hızlı kargolanması ve kaliteden ödü verilmemesi ile modaselvim.com’da pardesü şıklığı elde edebilirsiniz.

 

2021’i Giysilerinize Bir Kaç Eklenti Yaparak Karşılayın

2021 yılında popüler tesettür dış giyimini biraz incelenebileceği bir alanda dolaşıyorsunuz. Yeni yılın yeniliklerinin tüm kadınlar tarafından öğrenilmek istenir. Kökten dolabını değiştirmeyecek hanımlar bile birkaç aksesuar ve ya yeni parça ile dış giyimine 2021 havasını kolayca ekleyebilir.

https://www.modaselvim.com/dis-giyim

Eşarbın Cıvıltısı

Bu sene zor başlıyor ama daha sağlıklı ve hoş biteceğine eminseniz eşarplar ve eşarpların cıvıl cıvıl havasıyla şimdiden kutlayın. Bildiğiniz gibi tesettür dış giyim baştan aşağıya zarafetle birleştirilmiş parçalardan oluşursa çok daha güzel taşınabilir. Giysilerini güzel taşımayı seven kadınlar eğer dar bir bütçe ile değişim yapacaklarsa işe eşarp ile başlayabilirler.

Bir eşarp, bir eşarbın rengi ve tarzı tüm giysinizin havasını değiştirebilir. Abiye giysinizle ya da çok detaylı bir giysiyle tercih edebileceğiniz sade düz bir eşarp olacaktır. Siteyi inceleyince göreceksiniz ki seçmekte zorlanacaksınız.

 

Kap Yerini Kimseye Bu Yıl Kaptırmaz

Kadınlar tarafından her geçen gün daha da benimsenen kaplar artık vazgeçilmezleri oldu diyebiliriz. Bu yıl da kapların yeri doldurulamayacak ve gündelik yaşamdan sokağa, okuldan işe kadar her yerde her zaman kadınlarla birlikte olmaya devam edecek. Daha uzun seneler boyunca kapın yerine yeni bir tasarım alamayacak gibi.

Yüzyıllardır Ferace

Kaplar yerini kolay kolay başka dış giyim parçalarına bırakmaz derken feracenin de bu yıl hakkını yememeniz gerekli. Osmanlı döneminden beri kadınların severek tercih ettikleri bu giysi bu yüzyılın ilk çeyreğinde de aynı şeyi sürdürmektedir. Ve yerini yüzyıl sonuna kadar garantilemiş gibi görünmektedir. Feraceler doku, renk ve kesimleriyle çok geniş bir kitleye kendini sevdiriyor ve tesettür dış giyim denilince akla geliyor

Pelerin

Yetmişli yıllardan esip gelen pelerinler birkaç yıldır onları daha önce kullanmamış olanlara bile rahatlık ve pratiklikleri ile kendilerini sevdirmeye başladılar. Ve uzun bir süre manto ve trençkotların yerini sallayacakları gözle görünür bir gerçek. Bu söylem bizi yanıltabilir. Manto ve kabanlar ile pardösü ve trençkotlar kolay kolay yerlerini tümüyle pelerinlere bırakmayacaklar.

Görünen o ki dış giyimde hep birlikte var olacaklar. Değişen moda elbette renk ve kesim konusunda olacak. Hanımlara dikkatle izlemeleri tavsiye edilir.

 

Tesettürlü Hanımlar İçin Dış Giyim Önerileri

Tesettürlü Hanımların kıyafet konusunda en çok dikkat ettikleri, alışverişini yaparken tüm tercihleri ince eleyip sık dokudukları bir giyim alanıdır dış giyim. Dış giyim tesettürlü hanımlar için ayrıca bir önem taşımaktadır. Çünkü içlerine ne giyerlerse giysinle dışına giydikleri bu kıyafetler onların şık, zarif bazen de spor olmalarını en çok etkileyen star parçalarından biridir. Bu yazıda tesettürlü hanımların tesettür dış giyim alanında tercih edebilecekleri modeller ve renk önerileri açıklanacaktır.

Tesettür Giyimde Dış Giyim Çeşitleri Nelerdir?

Tesettürlü hanımlar için birçok seçenek bulunsa da genelleme yapılacak olursa şu şekilde kategorize edilebilir. Kap, ferace, kaban, mont, trençkot, pardesü, panço, yağmurluk, yelek, ceket, kimono, şeklinde sıralayabiliriz.

 

https://www.modaselvim.com/dis-giyim

Şık Bir Tarz Oluşturmak İçin Hangi Dış Giyim Ürünleri Tercih Edilebilir?

Eğer şık bir yere davetliyseniz ve kıyafetinizi tamamlaması için şık bir ürün arıyorsanız siyah uzun bir kaban tercih edebilirsiniz. Çünkü siyah rengi her renkle uyumlu olmakla beraber size asil ve şık bir görüntü sağlayacaktır. Bunun dışında siyah rengi her zaman insanları olduğundan daha zayıf gösterdiği için dolabınızda mutlaka en az 1 tane dümdüz siyah bir kaban bulundurmalısınız. Bunun dışında tesettür dış giyim konusunda en çok tercih edilen ikinci renk toprak tonları, kahverengi tonlarıdır. Bu rengi her kıyafetinizle kombin edemeseniz de camel tonları toprak tonları da şık bir görüntü oluşturmanızı sağlar. Ton sür ton tekniğini uygulayarak şalınızı bir ton açık ya da bir ton koyu seçerek çok şık olabilirsiniz.

Şık Bir Tarz Oluşturmak İçin Hangi Dış Giyim Ürünleri Tercih Edilebilir?

Genel olarak spor tarzda giyinmeyi seviyorsanız dış giyim ürünü olarak mont, yağmurluk, trençkot gibi ürünler tercih edebilirsiniz. Krem rengi, koyu bordo tonları, pastel renkler ve daha bir çok renkte mont çeşitleri bulabilirsiniz. Bu montlardan bazılarının içi yünlüdür. Ayrıca kapüşonlu olmaları havanıza ayrı bir hava katar. Uzun şişme montlar son dönemde oldukça trend parçalardır. Bel kısmında kemer bulunan bu şişme montların içine uzun etek giyip altına da uzun çizmeler tercih ederseniz spor bir görüntü oluşturmuş olursunuz.

 

Tesettür Dış Giyim Modasının Vazgeçilmezleri

Her sezon daha dikkat çeken parçalar ile karşımıza çıkan tesettür dış giyim modası, tüm yaş gruplarındaki kadınlar için seçeneklere sahiptir. Her zaman ve her yerde şık olmanıza olanak tanıyan tesettür dış giyim parçaları kalitesi ile de tüm dikkatleri üzerine çekmektedir.

Tesettür Ferace Modelleri İle Gelen Şıklık

Geçmişten günümüze kadar popülerliğini devam ettiren tesettür ferace modelleri birçok tarza aynı anda yanıt verebilmektedir. Boyu ayak bileklerine kadar gelen tesettür ferace modelleri geniş yapısı ile kendinizi gün boyu rahat hissetmenize olanak tanımaktadır.

Günlük kullanımda fermuarlı modellerin daha fazla tercih edildiği tesettür ferace modelleri sunduğu rahatlık ile her zaman cezbetmektedir. Farklı çizgilerde ve stillerde tasarımı yapılmakta olan tesettür ferace modellerini kullanacağınız alana göre en uygun parçalar ile kombine edebilme imkanına sahipsiniz.

 

Tesettür Dış Giyim Modasında Yaşanacak Yenilikler

Bu yıl tesettür dış giyim modasında yine trençkot modelleri dikkatleri üzerine çekmeyi başarmaktadır. Sade görünümünden sıyrılan tesettür trençkot modelleri artık daha fazla renk ve desen seçeneği ile satışa sunulmaktadır. Sokak modasının olmazsa olmazları arasında yer alan tesettür trençkot modelleri ile birbirinden iddialı kombineler yaparak fark yaratabilirsiniz.

Tesettür dış giyim modasında pançolar da yeni sezonda varlığını hissettirmeyi sürdürüyor. Birçok tarz kombinin içerisinde kullanabileceğiniz tesettür panço modelleri her zaman en zarif ve şık hali ile bakışları üzerine çekmeyi başarmaktadır.

Kış Aylarının Favori Tesettür Kaban Modelleri

Tesettür dış giyim modasında olmazsa olmaz seçenekler arasında ilk olarak kaşe kaban modelleri yer almaktadır. Her kadının zevkine yanıt verecek tarzda alternatifi bulunan tesettür kaşe kabanlar ile bu sezona şıklığınızla damga vurabilirsiniz.

Şal yaka tesettür kaban modelleri de her sezon olduğu gibi yine dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor. Rahatınızdan vazgeçmeden şık görünmenize imkan sunan şal yaka tesettür kaban modelleri zengin model seçeneği ile modada kendine yer ediniyor.

Şişme tesettür kaban modelleri spor giyim tarzını benimsemiş olan kadınlar için bu sene de favori parçalar arasında yer almaya devam ediyor. Kendinizi en rahat ve güzel hissedeceğiniz tesettür kaban modellerine uygun fiyatlardan sahip olma imkanını kaçırmayın.

 

Tesettür Dış Giyim Modasının Vazgeçilmeyen Parçaları

Çok sayıda alternatif ile birlikte satışa sunulmakta olan tesettür dış giyim parçaları ile bu sezon yine tarzınızı ön plana çıkarma imkanı elde edebilirsiniz. Tüm kadınların zevkine yanıt verecek çözümler sunan tesettür dış giyim modası kaliteyi ve şıklığı bir arada yaşamanıza olanak tanıyor.

https://www.modaselvim.com/dis-giyim

Tesettür Dış Giyim Modasında Trençkot Ayrıcalığı

Mevsim geçişlerinin en şık tamamlayıcıları arasında yer almakta olan tesettür trençkot modelleri yeni sezona yine iddialı bir giriş yapıyor. Zarif çizgileri ile her yerde dikkatleri üzerine çeken tesettür trençkot modelleri her beden ölçüsüne uygun çözümler sunmaktadır.

Yeni sezonda daha canlı renk ve desenleri ile ön plana çıkmakta olan tesettür trençkot modelleri aynı zamanda rahatlığıyla da fark yaratmaktadır. Tesettür trençkot modellerini hayatınızın her anında kullanarak şıklığı rahatlıkla bir arada yaşama ayrıcalığına kavuşabilirsiniz.

Tesettür Dış Giyim Modasında En Rahat Parçalar

Günümüzde tesettür dış giyim modasında rahatlık denilince ilk akla gelen parçalar arasında ferace modelleri yer almaktadır. Moda dünyasında çok eski bir yere sahip olan tesettür ferace modelleri vücut hatlarını tamamen gizleyerek kadınların daha rahat hareket edebilmesini sağlamaktadır. Eski yıllarda temel rengi siyah olan tesettür ferace modelleri şimdilerde daha çok renk seçeneğiyle satışa sunulmaktadır.

Tesettür dış giyim modasının rahatlığı ile bilinen bir diğer parçası da kap modelleridir. Her mevsim için uygun çözümleri bulunan tesettür kap modellerini ister günlük hayatınızda isterseniz özel bir davete giderken tercih edebilirsiniz.

Kış Aylarının Vazgeçilmezi Kaşe Tesettür Kabanlar

Kış ayları denildiğinde tesettür dış giyim modasında ilk akla gelen seçenek her zaman kaşe kabanlar olmaktadır. Sayısız seçeneği ile birlikte her zaman göz dolduran tesettür kaşe kaban modellerini hayatın her alanında görebilmeniz mümkün.

Günlük hayatta salaş modelleri ile tercih edilen tesettür kaşe kabanlar son derece konforlu bir kullanım sunmaktadır. Kış aylarının en moda renklerinin tercih edildiği tesettür kaşe kaban modelleri ile stilinizi en kolay şekilde yansıtabilirsiniz.

Deri ve kürk gibi detaylar kullanılarak tasarlanmış olan tesettür kaşe kabanlar ise özel davetlerinizde şıklığınızın en önemli tamamlayıcısı olmayı başarıyor. Kış aylarında göz kamaştıracak bir şıklık elde etmek için bu sezonun modası kabanları kaçırmayın.

 

Su Ve Rüzgar Geçirmez Mont İncelemesi

Çoğu insan su geçirmez ve / veya nefes alabilen kumaşları “GORE-TEX” olarak adlandırsa da, günümüzde su geçirmez mont ya da yağmurluğunuz milyonlarca farklı markanın teknolojileri kullanılarak üretilebilir. Marka ne olursa olsun, tüm su geçirmez kumaş tasarımları iki görevi yerine getirebilir: Yağmur suyunun vücudunuzun ve ceketinizin iç katmanına girmesini önlemek için. Terinizi vücudunuzdan uzak tutun ve vücut ısınızı rahat bir seviyede tutun.

https://www.modaselvim.com/dis-giyim

Nefes Alabilir Montlar Kuru Kalmanıza Nasıl Sağlar?

Membranların ve kaplamaların hem su geçirmez hem de nefes alabilir olmasının anahtarı, yağmur damlaları şeklindeki suyun, ter biçimindeki sudan binlerce kat daha büyük olmasıdır. Mont iç zarı veya ceketteki mikro gözenekler, ter buharının kaçmasına izin verecek kadar büyüktür, ancak aynı zamanda yağmurun geçmesine izin verecek kadar da küçüktür.

Terlediğinizde ceketinizin içindeki hava ceketinizin dışındaki havadan daha sıcak ve ıslak olacaktır. Doğadaki her şey dengelenme eğilimindedir. Bu nedenle ceketin içindeki sıcak ve nemli hava dışarıdaki soğuk ve kuru havaya ulaşır. Yani cekette oluşan sıcak ve nemli hava mikro gözeneklerden geçerek dışarıdaki soğuk hava ile karışarak ceket içinde daha ferah bir ortam yaratır.

Markalar her zaman kendi tescilli su geçirmez / nefes alan teknoloji performansını gerçekleştiriyorlar, bu nedenle bugünün yağmurlukları birinci nesil GORE-TEX® kıyafetlerden çok daha iyi avantajlar gösteriyor. Bu sebeple su geçirmez / nefes alan teknoloji nasıl olursa olsun, çok ter üreten bir insanın ceketin nefes alabilme özelliğini aşan ısı ile nem oluşturabileceğini belirtmek gerekir. Bundan dolayı her mont ile teknolojinin bir çizgisi vardır ve bu çizginin aşılacağı durumlar veya ortamlar olabilir.

Su ve Rüzgar Geçirmeyen Mont Kullanımı Nasıl Olmalı?

Yağmurluğunuzu düzenli olarak yıkayın. Temiz bir yağmurluk, kirlenmiş olandan daha iyi performans göstermektedir. Markaların buna katılmadığını unutmayın. Bazı markalar su geçirmez ürünlerinin ömrünü uzatabilir. Su geçirmez / nefes alabilen yağmurluklar için özel olarak tasarlanmış temizlik maddelerini kullanın. Standart çamaşır deterjanları yağmurluğun performansını etkileyen katkı maddeleri içerir.

Kullanılan temizlik maddesi ne olursa olsun, her zaman iyice durulayın; İki durulama yapmak, herhangi bir sabun kalıntısının giderilmesini sağlamanın iyi bir yoludur. Elde yıkamalı veya önden yüklemeli çamaşır makinelerini seçin. Yıkamadan önce tüm fermuarları kapatın ve cepleri boşaltın. Ceketi ters çevirmeyi unutma. Bazı deterjan katkı maddeleri su direncini ve nefes alabilirliği azaltır. Özellikle yumuşatıcılar, ağartıcılar, kuru temizleme ve yoğun ısıdan kaçınmalısınız.

 

Tesettürde Dış Giyim Seçenekleri

Günümüzde tesettür giymeyi tercih eden kadınlar doğal olarak aynı şekilde tercih etmektedir. Tesettürlü kadınlar artık önceki nesillerden çok daha farklı giyiniyor. Bu durum, dünyadaki her şey değiştikçe değişen giyim seçimleri ve tercihlerinden kaynaklanmaktadır. Ayrıca kadınların ekonomiye dahil olması ve bu alandaki varlığının artması giyim sektörünü de etkilemektedir. Başörtülü birçok kadın mesleğine göre günlük yaşamda, yolda, işyerinde – özellikle resmi işyerlerinde – kıyafetlerine bakmak zorunda kalıyor. Bu, dış cephesinin iyi görünmesi gerektiği anlamına gelir.

Dış giyimde insanların dışarıdan bakıldığında üzerinde göründükleri kıyafetler, ayakkabılar ve aksesuarlardır. Tesettür için incelediğimizde kadınların saçlarını örtmek amacıyla kullandığı şallar, eşarplar, üzerlerinde giydiği tunikler, gömlekler, bluzlar, altlarına giydiği pantolonlar, etekler yada bir bütün halinde olan elbiseler, takım kıyafetler, bunun yanında takılan çantalar ve ayaklarına giydiği ayakkabılar, hatta takılan takılar ve saatler tamamıyla dış giyimi içermektedir. Bunun yanı sıra mevsime göre tesettürlü olan kadınların giydiği ceket, trençkot, kaban, mont, ferace, pardösü yeleklerin yanı sıra soğuk havalarda giyilen eldivenler ve takılan atkılar hatta denize veya havuza girerken giyilen haşemalar tesettür dış giyim olarak nitelendirilmektedir.

https://www.modaselvim.com/dis-giyim

Tesettür Dış Giyim Hakkında Bilinmesi Gerekenler

Tesettür giysilere uygulanabilecek pek çok seçenek mevcut ve bu seçenekler arkası kapalı kadınlara modayı yakından takip etme avantajı sağlıyor. Kapalı kadınlar, renk ve şekil seçenekleriyle istedikleri stilleri benimserken, şıklıkları ile göz dolduruyor. Kapalı bir kadının aynı zamanda şık ve rahat olabileceği kombinler yaratmak kaçınılmaz hale gelmiştir. Kullanılan tunikler, bol kazaklar ve bunlarla kombin yapılabilen dış giyim ürünleri birbirini tamamlıyor. Aynı zamanda tesettür dış giyim üzerine giyilen uzun kabanlar, abaya, pardösü, kabanlar ve trençkotlar beyanı tamamlarken aynı zamanda kadın tercihini de artırıyor.

Tesettür dış giyim modelleri kadından kadına farklılık göstermektedir. Bazı kapalı kadınlar başörtüsü takmayı tercih ederken, diğer kadınlar palto veya uzun palto kullanarak kendi modasını yaratıyor. Kadınlar tesettür giyimde aksesuar kullanımına da önem vermektedir. Dış giysiden sonra kombine duvaklı bir kadının dikkat çektiği en önemli detay atkıdır. Giydiği kıyafetleri bir fularla eşleştirmeyi bilen bir kadın için zarafet kaçınılmazdır.

Tesettür Dış Giyim İçin Öneriler

Örtülü bir bayansanız, giyinmek sizin için daha zahmetli bir iştir. Bu, daha fazla giysi ve aksesuarınız olacağı anlamına gelir. Öneri almak için öncelikle ne tür başörtüsü olduğunuzu anlamalı ve seçiminizi o yönde yapmalısınız. Bir sonraki önceliğiniz sezon için başörtüsü seçmek. Tesettürü mevsime göre giymezseniz aleyhinize olur ve rahatsızlık duyan siz olursunuz. Örneğin; Türkiye gibi yazların sıcak, kışların serin geçtiği ülkemizi, serin tutmak için yaz sonu kıyafetlerle, kışların soğuğu durduracağı gibi alırsak kıyafetinizi seçin. Ardından, gideceğiniz yerin düzenli ve düzenli bir yer mi yoksa işyeriniz gibi resmi bir yer mi olduğunu belirlemeniz gerekir. Sonuç olarak bu yönde kıyafet seçmelisiniz.

 

 

Dış Giyim Tesettür

Tekstil sektöründe fark yaratan ve en iyi hizmet amacı bulunan bir firmadır. En iyi hizmetin en doğru ve kalite biçimde verilmesi gerekmektedir. Bu doğrultuda ortaya çıkarılan hizmetler sonsuz müşteri memnuniyeti yaratacaktır. Firma tüm ürün ve hizmetlerinde sağlayacağı bu memnuniyet ile devamlılık kazanan bir yapıya ulaşacaktır. Bu durum olumlu ve güzel etkileri karşılıklı olarak ortaya çıkarmaktadır. Firma müşteri beğenisine sunduğu tüm ürün çeşitleri için özel tasarımlar uygulamaktadır. Özel tasarımlar uzman tasarımcılar ile yerine getirilmektedir.

https://www.modaselvim.com/dis-giyim

Web sitesi üzerinden tüm ürünler sergilenmektedir. Kolay ve keyifli bir alışveriş imkanı sunulmaktadır. Firma ürünleri yakalanan uzun yıllara ait deneyimler ile farkını ortaya koymaktadır. Firma piyasaya yön veren bir yapı haline gelmiştir. Tesettür tasarımları özellikle 2013 yılında ortaya koyulmaya başlanmıştır. Sunulan tesettür dış giyim tasarımları ise soğuk havalar için hizmet vermektedir. Giyim ürünleri tamamen ihtiyaçlar baz alınarak uygulamaya dökülmüştür. Firma sürekli bir uyum ve başarı yapısı içindedir. Tüm ürünler moda ve şıklık yarışına dahil olmaktadır.

Firma global anlamda oluşan müşteri talepleri sonucu hizmet ağını genişletmiştir. Bu sayede daha çok bölge için üretim sağlanacaktır. Kazanılan lider konum firmayı alanında tek adres tek marka haline getirmiştir. Sunulan ürünler en uygun fiyat ve kampanyalar ile müşterilere ulaşmaktadır. Web sitesi üyelik işlemleri sonrası hemen alışverişe başlanılabilir. Firma yapılan ürün satışı sonrası aldığı müşteri yorumlarına önemle göz gezdirmektedir. Bu alan firma geleceğine yön verecek bir harita görevini taşımaktadır.

Dış Giyim Hakkında

Firma tarafından sunulan tesettür dış giyim ürünleri kendi kategorisi içerisinde büyük bir yelpazedir. Soğuk havalarda ve kış günlerinde tam anlamıyla şıklığı yaratan ve ihtiyaca cevap veren ürünlerdir. Tesettür uyumu en iyi şekilde uygulanmıştır. En iyi kombin olabilen ve en kaliteli dış giyim ürünleri özenle tasarlanmaktadır.

Dış Giyim Ürünleri Nelerdir?

  • Kapşonu Pul Payetli Ferece
  • Düğme Detaylı Tesettür Kap
  • Fermuarlı Tesettür Kap
  • Kürk Detaylı Süet Kaban
  • Halka Tokalı Trençkot
  • Cebi Fermuarlı Siyah Kaban
  • Cep Detaylı Siyah Kaban
  • Zımba Detaylı Kaban

Uzun Triko Tesettür Hırka Modası

Triko kumaş rahatlığı, tüm hanımların severek kullanmasını sağlamaktadır. Triko kumaş ile tasarlanan kıyafetler günlük kombinler oluşturmada yardımcı olmaktadır. Bu yaz sezonu içerisinde tasarlanan tesettür dış giyim ürünleri arasında uzun triko kumaş hırkalar, kombin için önerilen en uygun parçalardan biridir. Tesettür dış giyim kategorisi içerisinde yer alan uzun triko kumaş hırkalar, farklı model, renk ve desen seçenekleri içermektedir. Son moda akımı içerisinde adından sık sık duyuran hırka modelleri, kişinin tarzına uygun şekilde özel olarak hazırlanmıştır.

Triko Kumaş Uzun Tesettür Hırka Modelleri

Triko kumaş uzun hırka modelleri, yaz sezonunda dış giyim ürünleri arasında en çok tercih edilen parçalardan biridir. Ayak bileğine kadar uzanan bu hırkaların kol modellendirilmesi ise balon kol ve yarasa kol şeklinde tasarlanmıştır. Salaş kesim olan bu hırkaların bel kısımlarında bulunan kuşak, hem gündüz hem de akşam kombinleri için önerilen parçalardan biri olmasını sağlamaktadır. Triko kumaş rahatlığına sahip olmak isteyen hanımların tercih ettiği bu model, rahat kumaş yapısı ile de iyi hissettirmektedir.

Yarasa Kol Triko Kumaş Uzun Hırka Modeli

Pek çok hanımın severek kullandığı ve tercih ettiği kıyafet modellerinden biri yarasa koldur. Rahatlığı ve modern duruşu ile göz kamaştıran bu parça pek çok tunik ve hırkada yer almaktadır. Sezonun en beğenilen dış giyim ürünlerinden biri olan triko kumaş uzun hırkalarda, yarasa kol detayı göz kamaştırmaktadır. Canlı sarı ve saks mavisi renklerinde tasarlanan bu hırka modellerinde salaş kesim özelliği dikkat çekmektedir. Spor ama şık kombin oluşturmak isteyen hanımlar, bu hırka modelini rahatlıkla tercih etmektedir.

Düz Kesim Triko Kumaş Uzun Tesettür Hırka Modeli

Triko kumaş ile tasarlanan uzun hırka modellerinde balon kol detayı bulunmaktadır. Kol ucu kısımlarının bağcıklı ve balon kol olması, modelin en dikkat çekici yanlarından biridir. Düz kesim şeklinde tasarlanan bu hırkanın sırt detayında bulunan desen baskılar ise sade renk hırka görünümünden uzaklaştırarak daha canlı ve hareketli bir model olmasını sağlamaktadır. Beli kuşaklı olan düz kesim uzun triko hırkalar, günlük tesettür kombin yapmak isteyen hanımların ilk tercihlerinden biridir.

 

Tesettür Dış Giyimde Yeni Ürün Seçenekleri

Dolabında yeni ürünlere yer vermek isteyen hanımlar için yeni sezonda pek çok ürün seçeneği yer almaktadır. Özellikle yaz aylarının gelmesi ile birlikte tasarlanan ürünlerde ince kumaş detayı oldukça beğenilmektedir. Sezonun en dikkat çekici parçalarından biri olan trençkotlar, kombin oluşturmak isteyen hanımlar için ilk tercih olmaktadır. Tesettür dış giyim ürünlerinin yer aldığı dış giyim kategorisinde yeni sezon içerisinde kullanılmak üzere kot trençkotlar ve ince ceketler göz doldurmaktadır.

https://www.modaselvim.com/dis-giyim

Tesettür Kot Kumaş Trençkot Modelleri

Kot kumaşı rahat kombinlerde en sık kullanılan kumaş çeşitlerinden biridir. Hanımların severek kullandığı tesettür dış giyim ürünlerinden biri olan trençkotlarda bu sezon kot kumaşı yapılan tasarımlarda göz kamaştırmaktadır.

Kot kumaşından tasarlanan trençkotların boydan boya fermuar detayı hanımlar için rahatlık sunmaktadır. Özellikle günlük spor kombini yapan hanımlar, bu tarz trençkot modeli tercih ederek gün boyu rahat hareket etme imkanı bulabilmektedir. Dik hakim yaka tasarımı ile de model kendini daha iyi göstermektedir.

Sarı Renk Tesettür Ceket Modeli

Yaz sezonlarında tasarlanan kıyafetlerde renk cümbüşü yaşanmaktadır. Tasarlanan her kıyafet için kullanılan renkler kendini modelde daha iyi göstermektedir. Bu sezon ceket modelleri arasında sarı renk yaygın olarak satın alınmaktadır. Üst kısmında bulunan cep detayları ile gömlek yaka sarı renk ceketler, sezon için en güzel parçalardan biridir.

Sarı rengin her tonunun kullanıldığı bu sezonda özellikle patlak sarı tonu, hanımların dikkatini çeken renklerden biridir. Kolları kot ceket tarzında olan bu ceketler, spor kombinlerin vazgeçilmez üst giyim parçalarından biridir.

Kırmızı Tonlarında Yeni Sezon Tesettür Ceket Modelleri

Sezonun en güzel renklerinden biri kırmızı tonlarıdır. Asilliğin simgesi olarak bilinen kırmızı rengi, farklı tonlar ile kullanılarak yeni model tasarımlarını oluşturmaktadır. Sezon içerisinde yapılan siyah renk parça kombinleri üzerine alınan ceket modellerinden biri tek düğmeli, koyu kırmızı renk, hakim yaka ceketlerdir. Kollarının uç kısımlarında bulunan volan ek kumaş detayı, modelin kendisini daha iyi göstermesini sağlamaktadır. Üst beden tarafında buluna tek cep detayı ise modern tarza sahip olan hanımların beğendiği küçük detaylardan biri olarak kombinlerde rahatlıkla kullanılmaktadır.

 

Tesettür Dış Giyim Seçenekleri

Günümüzde kadın giyim sektöründe hızlı değişimler oluyor. Sezonun öne çıkan renkleri ve desenlerinin yanı sıra her zevke ve beğeniye hitap eden kıyafetler var. Kıyafet seçerken de mutlaka vücuda uyması önemli. Aynı zamanda kişisel zevk ve beğeniler doğrultusunda kombinler de oluşturulmalı. Her yaştan hanımlara hitap eden birbirinden güzel kıyafetler bulunuyor. Özellikle de tesettür giyimde her geçen gün yenilenen bir kıyafet seçeneği var. Aynı zamanda tesettür dış giyim seçenekleri de oldukça gelişiyor. Önemli olan doğru kıyafet tercihlerinde bulunmaktır.

Tesettür Dış Giyim Modelleri Nelerdir?

Hanımlar için birbirinden güzel tesettür dış giyim seçenekleri var. Her zevke ve beğeniye hitap eden bu kıyafetler doğru şekilde kombin yapılmalıdır. Tesettür giyimde özellikle tunik modelleri ve feraceler ön plana çıkıyor. Aynı zamanda her yaştan hanımlara hitap eden birbirinden güzel kıyafetler ve elbiseler de vitrinlerdeki yerini alıyor. Kadınların güzelliklerini ortaya çıkarak ve onlara ayrı bir hava katan giysiler doğru aksesuarlar ile de kombin yapılmalıdır. Aynı zamanda tesettürlü hanımlar için feraceler ve pardesüler de rahatlıkla kullanılabiliyor. Bunda da doğru seçimleri yapmak önemli.

Tesettür Dış Giyim Ürünleri Nasıl Kombin Yapılmalı?

Tesettürlü hanımlar dış giyim ürünlerini doğru bir şekilde kombin yapmalılar. Tesettürlü hanımlar dış giyimlerinde tunikleri çok sık kullanırlar. Bu tunikler kot pantolon ve ya tayt ile kombin yapılabilir. Aynı zamanda bu kombin şık bir ayakkabı ve çanta ile de tamamlanır. Aynı zamanda bu kombinin üzerine kullanışlı bir ferace ve pardesü de kullanılabilir. Bu şekilde şık ve zarif bir görünüm kazanılır. Tesettürlü hanımlar dış giyim ürünleri aldıklarında onu her kıyafet ile rahat bir şekilde kombin yapabilmeliler. Bu nedenle alınan her ürün doğru bir şekilde seçilmelidir. Bu sayede şık ve zarif bir görünüm sağlanır.

Tesettür Dış Giyimde Temizlik Nasıl Olmalı?

Tesettürlü hanımlar dış giyimlerinde kullandıkları kıyafetleri kolay temizlenenlerden almalılar. Aynı zamanda kıyafetlerin üzerinde yazan bakım ve temizlik talimatları da mutlaka okunmalı. Buna göre kıyafetlerin temizliği yapılmalı.Hassas kumaşlardan oluşan tüm kıyafetler kuru temizlemeye gönderilmelidir. Diğer kıyafetler ise çamaşır makinesinde düşük devirde yıkanabilir.

 

Canlı Renk Tesettür Trençkot Modası

Trençkot modası asla eskimeyen moda akımlarından biridir. Tesettürlü hanımların her sezon tercih ettiği bu ürün, farklı modelleri ile sezon başlarında vitrinlerde yerini almaktadır. Sezonun en canlı renklerinin tema olarak kullanıldığı tesettür dış giyim ürünlerinde bu sene pembe ve kırmızı modası trençkotlara yansıtılmıştır. Bu renklerde tasarlanan trençkotlar, büyük cepleri ile göz kamaştırırken aynı zamanda farklı kombinler oluşturmak için de ortam sağlamaktadır.

Pembe Renk Tesettür Trençkot Modelleri

Sezonun en beğenilen canlı renk tonlarından biri olan pembe rengi, tesettür dış giyim ürünleri arasında trençkotlara da yansıtılmıştır. Büyük kare cep tasarımları ile pembe rengin birleşmesinden oluşan bu trençkot modeli, sade kombinler oluşturmak isteyen hanımlar için kombinin yıldızı olarak kullanılmaktadır. Yakası kısmı dik olarak tasarlanan trençkotlarda, belinde bulunan kemer detayı ise trençkotun havasını da spor bir hale sokmaktadır. Kol ucu kısımlarında da bel kemerinde olduğu gibi küçük şeritler halinde kemer tokalar bulunmaktadır.

Kırmızı Renk Yeni Sezon Trençkot Modası

Kırmızı renk trençkot modelleri bu yaz sezonu içerisinde en çok talep alan ürünlerden biridir. Tatlı ve asil bir hava yaratan kırmızı renk, tesettür dış giyim ürünlerinden biri olan trençkotlar üzerinde de harika görünümünü sürdürmektedir.

Kırmızı renk trençkotlarda salaş kesim dikkat çekmektedir. Özellikle cepsiz, sade model olan bu trençkot, farklı kot pantolon modelleri ile beraber kombinlenmektedir. Yaz kış giyilebilen trençkotlarda ince kumaş detayı, yaz sezonuna uygun olmasını sağlamaktadır. Böylelikle tesettürlü hanımlar yaz sezonu içerisinde de sık sık trençkot tercihi yapabilmektedir.

Kırmızı Renk Trençkot İle Tesettür Kombin Önerisi

Trençkot modelleri, her sezon farklı şekillere bürünmektedir. Yeni sezonda sık sık tercih edilen renklerden biri kırmızıdır. Kırmızı renk trençkotun iç kısmına beyaz bluz ya da tunik tercihi yapılmaktadır. Alt giyim ürünü olarak bol paça ya da İspanyol paça koyu renk kot pantolon giyilmektedir. Görünümü tamamlayacak olan yan parçalar arasında beyaz spor ayakkabı ve spor ayakkabı ile aynı deri kumaşında olan beyaz renk el çantası kombini oluşturacaktır. Şal seçimi olarak üzerinde küçük çiçek desenlerinin bulunduğu şallar tercih edilmelidir.

 

Tesettür Dış Giyim Modasında Stilinizi Öne Çıkartacak Parçalar

Tesettür dış giyim modasında bu sezon herkesin beğenisini kazanacak çok özel tasarımlar bir arada yer almaktadır. Farklı yaş grupları için uygun çizgilerde tasarımı yapılan tesettür dış giyim modelleri, gerek kalitesi gerekse de şıklığı ile beklentileri karşılıyor.

 Tesettür Dış Giyim Modasında Kap Modelleri

 Her mevsim için tercih edilebilen dış giyim parçalarından biri olan tesettür kap modelleri, kış aylarında da tüm ilgiyi üzerine çekmeyi başarıyor. Etek ve bel kısımlarında şık detayların kullanıldığı tesettür kap modelleri, her zaman fark yaratan bir görünüm ortaya çıkarmaktadır.

 Kışın sizi üşütmeyecek kumaşlar ile tasarlanarak satışa sunulan tesettür kap modelleri, tarzınız ile de her zaman bakışları üzerinize çekmenizi sağlıyor. Tesettür dış giyim modasının gözdesi kap modelleri ile siz de ayrıcalıklı bir kış geçirebilirsiniz.

 2019 Tesettür Kaban Modelleri

 Her kış sezonunda olduğu gibi tesettür kaban modelleri yine tüm ilgiyi üzerine çekmeyi başarıyor. Kapitone desenli modellerin çok sevildiği tesettür kaban modasında sizlere bir çok kombin fırsatı bir arada sunulmaktadır. Hem günlük hayatta hem iş hayatınızda kullanabileceğiniz kapitone tesettür kaban modelleri, estetik görüntünüzle dikkat çekmenizi sağlıyor.

 Tesettür kaban modasında şal yakalı tasarımlar da günlük hayatın vazgeçilmezlerinden olmaya devam ediyor. Kullanımı çok konforlu olan şal yakalı tesettür kaban modellerini spor parçalar ile bir araya getirerek başarılı ve cool görünümler elde edebilirsiniz.

 Tesettür Dış Giyim Modasında Panço Farkı

 Bu dönem tekrar favori parçalar arasındaki yerini alan tesettür panço modelleri, sizlere zarifliği konforla aynı anda yaşama şansı sunuyor. Her zevke yanıt verecek renk ve desenleri ile karşımıza çıkan tesettür panço modelleri, kalın kumaşı ile de sizi soğuk havalara karşı korumaktadır.

Özellikle mevsim geçişlerinde sizlere pratik bir çözüm sunan tesettür pançolar, her zaman ilgiyi üzerine çekebilmeyi başaran parçalar arasında yer alıyor. Estetik tasarımı ile kendinize çok daha ilgi çekecek kombinler oluşturmanızı sağlayan tesettür pançolar, bir çok farklı alanda kullanım kolaylığı sunuyor. Siz de bu sezon tüm şıklığınız ile fark yaratmak istiyorsanız eğer tesettür dış giyim modasındaki en özel parçalara sahip olma şansını kaçırmayın.

 

Kışın Giyilecek En Güzel Tesettür Elbiseler

Tesettür elbiseler, her bayanın istek ve zevklerine uygun tercih edebilecekleri bir çok çeşitliliğe sahiptir. Farklı renk modelleri ve farklı desenleriyle birbirinden ilgi çekici tesettür elbiseler oldukça fazla tercih edilir hale gelmiştir.

Farklı gün ve yerlerde tercih edilebilecek farklı modellere sahip bu elbiseler mevsimlere göre de değişiklik gösterir. Yazın ve kışın giyilecek olan tesettür elbiselerde birbirlerinden farklı modellere sahiptir. Yazın giyilmesi tercih edilecek olan kışlık tesettür elbiselerde dikkat edilmesi gereken hususlar olduğu kadar kışın da kışlık tesettür alacak bayanların dikkat etmesi gereken bazı noktalar olacaktır. Her yaşa, her yaşın istek ve zevklerine uygun tercih edebilecekleri elbise modelleri bulabilmeleri de mümkündür.

 Tesettür Elbise Siteleri Hangileridir?

 Tesettür elbiselerde istenilen tüm modellere bir çok mağazadan ulaşılabilirken aynı zamanda internet siteleri üzerinden istenilen seçeneklere uygun modeller tercih edilebilir. Tesettür elbise tercihlerinde istenilen birçok renk ve model çeşitliliğine sahip olan modaselvim.com internet sitesi üzerinden birçok modele ulaşılabilir.

 Site üzerinde yapılacak aramalarda her yaşın kendi zevk ve tercihlerine uygun bir model ve birçok renk çeşitliliğine sahip ürünler bulabilmeleri mümkündür. Mevsimin yönünü kışa çevirmesinden dolayı kışlık tesettür için yapılacak olan tercihlerde de bu siteden rahatlıkla faydalanılabilir. Birçok tesettür elbise çeşitliliğine, renk ve modellere sahip içerikleri bünyesinde bulunduran bu site her zaman tesettür severlere her ihtiyaç duydukları elbiseleri sunmaya hazırdır.

 Kışlık Tesettür Modelleri

 Tesettür elbise modellerinin çeşitliliklerinin giderek arttırdığı bu son zamanlarda oldukça ilgi çekici bir halde almaya başlamıştır. İstenilen her tercihe göre bayanların bulabilecekleri farklı model ve renk seçenekleriyle göz önüne çıkan bu elbiseler oldukça rağbet görmeye başlamıştır. Kışın gelmesiyle birlikte birçok modelde kendisini göstermeye başlamıştır.

 Modaselvim.com sitesi üzerinden istenilen birçok kışlık tesettür modellerine ulaşmak mümkündür. Kışın soğuktan korunmak için kalın ve rahat kumaşlardan üretilen bu elbiseler sıkça tercih edilir hale gelmiştir. Sade, düz renklere sahip oluşunun yanında farklı desenlere sahip bu modeller de oldukça şık bir görünüme sahiptir. Kışlık tesettürün altına giyilecek herhangi bir elbisede, tesettürün görünümüne herhangi bir zarar vermeyecek ve rahat bir giyim imkanı sunacaktır.

 

Sıcak Günlerde Tesettür Dış Giyim

 Tesettür dış giyimBaharın gelmesiyle güneş kendini göstermeye başladı. Sıcaklarla birlikte tesettür dış giyim kombinlerinde rahat alternatifler aranmaya başlandı. Kışın kalın pardösüler, montlar, kabanlar yerini yazlık, baharlık kombinlere bıraktı. Tesettürlü kadınlar için şıklıktan ve rahatlıktan ödün vermeyecek alternatifler mevcuttur.

 

  Uzun Gömlekler ve Hırkalar

 

Uzun gömlekler, pantolonlarla birlikte bahar ve yazın vazgeçilmesidir. Hem şıklık, hem rahatlık sağlarlar. Tesettür dış giyim kombininde uzun hırkalar, baharın kurtarıcısıdır. Özellikle açık renkli olanları bahar ayları için idealdir. Kısa kollu bir tişört ve kot pantolonlarla kombinlenebilir.

 

  Feraceler ve Pardösüler

 

Feraceler eski dönemlerden itibaren kullanlan bir kıyafet terimidir. Günümüz moda dünyasında ise rahatlığın ve şıklğın simgesi oldular. İnce kumaşlı, farklı desenli feraceler ile rahat, şık olmak mümkün. Ayrıca feraceler tek parça ürünler olduklarından kombin yapmayı da kolaylaştırır.

 

Feracenin yaygınlaşmaya başlamasıyla birlikte pardösü eskisi kadar tercih edilmez oldu. Ancak bahar aylarında pardösülerle şık ve rahat bir kobin yapılabilir. Özellikle tozpembe, bebe mavisi gibi açık renkler tercih edilebilir. Ayrıca krem ve taba renkli pardösülerde yaz aylarında tercih edilebilir. Açık renklerle bahara taze ve güzel bir başlangıç yapılabilir.

 

  Uzun Ceketler ve Kaplar

 

Uzun ceket modelleri kış günlerindeki tahtını baharda da sürdürüyor. Bol pantolonlarla, tişörtlerle ve spor ayakkabılarla harika bir kombin oluşturulabilir. Tek parça kıyafet ile şık, rahat bir görünüm elde edilebilir. Tesettürlü kadınlar için kaplar vazgeçilmez bir dış giyimdir. Kış aylarında olduğu gibi yaz aylarında da çok tercih edilir. Fermuarlı detaylarla ile şık ve sportif bir hava yakalamak mümkün. Şık kesim ve renklerle daha modern bir görünüm elde edilebilir.

 

Baskılı, işlemeli, kemerli, kemersiz modelleri vardır. Ayrıca dar ve bol kesimli kaplar da mevcuttur. Daha birçok farklı çeşitleri sahip kaplar bulmak mümkündür. Her tarzdan kesime hitap eden kaplar bu senenin de vazgeçilmezidir. Artık tesettürlü kadınlar da moda dünyasındaki yerini almış bulunuyor. Bunun için birçok firma tesettürlü kadınlar için çeşitli ürünler üretmektedir. Böylece dış giyim için sıcak aylarda birçok alternatif vardır. Artık yazın hem rahat hem şık olmak mümkündür.

 

Tesettür Dış Giyim Modasında İlgi Çeken Parçalar

 tesettür dış giyimİlkbahar ve sonbahar aylarında trençkot modelleri yoğun ilgi görmektedir. Tesettür trençkot modelleri geçiş mevsimlerinde büyük bir kolaylık sunuyor. Trençkotlar içinizi ısıtırken aynı zamanda da tarzınızı yansıtmayı başarıyor.

 

Normal günde ya da bir davete giderken trençkot şıklığından yararlanabilirsiniz. Konforu estetikle sunan trençkotlar, bu nedenle yoğun ilgi görüyor. Bu sezon yine pastel tonlar trençkotlarda favori renklerdendir. Modası hiç geçmeyen trençkotlar, en büyük kurtarıcı parçalar arasındadır. Sokak modasında fark yaratmak isteyenler de trençkot şıklığını kullanıyor.

 

Yeni sezon tesettür trençkotlar yine fırtına gibi esmeye devam ediyor. Siz de tarzınıza uygun trençkotlarla muhteşem bir sezona hazır olun. Tesettür dış giyim modasının nadide parçası trençkotlar sizleri bekliyor.

 

Tesettür Giyimde Kap Modası

 

Tesettür kaplar her mevsim şıklığıyla adından söz ettirmeyi başarıyor. Günümüz modasına uyarlanan kaplar, her ortamda tercih edilebilmektedir. Çeşitli renkleriyle her zevke uyan kaplar, konforuyla da beğeni kazanıyor. Yılın modası kap modelleri tüm havanızı değiştiriyor.

 

Gittiğiniz her yerde bu şıklığı sürdürebilir ve kap rahatlığını yaşayabilirsiniz. Tesettür kapları kuşak ya da düğme detaylı modelleri ile tercih edebilirsiniz. Bu yılın kapları, spor ya da klasik tüm tarzlara yanıt veriyor. Kap tasarımında, kullanılacak mevsime uygun özelliklerde kumaşlar tercih edilmektedir. Tesettür dış giyim modasının eşsiz parçası kaplara siz de dolabınızda yer açın.

 

Bayanların Vazgeçilmezi Ferace Modelleri

 

Tesettür feraceler, en sık tercih edilen dış giyim parçalarındandır. Bunun nedeni ise rahatlığı ve şıklığı aynı anda yaşatıyor olmasıdır. Tesettür feraceler son dönemlerde yenilenen modelleriyle dikkatleri üzerine çekiyor. Tesettür ferace modellerini tüm mevsimler için tercih edebilirsiniz.

 

Salaş tarzı bulunan feraceler, kendinizi hiç olmadığı kadar rahat hissetmenizi sağlıyor. Zarif tarzdaki tesettür feraceler, farklı detaylarla sizlerin beğenisine sunulmaktadır. Özel davetleriniz için de bu yıl tesettür ferace şıklığından mutlaka yararlanmalısınız. Ferace modellerinde bu sezon motiflerin sıkça kullanıldığını görüyoruz.

 

Sıradanlıktan uzak olmak isteyenler motifli tasarımları tercih edebilir. Bunun yanı sıra sade modeller de yine kurtarıcı görevine devam etmektedir. Her sezon şıklığınızla göz kamaştırmak için yeni ferace tasarımlarını kaçırmayın.

Soğuk Günler için Tesettür Giyim Önerileri

tesettür dış giyimTesettürlü kadınlar kıyafet satın alırken kıyafetlerinin hem şık hem de rahat olmasına çok fazla dikkat ederler. Özellikle kış mevsiminde çalışma ortamında çalışan tesettürlü kadınlar kıyafet seçimi bir hayli zor bir iştir.

 

Tesettürlü kadınların hem giyim tarzını yansıtacak hem de iş ortamında rahat hareket edebilmenizi sağlayacak tesettür kıyafetleri tercih etmesi gerekir. İşte kış mevsiminde tercih edebileceğiniz hem rahat hem de şık tesettür giyim ürünleri…

 

Tesettür Yelek

 

Tesettür giyim içerisinde yelekler çok fazla tercih edilen giyim ürünleri arasında yer almaktadır. Yelek modellerini uzun senelerden beri tesettür modasında görmekteyiz. Yeleklerin hem günlük hem de klasik modelleri bulunmaktadır. Farklı kombinler de farklı tarzlarda tercih edilebilmektedir.

 

Kaşe, tüvit veya uzun yelekler ofisler de fazlası ile rahat bir duruş sergilemektedir. Tesettür yelekleri etek, kumaş pantolon, bol pantolon ve kot pantolon gibi birçok farklı parça ile kombin oluşturabilirsiniz. Yelek modellerinin içerisine triko kazak veya gömlekler tercih ederek tarzınızı ortaya koyabilirsiniz.

 

Tesettür Ceketler

 

Tesettür giyimin yeni sezonun en gözde parçası ceketlerdir. Değişik desenlerde ve değişik renkler de kullanacağınız ceketler hem klasik bir görüntü oluşturacaktır hem de oldukça rahat bir yapıya sahiptir. Giyim tarzınızı ön plana çıkarmak için özellikle ekose ceketler çok ideal olmaktadır.

 

Ekose desenli ceket modelleri daha çok iş toplantılarında ve daha ağır bir duruş sergilenmesi gerekilen yerlerde tercih edebilirsiniz. Ekose ceketlerin altına kot etek, kot pantolon, havuç pantolonlar veya kumaş pantolonlar ile kombinleyerek çok şık bir görüntü elde edebilirsiniz.

 

Tesettür Hırka ve Kazaklar

 

Kış aylarının olmazsa olmazlarından olan hırka ve kazaklar tesettürlü kadınların vazgeçilmezleri arasında yer almaktadır. Hırka ve kazak modellerini ister günlük kombinler de isterseniz de özel organizasyonlarda tercih edebilirsiniz. Kalın boğazlı ve uzun kazak modellerini keten veya deri etekler ile kombinleyebilirsiniz.

 

Tesettür Uzun Etekler

 

Tesettürlü pek çok kadın sıcak yaz mevsimlerinde ince uzun etekleri çok fazla tercih eder. Fakat uzun etekler sadece yaz aylarında değil kış aylarında da çok fazla tercih edilmektedir. Süet, keten veya deri etekler pek çok farklı bir şekilde kombin edilebilir.

Dış Giyimde Kap Ve Feracenin Yeri

 tesettür dış giyimTesettür tarzını benimsemiş hanımlar için dış giyim çeşitliliği oldukça önemlidir. Rahatlık, şıklık ve zerafeti, dış giyim de bir çok parça ile yakalamak mümkündür. Son dönemlerin en gözde ürünleri arasında kap ve feraceler en başta gelir. Bu parçalar ihtiyaçları karşılamanın yanı sıra zevkleri de yansıtıyor. Bu nedenle bir çok hanımın dolabında kap ve feracesi bulunuyor. Kullanımı oldukça rahat ve kolay olan ferace modelleri yaz aylarının vazgeçilmezleri arasındadır.

 

Fermuarlı modellerin yanı sıra düğmeli olarak tasarlanmış feraceler de üretilmekte. Bahar aylarında ise tesettür dış giyim de en çok tercih edilen parçaların başında kap modelleri geliyor. Kol ve yaka detaylı, kimono biçimindeki tasarlanan modeller oldukça dikkat çekiyor. Bunun dışında klasik çizgilerle süslenmiş modelleri de mevcut. Daha sportif hanımlar için ise fermuarlı ve kapüşonlu modeller tasarlanmış. Daha soğuk kış günlerinde de kalın koruyucu kumaşlı kaban modelleri vazgeçilmez dış giyim ürünleridir. Farklı renk ve modelleri ile alıcısıyla buluşuyor.

 

Cepli, kemerli ve ya belden büzgülü mont modelleri de büyük ilgi görmektedir. Farklı ve dikkat çekici kombin yaratmak isteyenler için oldukça ideal parçalardandır.

 

 Tesettürde Dış Giyim Ürünleri

 

Tesettür dış giyim kategorisi oldukça geniş bir gruptur. Daha çok alt ve üst dış giyim ürünlerinin karması olarak kendini gösterir. Mevsimlere göre farklı tür kumaş ve renk karması şeklinde üretilmesi hanımlara kolaylık sağlamaktadır.

 

Her biri kadınların vazgeçilmezi olan, her dolapta bulunması gereken parçalardır. Feraceler, pançolar başta olmak üzere, kaban ve montlar kış ayların olmazsa olmazlarıdır. Farklı bir tarz yakalamak isteyen hanımlar için ise trençkotlar, sofistike ceketler ve daha bir çok farklı ürün bulunuyor. Son zamanların modası ekose desenli parçalar hareketli ve dinamik bir tarz ortaya koyuyor. Bunun yanı sıra inci, dantel, işleme ve ya farklı düğme detayları da tesettür dış giyim de sıklıkla kullanılır. Geçiş mevsimleri dediğimiz bahar aylarında ise elbiseler, pantolon, tunikler, trençkot ve gömlekler tercih ediliyor. Bu parçalar genel olarak daha koyu, pastel renk tonlarında üretilir. Kombine şıklık ve görsellik katmak için nakışlı modeller de tercih edilebilir.

Yeni Sezon Tesettür Dış Giyim Modası

tesettür dış giyimTesettür dış giyim modası her yıl güncellenmektedir. Dış giyim trendleri arasında her zevke yanıt verecek seçenekler mevcuttur. Birbirinden seçkin dış giyim parçaları göz doldurmaktadır. İçinizi ısıtacak dış giyim parçaları, tarzınızı da ortaya çıkarıyor. Tesettür dış giyim tasarımlarında sezonun en moda çizgileri kullanılmıştır. Kaban, trençkot, ferace en çok tercih edilen dış giyim parçalarındandır.

 

Moda dünyasında her mevsime yanıt veren dış giyim tasarımı mevcuttur. Kaliteli görünümdeki dış giyim parçaları konforlu bir kullanım sağlıyor. Yılın modası dış giyim parçaları, en uygun fiyat seçenekleriyle birlikte sizlere sunulmaktadır. En trend tesettür dış giyim parçalarını siz de kaçırmayın.

 

 Tesettür Trençkot Modelleri

 

Trençkotlar, serin havalarda bayanlar için vazgeçilmezler arasında bulunmaktadır. Bu yıl yine en göz alıcı tasarımlarıyla trençkotlar ilgi görüyor. Tesettür trençkotlar, zahmetsiz yoldan şık görünmenin en etkili yollarındandır. Trençkotlar sayesinde hava değişimlerinden etkilenmeden keyfinizi sürebilirsiniz. Trençkotlarda genel olarak bej rengi sıklıkla tercih edilmektedir. Ancak artık canlı renk ve desenlerle de çok fazla karşılaşmaktayız. Tesettür trençkot modellerini cepli ya da cepsiz olarak tercih edebilirsiniz.

 

Klasik kesimli trençkotlar, genç bayanların yoğun ilgisiyle karşılaşmaktadır. Çiçek desenli trençkotlar da bu sezon ön planda olacak parçalardan. Size uygun trençkotlar ile birbirinden özel kombinler ortaya çıkartabilirsiniz. Ara mevsimlerde şıklığınızla göz doldurmak için trençkot tasarımlarını kaçırmayın. Birbirinden ilgi uyandıran trençkotlar, zevk sahibi bayanları bekliyor.

 

 En Trend Ferace Tasarımları

 

Ferace modelleri, tesettür dış giyim modasında daima öncelikli yere sahip olmuştur. Tesettür feraceler, rahatlıkla şıklığı aynı anda sunan nadir parçalardandır. Feraceler, mevsimine uygun kumaş seçenekleri kullanılarak tasarlanmaktadır. Birçok tarzda ferace modelini bir arada bulabilirsiniz. Yeni moda feraceler, her yaş kesimine yanıt verebilmektedir. Ferace tasarımları ile günlük hayatınızda kendinizi çok daha rahat hissedebileceksiniz.

 

Klasik tarz ferace modellerini özel günlerinizde de tercih edebilirsiniz. Zarif bir görüntü sunan feraceler, tüm bakışları üzerine toplayacaktır. Klasik tesettür feraceler, modern detayları ile ilgi çekmektedir. Bu sezon her tarza uygun ferace modellerini bir arada bulabilirsiniz. Şık ve konforlu bir sezon için en trend ferace modellerini kaçırmayın.

 

En Yeni Modelleriyle Tesettür Dış Giyim Seçenekleri

Kadın alıcıların hem kış şartlarında sıcak kalmak hem de estetik görünmek için tesettür dış giyim ürünlerine olan ilgileri gün geçtikçe artıyor. Kaban ve pardösü gibi ürünlerin dışında panço ve pelerin gibi sıra dışı çizgilere sahip modelleri de mevcut.

 

Her yaşa ve beğeniye uygun, tamamen seçici bir şekilde imal edilmiş ürünler çeşitli indirim avantajlarına da sahip. Bir kere satın alındıkları takdirde hem gardıropları hem de kadınları süsleyen çok yönlü modellerdir.

 

 En Gözde Panço Modelleri ve Ürün Özellikleri

 

Özellikle yeni neslin tercih ettiği panço modelleri tesettür dış giyim kategorisinde yer almaktadır. Genellikle İspanya ve Meksika ülkesinde yaygın olarak tercih edilen pançolar artık Avrupa ile birlikte Türkiye’de de sıklıkla talep ediliyor.

 

Kendine özgü tasarımları ile farklı giyinmek isteyen müşteri kitlesi için idealdir. En çok satın alınan türleri ise önden düğmeli bir tasarıma sahip. Balıksırtı desenleri ile birlikte genellikle klasik giyinmeyi seven kadınların sipariş verdiği ürünler, kaliteli kumaşlarla imal ediliyor.

 

Kaşe kumaşı parlak görünümü ile birlikte sadeliği şıklıkta bulanların bir numaralı seçimi olarak kataloglarda yer alıyor.

 

 Dış Giyim Kategorisinde Ferace Modelleri

 

Sonbahar ve kış mevsimleri için uygun olan ferace modelleri ilkbaharın serin geçen günlerinde de tercihe bağlı olarak giyilebilir. Aynı kategoride kışlık ferace modellerine de hızlıca göz atılabilir. Bu ürünlerdeki indirim oranları %20’den %50’ye kadar uzanmaktadır. Fiyat düşünce haber ver seçeneğine tıklayan alıcılar aynı ürünleri çok daha indirimli fiyatlarıyla sipariş edebilirler.

 

Onlarca farklı modeliyle ferace modelleri hem gündelik hem de sosyal yaşamda tercih edilebilir. Daha klasik tercihler için önü nakışlı olan modeller tavsiye ediliyor. Nakışların nostaljik görüntüsü kot kumaşı ile birleşince ortaya klasik ile sportif giyimlerin bir karışımı çıkıyor.

 

Kot olduğu için kolay kolay kırışmayan bu ferace çeşitleri, kısa ve uzun soluklu yolculuklara da uygun olarak nitelendiriliyor. Pile detaylarına ev sahipliği yapan feracelerde öne çıkan renkler ise siyah ve lacivert gibi koyu renkler. Daha canlı renkler için şarabi ve haki renklerin incelenebilir. Kot olan türlerinde ise açık ve koyu ton farklılıkları bulunmaktadır.

En Şık Pardösü Modelleri

 tesettür dış giyimBelden bağlamalı, farklı renk ve modeller kullanılarak tasarlanan abaya modellerini görmeden dış giyim alışverişinizi tamamlamayın. Kendine has sade tasarımları sayesinde abaya modelleri kolayca kombine edilebilir. Tarz bir çanta, eşarp ve şal modelleri, kot ya da kumaş alt giyim kategorisi ile son derece şık detaylar yakalayabilirsiniz. Kapalı bayanların kış sezonunda pratik bir şekilde kullanacağı bu kategori tesettür pardösü modellerine alternatif oluşturmaktadır.

 

 Kap Modelleri ve Kesimler

 

Dış giyim kategorisinde kesimleri ve aksesuar detayları ve birleşme noktalarında kullanılan aparatlar ile son derece şık bir görünüm yakalamanızı sağlayan kap çeşitlerini incelemek için online alışveriş sitelerini kullanabilirsiniz. Yenilikçi tasarımlarda bu sezon boyuna çizgiler, açık koyu detaylar, tüylü şapkalar ve çiftli düğme ayrıntıları çok moda. Pardösü ve ferace modellerine göre kap modelleri daha kısa şekilde tasarlanırlar. Kaşe, pamuklu ve kadife kumaşların kullanıldığı bu kategoride resimli nakışlar, harf ve rakam sembollerini de ayrıca görebiliyoruz.

 

 Sıcak ve Pratik Kışlıklar

 

Kıyafetim hem şık olsun hem de kolayca kullanılsın diyorsanız panço modelleri tam size göre. Sıcak kumaşlardan üretilen ve son derece gösterişli duran bu giysileri kısa ve derin kol bölgelerini kullanarak kolayca görebiliyorsunuz. Mevsimlik olarak ya da kış günlerinin daha hafif geçtiği günlerde bu modeller de tesettür dış giyim kıyafetleri arasındaki yerini alıyor.

 

 2019 Sezonunda Kabanlar

 

Yumuşacık kadife kumaş, belden büzgü ve süsleme detayları, cep, yaka ve çan etek tarzı modelleri son derece zarif görünüyor. Bu kategoride de birbirinden güzel renkler arasından dilediğinizi seçerek netten alışveriş kolaylığından faydalanabiliyorsunuz. Sezonun moda renkleri bordo ve kahve başta olmak üzere, parlament, gri, hâkî ve siyah olarak mağazalardaki yerini alıyor. Kabanların güzelliğini ön plana çıkaran hazır kombinasyonlarla tercihini kabandan yana kullanacaklar için farklı alternatifler sunuyor.

 

 Kışlık Pardösü Modelleri

 

Boyuna tasarımları ile tesettür dış giyim çeşitleri arasında oldukça önemli bir yere sahip olan pardösü modellerinde de zengin model ve renk seçeneği kullanılıyor. Bazen düğme, bazen fermuar ayrıntıları ile karşımıza çıkan modeller, yerini çıt çıt ve kemere bırakabiliyor. Böylece hem şık hem de kullanışlı bir özellik kazanan pardösü modelleri hanımların gönülleri kazanmayı başarıyor.

Tesettür Dış Giyimde En Çok Tercih Edilen Parçalar

tesettür dış giyim

Günümüzde her alanda meydana gelen değişim yenileşme hareketleri moda sektörüne de yansımıştır. Tesettür modası da bu yenilikten payını almıştır. Eski zamanlarda tek tip ve sıradan olan tesettür giyim ilerleyen yıllarla oldukça gelişmiştir. Tesettür modasında dış giyim oldukça önemli yer tutmaktadır, tesettür dış giyim modasında kullanılan parçaları incelenmek gerekirse ilk sırada ferace yer alır.

 

Ferace günümüzde kapalı kadınlar tarafında tercih edilmektedir. Kıyafetlerin üzerine giyilir, ayak bileğine kadar uzanır ve koyu renklerde olması sayesinde vücut hatlarını kapatan özelliğe sahiptir. Eski dönemlerde kadınların vücudu gizlemek için giydikleri kara çarşaf olarak adlandırılan kıyafet günümüzde yerini feraceye bırakmıştır.

 

Çuha sof ve fantezi kumaşlardan yapılan feraceler genellikle koyu renkte olmakta kimilerinin yaka kısmında ise işlemeler bulunmaktadır. Günümüzde değişen tesettür giyim tarzının din alimleri tarafından tasvip edilmemesine karşın feraceler hatları tamamıyla kapattığı için kapalı kadınlar tarafından yaygın şekilde kullanılmaktadır.

 

 Rahat ve Günlük Kullanıma Uygun

 

Pardösü erkekler ve kadınlar tarafından kullanılan ayak bileklerine kadar uzanan parçalardır. Uzun olması sebebiyle genellikle kapalı kadınlar tarafından tercih edilmektedir. Her mevsime uygun pardösü bulunmaktadır. Renk skalası oldukça geniş olan pardösü inceliği ve pratikliği sayesinde yaz aylarında tesettürlü hanımlar için kurtarıcı olmaktadır. Mevsimine göre kaşe, keçe, krep, deri, kot kumaşlardan dikilmekte ve çeşitli motiflerle tasarlanabilmektedir. Pardösü alırken vücut hatlarını tamamen örtmesine dikkat edilmelidir. Pelerin ve pançolarda tesettür modasında yer almaktadır.

 

 Hem Şık Hem Tesettürlü Giyinmek Mümkün

 

           Tesettür dış giyim ve kış aylarının olmazsa olmazı kabanlardır. Kabanlar yine vücut hatlarını gizleyecek şekilde tercih edilmelidir. Tesettürlü kadınlar tarafından genelde koyu renkleri tercih edilen kabanlar ayak bileklerine kadar uzamaktadır. Her kabanda olduğu gibi genellikle kaşe ve keçe kumaşlar tercih edilmektedir.

 

Hem muhafazakâr hem şık olmak günümüzde gelişen moda sayesinde mümkün hale gelmiştir. Özellikle genç muhafazakâr kadınlar tarafından tercih edilen modern tesettür ürünlerinin dış giyim de estetikliği yakalaması tesettür modasını önemli bir sektör haline getirmiştir. Çeşitli tasarımcılarda tesettür modasına yönelmekte ve bu alanda tasarladığı parçalarla tesettür giyimine şıklık getirmektedir.

 

Tesettür Dış Giyim Koleksiyonu

 tesettür dış giyimMevsimlik dış giyim kategorilerinde sık kullanılan modellerden olan feraceler kışlık, yazlık ve baharlık tasarımları ile hanımların beğenisini kazanıyor. Tüm dış giyim aksesuarlarını ve süsleme çeşitlerini ferace modellerinde de görebiliyorsunuz. Kaliteli kumaş, zengin modeller ve en tarz kesimler ile tesettür dış giyim kategorisinin önde gelen markaları fiziksel ölçülerine uygun birbirinden güzel modellerle sizleri bekliyor.

 

 Kaban ve Pardösü Modelleri

 

Kaşe ve pamuklu kumaşlardan tasarlanan kaban ve pardösü modellerini kaşe, kadife ve kadife kumaşlar da kendini gösteriyor. Ön kısmında, kollarında omuz ve etek kısımlarından tül dantel, inci ve farklı kumaş kesitleri ile hazırlanan modeller tesettür dış giyim çeşitlerinden kendisini gösteriyor. Özellikle abaya çeşitlerinde kullanılan yapay tüyler ve pırıltı işlemeleri ise bu giysileri oldukça şirin göstermektedir.

 

Dış giyim kategorisinde en az desenler ve sezonlar kadar renkler de önemli yer tutuyor. Kış mevsiminde içinizi ısıtacak renkler, açık ve pudra renkler son derece gösterişli. Tüm elbise modellerinde olduğu gibi dış giyim kategorisinde de kullanılan nakış ve işlemeler ise kıyafetlere geleneksellikten gelen bir güzellik katıyor. Bu kışın renk modasında yeşil, mor, kahve, siyah ve bordonun yanı sıra lacivert ve gece mavisinin tonlarını görebilirsiniz.

 

 Panço ve Pelerin

 

İnce kumaş yapısı ve daha kısa modellerle pratik kullanım özelliği sunan panço ve pelerin çeşitleri ise kendine has tarzı ile mağaza vitrinlerinde ya da online kataloglardaki yerini alıyor. Ayrıca birleşme noktalarında kullanılan düğme, fermuar, çıt çıt ve iplik detayları ise kıyafet farklı bir hava katmaktadır. Bu modellerin yaka ve kol kısmında kullanılan yapay kürk detayları ise son derece şık görünmektedir.

 

Tesettürlü hanımlar için hazırlanan mont, ceket ve palto modellerini en trend modellerle ve fiyat avantajı sunan kampanyalarla sizlerin beğenisine sunuluyor. Üzerinde kullanacağınız başörtüsü modelleri, ayakkabı, çanta ve kemer gibi aksesuarlarla hazırlanan kombinasyonları görmek için giyim sitelerinden faydalanabilirsiniz. Diğer taraftan online alışveriş detayları, iade ve değişim, ürün garantisi gibi tüm bilgileri mevcut web sitelerde bulabilirsiniz. Üyelik işlemleri, ürünlerin stok durumu ve ayrıntılı beden tablosu seçeneğini kullanarak en modern kışlıkları kolayca edinebilirsiniz.

 

Tesettür Dış Giyim Trendi Bu Sezon Nasıl Olacak ?

 tesettür dış giyimTesettür dış giyim modası denildiğinde ilk olarak akıllara kaban tasarımları gelmektedir. Soğuk kış günlerinin en büyük kurtarıcısı olan tesettür kaban modelleri, birçok seçeneği ile birlikte herkesin zevkine hitap edebilmektedir. Kış aylarına uygun kumaşı ile birlikte sizleri soğuktan koruyan tesettür kaban modelleri, zarif ve şık duruşuyla da kendi farkını hissettiriyor.

 

Tesettür dış giyim modasında her zaman dikkat çeken parçalardan olan ferace modelleri, bu sezona da en güzel seçenekleri ile birlikte damgasını vurmaktadır. Tesettür ferace modellerinde kullanılan modern çizgiler, her yaş kesimin bu tasarımları kullanabilmesine olanak tanımıştır.

 

Bu yıl yine birçok başarılı tasarımı ile birlikte gözleri üzerine çekmeyi başaran tesettür kap modelleri, soğuk günlerde öncelikli tercihler arasında yer almaya devam ediyor. Tesettür kap modelleri spor, klasik ve modern tarzda tasarımları ile birlikte her yaş kesime ve her ortama uyum sağlayabilmektedir.

 

Tesettür modasında kış ayların vazgeçilmezlerinden olan başka bir tasarım ise panço modelleridir. Yıllardan bu yana moda olmayı hep sürdüren ve popülerliğinden bir şey kaybetmeyen tesettür panço modelleri, yılın en moda renkleri ile adeta göz kamaştırıyor.

 

 Tesettür Dış Giyim Modasında En Rahat Kaban Modelleri

 

Rahatlık denilince tesettür dış giyim modasında kaban tasarımları daima öncelikli sırada yer almaktadır. Birçok sayıda alternatifi ile birlikte özenle hazırlanmış olan tesettür kaban modelleri, şıklığın yanı sıra rahatlığı ile de beklentileri karşılamaktadır.

 

En rahat tesettür dış giyim parçaları arasında şal yakalı kabanlar öncelikli sırada yer almaktadır. Spor tarzlar ile de kolaylıkla bütünleşebilen şal yakalı tesettür kaban tasarımları, şıklığınızdan ödün vermeden konforu en üst seviyede yaşamanızı sağlıyor.

 

Salaş tesettür kaban modelleri de gerek konforu gerekse de zarif görüntüsü ile en fazla ilgi gören dış giyim parçaları arasında yer almaktadır. Hayatınızın her alanında tercih edebileceğiniz tasarımlar arasında yer alan salaş tesettür kaban modelleri, zengin renk seçeneğinin yanında yılın en trend desenleri ile de büyük bir ilgi görüyor. Siz de sezonun modasının gerisinde kalmamak için bu özel tasarımları kaçırmayın.

1 2 3