Şık Ferace Kombinleri Nasıl Oluşturulur

 

Tesettürlü kadınların sokak tarzlarında en sık kullandığı ve en rahat parçalardan biri olan ferace modelleri, sezonun yenilikleri ile bir araya gelerek Moda Selvim’de sizlerle buluşuyor. Dünya moda akımlarının izlerini taşıyan şık seçenekler sayesinde istediğiniz ve hayal ettiğiniz görünüme sahip olacak, etrafınızdaki herkesi tarzınız ile kıskandıracaksınız!

 

Peki, şık ferace kombinleri nasıl oluşturulmalı ve kombinlerde nelere dikkat edilmelidir?

 

– Renk uyumları:

 

           Ferace kombinlerinde tercih edilen parçalar ne kadar trend olursa olsun, yanlış kombinlendiği zaman ne yazık ki demode bir görünüme sahip olmanız kaçınılmaz olmaktadır. Demode görüntü yaratan unsurların en başında da kullanılan yanlış renkler geliyor. Özellikle ferace ve şal seçiminde yanlış yapılan tercihler, ferace şıklığından sizi uzaklaştırmaktadır. Şal ve ferace kombinlerinde kullanılan renkler ve desenler trend bir görünüm için ihtiyacınız olan basit moda detaylarıdır.

 

Tercih ettiğiniz feracelerin renkleri günümüz trend renkleri arasından olmalıdır. Bu sayede sadece tek renkle sezon şıklığını yakalayabilir ve trend bir görüntü ortaya çıkartabilirsiniz. Tercih edilen şallarda ise feracenin renginden barındıran desenli modeller tercih edebileceğiniz gibi, feracenin rengi ile uyumlu farklı düz modeller de seçme imkanınız bulunuyor. Şal seçimlerinde bu ufak renk detaylarına dikkat etmek ve renk detaylarını vurgulayan kombinler oluşturmak sokak şıklığında sizi bir adım öne taşıyacak, her zaman trend sahibi bir görünüm ile sizi buluşturacaktır.

 

– Şal ve ferace dokuları:

                       Ferace kombinlerinde dikkat edilmesi gereken diğer bir konu ise kullanılan ürünlerin kumaşları arasındaki uyumdur. Kadınlar ne yazık ki kombinlerde kumaş dokularına dikkat etmeden parçaları bir araya getirmektedirler. Renklerin uyumu kadar kumaşların uyumu da şıklığınızı arttırmanıza yardımcı olacak çok önemli bir moda anahtarıdır. Kalın kumaşa sahip ferace modelleri ile mat şallar tercih edilmeli, yazlık ve ince ferace modelleri ile de ipek veya parlak kumaşlara sahip şallar kullanılmalıdır.

 

Bu sayede görüntüde meydana gelen aykırılık ve tezat görünümü kolaylıkla elimine edebilir, baştan aşağı bütün bir şıklık ortaya çıkartabilirsiniz. Kombinlerde tercih edilen ayakkabı ve çantalar da tercih ettiğiniz kıyafetlerle uyum içerisinde olduğu zaman tesettür şıklığına kaçınılmaz olarak sahip olursunuz.

 

Bir cevap yazın