Günlük Giyime Uygun Tesettür Önerileri

Son yıllarda teknolojinin gelişmesiyle tesettür ürünleri de hızla gelişmektedir. Yeni sezon elbise modellerinde etek, kol kısımlarında güpür, dantel detayları da yer almaktadır. Son moda elbiselere hareket katılarak trend detaylarda kıyafetler de tasarlanmaktadır. Doğru ayakkabı seçimiyle etkili kombinler oluşturulmaktadır. Tesettür kombinleri şık detaylardan oluşmaktadır. Düz, sade kumaştan tasarlanan elbise modellerinde yaka ve kol kısımlarında gol renkli, şık işlemeler de yer almaktadır.

 

Moda Renklerde Kıyafetler

 

Sezonun popüler renklerinde pudra, buz mavisi, bebek mavisi, lila renklerde püsküllü modele sahip elbiselerde sıklıkla tercih edilmektedir. Güpürlü tarza sahip zümrüt, mor gibi elbise modelleri de tüm beden aralıklarında herkesin rahatlıkla giymesi için sunulmaktadır. Kaliteyi ucuza almak isteyen kişiler için estetik ve şık elbise modelleri yer almaktadır. Tesettürlü bayanlar doğru aksesuarlarla tamamlayarak şık parçalar oluşturmaktadır. Elbise modellerinin yaka kısmında uyumlu renklerde taşlı detaylarda hakimdir. Tesettür yapıda elbise modelleri kesimiyle de dikkat çekmektedir.

 

Sezonun Trendi Tarz İçin

 

Yaka kısmında kullanılan detaylar elbiselerin de kol kısımlarında tasarlanarak sunulmaktadır. Şık ve sade elbise modelleri şıklığın her ortamda yansımasını da sağlamaktadır. Bebe yakaya sahip elbise modelleri ile şıklığı her ortamda yansıtmak da mümkün olacaktır. Sezon trendi saks, indigo, mor gibi renklerde üretilen elbise modelleri ile çeşitli bedenlerde zevklere sunulmaktadır. Bir adım önde olmak için tarzı ile dikkat çeken elbise modelleri doğru aksesuarlarla tamamlanmaktadır.

 

Şıklığından Taviz Vermeyen Bayanlar İçin

 

Tesettürlü bayanların vazgeçilmezi olan espina eteği modelleri de tesettürlü bayanlar için son derece kullanışlı olmaktadır. Bizler tesettür tarzın en güzel örneklerini yediden yetmişe herkese sunmaktayız. Tesettür giyim önerileri ile bir adım önde olmak da mümkün olacaktır. Doğru aksesuarlarla tamamlandığında son derece kullanışlı olmaktadır. 2017 sezonuna uygun trendlerle tasarlanan kıyafetler de son modadan izler taşımaktadır. Spor tesettür ürünleri de son yıllarda dikkat çeken parçalar arasında yer almaktadır.  Sezon trendi ürünler herkesçe dikkat çekmektedir. İndigo, saks gibi renklerde modern kıyafetlerde yer almaktadır. Modern elbiselerde tüm bedenlerde kıyafetlerde markalarda yer almaktadır.

Bir cevap yazın