Moda Selvim Yazlık Tesettür Elbise Trendleri

Kadınların en çok tercih ettiği giysiler arasında elbiseler bulunur. Tek parça halinde olduğu için kombin yapmak gerekmez. Yazlık, mevsimlik ve kışlık olarak birçok elbise modeli mevcuttur. Hem günlük yaşamda hem de özel günlerde tercih edilebilecek binlerce elbise modeli vardır. 

Son yıllarda yükselişte olan yazlık tesettür elbise, farklı renk seçenekleri ve birbirinden güzel kumaş çeşitleriyle kadınları büyülemeye devam ediyor. Yaz mevsiminin sıcak günlerinde terletme yapmadan kullanılır. Tesettür elbise modellerinde hem spor tarz hem de abiye tarzı modeller bulmak mümkündür. 

Yazlık Elbise

Kış mevsiminde kullanılacak tesettür elbiseler genellikle kalın kumaştan üretilmiştir. Modelli değildir ve çok fazla detayı yoktur. Çoğunlukla desensizdir. Yaz mevsimi için tasarlanmış tesettür elbiselerin ise çok fazla seçeneği vardır. Kumaşları ince ve dökümlüdür. Karışık desenler ve canlı renklerle birlikte harmanlanmıştır.

Yaz aylarında elbise seçerken dikkat edilecek konu sadece modeli değildir.

Kumaşının terletme yapmaması gerekir. Özellikle pamuklu kumaşlardan üretilmiş olan elbiseler büyük rahatlık sağlar. Daha özel günlerde şifon ya da saten elbiseler tercih edilebilir. Yazlık elbiseler uzun olması nedeniyle tesettürlü kadınlar tarafından sıklıkla tercih edilmektedir. Kombin yapmanın çok kolay olduğu elbiseler, uyumlu bir çanta, ayakkabı ve şal ile çok şık hale gelebilir. 

Elbise Çeşitleri

Yaz mevsimi gelince elbiselere rağbet artıyor. Mağazaların vitrinlerinde renkli ve çiçekli elbiselerin yanı sıra şifon elbiseler de yerini aldı. Daha spor tarzda giyinen kadınlar için kot elbiseler de çeşitli modellerde üretiliyor. Pileli ve kloş elbiseler genellikle bel kısmında kuşaklı olarak tasarlanıyor. Abiye tarzında elbise isteyenler için de birçok seçenek var. Düz kumaştan üretilmiş saten elbiseler veya pullu kumaştan dikilmiş elbiseler özel günlerin kurtarıcısı durumundadır. 

Moda Selvim, yazlık tesettür elbise denilince işini en iyi yapan firmalar arasındadır. İstediğiniz modelde ve tarzda elbise bulabileceğiniz bu site aynı zamanda uygun fiyatları ile öne çıkıyor. Sadece elbise değil tesettür giyime dair birçok farklı ürünün bulunabildiği bu site geniş beden aralığıyla da müşterilerine hitap etmeye devam ediyor. Ürünlere ulaşmak için modaselvim.com adresini ziyaret edebilirsiniz. 

Günlük Hayatta Elbiseler

Tesettür, Müslüman kadınların dini kaidelerde belirtildiği şekilde giyinmeleridir. Son yıllarda ortaya çıkan tesettür moda sektörü, hızlı yükselişini sürdürmektedir. Tesettür giyim üretip satan firmalar oldukça fazla sayıya ulaşmıştır. İnternet üzerinden arama yapıldığında birçok firmaya ulaşılır. Bu da isteyen herkesin ulaşması için iyi bir fırsattır. 

Tesettür giyim denildiğinde akla gelen kıyafetleri şöyle sıralayabiliriz:

Etek

Elbise

Tunik

Bluz

Ferace

Pardesü

Muhafazakar giyim tarzını tercih eden kadınlar vücut hatlarını belli etmeyen, bol kıyafetleri tercih eder. Sayılan bu ürünler her mağazada bulunabilir. Herkes kendi zevkine ve bütçesine göre bir şeyler bulabilir.

Kadınlar İçin Vazgeçilmez Olan Elbiseler

Elbiseler kadınlar için vazgeçilmez parçalardır. Günlük hayattan, özel günlere kadar her zaman tercih edilmektedir. İş yeri için de iyi bir seçenektir. Özel davetlerde giyilen elbiselerin kumaşları daha gösterişli ve parlaktır. Üzerine işlemeler yapılabileceği gibi şık bir broşla da tamamlanabilir. 

Günlük hayatta giyilen elbiseler ise daha sade olarak tercih edilir. Genellikle pamuklu kumaştan üretilmiş bu giysiler desenli olabileceği gibi düz de olabilir. Tesettürlü kadınlar tesettür günlük elbise adı altında dikilen elbiseleri tercih etmektedir. Diğer günlük elbise türlerine göre boyu daha uzun, bedeni daha bol ve kolları uzundur.

Günlük Elbiseler

Günlük olarak kullanılan elbiseler kişinin hareketini kısıtlamayacak şekilde olmalıdır. Üretilirken kullanılan kumaşı da önemli noktalar arasındadır. Pamuklu veya keten kumaştan dikilmiş elbiseler yaz mevsimi için kurtarıcı parçalardır. Hem serin tutması hem de rahat olmasından dolayı sıklıkla tercih edilir.

Günlük elbiseler tek parça olduklarından dolayı kullanılması en kolay ürünlerdendir. Şık bir ayakkabı ve çantayla birlikte kolayca kombinlenebilen tesettür günlük elbise size zaman kazandıracaktır. Gün boyu rahatlık ve şıklık için elbiseler her zaman tercih edilmesi gereken kıyafetler arasındadır. 

Tesettür giyime dair her türlü ürünü bulabileceğiniz modaselvim.com sitesi modanın nabzını tutmaya devam ediyor. Zengin ürün çeşitliliği, geniş beden aralığı ve uygun fiyat seçenekleriyle müşterilerini memnun etmeye devam ediyor. Özel günlerde kullanılacak abiye elbiselerin yanı sıra günlük olarak da giyilebilecek birçok ürün bulunabiliyor. Site üzerinden kolayca sipariş verip alışverişinizi tamamlayabilirsiniz.

Yeni Sezon Tesettür Elbise Modelleri

Yeni sezona damgasını vuran ve tesettürlü bayanların dolaplarında mutlaka yer alması gereken yeni sezon tesettür elbise modelleri sizlerle birlikte olmaya devam ediyor. Bu bahar ve yaz sezonunda sizleri elbise modellerinde ferah ve sıcak renkler karşılıyor. Daha çok toprak tonların, yeşil ve uçuk pembe gibi yumuşak renklerin yer aldığı elbise modellerini aynı ya da tamamen zıt renkli tonlardan oluşan eşarp, şal ve fularlarla kombine ederek harika bir görünüme sahip olabilirsiniz. Hem günlük kullanabileceğiniz hem de özel anlarda kullanabileceğiniz harika tasarımlara, renklere ve desenlere sahip olan elbise modelleri sayesinde yaz sizi heyecanla beklemeye devam ediyor. bu elbise modellerinden ister uzun etekli olanları tercih edebilir isterseniz de bilek boyda biten modelleri tercih edebilirsiniz.

Tesettür Elbise Modelleri Özelliklerinde Neler Mevcuttur?

 

Tesettür elbise modelleri çok kolay bir şekilde kombine edilebilen tek parça giysilerdir. Sizler de tesettür tarzına sahipseniz ve her zamankinden daha şık görünmek ve kendinizi daha rahat hissetmek istiyorsanız, yapmanız gereken tek şey bahar ve yaz aylarında sizi bu amacınıza ulaştıracak olan elbise modellerinden temin etmek olacaktır. Tesettür tarzını yansıtan şık abiye modellerinin yanı sıra günlük olarak giyebileceğiniz rahat modeller de mevcuttur. Bu rahat modeller yazın terlemeden ve oldukça rahat hareket ederek tüm gününüzü geçirmenize yardımcı oluyor. Aynı zamanda hem spor şekilde hem de şık şekilde diğer parçalar ve aksesuarlar ile kombine edebiliyorsunuz.

Tesettür Elbise Modellerini En Uygun Nasıl Kombine Etmeliyiz?

 

Hemen hemen her tesettürlü bayanın gardrobunda yer almayı hak eden tesettür elbise modelleri oldukça kolay bir şekilde kombine edilebiliyor. Ancak en doğru şekilde kombine etmeyi bilmek oldukça önemlidir. Tesettür elbiselerini kombin ederken yaz aylarında sandalet ya da beyaz spor ayakkabı modellerini tercih edebilirsiniz. Daha spor bir kombin elde etmek istediğinizde, kot ceket ya da deri ceketler ile bahar aylarında bu elbiselerin rengini ve desenini tamamlayarak istediğiniz kombine erişim sağlayabilirsiniz. Elbise modellerini kullanmak ve tek parça halinde alışverişini yapmak aynı zamanda daha masrafsızdır.

 

Bu Sezon Tesettür Elbise Çeşitlerinde Neler Var

Birbirinden farklı tesettür elbise modelleri diğer birçok giyim örneklerine nazaran tüm farklı noktalarda rahatça tercih edildiğinden dolayı hanımlar tarafından çok fazla talep görmektedir. Bunlar içerisinde örneğin abiye çeşitleri ile birlikte tercih edebilecek elbise modelleri de eşit seviyede özel organizasyon veya davetler için çok fazla giyilmektedir.

 

Bunun yanı sıra ayrıca günlük olarak dışarı çıkarken, alışverişe giderken veya arkadaşlarıyla kafeye gidip güzel bir sohbet etmek için de yeni farklı seçenekler altında elbise modelleri piyasaya çıkarılmaktadır. Tabii bunlar içerisinde misafirliğe giderken ya da misafirliğe gelen kişiler için de yine evde tercih edebilecek şık görünümlü veya sade tasarımlı elbise modellerini tercih edebilmektedir. O yüzden yeni sezon kapsamında da birbirinden güzel tesettür elbise modelleri çok uygun fiyatlar kapsamında hanımların huzuruna sunulmuş görünüyor.

 

 Birbirinden güzel model ve renkleri altında elbise çeşitleri

 

Tüm hanımlar için ortak bir şekilde bir yerde kurtarıcı olarak da söylenebilecek olan birbirinden harika model ve renkleri altındaki tasarımları eşliğinde tesettür elbise çeşitleri, bazen ne giyileceğine daire tam olarak bir karar verilmediği zamanlarda en çok tercih edilen seçenekler arasında yer almaktadır. Bu bağlamda örneğin günlük olarak daha sade bir elbiseyi tercih edecek hanımlar adına kolye tasarımı altında yapılmış ve düz renk olarak elbise çeşitleri oldukça güzel bir izlenim uyandırmaktadır.

 

Hem şık bir görünüm altına bürünmek isteyen hem de sade seven hanımlar için bu yeni sezon elbise çeşidi farklı renkleri altında seçim yapma imkanı sunmaktadır. Diğer yandan özellikle de genç hanımlar için oldukça şık bir görsel ve estetik bir izlenim uyandıran güpürlü elbise çeşitleri bel kısmındaki deseni kapsamında harika bir görünümü vermektedir.

 

 Farklı görünümler altında şık elbise çeşitleri

 

Diğer yandan hem özel davet veya organizasyonlar ile birlikte arkadaşlarla dışarı çıkıp buluşulduğu zaman da ve yine özel bir misafirliğe giderken her yerde rahat çekilebilecek yatay taşlı elbise çeşitleri ön plana çıkmaktadır. Birçok değişik renkleri kapsamında hem sadelik sunan hem de farklı desenleri altında en çok da yaka bölümdeki kurdele eklemesi ile harika bir izlenim uyandırmaktadır.

 

Kişisel tercihler kapsamında hem dantelli hem de taşlı bir desen ve tasarım altında üretimleri gerçekleştirilmiş balık elbise modelleri de vücudu tam olarak saran dökümü sayesinde mükemmel bir görünüm yakalamaktadır. Bunlar gibi daha birçok farklı tesettür elbise modelini oldukça uygun fiyatlar kapsamında tüm hanımlar kendi bütçeleri dahilinde Moda Selvim sitesi aracılığıyla satın alabilir.

 

Günlük Giyime Uygun Tesettür Önerileri

Son yıllarda teknolojinin gelişmesiyle tesettür ürünleri de hızla gelişmektedir. Yeni sezon elbise modellerinde etek, kol kısımlarında güpür, dantel detayları da yer almaktadır. Son moda elbiselere hareket katılarak trend detaylarda kıyafetler de tasarlanmaktadır. Doğru ayakkabı seçimiyle etkili kombinler oluşturulmaktadır. Tesettür kombinleri şık detaylardan oluşmaktadır. Düz, sade kumaştan tasarlanan elbise modellerinde yaka ve kol kısımlarında gol renkli, şık işlemeler de yer almaktadır.

 

Moda Renklerde Kıyafetler

 

Sezonun popüler renklerinde pudra, buz mavisi, bebek mavisi, lila renklerde püsküllü modele sahip elbiselerde sıklıkla tercih edilmektedir. Güpürlü tarza sahip zümrüt, mor gibi elbise modelleri de tüm beden aralıklarında herkesin rahatlıkla giymesi için sunulmaktadır. Kaliteyi ucuza almak isteyen kişiler için estetik ve şık elbise modelleri yer almaktadır. Tesettürlü bayanlar doğru aksesuarlarla tamamlayarak şık parçalar oluşturmaktadır. Elbise modellerinin yaka kısmında uyumlu renklerde taşlı detaylarda hakimdir. Tesettür yapıda elbise modelleri kesimiyle de dikkat çekmektedir.

 

Sezonun Trendi Tarz İçin

 

Yaka kısmında kullanılan detaylar elbiselerin de kol kısımlarında tasarlanarak sunulmaktadır. Şık ve sade elbise modelleri şıklığın her ortamda yansımasını da sağlamaktadır. Bebe yakaya sahip elbise modelleri ile şıklığı her ortamda yansıtmak da mümkün olacaktır. Sezon trendi saks, indigo, mor gibi renklerde üretilen elbise modelleri ile çeşitli bedenlerde zevklere sunulmaktadır. Bir adım önde olmak için tarzı ile dikkat çeken elbise modelleri doğru aksesuarlarla tamamlanmaktadır.

 

Şıklığından Taviz Vermeyen Bayanlar İçin

 

Tesettürlü bayanların vazgeçilmezi olan espina eteği modelleri de tesettürlü bayanlar için son derece kullanışlı olmaktadır. Bizler tesettür tarzın en güzel örneklerini yediden yetmişe herkese sunmaktayız. Tesettür giyim önerileri ile bir adım önde olmak da mümkün olacaktır. Doğru aksesuarlarla tamamlandığında son derece kullanışlı olmaktadır. 2017 sezonuna uygun trendlerle tasarlanan kıyafetler de son modadan izler taşımaktadır. Spor tesettür ürünleri de son yıllarda dikkat çeken parçalar arasında yer almaktadır.  Sezon trendi ürünler herkesçe dikkat çekmektedir. İndigo, saks gibi renklerde modern kıyafetlerde yer almaktadır. Modern elbiselerde tüm bedenlerde kıyafetlerde markalarda yer almaktadır.