Tesettür

İslam dininde kadınların kıyafetleri için örtünme anlamında kullanılan terimdir. Örtünme kıyafetleri için çeşitli kıyafetler bulunmaktadır. Çeşitli mağazalardan, internet sitelerinden istenilen tarz ve zevkte kıyafetler alınabilmektedir. Alınan mağazalardan çok sayıda kişinin alışveriş yapmasına dikkat ederek alışveriş yapılmalıdır.

Tesettür Nasıl Olmalıdır?

Tesettürde eli ve yüzü dışında bütün vücudunu örtmesi, açık kalmamasıdır. Giyilen bir elbisenin tesettür için uygun olması gerekmektedir. İç kısmı göstermeyecek şekilde kalın ve avret yerlerini örtecek kadar uzun olması gerekmektedir. Bunun için de altını gösterecek şekilde ince ve şeffaf olan bir elbise ile örtünme tam anlamıyla gerçekleşmiş sayılmamaktadır. Kadınların yüzleri ile ellerinden başka bütün bedenleri avret kabul edilmektedir. Bunun için avret sayılacak kısımların kapatılmasına özen gösterilmelidir.

Tesettür Giyimde Mevsimine Göre Nasıl Renk Seçilmelidir?

Tesettür giyim için birbirinden şık kıyafetler bulunmaktadır. Renklerin anlatış biçimleri bulunmasından dolayı her mevsime uygun kıyafet seçilmelidir. Bu yüzden her giyilen tesettür kıyafetin renkleri ve o renklerin uyumu oldukça önemlidir. Örneğin yaz ve ilkbahar da birbirinden renkli sıcak tonların seçimine özen gösterilir. Sonbahar da ise daha pastel tonlar, kahve tonları tercih edilmektedir. Kış ayları olabildiğince sıcağı absorbe edebilen renk tonlarının seçimine dikkat edilmelidir.

Tesettürde Yaz Kombinleri Nasıl Olmalıdır?

Tesettürde yaz mevsiminde tercih edilecek kumaş modelleri keten ve pamuktan olmalıdır. Yaz ayları için ideal kumaş türleri bu seçeneklerdir. Yaz aylarında tesettür giyimde renk tercihi olarak da sıcak renkler tercih edilmelidir. Model tercihi olarak uzun elbise, tesettür abiye ya da tesettür elbise seçilse de renk tercihi de önem taşımaktadır. Renk tercihinde arı, indigo, fuşya gibi renkler yazın canlı renklerine uyum sağlamaktadır. Sıcak havalarda siyah renlerden uzak durmalıdır. Çünkü bu renkler sıcağı daha fazla üzerine çekmektedir. 

Tesettürde Kış Kombinleri Nasıl Olmalıdır?

Her ne kadar kış aylarında üzerine trençkot ya da pardösü gibi çeşitli kıyafetler giyilse de girilen mekanda üzerine giyilen kıyafet çıkarılmaktadır. Bu nedenle kaliteli kumaşlardan hazırlanan renk tonuna uygun elbiseler tercih edilmelidir. Dikkat edilmesi gereken bir diğer husus da sıcak tutan kumaşlardan oluşan kıyafetler tercih edilmelidir. 

Ürünlerimiz hakkında dafa fazla bilgi almak ve ürünlerimizi incelemek için https://www.modaselvim.com/ adresini ziyaret edebilirsiniz.

Tesettür Giyim

Tesettür, İslam dinine göre kadının giyinme şeklidir. İnançlarına uygun olarak yaşamak isteyen kişiler tesettür kurallarına göre giyinir. Tesettürün kuralları aynı olmakla birlikte yıllar içinde kıyafetler değişiklik göstermiştir. Günümüzde kullanılan tesettür giyim ürünleri arasında feraceler, elbiseler, etekler, tunikler sayılabilir. 

Teknoloji geliştikçe alışveriş alışkanlıklarımız da değişmektedir. Önceleri mağazadan alışveriş yapılırken şimdi çoğunlukla internet üzerinden alışveriş yapılıyor. Evden çıkmadan bir şeyler satın almak herkese cazip gelse de ürün istenildiği gibi gelmediği zaman geri iade işlemleri oldukça uzun sürüyor. 

Kadın tesettür giyim ürünlerini hemen hemen her alışveriş merkezinde bulmak mümkündür. Bunun haricinde sadece kadınlar için tesettür kıyafetleri satan birçok mağaza vardır. Bu mağazaların hepsinin de internet üzerinde siteleri bulunur. Şu sıralar çok popüler olan tesettür giyim siteleri yaptıkları indirimlerle adlarından sık sık söz ettiriyor. 

İnternet Üzerinden Alışveriş

İnternet üzerinden alışveriş yapmanın birçok faydası mevcuttur. Bu faydalar şu şekilde sıralanabilir:

Fiziksel olarak bir mağazası bulunmayan, sadece internet üzerinden satış yapan firmaların masrafları diğer firmalara göre daha azdır. Dolayısıyla bu markalardan uygun fiyata ürünler satın alınabilir. 

Artık evden hiç çıkmadan hatta oturulan yerden kalkmadan alışveriş yapmak mümkün.

Yorulmadan, mağaza mağaza gezip uygun ürün aramadan alışveriş yapılabiliyor. 

Satın alınan ürün kargo şirketleri aracılığıyla kapınıza kadar getiriliyor. 

İnternet alışverişlerinin avantajları yanında bazı dezavantajları da vardır:

Ürünü görmeden satın aldığımız için beğenmediğimiz birçok noktası çıkabilir. Bedeni olmayabilir veya kumaş kalitesi hoşumuza gitmeyebilir. 

Ürün iade edilmek istendiğinde bu işlemler uzun sürmektedir. İade markaya ulaşır, onlar tarafından kontrol edildikten sonra para tarafınıza iade edilir.

Son zamanlarda artan online alışverişlerin yanında internet üzerinden dolandırıcılık da artmıştır. Ücret ödendikten sonra ürün elinize ulaşmayabilir. Bu tuzağa düşmemek için güvenilir firmalardan alışveriş yapmak gerekiyor. 

Kadın Tesettür Giyim

Online alışverişin artmasıyla tesettür giyim siteleri de hızla artış göstermiştir. Herkesin bütçesine uygun tesettür giyim bulabilmesi mümkün hale gelmiştir. Kadın tesettür giyimin önde gelen firmalarından modaselvim.com sitesi kaliteli ürünleri uygun fiyata halka ulaştırmaya devam ediyor. Bol ürün çeşidi ve geniş beden aralığı ile müşterilerinin memnuniyetini kazanıyor. 

Ürünlerimiz hakkında daha detaylı bilgi almak için https://www.modaselvim.com/ adresini ziyaret edebilirsiniz.

Sezonun En Beğenilen Tesettür Parçaları

Renkleri ve desenleri ile pek çok kişinin ilgi noktası olan tesettür kıyafetler sezon boyunca yeni parçalar sunmaktadır. Sezona uygun şekilde kombin oluşturmak isteyen kişiler tesettür giyim ürünlerini detaylı şekilde incelenmektedir. Tesettür parçalarda renk ve desen uyumluluğu kumaşın yapısına göre belirlenmektedir.

Tunik modelleri ile kalem etek ürünleri tesettür parçalar arasında en çok tercih edilen ürünlerdendir. Bu iki parçanın bir arada kullanılması hem günlük hem de akşam davet kombinleri oluşturmaya yardımcı olmaktadır.

Son Sezon Tunik Modelleri İle Yeni Kombinler Oluşturma

Son sezon tunik modellerinde desen seçenekleri oldukça fazla kişiye öneri oluşturmaktadır. Çiçek desenli ve geometrik şekil desenli tasarlanan tunikler sade alt giyim parçaları ile bir arada kullanılmaktadır. Bu parçaları birbiri ile arasındaki uyumu son derece önemlidir. 2022 tarzına uygun şekilde kombin hazırlamak isteyen kişiler düz kesim ya da salaş kesim tunik modellerini kullanmaktadır. Bu iki kategoride de yer alan tunik seçenekleri yeni nesil kombinler için uyum yakalamaktadır. Ürünlerin tamamı kaliteli malzemeler kullanılarak üretilmektedir.

Alt Giyim Kategorisi İçerisinde Yer Alan Kalem Etek Modelleri

Alt giyim kategorisi içerisinde geçmişten günümüze kadar uzanan etek modellerinden biri olan kalem etekler yer almaktadır. Kalem etek seçenekleri tarzı ile oldukça fazla kişinin ilgisini çeken parçalar arasındadır. Kalem etekler kot kumaşından ya da düz kumaş modellerinden tasarlanmaktadır.

Günümüzde rahat kombin oluşturmak isteyen kişiler için fitil kumaşı ile tasarlanan tunikler de oldukça fazla kombinde kullanılmaktadır. Beli yüksek şekilde hazırlanan bu etekler için kemer kullanımı da kombinin daha hareketli ve modern bir tarza dönüşmesini sağlamaktadır.

Günlük Tesettür Kombin Önerileri İle Yeni Parçaları Kullanma

Günlük tesettür kombin önerileri arasında yeni parça kullanımı da yaygındır. Son zamanların en beğenilen tarz parçaları site içerisinde yer almaktadır. Kot gömlekler ile beraber kullanılan fitil kumaş kalem etekler hem rahat hem de modern bir görüntü oluşturmaktadır. Sezon boyunca oldukça fazla kişi bu tarz parçalar ile kombin hazırlamaktadır. Günlük kullanıma uygun şekilde salaş kesim trençkot seçenekleri de kombin yelpazesini genişletecek şekilde hazırlanarak sunulmaktadır.

Kaliteli Tesettür Giyim Ürünleri

Yeni nesil tesettür giyim ürünleri ile sezona uygun şekilde giyinmek mümkün. Tesettür kıyafet parçaları ile eşsiz kombinler hazırlamak isteyen kişiler site içerisinde yer alan kategorileri incelemektedir. Alt giyim ve üst giyim ürünleri arasında seçim yapmak isteyen kişiler kumaş pantolon ve tunik modelleri ile kombin oluşturmaktadır.

Salaş kesim tunik modelleri tesettür giyim kategorisi içerisinde yer almaktadır. Farklı modellerde tasarlanan bu ürün bej ve krem tonlarında hazırlanmaktadır. Yuvarlak yaka detayı da tesettür giyim alanında tercih edilen ürünlerden biridir.

Salaş Kesim Tunik Modelleri İle Yeni Sezon Üst Giyim

Salaş kesim tunik modelleri bu sezonu en net yansıtan parçalar arasına girmektedir. Ürün seçeneklerinde bu tunikleri tercih eden kullanıcılar hakim yaka ve yuvarlak yaka tunik modellerini satın almaktadır. Balon kol modelleri de bu sezonun en hareketli parçalarından biridir.

Beli kemerli şekilde tasarlanan bu ürünler site içerisinde hazırlanan üst giyim bölümünde yer almaktadır. Son dönemde rahatlığına düşkün olan kişiler bu tunik modelleri ile farklı kombinler hazırlamaktadır. Günlük ve spor modern görünümü üzerinde taşıyanlar için kombin önerisi arasında bu parça yer almaktadır.

Kumaş Pantolon Modasını Yansıtan Yüksek Bel Pantolon Modelleri

Kumaş pantolon modelleri yüksek bel formunda hazırlanmaktadır. Belinde bulunan düğme detayları de sezonun modasını net bir şekilde ifade etmektedir. Kumaşın kalitesi ve kalınlığı ile yumuşak dokulu ürün tasarımı oluşturulmaktadır. Hazırlanan bu kumaş pantolon seçenekleri hem iş kombinlerinde hem de günlük rahat kombin önerilerinde kullanılmaktadır. Sezonun kaliteli alt giyim ürünlerinden biri olan bu pantolonlar hem rahatlık hem de modern görünüm bakımından tercih edilmektedir. Yeni nesil ürünlerin tamamı son dönemin en çok aranan parçalarıdır.

Son Sezonun En Beğenilen Sade Tonlu Tesettür Giyim Ürünleri

Son sezonun en beğenilen sade tonlu kıyafet parçaları üst giyim ve alt giyim kategorileri altında toplanmaktadır. Pek çok kişi tarzını yenileme adına yeni parça satın almaktadır. Son sezon ürünleri bu sade tonlu kıyafetler üzerinden hazırlanmaktadır. Tasarlanan kıyafet parçaları yeni sezon tesettür modasını yansıtmaktadır. Her ürün şıklığını renk seçenekleri üzerinden özel olarak hazırlanmaktadır.

Tesettür Giyim Modelleri Nelerdir?

Tesettür giyim, muhafazakar giyim olarak da bilinmektedir. Tesettür giyim modelleri arasında ise tunikler, pantolonlar, jeanlar, elbiseler ve etekler bulunmaktadır. Tesettür giyim ürünleri bakarken uyuma ve aynı zamanda kaliteye dikkat etmek gerekir. Bunun için de en doğru adres modaselvim.com internet adresidir. Uygun ve aynı zamanda kaliteli tesettür giyim için tesettür giyim modellerine bakmayı unutmayın!

Tesettür Giyim Nedir?

Tesettür giyim kapalı ya da muhafazakar giyim olarak da bilinir. Tesettür giyim ürünlerini kombinleme konusunda yaşanan zorluk da bilinmektedir. Bu nedenle ürünleri seçerken renk uyumuna ve kumaş özelliklerine dikkat etmek gerekir. Alt ve üst için ayrı kombin yapmakta zorlanan kişiler takım alanından ikili olarak da ürün satın alabilirler. Bu sayede kıyafetleri kombinleme konusunda herhangi bir zorluk yaşanmaz. Bu takımları yalnızca uygun bir eşarp ve ayakkabı ile tamamlamak gerekir. 

Tesettür Giyim Modelleri Nelerden Oluşur?

Her renk ve desende tesettür giyim ürünleri bulmak mümkündür. Geniş ürün çeşitliliği ile moda selvim tesettür giyim konusunda bir marka haline gelmiştir. Birbirleri ile uyum içinde modeller seçmek için renk filtresi yapabilir uyumlu olabilecek modelleri de inceleyebilirsiniz. İndirim dönemlerini takip ederek en uygun fiyatlardan tesettür giyim ürünlerine de sahip olabilirsiniz. Günlük ya da şık kıyafetler için ise kumaş türü filtreleyebilir ve buna göre ürünleri modellere göre tercih edebilirsiniz. Tesettür giyim tamamlayıcısı olan eşarp ve şal modellerine de aksesuar bölümünden göz atarak kombininizi tamamlayabilirsiniz.

Tesettür Giyim Kombinlemek

Kombin konusu özellikle kadınlar için önemli ve bir o kadar da zor bir konudur. Tesettür giyim günlük olarak kombinlenmek istendiği takdirde üst için tunik ya da uzun sweat modellerine bakmak uygun olur. Bunun altına havuç kesim pantolon ya da skinny jean tercih edebilirsiniz. Günlük kullanımda uygun renk bir şal ile spor ayakkabı kullanarak hem rahat hem de güzel bir görüntü elde edebilirsiniz. Günlük kıyafeti biraz daha hareketlendirmek isterseniz kolye ya da bileklik ile kombininizi tamamlayabilirsiniz. Daha şık bir görüntü için ise elbise modellerine ya da şık pantolonlara da göz atarak kombin yapabilirsiniz.

Tesettür Günlük Elbise

Moda Selvim internet sitesi üzerinden mevsime uygun tesettür günlük elbise modellerine ulaşabilirsiniz. Her renk ve modelde herkesin zevkine uygun elbise modellerine uygun fiyatlı olarak ulaşmak mümkündür. Özellikle tek parça olması rahatlık açısından günlük kullanım ile de uyumludur. Bunun yanı sıra abiye elbiseler de oldukça dikkatli çekici modellere sahiptir.

Tesettür Elbiseler

Tesettür giyimde günlük, spor, şık, abiye ya da düz elbise modellerine kolay bir şekilde ulaşılabilir. Tek parça olması elbiseler için kurtarıcı olmaları açısından ilgi çekicidir. Yaz aylarında keten elbiseler dikkat çekerek kış aylarında ise kadife elbiseler dikkat çekmektedir. Düz renk elbiselerin yanı sıra canlı desenlerde tesettür elbiseleri de mevcuttur. Elbise kategorisi altında her renk ve her kumaş tipinde elbise bularak kurtarıcı parçaları dolabınıza ekleyebilirsiniz. 

Tesettür Günlük Elbise

Tesettür günlük elbise modelleri genelde düz renkte ve penye kumaşta olur. Günlük giyimde rahatlık ön plana çıkan bir özellik olduğu için penye en fazla tercih edilen kumaş türüdür. Bunun yanı sıra günlük yaşantısında şık bir görüntü elde etmek isteyen kişilerin de viskoz ya da keten kumaşlara bakması gerekir.

Filtreleme seçeneğinden istediğiniz renk ve kumaş türünü seçerek bu elbiselere göz atabilirsiniz. Özellikle tesettür günlük elbise modellerini aksesuarlar ile tamamlamak da mümkündür. Uygun renk bir eşarp ve çanta ile de elbise kombinini tamamlayabilirsiniz. Spor bir görüntü elde edilebildiği gibi günlük elbise modelleri ile şık bir görüntüye de sahip olunabilir.

Tesettür Abiye Elbise Modelleri

Yaz aylarında davetlerin de artması ile tesettür giyim için abiye elbise modelleri de oldukça fazla satış görür. Özellikle açık renk modellerin yanı sıra fırfırlı ve abartılı modeller de dikkat çeker. Düğün ve nişan davetlerinin vazgeçilmez parçaları olan abiye elbiseler her renkte ve her zevke uygun olarak üretilmiş ve satışa sunulmuştur. Beden seçeneklerinin de fazla olması sayesinde her vücut tipi için kolay bir şekilde abiye elbise seçerek satın almak mümkündür. Yaz aylarında en fazla tercih edilen abiye elbise kumaşı ise ipek, payetli, saten ya da şifon olarak karşımıza çıkar.

Birbirinden Şık Tesettür Günlük Elbise Modelleri

Günümüzde tesettür giyim sektörü hızla gelişiyor. Her zevke ve beğeniye uygun olan bu kıyafetler doğru aksesuarlar ve başörtüleri ile tamamlanıyor. Doğru bir kombin oluşturmak adına dikkat edilmesi gereken pek çok detay var. Özellikle kıyafetlerin çeşitlerine göre başörtüleri ve aksesuarlar kullanılabilir. Aynı zamanda tesettür giyimde gidilecek yere uygun kıyafetler seçilmelidir. Bu kıyafetler vücuda uygun olarak tercih edilmelidir. Çünkü kıyafetlerin ne bol ne de çok dar olmamasına özen gösterilmeli. Ayrıca elbise seçiminde kişisel zevk ve beğenilere uygun tercihler de son derece önemli.

TESETTÜR GÜNLÜK ELBİSE MODELLERİ NELERDİR?

Günümüzde tesettürlü hanımlar genellikle tesettür günlük elbise modelleri tercih ediyor. Bunun da nedeni yaz mevsiminde elbiselerin daha rahat olmasıdır. Yaz mevsiminde terletmeyen kumaşlardan tesettür günlük elbise modelleri giyilebilir. Her yaştan hanımlar için birbirinden şık elbiseler vitrinlerdeki yerini alıyor. Özellikle genç kızlar genellikle belden bağmalı ya da boydan düğme detaylı elbiseleri giymeyi tercih ediyorlar. Gömlek yakalı elbiseleri tercih eden genç kızlar fermuarlı elbise modellerini de giymeyi seviyorlar. Özel davetlerde ise tül detaylı ve payetli elbiseler de giyilebiliyor.

TESETTÜR GÜNLÜK ELBİSE MODELLERİ NASIL SEÇİLMELİDİR?

Tesettürlü hanımlar kıyafet alacakları zaman pek çok detaya dikkat etmeliler. Özellikle kıyafet alınırken kişisel zevk ve beğeniler göz önünde bulundurulmalıdır. Aynı zamanda vücuda uygun olan kıyafetler giyilmelidir. Çünkü alınan tesettür elbiseler ne bol ne de çok dar olmalıdır. Vücuda uygun bedende olan kıyafetler kaliteli olmalıdır. Kaliteli ve dayanıklı kumaştan yapılan elbiselerin fiyatlarının düşük olması da dikkat edilen diğer detaylardan bir tanesidir. Tesettürlü hanımlar için günlük elbise modellerinin rahat ve şık olmasına çok dikkat edilmelidir.

TESETTÜR GÜNLÜK ELBİSELERİN BAKIM VE TEMİZLİĞİ NASIL OLMALIDIR?

Günlük elbiseler seçilirken pek çok detaya dikkat edilmelidir. Özellikle bu kıyafetlerin rengi ve deseni çok dikkat çekici olabilir. Düğmeli, fermuarlı ya da tül detaylı elbiseler de tercih edilebilir. Önemli olan tesettürlü hanımlar için günlük elbise satın alınırken bakım ve temizlik talimatları dikkatli bir biçimde okunmalı ve ardından uygulanmalıdır. Kıyafetin temizliği de mutlaka bu talimatlara uygun olarak yapılabilir.

 

Günlük Giyime Uygun Tesettür Önerileri

Son yıllarda teknolojinin gelişmesiyle tesettür ürünleri de hızla gelişmektedir. Yeni sezon elbise modellerinde etek, kol kısımlarında güpür, dantel detayları da yer almaktadır. Son moda elbiselere hareket katılarak trend detaylarda kıyafetler de tasarlanmaktadır. Doğru ayakkabı seçimiyle etkili kombinler oluşturulmaktadır. Tesettür kombinleri şık detaylardan oluşmaktadır. Düz, sade kumaştan tasarlanan elbise modellerinde yaka ve kol kısımlarında gol renkli, şık işlemeler de yer almaktadır.

 

Moda Renklerde Kıyafetler

 

Sezonun popüler renklerinde pudra, buz mavisi, bebek mavisi, lila renklerde püsküllü modele sahip elbiselerde sıklıkla tercih edilmektedir. Güpürlü tarza sahip zümrüt, mor gibi elbise modelleri de tüm beden aralıklarında herkesin rahatlıkla giymesi için sunulmaktadır. Kaliteyi ucuza almak isteyen kişiler için estetik ve şık elbise modelleri yer almaktadır. Tesettürlü bayanlar doğru aksesuarlarla tamamlayarak şık parçalar oluşturmaktadır. Elbise modellerinin yaka kısmında uyumlu renklerde taşlı detaylarda hakimdir. Tesettür yapıda elbise modelleri kesimiyle de dikkat çekmektedir.

 

Sezonun Trendi Tarz İçin

 

Yaka kısmında kullanılan detaylar elbiselerin de kol kısımlarında tasarlanarak sunulmaktadır. Şık ve sade elbise modelleri şıklığın her ortamda yansımasını da sağlamaktadır. Bebe yakaya sahip elbise modelleri ile şıklığı her ortamda yansıtmak da mümkün olacaktır. Sezon trendi saks, indigo, mor gibi renklerde üretilen elbise modelleri ile çeşitli bedenlerde zevklere sunulmaktadır. Bir adım önde olmak için tarzı ile dikkat çeken elbise modelleri doğru aksesuarlarla tamamlanmaktadır.

 

Şıklığından Taviz Vermeyen Bayanlar İçin

 

Tesettürlü bayanların vazgeçilmezi olan espina eteği modelleri de tesettürlü bayanlar için son derece kullanışlı olmaktadır. Bizler tesettür tarzın en güzel örneklerini yediden yetmişe herkese sunmaktayız. Tesettür giyim önerileri ile bir adım önde olmak da mümkün olacaktır. Doğru aksesuarlarla tamamlandığında son derece kullanışlı olmaktadır. 2017 sezonuna uygun trendlerle tasarlanan kıyafetler de son modadan izler taşımaktadır. Spor tesettür ürünleri de son yıllarda dikkat çeken parçalar arasında yer almaktadır.  Sezon trendi ürünler herkesçe dikkat çekmektedir. İndigo, saks gibi renklerde modern kıyafetlerde yer almaktadır. Modern elbiselerde tüm bedenlerde kıyafetlerde markalarda yer almaktadır.