Gündelik Ve Özel Davetlerde Tesettür Tulum

 

Tulum kıyafetler son yıllarda vitrinleri ve bayanların dolaplarını süsleyen kıyafetler arasında yer almaktadır. Tulum kıyafetler özellikle tesettür abiye giyimi tercih eden bayanlar için hem kolaylık hem de şıklığı yakalamak için birebir diyebiliriz. Hatta tesettür giyimi tercih etmeyen bayanlar bile tesettür tulum kış aylarında rahatlıkla giyebilirler. İkili kombinlerde uyum yakalamak hem zorlanmaya neden olurken, hem de vakit kaybettirebilmektedir. Ama tulumlar tam aksine tek parça olarak, akışkan kumaşlarla hem kolaylık sağlar, hem de zamandan kazanmanıza yardımcı olurken aynı zamanda şıklığı da yakalamış olursunuz. Moda Selvim’de de özgün tasarımları, farklı renk seçenekleriyle ve her bedene uygun bulabilirsiniz.

Tesettür tulum modellerini inceleyebilir bu linkten satın alabilirsiniz. Alışverişe Başla

Varaklı Tesettür Tulum Modelleri

 

Tesettür tulum modelleri arasında kadife kumaşlarla tasarlanmış, varaklı tulum tasarımları özellikle davetlerde ve organizasyonlarda çok rahat bir şekilde giyebilirsiniz. Küçük aile veya arkadaş arasındaki özel davetlerde bu tulumları tercih ederek, hem abiye giyerek abartmamış olursunuz, hem de göz kamaştırabilirsiniz.

 

 Cepli ve Kuşaklı Tesettür Tulum Modelleri

 

Tulum modellerinde birçok seçeneği bulabilmek mümkün. Gündelik hayatta giyebileceğiniz tesettür tulum modellerinde cepli, göğüs kısmı düğmeli ve belden kuşaklı modeller alışveriş seçenekleriniz arasında yer alabilir. Bu tulum modellerinde tulumun üst kısmında gömlek havası yakalarken, alt kısmında da belden kuşaklı ve bol paçalı tulumla spor rahatlığını bir arada yaşayabilirsiniz. Özel bir ortamda bulunmanız gerekiyorsa stiletto ayakkabılarla, gündelik yaşamda spor ayakkabılarla kombin oluşturabilirsiniz.

 

 Hırka Görünümlü Tesettür Tulum Modelleri

 

Hırka görünümlü tesettür tulum nasıl oluyor diyebilirsiniz. Bildiğiniz tesettür tulumların üzerinde, tulumla aynı boyda hırka gibi bir parçanın kombinlenmesidir. Hem elbise gibi duran hem de üstteki hırka görünümlü parça kumaş açıldığı zaman pantolon gibi de duran iki farklı tasarım olarak görünmektedir. Birçok renk seçeneğinin mevcut olduğu tesettür tulum modellerinde bu senenin vazgeçilmezi tarçın renginde tasarımları da bulabilirsiniz.

 

 Jile Tesettür Tulum Modelleri

 

Jile tasarımlı kıyafetleri mutlaka herkes biliyordur. Jile elbiseler ve tulumlar bir dönem moda sektöründe fazlasıyla boy gösterdi ve göstermeye de devam ediyor. Tesettür tulum tasarımlarında da jile kesimli tulumlar vitrinlerde yerini alırken, şıklıklarını konuşturuyor diyebiliriz. Jile tesettür tulum modelleri içine bluz ya da gömlek giyerek kombinleyebilirsiniz. Ayakkabı olarak da spor ayakkabı veya topuklu ayakkabı tercih edebilirsiniz.

 

Bir cevap yazın