Moda Selvim Tulum, Kombin Ve Pantolon 

Moda Selvim Tulum

Tesettür giyim de olmazsa olmaz parçalardan biri tutumdur. Tesettürlü kadınların dolaplarında birden fazla tesettür tulum çeşidi bulunmaktadır. Özel günlerde ya de gündelik hayatta kullanmak için önemli bir parçadır. Moda Selvim de ise kaliteli kumaşlardan ve değişik modellerden oluşan birden çok tesettür tulum çeşidi mevcuttur.

Bunlar; düğme detaylı, kemerli, önü fırfırlı, kemerli aerobin, yarım düğmeli, drapeli şifon, yandan bağlamalı, taş işlemeli, yelekli şifon, pul payetli abiye, kuşaklı, kolları pilise detaylı, jile, şifon yelekli ikili, piliseli, şifon detaylı kuşaklı ve beli lastikli olmak üzere daha birçok tulum çeşidi modaselvim.com adresinde mevcuttur.

Moda Selvim Pantolon 

Pantolon her haliyle kurtarıcı bir parçadır. Kumaş ya da kot olarak birden çok pantolon çeşidi Moda Selvim de mevcuttur. 

Bunlar; beli lastikli aerobin, beli lastikli, beli bağlamalı, salaş, yüksek bel salaş kot, yırtmaç detaylı, düz paça, dabıl krep kumaş, yüksek bel, şeritli triko, ispanyol paça klasik, eskitme detaylı likralı jean ve piliseli sandy olmak üzere daha birçok pantolon çeşidi modaselvim.com adresinde mevcuttur.

Moda Selvim Kombin

Kombin yapmak bazen herkes için zordur. Bu yüzden de Moda Selvim de tesettür kombinler mevcuttur. Gündelik ve özel günler için birden çok modelde kombinler vardır.

Bunlar; çift renkli, kolyeli, geometrik desenli, kapüşonlu ikili, kemerli, çizgili, fular yakalı, yazı baskılı, üç renkli, yarım fermuarlı, ponpon detaylı kemerli, taş detaylı, şerit detaylı, düğmeli aerobin, broşlu, kemerli yumoş, inci detaylı kimonolu, şerit detaylı yırtmaçlı, cep detaylı, önden bağlamalı, boncuk işlemeli, ponpon desenli kemerli, lazer kesim 3’lü, önden fermuarlı, kuşaklı, yelekli, eteği piliseli, pile detaylı, zebra desenli, kemerli medine ipeği, nakış işlemeli aerobin, desenli, düğmeli balıksırtı desenli ve kemeri taşlı olmak üzere daha birçok kombin çeşidi modaselvim.com adresinde bulunmaktadır.

Moda Selvim Teslimat

Sipariş verdiğiniz ürün sipariş verdikten 24 saat sonra kargoya verilir. Ürün kargoya verildiğinde kargo takip numarası kayıtlı olan numaranıza gönderilir. Kargom nerede kısmından kargo takip numarasını yazarak kargonuzun nerede olduğunu görebilirsiniz.

Aksesuarlı Ve Desenli Tulum Modelleri

Her giyim üzerinde birbirinden farklı desen ve aksesuar çeşitleri günümüzde daha fazla tercih edilmekte ve aynı şekilde daha güzel bir izlenim ortaya çıkarmaktadır. Bu nedenden dolayı hanımlar değişik giysiler üzerinde artık seçim yaparken, her ne kadar sade bir tasarım isteseler de üzerinde bir takım az da olsa de sen ya da aksesuar seçeneğini de arzu etmektedirler.

 

Bu kapsamda yeni sezon tesettür tulum modelleri üzerinde de değişik desenler ile aksesuarların mükemmel bir uyum sağladığı modeller ön plana çıkıyor. Örneğin çiçek payetli tulumlar bunlara örnek verilebilir. Değişik seçenekler altında çiçeklerin giysinin farklı noktalarına yerleştirilmiş olan yeni sezon tesettür tulum modelleri kişisel tercihler altında ve giyilecek olan yerlere göre satın alınabilir.

 

Aksesuar ve desenleri ile şık tulum modelleri

 

Her giyimde olduğu gibi aynı şekilde tesettür tulum modelleri içerisinde de kolye tasarımı ile hazırlanmış olan aksesuar kapsamındaki güzel çeşitler hanımlar tarafından oldukça ilgi görüyor. Boyun kısmında gerekli uzunlukta bırakılmış olan ve oldukça şık bir izlenim uyandıran kolyesi eşliğinde harika bir görsel sağlayan bu tulum modeli, özellikle dışarı çıkıp arkadaşlarla alışverişi veya bir kafiye oturmaya giderken en çok tercih edilecek seçenekler arasında yer almaktadır.

 

Aynı zamanda ince ve oldukça parlak bir taş tasarımı altında kemerleri de bulunan tulum modelleri farklı bir görsel ve şıklık sağlamaktadır. Tabii giysinin yine değişik noktalarına yerleştirilmiş varaklı tulum modelleri de ayrı bir hoşluk sunuyor. Parlaklığı ve göz alıcı desen tasarımı sayesinde güzel bir izine uyandıran bu varaklı tulum çeşitleri çok uygun fiyatlar altında satın alınabilir.

 

Kişisel tercihlere göre seçim yapılabilecek desen ve aksesuarları ile tulum modelleri

 

Daha kullanışlı ve konforlu bir tasarım altında aynı zamanda vücuda tam oturan cep tasarımı ile hazırlanmış tesettür tulum modelleri de ayrıca ilgi görmeyi sürdürüyor. Farklı renkleri altında hanımları olduğundan daha genç gösteren bu tulum çeşitleri, değişik renkler altında tercih edilebilir. Ayrıca lale desenli modelleri ile birlikte yarım düğmeli bir şekilde yelek tasarımı bir görünüm veren seçeneklerde Modaselvim bünyesinde en uygun fiyatlar dahilinde elde edilebilir.

 

Tesettür Tulum Nerelerde Tercih Edilmeli?

Her giyim farklı yerlerde modeline ve rengine uygun olarak seçim yapılır ve buna göre giyilir. Bunlar içerisinde tesettür tulum modelleri de aynı şekilde belli noktalarda tercih edilmektedir. Tabii özellikle son zamanlarda zengin seçeneğiyle piyasaya sunulduğundan dolayı kullanım alanı daha genişleyen tulum çeşitleri, yine de bir takım farklı yerlerde daha fazla giymektedir.

 

Bunlar içerisinde örneğin özellikle dışarıya çıkıp bir akşam yemeği gelmek istendiğinde ya da öğle yemeği ile birlikte arkadaşlarla ve kafeye gidip güzel bir sohbetin içine girilmek arzu içerisinde olunduğunda tesettür tulum çeşitleri en çok tercih edilen seçenekler arasında yer almaktadır. Aynı zamanda misafirliğe gidildiği zaman da yine tulum çeşitleri en fazla tercih edilen ve aynı şekilde güzel bir görünüm sunan seçenekler arasında yer almaktadır.

 

 Tulum çeşitlerinin giyileceği farklı yerler

 

Yeni sezon içerisinde birçok farklı renkli model uyumu ile birlikte harika desen ve aksesuar çeşidi kapsamında piyasaya sürülmüş olan tesettür tulum modelleri, sadece günlük olarak arkadaşlar alışmışsın kafeye ya da misafirliğe giderken değil aynı zamanda özel davet organizasyonları için de günümüzde artık çok fazla seçim yapılarak giyilmektedir. Şıklığın simgesi olmaya başlayan ve özellikle hanımlara uzun süre giydiği zaman büyük bir rahatlık sunan tulum çeşitleri, ayrıca yaşlarından çok daha genç bir görünüm fırsatında vermektedir. Bu yüzden aslına bakılırsa her sezon piyasaya sunulan birbirinden güzel tulum çeşitlerinin kişisel tercihler kapsamında tüm hanımların farklı yerlerde giyebileceklerini de söylemek gerekir.

 

 Farklı seçenekler ile birbirinden şık tulumlar

 

Alışverişte ya da evde de rahatlıkla giyme imkanı veren birbirinden güzel tesettür tulum modelleri, yeni sezon kapsamında da oldukça tarz görünümleri altında tüm beden ve boyları uygun bir şekilde satın alınabilir. Canlı ve parlak renkleri altında hem etek hem de pantolon tasarımı gibi görünen modelleri ile seçim yapma şansını sunan bu tulum modelleri, aynı zamanda yelek tasarımı görünümleri kapsamında da ayrı bir güzellik veren çeşitleri bulunmaktadır. Çok uygun fiyatlar altında tüm hanımlar Modaselvim bünyesinde arz ettikleri o tulum çeşidini satın almak suretiyle dolaplarına ekleyebilir.

 

Tesettür Giyimde Yeni Tasarımları

Tulum her bayanın tercihleri arasında yer almaktadır. Asil ve zarif duruşuyla bayanlar hem gündelik yaşamda hem de özel davet ve organizasyonlarla rahatlıkla kullanabilmektedirler. Farklı model ve renklerde son trend tesettür tulum tasarımlarını merak ediyorsanız Moda Selvim’de yer alan kreasyonları inceleyebilirsiniz.

 

Tesettür Tulumda Moda Olan Renkler Nelerdir?

 

Her sene üretilen çeşit çeşit renklerde kumaşlarla tasarlanan kıyafetler modaya yön vermektedir. Sokak modası da bundan nasibini alarak moda olan renklerde kıyafetleri bayanların üstünde görmek mümkün. Bu sene tesettür tulum modasında kullanılan renkler arasında, her daim yer alan siyah, mürdüm, son iki senedir moda olan haki yeşil, bordo, saks mavisi, kahverengi, tarçın, pudra ve mint yeşili yer almaktadır.

 

Tesettür Tulum Kıyafetleri Nasıl Kombinleyebiliriz?

 

Tulum kıyafetleri aslında çok kolay diyebiliriz. İş sadece ayakkabı ve eşarp seçimini doğru yapmaya kalıyor. Tesettür giyimi tercih eden bayanlar, tesettür tulum tercih ettikleri zaman dikkat etmeleri gereken nokta; başlarına takacakları eşarbın rengi tulumla aynı renkte olmamasıdır. Ayakkabıyla aynı tonlarda eşarp seçerek kombin yapabilirler. Ayakkabı olarak da stiletto, dolgu topuk ayakkabı tercih edilebilir. Tulumu giyecekleri ortama göre altına spor ayakkabı da giyerek spor şıklık yakalayabilmeleri mümkün. Çanta olacak spor bir çanta ya da valiz çanta taktıkları zaman tam bir uyum yakalamış olacaklardır. Eğer giyeceğiniz tulum jile modelindeyse içine gömlek veya badi giyerek kıyafeti tamamlayabilirsiniz.

 

Tesettür Tulumda Son Trend Modeller Nelerdir?

 

Tesettür tulumda tasarımlar kısıtlı diye düşünüyorsanız, tabularınızı yıkacak yeni tesettür tulum modelleri konusunda sizlere tavsiyede bulunabiliriz. En farklı modeller arasında hırkalı tesettür tulum yer alırken, belden kuşaklı, önden düğmeli, göğüs kısmı cep detaylı, varaklı, pul detaylı, prenses kol, yeni moda olan balon kol, çiçek payetli tulum tasarımları kreasyonlarda seçenekler arasında yer almaktadır.

 

Özel Davetlerde Giyilebilecek Tesettür Tulum Tasarımları Nelerdir?

 

Özel davet, organizasyon, düğün, nişan ve mezuniyet törenlerinde tesettür tulum modellerinde size uygun en şık modeli bulabilmeniz mümkün. Özellikle pul ve payet işlemeli, varaklı tesettür tulumları düğün, nişan gibi özel gecelerde giyebilirsiniz. Prenses ve balon kol tasarımlı tesettür tulum modellerini mezuniyet, davet ve iş yaşamınızda rahatlıkla giyebilirsiniz.

 

Şıklığı İle Göz Kamaştıran Yeni Sezon Tulumlar

Hem sunduğu rahatlık hem de şıklık açısından giyim konusunda hanımlar için büyük bir önem taşıyan birbirinden farklı tesettür tulum modelleri, özellikle bu sene daha fazla renk ve model seçeneği kapsamında keyifli bir alışveriş imkanı vermektedir. Pantolon ya da etek tarzı görünüm kapsamında kişisel tercihler altında satın alınacak olan değişik tulum modelleri, hanımların gün içerisinde giymek istedikleri her yere büyük bir rahatlıkla katılmalarına olanak vermektedir. Özellikle ne giyeceğine dair herhangi bir karar verilmediği zamanlarda hanımların kurtarıcısı olarak da ön plana çıkan tesettür tulum çeşitleri, üstelik birçok değişik giysi ile birlikte aynı zamanda farklı aksesuar seçenekleri kapsamında mükemmel bir kombin yaratma şansını da sunmaktadır.

 

 Birbirinden değişik yeni sezon tulum modelleri

 

Özellikle bu sene prenses kol tasarım ile hazırlanmış olan tesettür tulum seçenekleri, harika bir görsel sunmasının yanı sıra verdiği rahatlık ile de birçok farklı noktalarda keyifle giyme şansını vermektedir. Aynı zamanda omuz kısmına yapılmış çiçek payetli tulum modelleri de bu yıl dikkat çeken seçenekler arasında yerini almış görünüyor.

 

Diğer yandan kolu işlemeli bir şekilde hazırlanmış olan ve ince bir kemer detayı da bulunan yeni sezon modeller de özellikle misafirlere gidilirken veya misafirliğe gelen kişiler adına en doğru seçeneklerden biri olarak ön plana çıkmaktadır. Tabii bu yıl balon kol tasarım ile hazırlanmış modeller yine geçen yıla oranla değişik ve sıra dışı giyimler olarak dikkat çekiyor. Kol uçları lastikli bir tasarım ile hazırlanmış ve diğer kısımları tamamen balon bir tasarım altında yapılmış modeller farklı bir tarz ve görünüm sunmaktadır.

 

 Değişik seçenekler kapsamında şık tulum modelleri

 

Aksesuar desenleri ile bezenmiş olan ve kolye tasarım ile üretimleri gerçekleştirilmiş tesettür tulum modelleri de bu sene oldukça ilgi çekmeye devam ediyor. Aynı aksesuar kapsamı altında ince bir taşlı kemeri bulunan ve sadeliği ile daha karizmatik bir görsel sağlayan modeller de birbirinden farklı yerlerde giyme şansını sunmaktadır. Bunlar gibi daha birçok değişik renkli model uyumu altındaki tulum seçeneklerini Modaselvim bünyesinde çok uygun fiyatlar altında satın almak mümkündür.

 

Tesettür Giyimde Tulumun Yeri

Tulumlar ortaya çıktıkları zamandan bu yana kadınlar tarafından oldukça fazla tercih ediliyor ve seviliyor. Bunun başlıca nedeni elbette rahat olması. Ancak moda sektörü tulumları bambaşka bir kalıba sokmayı başardı. Artık giyim konusunda hassas ve trend çizgileri takip etmek isteyen kadınlar, bu tulumlardan sıkça tercih ediyor. Hatta tesettür giyimin de vazgeçilmez bir parçası olmak üzere. Çünkü tesettür tulum kombinleri her özel güne göre hazırlanabiliyor. Spor ya da klasik tarz benimseyenlere özel kalıplar çıkarılabiliyor. Daha önceleri tulum dendiğinde akla gelen kot kombinlerin yerini şimdi çok daha özel ve renkli kumaşlar aldı. Tesettür modasını yakından takip eden Moda Selvim de sayfasında sıkça bu tulumlara yer veriyor.

 

 Abiye Tulumlara İlgi Büyük

 

Tesettür giyimde istenilen abiyeyi bulmak her zaman kolay olmayabiliyor. Ancak Moda Selvim pek çok kategoride çeşitlilik sağlıyor. Bunlardan bir tanesi de abiye tulumlar. Üstelik yılın en moda renkleri taba, laci, mürdüm gibi renklerde hazırlanan bu tulumlar klasik çizgiler ile özel günlerde de kullanılabiliyor. Tesettür tulum kategorisinde çeşitlendirilen bu ürünlerde kemer ayrıntıları da dikkat çekiyor.

 

 Trend Balon Kol Modelleri

 

Geçtiğimiz yılın sonlarına doğru patlama yaşayan balon kollar tesettür tulum modellerinde de kullanılıyor. Moda Selvim sitesinde yer alan tesettür tulumların çoğu bu trend kol ayrıntısını kullanıyor. Özellikle gülkurusu ve siyah renk tulumlara olan ilgi yoğun. Kadınların nişan, düğün, doğum günü partisi gibi özel zamanlarda rahatlıkla kullanabilecekleri bu kıyafetler, akşam yemekleri için de tercih edilebiliyor.

 

 Klasik Payet Ayrıntıları

 

Sitede yer alan tulumların en klasik modelleri arasında payet ayrıntılı olanları bulunuyor. Önemli günlerde tesettür tulum giymeyi tercih edenler bu payetli tulumlara yoğunlaşıyor. Yaka ve kol ayrıntılarındaki altın rengi payetler tulumun çok daha modern bir görünüme bürünmesini sağlıyor. Ayrıca kemer severler de unutulmamış. Çünkü aynı renk payetler ile süslenmiş ince kemer ayrıntısı tulum sahibinin çok daha uzun ve zarif görünmesini sağlıyor. Ancak daha lirik çizgiler taşımak isteyenlere özel varaklı tulumlar da mevcut. İnce ince işlenen bu tulumlarda daha çok kadife kumaş ayrıntıları dikkat çekiyor.

 

En Güzel Yeni Sezon Tulum Modelleri

Birbirinden değişik seçenekler kapsamında her sene tesettür giyim modelleri olarak tulum örnekleri tüm hanımlar tarafından ortak bir şekilde beğenilir ve tercihler. Özellikle sunduğu rahat ve görsel anlamdaki zarifliği sayesinde dışarı çıkarken ya da herhangi bir gezmeye giderken en çok tercih edilen örnekler arasında her sene yerini almaktadır. Bu yıl da aynı şekilde birçok değişik renk ve model altında birbirinden güzel tulum modellerini bulabilir ve bizler tercihlerinize bağlı kalarak satın alma şansını elde edebilirsiniz. Özellikle bu sene pul paletli tulum çeşitleri oldukça dikkat çekmiş görünüyor. Pantolon şeklindeki şık alt kısmı ile birlikte bir bütün oluşturduğu üst bölümü sayesinde mükemmel bir izlenim uyandıran bu tulum seçenekleri farklı yaş gruplarını ait hanımlar adına ortak bir şekilde tercih edilebilmektedir.

 

 En güzel tulum örnekleri

 

Yeni sezonda piyasaya çıkar çıkmaz tüm hanımların büyük bir beğeniyle karşıladığı ve kendi kişisel zevklerini bağlı kalarak satın almaya başladığı tesettür giyim modelleri kapsamındaki tulum seçenekleri arasında varak tasarımı ile hazırlanmış tulum örnekleri de özellikle ön bölgedeki hoş desenler sayesinde mükemmel bir izlenim yaratmaktadır. Hem şık bir izlenim uyandıran hem de rahat bir giyme imkanı sağlayan bu tulumu örneği organizasyon ya da özel davetler kapsamında tercih edilebilmektedir. Kendinden yapılmış kemer deseni sayesinde beli tamamen sarmak suretiyle daha ilk güzel bir görünüm ortaya çıkartan bu tesettür giyim modelleri arasında tüm hanımlar kendi kişisel tercihlerine bağlı kalarak keyifli bir seçim yapabilir.

 

 En uygun fiyatları altında tulum modelleri

 

Özellikle bir malzeme altında üretimleri gerçekleştirilmiş olan ve aynı zamanda çok uygun fiyatlara satın alabileceğiniz birbirinden değişik tesettür giyim modelleri altındaki tulum örneklerini Modaselvim bünyesinde yeni sezon itibaren olabilir ve gönül rahatlığı içerisinde alışveriş gerçekleştirebilirsiniz. Aynı zamanda göğsünde cep tasarımı olan tulum modelleri ile birlikte hırka görünümü altındaki harika seçenekler de yeni yıl içerisinde tüm hanımlara sunulmuş durumdadır. İster etek şeklinde istenirse de pantolon görünümü altında en yeni model ve trend tulum örnekleri bütünüz dahilinde bu kente site içerisinde bulabilir ve rahatça satın alabilirsiniz.

 

Tulum Çeşitlerin En Son Trendler Nelerdir?

 

Bütün bir yıl boyunca her mevsim giyilebilme imkanı veren birbirinden farklı tesettür tulum çeşitleri yeni sezon kapsamında da en trend modelleri altında hanımların huzuruna çıkmış durumdadır. Özellikle renkleri ile birlikte mükemmel bir uyum sağlamış modeller, özel bir organizasyon ya da davete giderken seçebilecek örneklerinin yanı sıra günlük olarak arkadaşlarla bir alışverişe veya bir kafeye giderken de yine tercih yapılabilecek olan birbirinden güzel tesettür tulum seçenekleri tercih edilebilmektedir. Bunlar içerisinde özellikle pul payetli tulum çeşitleri pantolon görünümü ile birlikte mükemmel bir izlenim uyandırmakta ve bütün farklı yaş kriterleri altında tüm hanımların beğenisini toplamaktadır. En yeni kreasyonlar altında harika bir uyum sağlamış ve özellikle estetik bakımdan şıklığı ile ön plana çıkarmış yeni sezon tulumlar mükemmel bir izlenim yaratmaktadır.

 

En trend modeller altında şık tulum çeşitleri

 

Parlak bir görünümü olan kadife tasarım altında varaklı tesettür tulum örnekleri de yine enfes bir izlenim yaratmak tabii pantolon kısmının bol tasarım kapsamında üretiminin gerçekleştirilmesi daha güzel bir izlenim sunmaktadır. Üstelik farklı birçok renkler altında tercih edilebilecek olan bu kadife tarzı tulum vücuda mükemmel bir şekilde oturmakta ve gidilmek istenen her yere şık bir izlenim ile katılma şansını vermektedir. Aynı şekilde yine göğüs kısmına cep tasarım yapılmış olan ve bel kısmında hoş bir kumaş kemer bulunan tulumlar yine değişik renkler altında hanımları bekliyor.

 

Kişisel tercihlere göre en güzel ve en trend tulum modelleri

 

Özellikle gün içerisinde kendini hem rahat etmek isteyen hem de şık bir görünüm altında gitmeyi arzu ettiği yere katılmak isteyen tüm hanımlar için pantolon kısmı bol bırakılmış ve göğüs kısmındaki cep tasarım ile bir bütün tek renk olarak hazırlanmış tesettür tulum çeşitleri de özellikle genç hanımlar için ön plana çıkmaktadır. Bunlar gibi daha atla gelecek birçok değişik yeni sezon tulum örneklerini Modaselvim bünyesinde bulabilir ve en uygun fiyatları altında satın alabilirsiniz. Ayrıca değişik seçenekler altında tercih edilebilecek olan bu güzel modellerden birden fazla satın alarak değişik zamanlarda giymek için dolaplarınızı süsleyebilirsiniz.

 

Tesettür Tulumlar İle Hangi Aksesuarlar Kullanılabilir?

 

Birbirinden değişik modeller altında yeni sezon içerisinde piyasaya sunulmuş olan en güzel tesettür tulum modelleri hanımlar için özellikle dışarı çıkıp bir yerlere giderken şık bir görünüm altıda katılmak istenilen noktalar adına mutlaka tulum çeşitleri tercih edilir. Tabii hangi model olursa olsun hanımlar kendi kişisel zevklerine göre bir tercih yaptığı zaman tüm tulum örnekleri adına ortak olan bir durum söz konusudur. Bu da gidilmek istenen bir yere göre giyilecek olan tulumun üzerine farklı aksesuar çeşitlerinin kullanılmasıdır. Bu aksesuar modelleri kapsamında ilk olarak hiç şüphesiz tüm hanımların aklına her daim farklı ayakkabı seçenekleri gelir. Bu bağlamda ortak olarak tüm farklı durumlar için ince topuklu ayakkabı seçenekleri ön plana çıkmaktadır. Şık bir izlenim uyandıran ve aynı zamanda bol tasarımı altında pantolon kısmı ile güzel bir uyum yakalayan topuklu ayakkabılar özellikle siyah ya da pudra rengi altında tercih edilmektedir.

 

 En güzel tulum modelleri ile birlikte aksesuar seçenek

 

Ayakkabı tercihi yapıldıktan sonra ikinci sırada elbette tesettür tulum modeli adına mutlaka bir çanta seçimi yapılmalıdır. Bu bağlamda tulum örnekleri için geniş askılı çantalar tercih edilmemektedir. Bunun yerine daha çok dikdörtgen şeklinde ve elde taşınabilen çantalar tulumun rengine göre seçim yapılabilir. Hanımların olmazsa olmazları arasında yer alan farklı ayakkabı ve çanta seçenekleri bu şekilde tesettür tulum modelleri ile güzel bir uyum yakalama imkanı elde edilebilir. Tabii bu iki seçeneğin ardından yeni sezon kapsamında birbirinden güzel model ve renkleri altında Modaselvim bünyesinde tüm hanımların huzuruna sunulmuş olan farklı tulum seçenekleriyle takı çeşitleri de mutlaka giyilmelidir. Bunlar arasında en başta zarif ve ince bir küpe modeli ile birlikte yine aynı şekilde zarif bir kolye ve bileklik de tercih edilebilir.

 

En harika aksesuar çeşitleri ile uyumlu tulumlar

 

Özellikle tüm hanımlar için büyük bir öneme sahip olan ve farklı organizasyon veya özel davetler ile birlikte arkadaşlarla bir kafeye giderken de mutlaka tercih sebebi olarak ön plana çıkan tesettür tulum modelleri tüm hanımların kendi kişisel zevklerine göre yeni aksesuar seçimi yapılabilir ve gidilmek istenen yere güzel bir görünüm ile katılma şansı yakalanabilir.

 

Gündelik Ve Özel Davetlerde Tesettür Tulum

 

Tulum kıyafetler son yıllarda vitrinleri ve bayanların dolaplarını süsleyen kıyafetler arasında yer almaktadır. Tulum kıyafetler özellikle tesettür abiye giyimi tercih eden bayanlar için hem kolaylık hem de şıklığı yakalamak için birebir diyebiliriz. Hatta tesettür giyimi tercih etmeyen bayanlar bile tesettür tulum kış aylarında rahatlıkla giyebilirler. İkili kombinlerde uyum yakalamak hem zorlanmaya neden olurken, hem de vakit kaybettirebilmektedir. Ama tulumlar tam aksine tek parça olarak, akışkan kumaşlarla hem kolaylık sağlar, hem de zamandan kazanmanıza yardımcı olurken aynı zamanda şıklığı da yakalamış olursunuz. Moda Selvim’de de özgün tasarımları, farklı renk seçenekleriyle ve her bedene uygun bulabilirsiniz.

Tesettür tulum modellerini inceleyebilir bu linkten satın alabilirsiniz. Alışverişe Başla

Varaklı Tesettür Tulum Modelleri

 

Tesettür tulum modelleri arasında kadife kumaşlarla tasarlanmış, varaklı tulum tasarımları özellikle davetlerde ve organizasyonlarda çok rahat bir şekilde giyebilirsiniz. Küçük aile veya arkadaş arasındaki özel davetlerde bu tulumları tercih ederek, hem abiye giyerek abartmamış olursunuz, hem de göz kamaştırabilirsiniz.

 

 Cepli ve Kuşaklı Tesettür Tulum Modelleri

 

Tulum modellerinde birçok seçeneği bulabilmek mümkün. Gündelik hayatta giyebileceğiniz tesettür tulum modellerinde cepli, göğüs kısmı düğmeli ve belden kuşaklı modeller alışveriş seçenekleriniz arasında yer alabilir. Bu tulum modellerinde tulumun üst kısmında gömlek havası yakalarken, alt kısmında da belden kuşaklı ve bol paçalı tulumla spor rahatlığını bir arada yaşayabilirsiniz. Özel bir ortamda bulunmanız gerekiyorsa stiletto ayakkabılarla, gündelik yaşamda spor ayakkabılarla kombin oluşturabilirsiniz.

 

 Hırka Görünümlü Tesettür Tulum Modelleri

 

Hırka görünümlü tesettür tulum nasıl oluyor diyebilirsiniz. Bildiğiniz tesettür tulumların üzerinde, tulumla aynı boyda hırka gibi bir parçanın kombinlenmesidir. Hem elbise gibi duran hem de üstteki hırka görünümlü parça kumaş açıldığı zaman pantolon gibi de duran iki farklı tasarım olarak görünmektedir. Birçok renk seçeneğinin mevcut olduğu tesettür tulum modellerinde bu senenin vazgeçilmezi tarçın renginde tasarımları da bulabilirsiniz.

 

 Jile Tesettür Tulum Modelleri

 

Jile tasarımlı kıyafetleri mutlaka herkes biliyordur. Jile elbiseler ve tulumlar bir dönem moda sektöründe fazlasıyla boy gösterdi ve göstermeye de devam ediyor. Tesettür tulum tasarımlarında da jile kesimli tulumlar vitrinlerde yerini alırken, şıklıklarını konuşturuyor diyebiliriz. Jile tesettür tulum modelleri içine bluz ya da gömlek giyerek kombinleyebilirsiniz. Ayakkabı olarak da spor ayakkabı veya topuklu ayakkabı tercih edebilirsiniz.

 

Tüm Beden Ve Boylara Göre Modeller

Hanımlar için birbirinden değişik tesettür tulum modellerinin önemi tüm farklı yerlerde rahat bir şekilde giyildiğinden dolayı ve şık bir izlenim verdiği için büyük bir öneme sahip olsa da elbette hanımlar tulum seçeneklerini atanırken mutlaka beden ve boya da bakmaktadır. Özellikle kilolu olan hanımlar ile birlikte çok zayıf hanımlar bu konuda şikayet edebilmektedirler. Fakat her sene daha zengin bir seçenek altında piyasaya sonundan en harika tesettür tulum modelleri aynı şekilde bu yıl daha fazla bir seçenek kapsamında hanımların huzuruna çıkmış durumdadır ve buna paralel olarak beden ve boy olarak da daha fazla alternatif ile satın alma imkanı verilmiştir. Özellikle Modaselvim bünyesinde en trend modelleri harika kreasyonlar içerisinde seçebilir ve arzu ettiğiniz tüm farklı beden ve boylar kapsamında satın alma şansını yakalayabilirsiniz.

 

 Bütün beden ve boyları altında en güzel tulumlar bunun abi

 

Hanımları hem şık bir görünüm altın sokan hem de onları daha sıcak bir görsel haline getiren birbirinden güzel tesettür tulum modelleri, üstelik kilolu hanımları olduğundan daha zayıf bir şekilde gösterdiğinden dolayı da tercih edilmektedir. Ayrıca tüm farklı vücut hatlarına göre vücuda tam olarak oturduğundan dolayı da güzel bir görünüm vermesi nedeniyle ön plana çıkmaktadır. Bu yüzden güzel bir tulum modeli satın alırken mutlaka modeli ile birlikte renginin yanı sıra beden ve boyuna da yine dikkat edilmektedir. Bunu gerçekleştirecek fırsatı ise bu kaliteli site bünyesinde bulabilir ve üzeri çok uygun fiyatlar kapsamında en harika renkler ile mükemmel bir uyum sağlamış yeni sezon tulum modellerini kendi beden ve boyunuza göre seçerek sipariş verebilirsiniz.

 

 En harika modelleri altında tulum örnekleri

 

Birbirinden değişik seçenekler kapsamında ve en güzel modeller ile yeni sezonda harika kreasyonlar içinde piyasaya çıkarılmış olan tesettür tulum çeşitlerini bu kaliteli site bünyesinde bulabilir ve bütçeniz dahiliye satın alabilirsiniz. Üstelik bunu gerçekleştirirken kendi beden ve boylarınıza en uygun olan ürünü değişik modeller kapsamında her biri için bulabilir ve buna göre satın almak suretiyle arzu ettiğiniz her yeri rahat bir şekilde katılma şansını bulabilirsiniz.

 

Modaselvim’de Tesettür Tulum Modelleri

 

Tesettür giyimde ayrı bir yeri olan tesettür tulum kapalı kadınların en çok ilgi gösterdiği giyim parçalarıdır. Değişik modellerde tasarlanan tulumlar, her tarza uygun alternatifleri ile hanımların beğenisine sunulmaktadır. Giyimine özen gösteren bayanlar, sofistike bir stile sahip olabilmek için şık tulum modellerini tercih etmektedir. Baş kısmından aşağıya doğru inen modeller, salaş ve geniş görünümleriyle rahatlık arayan kadınların tercihi olmaktadır. Özgür kesim özelliğiyle tesettür tulum seçkin ve modern giyinmeyi seven bayanlar tarafından büyük ilgi görmektedir. Pek çok farklı modeli bir arada bulabileceğiniz Moda Selvim, yılın trend modellerini sizlere sunarak, her ortamda şıklık yakalamanıza yardımcı olmaktadır.

 

 Tesettür Tulum Trendleri

 

Kış sezonunun trendleri arasında yer alan hırka görünümlü tulumlar oldukça ilgi görmektedir. Bu modellere yoğun ilgi olduğundan, ürünler kısa bir süre içerisinde tükenebilmektedir. Önden düğmeli sivri yaka tulum modeller, kolu işli kemerli tulumlar, inci baskılı bisiklet yaka tulumlar ve cepli düğmeli tulumlar hem modelleri hem de uygun fiyatları nedeniyle tesettür tulum trendleri arasında yer almaktadır. Bu modellerin dışında, pul payetli tulumlar da oldukça dikkat çekmektedir.

 

Genel olarak ince ve hafif kumaşlardan tasarlanan tesettür tulumlar, uzun boylu bayanların favorisidir. Omuzdan başlayıp, ayak bileklerine inen tulumların değişik renk seçenekleri ve düğme, cep, kemer gibi detayları bulunabilmektedir. Klasik ve spor kombinlerde rahatlıkla tesettür tulumları tercih edebilirsiniz. Genç stil kombini yapmak isteyen tesettürlü hanımlar özellikle geniş paça dökümlü etek formundaki modelleri tercih etmelidir. Bu modeller günlük yaşamın her alanında giyilebilmektedir. Ayrıca seçeceğiniz aksesuarlarla tesettür tulumlar çok daha şık bir hal alabilmektedir.

 

 Tesettür Tulum Fiyatları Nasıldır?

 

Modelleri ve kumaş özellikleri sebebiyle tesettür tulum fiyatları birbirinden farklı olabilmektedir. Bazen yüksek fiyatlı tesettür tulumlar kampanyaya girdiğinden uygun fiyatlarla satışa çıkmaktadır. Bu kampanyalardan faydalanmak istiyorsanız; indirim zamanlarını takip etmelisiniz. Böylece beğendiğiniz modelleri çok daha uygun fiyata satın alabilirsiniz. İstediğiniz renkte tulum modeli bulabilmeniz mümkündür. Geniş bir ürün yelpazesine sahip olan tesettür tulumlar, her zevke hitap edebilmektedir. Beğendiğiniz modelleri internet sitesi üzerinden yapacağız alışverişlerle uygun fiyatlara güvenli bir şekilde edinebilirsiniz.

 

Yaş Kriterlerine Göre Tesettür Tulum Modelleri

Her ne kadar tüm hanımlar için tesettür tulum modellerinin önemi farklı giyimler kapsamında daha önemli olsa da, tabii bu konuda yaş kriterleri de göz önüne alınmalıdır. Zaten tüm farklı moda uzmanları ile birlikte bir üretici firmalar da buna dikkat etmek suretiyle değişik yaşlara göre farklı tulum modellerinin üretimlerini gerçekleştirmekte ve piyasaya sunmaktadırlar. Bu sayede hanımlar kendi yaşlarına uygun olan ve onlara yakışacak bir modeli keyifli bir şekilde şansını elde edebilmektedirler. Ve bu fırsat da yine tesettür tulum modellerini daha fazla yönelme imkanı vermekte ve hanımlar dolaplarını farklı modelleri altında süslemektedirler. Yeni sezon içerisinde de Modaselvim sitesi kapsamında arzu edilen tüm farklı yaş kriterleri altında en güzel tulum örnekleri çok uygun fiyatlar altında satın alma şansı elde edilebilmektedir.

 

Farklı yaş kriterlerine göre en güzel tulum örnekleri

 

Özellikle genç hanımlar için tercih edilecek olan pul payetli tesettür tulum örnekleri oldukça şık bir izlenim yaratmaktadır. Aynı zamanda göğüs kısmında cep detayı bulunan ve bel bölgesinde de tarz bir kumaş kemer tasarımı olan tulum seçenekleri genç hanımlar için yeni sezon kapsamında ön plana çıkmış olan ürünlerdir. Alışverişe giderken ya da arkadaşlarla bir kafeye oturmak için gidildiğinde veyahut daha güzel bir organizasyon ve özel davetler içinde genç hanımlar bu iki farklı modeli birbirinden değişik renkler altında satın almak suretiyle tercih edebilir. Ayrıca yine hırka görünümlü olan tulum modelleri de genç hanımlara çok yakışmakta ve yeni sezon kapsamında büyük bir talep almaktadır.

 

Daha olgun hanımlar için farklı tulum örnekler

 

Yaşı biraz ilerlemiş ve genç kız ya da oğlu olan hanımlar adına da oldukça tarz ve şık tesettür tulum modelleri bulmak mümkündür. Özellikle kadife üretimi kapsamında oldukça parlak bir görünüm ile hazırlanmış olan varaklı tulum modelleri harika bir görünüm sunmakta ve olgun hanımları için gidilmesi gereken farklı organizasyonlar ya da özel davetler adına giyilebilmektedir. İnce baskılı bisiklet yaka yaka ile birlikte kolu işle ve kemerli olan yeni sezon tulum modelleri de yine bu kapsamda tercih edilebilir.

 

Tesettür Tulumlar Nasıl Kombinlenir?

 

Tesettür tulum modelleri bu sezon oldukça popüler olan parçalar arasında bulunmakta. Farklı modellerin değişik tarzlarla bir araya getirilerek kullanılabileceği bu sezonda tulum kombinlerinde dikkat edilmesi gereken detaylar ve stil önerileri şu şekildedir:

 

Tulum seçimi

 

Tesettür tulum modeli seçerken öncelikli olarak vücut tipi ve boy unsuru göz önüne alınmalı ve seçimler bu doğrultuda gerçekleştirilmelidir. Birçok tulum bedeni standart ölçülerde üretildiği için ürünlerin bel çizgisi, paça uzunlukları ve omuz hizaları kişiden kişiye farklılıklar gösteriyor. Bu yüzden tulum seçimlerinde bu detaylara dikkat etmek en mükemmel tulum kombini görüntüsünü elde etmenize yardımcı olacaktır. Model seçiminde ise dökümlü paçalar, askılı tulumlar, cep detayının vurgulandığı parçalar tercih edilebilir. Tulum kombinlerinde dikkat çekici kemer kullanımı da sezonun önemli bir trendi olup, görüntünüzü zenginleştirmenizde size yardımcı olacak olan bir detaydır. Kemer seçimleri tercih edilen parçaların içinde bulunan renkler arasından yapılmalı ve özellikle parlak detayları barındırmalıdır.

 

Bir arada kullanılacak parçalar

 

Tesettür tulum kombinleri bu sezon en fazla gömlekler ile birlikte tercih ediliyor. Gömlek tulum kombininin yanı sıra tulum kazak kombini de günlük hayatta tercih edilebilir. Parça seçimlerinde tulumların sahip olduğu renk ve desenlerle uyumlu seçimler yapmak doğru bir tercih olacaktır. Ceket seçimlerinde ise blazer ceketler sezonun trendleri arasında olup, tulumlarla rahatlıkla kombinlenebilir. Eğer koyu renk bir tulum seçilmişse ceket tercihleri açık renklerden yana olmalı, renk zıtlığı yaratılarak şık görünüm arttırılmalıdır.

 

Renk tercihleri

 

Tesettür tulum modelleri sezonun trend renkleri ile karşımızda bulunmakta. Özellikle desenli tulumların ön plana çıkması göz ardı edilmemesi gereken detaylar arasında bulunuyor. Düz renk tercihlerinde ise koyu mor, bordo, lacivert, sarı ve gri gibi renkler bu sezonun popüler renkleridir ve tulum tercihleri bu renkler arasından yapılarak trend görünüm oluşturulabilir. Eğer tulumlar da siyah renk tercih edilecekse gömlek veya kazaklar mutlaka sezonun trend renkleri arasından seçilerek sezon şıklığı renk detayıyla vurgulanmalı ve şıklık tamamlanmalıdır. Kombinlerde kullanılacak tesettürler de tulumla aynı renk seçilmemeli, boğucu ve yorucu bir görüntüden kaçınarak tercih edilen diğer renk tonlarında yapılmalıdır.

 

Tesettür Tulum Modellerinde Bu Sezon Detaylar

 

Kadınların günlük giyimden özel davetlere kadar her alanda tercih ettiği tesettür tulum modelleri, sahip olduğu detaylar ile sezon şıklığınızı arttırmanıza ve trend bir görünüm ile gittiğiniz her yerde anında fark edilmenize yardımcı olacaktır. Tesettür tulumlar da bu sezon yer verilmesi gereken detaylar şu şekildedir:

 

 – Renk seçimleri:

 

Tesettür tulum şıklığı yaratmak için göz önünde bulundurulması gereken ilk unsur renk seçimleridir. Sezon renkleri arasından tercih edilecek olan tulumlar, size doğruda şık bir görünüm getirmekte ve detaylarla şıklığınızı arttırmanıza yardımcı olmaktadır. Sezonun trend renkleri lacivert, bordo, gri, yeşil ve mor tonlarından oluşmaktadır. Özellikle kış aylarındaki tulum kombinlerinde bu renkler tercih edilmeli, ister günlük giyimde isterse gece giyiminde tulum şıklığı bu renklerle vurgulanmalıdır.

 

 – Kuşak detayları:

 

Diğer giyim parçalarında olduğu gibi tesettür tulum modellerinde de kuşak kullanımı bu sezon oldukça popüler. Büyük ve dikkat çekici kuşaklara tulumlar da yer verilmeli, özellikle fiyonk görüntüsü oluşturularak şık bir görüntü elde edilmelidir. Kuşaklarda kullanılan çeşitli detaylar da tulum şıklığınızı arttırmanız da etkili olacaktır. Kuşaklarda parlak detaylara yer vermek, işlemeler kullanmak, dantel şıklığı vurgulanarak romantik bir hava yaratmak bu sezon kuşakların sahip olduğu bazı trend detaylardır. Ruhunuza ve tarzınıza en çok hitap eden sezon trendi ile tesettür tulumlar da kuşak şıklığını vurgulayabilirsiniz.

 

 – Model tercihleri:

 

Tesettür tulum modellerinin sahip olduğu bazı giyim detayları şıklığınızı arttıracaktır. Tulumların omuzlarında ve kollarında kullanılan detaylar, sezonun trend görünümleri arasında bulunmaktadır. Askılı tulum modellerinde ise dökümlü paçalar, fermuar ve düğme detayları ön plana çıkıyor. Askılı tulum modellerinde pırıltı detayına sahip kemerler tulumlarla bir araya getirilebilir ve ruhunuzu yansıtan bir kombin oluşturulabilir. Desenli tulumlar ise özellikle ilkbahar ve yaz aylarında kullanabileceğiniz modeller arasında. Gelecek sezonun trendlerinde çiçek desenli tulumların yanı sıra, geometrik ve çizgili desenlere sahip tulum modelleri de oldukça popüler olacak. Canlı renklerle ve desenlerle bir araya gelmiş tulumları günlük hayattan özel davetlere kadar farklı aksesuarlar ile her alanda kullanabilir ve tulum rahatlığını her zaman yaşama fırsatı elde edebilirsiniz.

 

Tesettür Tulum Yenilikleri

 

Tesettür tulum modelleri şıklıklarının yanı sıra kadınlara sağladığı rahatlık ile de en çok tercih edilen ürünler arasında bulunmaktadır. Tulum seçimlerinde günümüz moda trendlerini göz önünde bulundurarak seçim yapmak sokak modasında sizi bir fenomen haline dönüştürebilir ve tüm dikkatleri üzerinize çekebilirsiniz. Tulum seçimlerinde göz önüne almanız gereken moda yenilikleri ve stil detayları şunlardır:

 

 Renk seçimleri nasıl olmalı?

 

Trend bir tesettür tulum şıklığı yaratmak için öncelikli olarak tulumların renk seçimlerinde titiz davranılması gerekiyor. Sezonun popüler renklerini tulumlar da kullanmak detaylara gerek kalmadan genel bir şıklığa sahip olmanıza yardımcı olacaktır. Bu sezon tulum modellerinde yeşil, bordo, lacivert ve taba tonlarının oldukça popüler olduğunu görmekteyiz. Tulum modellerin bu renklerden herhangi birinden seçilebileceği gibi iki farklı rengi bir arada kullanarak da seçilebilir ve ikili bir renk kombini oluşturulabilir.

 

 Model seçimi nasıl olmalı?

 

Tesettür tulum seçimlerinde tulumların modelleri de büyük önem taşımaktadır. Bu sezon dökümlü kumaşlar oldukça popüler. Bu yüzden de dökümlü bir kumaşa sahip tulum tercih etmek hem günlük yaşantıda hem de özel davetlerde tulum şıklığını yansıtmanızı sağlayacaktır. Askılı tulumlar da çapraz şeritlere sahip modeller seçilmeli, diğer tulum modellerinde ise bel detayına yoğunlaşmış tulum modellerinden yana tercih kullanılmalıdır. Eğer seçilen tulumlar da bel detayı bulunmuyorsa kombin sırasında dikkat çekici bir kemer detayı ile tulumların görüntüsüne zenginlik katılması gerekiyor.

 

 Aksesuar seçimleri nasıl olmalı?

 

 Tesettür tulum kombinlerinde dış görüntüyü tamamlamak adına kullanılan aksesuarlara önem verilmeli, kıyafetle bütünleyici özelliklere sahip olması sağlanmalıdır. Ayakkabı seçimlerinde tulumlarla aynı renk seçimler yapıp, çantada farklı bir renk kullanmak sizi sezonun en trend görüntüsüne kavuşturacaktır. Şal seçimlerinde ise öncelikli olarak kumaş dokularının uyumuna dikkat edilmeli, renk tercihinde ise tulumların renginden farklı bir renk seçilerek tulum şıklığı ön plana çıkartılmalıdır. Kusursuz bir tulum şıklığı yaratırken kullanılan diğer parçaların tulumu gölgelemesine izin verilmemesi gerekiyor. Takı seçimlerinde ise minimalist ruha sahip takılar kullanmak sezon şıklığı adına doğru bir seçim olacak ve kıyafetlerin takıların yoğun baskısı altında gölgelenmesi engellenecektir.

 

En Göze Çarpan Tesettür Tulum Modeller

 

Tesettür modasının en göze çarpan örneklerinden birisi de tesettür tulum modelleridir. Bu tulum modelleri birbirinden şık yeni tasarımlarıyla vitrindeki yerlerini almaya devam ediyorlar. Üstelik yarı fiyatının üstündeki net indirim fırsatları da tesettür tulumların en büyük özelliklerinden birisini oluşturmaktadır. Hem estetik hem de ekonomik olma özelliğindeki bu tesettür tulum modeller tamamen cazip olan örnekleriyle sıra dışı yer alan tüm örnekleriyle karşılaşılan temel özelliği sunmaktadır.

 

Askılı modelleri

 

Tesettür tulumlar arasında dikkat çeken bir model olarak tesettür tulum askılı modeli lacivert, gri, mor, haki ve daha birçok farklı renkte 34 ile 54 beden ölçülerinde değişen seçenekleriyle en yeni modeller arasında gelmektedir.

 

Doğal desenli modelleri

 

Tesettür giyimin öne çıkan örneklerinden birisi olmaya devam eden tesettür tulum modellerinden bir diğeri de tamamen doğal desenlerle işlenmiş, ince el işçiliği gösteren desenli tulum modelidir. Farklı bedene uyan ve tamamen dilediğiniz renk seçeneğinde bulunabilecek bir tesettür modeli olarak dikkat çeken en seçkin örnekler arasında gelmektedir.

 

 Kot tulum modelleri

 

Tesettür giyim modasında tesettür tulum örneklerinden kot tulum modelleri de en şık haliyle karşımızda duruyor. Lacivert, bordo, siyah ve bej gibi en çok tercih edilen renklerle tamamen farklı beden ölçülerine uygun örnekleriyle satışı yapılan tesettür giyim modası olarak dikkat çeken bir diğer modeldir. Bu modelde de birbirinden en öne çıkan tüm modellerde olduğu gibi daima titiz bir el işçiliği kendisini göstermektedir.

 

Kolsuz tulum modelleri

 

Son olarak tesettür tulum modellerinin en yenilerinden olarak kolsuz tulumlar da bu yıl vitrinlerdeki yerini almaya başlamış bir diğer model olması yönüyle dikkat çeken örneklerden birisi olmayı başarmış gözükmektedir. Tüm bu özellikleriyle tamamen sıra dışı ve tamamen farklı bir anlayış tarzı sergilemeye devam eden tulum modelleri sağlamış oldukları tüm özellikleriyle daima öne çıkan birçok özellikler taşımaktadırlar. Taşımış oldukları tüm bu özellikler de onları diğerlerinden ayıran en temel nitelikli ürünler arasına almaktadır. Böylelikle dünden bugüne kadar süreklilik içerisinde bej, haki ve lacivert gibi renk seçenekleriyle en seçkin tesettür giyim örnekleri satışa sunulmaktadır.