Tesettür Giyimde Yeni Tasarımları

Tulum her bayanın tercihleri arasında yer almaktadır. Asil ve zarif duruşuyla bayanlar hem gündelik yaşamda hem de özel davet ve organizasyonlarla rahatlıkla kullanabilmektedirler. Farklı model ve renklerde son trend tesettür tulum tasarımlarını merak ediyorsanız Moda Selvim’de yer alan kreasyonları inceleyebilirsiniz.

 

Tesettür Tulumda Moda Olan Renkler Nelerdir?

 

Her sene üretilen çeşit çeşit renklerde kumaşlarla tasarlanan kıyafetler modaya yön vermektedir. Sokak modası da bundan nasibini alarak moda olan renklerde kıyafetleri bayanların üstünde görmek mümkün. Bu sene tesettür tulum modasında kullanılan renkler arasında, her daim yer alan siyah, mürdüm, son iki senedir moda olan haki yeşil, bordo, saks mavisi, kahverengi, tarçın, pudra ve mint yeşili yer almaktadır.

 

Tesettür Tulum Kıyafetleri Nasıl Kombinleyebiliriz?

 

Tulum kıyafetleri aslında çok kolay diyebiliriz. İş sadece ayakkabı ve eşarp seçimini doğru yapmaya kalıyor. Tesettür giyimi tercih eden bayanlar, tesettür tulum tercih ettikleri zaman dikkat etmeleri gereken nokta; başlarına takacakları eşarbın rengi tulumla aynı renkte olmamasıdır. Ayakkabıyla aynı tonlarda eşarp seçerek kombin yapabilirler. Ayakkabı olarak da stiletto, dolgu topuk ayakkabı tercih edilebilir. Tulumu giyecekleri ortama göre altına spor ayakkabı da giyerek spor şıklık yakalayabilmeleri mümkün. Çanta olacak spor bir çanta ya da valiz çanta taktıkları zaman tam bir uyum yakalamış olacaklardır. Eğer giyeceğiniz tulum jile modelindeyse içine gömlek veya badi giyerek kıyafeti tamamlayabilirsiniz.

 

Tesettür Tulumda Son Trend Modeller Nelerdir?

 

Tesettür tulumda tasarımlar kısıtlı diye düşünüyorsanız, tabularınızı yıkacak yeni tesettür tulum modelleri konusunda sizlere tavsiyede bulunabiliriz. En farklı modeller arasında hırkalı tesettür tulum yer alırken, belden kuşaklı, önden düğmeli, göğüs kısmı cep detaylı, varaklı, pul detaylı, prenses kol, yeni moda olan balon kol, çiçek payetli tulum tasarımları kreasyonlarda seçenekler arasında yer almaktadır.

 

Özel Davetlerde Giyilebilecek Tesettür Tulum Tasarımları Nelerdir?

 

Özel davet, organizasyon, düğün, nişan ve mezuniyet törenlerinde tesettür tulum modellerinde size uygun en şık modeli bulabilmeniz mümkün. Özellikle pul ve payet işlemeli, varaklı tesettür tulumları düğün, nişan gibi özel gecelerde giyebilirsiniz. Prenses ve balon kol tasarımlı tesettür tulum modellerini mezuniyet, davet ve iş yaşamınızda rahatlıkla giyebilirsiniz.

 

Şıklığı İle Göz Kamaştıran Yeni Sezon Tulumlar

Hem sunduğu rahatlık hem de şıklık açısından giyim konusunda hanımlar için büyük bir önem taşıyan birbirinden farklı tesettür tulum modelleri, özellikle bu sene daha fazla renk ve model seçeneği kapsamında keyifli bir alışveriş imkanı vermektedir. Pantolon ya da etek tarzı görünüm kapsamında kişisel tercihler altında satın alınacak olan değişik tulum modelleri, hanımların gün içerisinde giymek istedikleri her yere büyük bir rahatlıkla katılmalarına olanak vermektedir. Özellikle ne giyeceğine dair herhangi bir karar verilmediği zamanlarda hanımların kurtarıcısı olarak da ön plana çıkan tesettür tulum çeşitleri, üstelik birçok değişik giysi ile birlikte aynı zamanda farklı aksesuar seçenekleri kapsamında mükemmel bir kombin yaratma şansını da sunmaktadır.

 

 Birbirinden değişik yeni sezon tulum modelleri

 

Özellikle bu sene prenses kol tasarım ile hazırlanmış olan tesettür tulum seçenekleri, harika bir görsel sunmasının yanı sıra verdiği rahatlık ile de birçok farklı noktalarda keyifle giyme şansını vermektedir. Aynı zamanda omuz kısmına yapılmış çiçek payetli tulum modelleri de bu yıl dikkat çeken seçenekler arasında yerini almış görünüyor.

 

Diğer yandan kolu işlemeli bir şekilde hazırlanmış olan ve ince bir kemer detayı da bulunan yeni sezon modeller de özellikle misafirlere gidilirken veya misafirliğe gelen kişiler adına en doğru seçeneklerden biri olarak ön plana çıkmaktadır. Tabii bu yıl balon kol tasarım ile hazırlanmış modeller yine geçen yıla oranla değişik ve sıra dışı giyimler olarak dikkat çekiyor. Kol uçları lastikli bir tasarım ile hazırlanmış ve diğer kısımları tamamen balon bir tasarım altında yapılmış modeller farklı bir tarz ve görünüm sunmaktadır.

 

 Değişik seçenekler kapsamında şık tulum modelleri

 

Aksesuar desenleri ile bezenmiş olan ve kolye tasarım ile üretimleri gerçekleştirilmiş tesettür tulum modelleri de bu sene oldukça ilgi çekmeye devam ediyor. Aynı aksesuar kapsamı altında ince bir taşlı kemeri bulunan ve sadeliği ile daha karizmatik bir görsel sağlayan modeller de birbirinden farklı yerlerde giyme şansını sunmaktadır. Bunlar gibi daha birçok değişik renkli model uyumu altındaki tulum seçeneklerini Modaselvim bünyesinde çok uygun fiyatlar altında satın almak mümkündür.

 

Gündelik Ve Özel Davetlerde Tesettür Tulum

 

Tulum kıyafetler son yıllarda vitrinleri ve bayanların dolaplarını süsleyen kıyafetler arasında yer almaktadır. Tulum kıyafetler özellikle tesettür abiye giyimi tercih eden bayanlar için hem kolaylık hem de şıklığı yakalamak için birebir diyebiliriz. Hatta tesettür giyimi tercih etmeyen bayanlar bile tesettür tulum kış aylarında rahatlıkla giyebilirler. İkili kombinlerde uyum yakalamak hem zorlanmaya neden olurken, hem de vakit kaybettirebilmektedir. Ama tulumlar tam aksine tek parça olarak, akışkan kumaşlarla hem kolaylık sağlar, hem de zamandan kazanmanıza yardımcı olurken aynı zamanda şıklığı da yakalamış olursunuz. Moda Selvim’de de özgün tasarımları, farklı renk seçenekleriyle ve her bedene uygun bulabilirsiniz.

Tesettür tulum modellerini inceleyebilir bu linkten satın alabilirsiniz. Alışverişe Başla

Varaklı Tesettür Tulum Modelleri

 

Tesettür tulum modelleri arasında kadife kumaşlarla tasarlanmış, varaklı tulum tasarımları özellikle davetlerde ve organizasyonlarda çok rahat bir şekilde giyebilirsiniz. Küçük aile veya arkadaş arasındaki özel davetlerde bu tulumları tercih ederek, hem abiye giyerek abartmamış olursunuz, hem de göz kamaştırabilirsiniz.

 

 Cepli ve Kuşaklı Tesettür Tulum Modelleri

 

Tulum modellerinde birçok seçeneği bulabilmek mümkün. Gündelik hayatta giyebileceğiniz tesettür tulum modellerinde cepli, göğüs kısmı düğmeli ve belden kuşaklı modeller alışveriş seçenekleriniz arasında yer alabilir. Bu tulum modellerinde tulumun üst kısmında gömlek havası yakalarken, alt kısmında da belden kuşaklı ve bol paçalı tulumla spor rahatlığını bir arada yaşayabilirsiniz. Özel bir ortamda bulunmanız gerekiyorsa stiletto ayakkabılarla, gündelik yaşamda spor ayakkabılarla kombin oluşturabilirsiniz.

 

 Hırka Görünümlü Tesettür Tulum Modelleri

 

Hırka görünümlü tesettür tulum nasıl oluyor diyebilirsiniz. Bildiğiniz tesettür tulumların üzerinde, tulumla aynı boyda hırka gibi bir parçanın kombinlenmesidir. Hem elbise gibi duran hem de üstteki hırka görünümlü parça kumaş açıldığı zaman pantolon gibi de duran iki farklı tasarım olarak görünmektedir. Birçok renk seçeneğinin mevcut olduğu tesettür tulum modellerinde bu senenin vazgeçilmezi tarçın renginde tasarımları da bulabilirsiniz.

 

 Jile Tesettür Tulum Modelleri

 

Jile tasarımlı kıyafetleri mutlaka herkes biliyordur. Jile elbiseler ve tulumlar bir dönem moda sektöründe fazlasıyla boy gösterdi ve göstermeye de devam ediyor. Tesettür tulum tasarımlarında da jile kesimli tulumlar vitrinlerde yerini alırken, şıklıklarını konuşturuyor diyebiliriz. Jile tesettür tulum modelleri içine bluz ya da gömlek giyerek kombinleyebilirsiniz. Ayakkabı olarak da spor ayakkabı veya topuklu ayakkabı tercih edebilirsiniz.

 

Tüm Beden Ve Boylara Göre Modeller

Hanımlar için birbirinden değişik tesettür tulum modellerinin önemi tüm farklı yerlerde rahat bir şekilde giyildiğinden dolayı ve şık bir izlenim verdiği için büyük bir öneme sahip olsa da elbette hanımlar tulum seçeneklerini atanırken mutlaka beden ve boya da bakmaktadır. Özellikle kilolu olan hanımlar ile birlikte çok zayıf hanımlar bu konuda şikayet edebilmektedirler. Fakat her sene daha zengin bir seçenek altında piyasaya sonundan en harika tesettür tulum modelleri aynı şekilde bu yıl daha fazla bir seçenek kapsamında hanımların huzuruna çıkmış durumdadır ve buna paralel olarak beden ve boy olarak da daha fazla alternatif ile satın alma imkanı verilmiştir. Özellikle Modaselvim bünyesinde en trend modelleri harika kreasyonlar içerisinde seçebilir ve arzu ettiğiniz tüm farklı beden ve boylar kapsamında satın alma şansını yakalayabilirsiniz.

 

 Bütün beden ve boyları altında en güzel tulumlar bunun abi

 

Hanımları hem şık bir görünüm altın sokan hem de onları daha sıcak bir görsel haline getiren birbirinden güzel tesettür tulum modelleri, üstelik kilolu hanımları olduğundan daha zayıf bir şekilde gösterdiğinden dolayı da tercih edilmektedir. Ayrıca tüm farklı vücut hatlarına göre vücuda tam olarak oturduğundan dolayı da güzel bir görünüm vermesi nedeniyle ön plana çıkmaktadır. Bu yüzden güzel bir tulum modeli satın alırken mutlaka modeli ile birlikte renginin yanı sıra beden ve boyuna da yine dikkat edilmektedir. Bunu gerçekleştirecek fırsatı ise bu kaliteli site bünyesinde bulabilir ve üzeri çok uygun fiyatlar kapsamında en harika renkler ile mükemmel bir uyum sağlamış yeni sezon tulum modellerini kendi beden ve boyunuza göre seçerek sipariş verebilirsiniz.

 

 En harika modelleri altında tulum örnekleri

 

Birbirinden değişik seçenekler kapsamında ve en güzel modeller ile yeni sezonda harika kreasyonlar içinde piyasaya çıkarılmış olan tesettür tulum çeşitlerini bu kaliteli site bünyesinde bulabilir ve bütçeniz dahiliye satın alabilirsiniz. Üstelik bunu gerçekleştirirken kendi beden ve boylarınıza en uygun olan ürünü değişik modeller kapsamında her biri için bulabilir ve buna göre satın almak suretiyle arzu ettiğiniz her yeri rahat bir şekilde katılma şansını bulabilirsiniz.

 

Tesettür Tulumlar Nasıl Kombinlenir?

 

Tesettür tulum modelleri bu sezon oldukça popüler olan parçalar arasında bulunmakta. Farklı modellerin değişik tarzlarla bir araya getirilerek kullanılabileceği bu sezonda tulum kombinlerinde dikkat edilmesi gereken detaylar ve stil önerileri şu şekildedir:

 

Tulum seçimi

 

Tesettür tulum modeli seçerken öncelikli olarak vücut tipi ve boy unsuru göz önüne alınmalı ve seçimler bu doğrultuda gerçekleştirilmelidir. Birçok tulum bedeni standart ölçülerde üretildiği için ürünlerin bel çizgisi, paça uzunlukları ve omuz hizaları kişiden kişiye farklılıklar gösteriyor. Bu yüzden tulum seçimlerinde bu detaylara dikkat etmek en mükemmel tulum kombini görüntüsünü elde etmenize yardımcı olacaktır. Model seçiminde ise dökümlü paçalar, askılı tulumlar, cep detayının vurgulandığı parçalar tercih edilebilir. Tulum kombinlerinde dikkat çekici kemer kullanımı da sezonun önemli bir trendi olup, görüntünüzü zenginleştirmenizde size yardımcı olacak olan bir detaydır. Kemer seçimleri tercih edilen parçaların içinde bulunan renkler arasından yapılmalı ve özellikle parlak detayları barındırmalıdır.

 

Bir arada kullanılacak parçalar

 

Tesettür tulum kombinleri bu sezon en fazla gömlekler ile birlikte tercih ediliyor. Gömlek tulum kombininin yanı sıra tulum kazak kombini de günlük hayatta tercih edilebilir. Parça seçimlerinde tulumların sahip olduğu renk ve desenlerle uyumlu seçimler yapmak doğru bir tercih olacaktır. Ceket seçimlerinde ise blazer ceketler sezonun trendleri arasında olup, tulumlarla rahatlıkla kombinlenebilir. Eğer koyu renk bir tulum seçilmişse ceket tercihleri açık renklerden yana olmalı, renk zıtlığı yaratılarak şık görünüm arttırılmalıdır.

 

Renk tercihleri

 

Tesettür tulum modelleri sezonun trend renkleri ile karşımızda bulunmakta. Özellikle desenli tulumların ön plana çıkması göz ardı edilmemesi gereken detaylar arasında bulunuyor. Düz renk tercihlerinde ise koyu mor, bordo, lacivert, sarı ve gri gibi renkler bu sezonun popüler renkleridir ve tulum tercihleri bu renkler arasından yapılarak trend görünüm oluşturulabilir. Eğer tulumlar da siyah renk tercih edilecekse gömlek veya kazaklar mutlaka sezonun trend renkleri arasından seçilerek sezon şıklığı renk detayıyla vurgulanmalı ve şıklık tamamlanmalıdır. Kombinlerde kullanılacak tesettürler de tulumla aynı renk seçilmemeli, boğucu ve yorucu bir görüntüden kaçınarak tercih edilen diğer renk tonlarında yapılmalıdır.

 

Tesettür Tulum Yenilikleri

 

Tesettür tulum modelleri şıklıklarının yanı sıra kadınlara sağladığı rahatlık ile de en çok tercih edilen ürünler arasında bulunmaktadır. Tulum seçimlerinde günümüz moda trendlerini göz önünde bulundurarak seçim yapmak sokak modasında sizi bir fenomen haline dönüştürebilir ve tüm dikkatleri üzerinize çekebilirsiniz. Tulum seçimlerinde göz önüne almanız gereken moda yenilikleri ve stil detayları şunlardır:

 

 Renk seçimleri nasıl olmalı?

 

Trend bir tesettür tulum şıklığı yaratmak için öncelikli olarak tulumların renk seçimlerinde titiz davranılması gerekiyor. Sezonun popüler renklerini tulumlar da kullanmak detaylara gerek kalmadan genel bir şıklığa sahip olmanıza yardımcı olacaktır. Bu sezon tulum modellerinde yeşil, bordo, lacivert ve taba tonlarının oldukça popüler olduğunu görmekteyiz. Tulum modellerin bu renklerden herhangi birinden seçilebileceği gibi iki farklı rengi bir arada kullanarak da seçilebilir ve ikili bir renk kombini oluşturulabilir.

 

 Model seçimi nasıl olmalı?

 

Tesettür tulum seçimlerinde tulumların modelleri de büyük önem taşımaktadır. Bu sezon dökümlü kumaşlar oldukça popüler. Bu yüzden de dökümlü bir kumaşa sahip tulum tercih etmek hem günlük yaşantıda hem de özel davetlerde tulum şıklığını yansıtmanızı sağlayacaktır. Askılı tulumlar da çapraz şeritlere sahip modeller seçilmeli, diğer tulum modellerinde ise bel detayına yoğunlaşmış tulum modellerinden yana tercih kullanılmalıdır. Eğer seçilen tulumlar da bel detayı bulunmuyorsa kombin sırasında dikkat çekici bir kemer detayı ile tulumların görüntüsüne zenginlik katılması gerekiyor.

 

 Aksesuar seçimleri nasıl olmalı?

 

 Tesettür tulum kombinlerinde dış görüntüyü tamamlamak adına kullanılan aksesuarlara önem verilmeli, kıyafetle bütünleyici özelliklere sahip olması sağlanmalıdır. Ayakkabı seçimlerinde tulumlarla aynı renk seçimler yapıp, çantada farklı bir renk kullanmak sizi sezonun en trend görüntüsüne kavuşturacaktır. Şal seçimlerinde ise öncelikli olarak kumaş dokularının uyumuna dikkat edilmeli, renk tercihinde ise tulumların renginden farklı bir renk seçilerek tulum şıklığı ön plana çıkartılmalıdır. Kusursuz bir tulum şıklığı yaratırken kullanılan diğer parçaların tulumu gölgelemesine izin verilmemesi gerekiyor. Takı seçimlerinde ise minimalist ruha sahip takılar kullanmak sezon şıklığı adına doğru bir seçim olacak ve kıyafetlerin takıların yoğun baskısı altında gölgelenmesi engellenecektir.