Moda Selvim Tulum, Kombin Ve Pantolon 

Moda Selvim Tulum

Tesettür giyim de olmazsa olmaz parçalardan biri tutumdur. Tesettürlü kadınların dolaplarında birden fazla tesettür tulum çeşidi bulunmaktadır. Özel günlerde ya de gündelik hayatta kullanmak için önemli bir parçadır. Moda Selvim de ise kaliteli kumaşlardan ve değişik modellerden oluşan birden çok tesettür tulum çeşidi mevcuttur.

Bunlar; düğme detaylı, kemerli, önü fırfırlı, kemerli aerobin, yarım düğmeli, drapeli şifon, yandan bağlamalı, taş işlemeli, yelekli şifon, pul payetli abiye, kuşaklı, kolları pilise detaylı, jile, şifon yelekli ikili, piliseli, şifon detaylı kuşaklı ve beli lastikli olmak üzere daha birçok tulum çeşidi modaselvim.com adresinde mevcuttur.

Moda Selvim Pantolon 

Pantolon her haliyle kurtarıcı bir parçadır. Kumaş ya da kot olarak birden çok pantolon çeşidi Moda Selvim de mevcuttur. 

Bunlar; beli lastikli aerobin, beli lastikli, beli bağlamalı, salaş, yüksek bel salaş kot, yırtmaç detaylı, düz paça, dabıl krep kumaş, yüksek bel, şeritli triko, ispanyol paça klasik, eskitme detaylı likralı jean ve piliseli sandy olmak üzere daha birçok pantolon çeşidi modaselvim.com adresinde mevcuttur.

Moda Selvim Kombin

Kombin yapmak bazen herkes için zordur. Bu yüzden de Moda Selvim de tesettür kombinler mevcuttur. Gündelik ve özel günler için birden çok modelde kombinler vardır.

Bunlar; çift renkli, kolyeli, geometrik desenli, kapüşonlu ikili, kemerli, çizgili, fular yakalı, yazı baskılı, üç renkli, yarım fermuarlı, ponpon detaylı kemerli, taş detaylı, şerit detaylı, düğmeli aerobin, broşlu, kemerli yumoş, inci detaylı kimonolu, şerit detaylı yırtmaçlı, cep detaylı, önden bağlamalı, boncuk işlemeli, ponpon desenli kemerli, lazer kesim 3’lü, önden fermuarlı, kuşaklı, yelekli, eteği piliseli, pile detaylı, zebra desenli, kemerli medine ipeği, nakış işlemeli aerobin, desenli, düğmeli balıksırtı desenli ve kemeri taşlı olmak üzere daha birçok kombin çeşidi modaselvim.com adresinde bulunmaktadır.

Moda Selvim Teslimat

Sipariş verdiğiniz ürün sipariş verdikten 24 saat sonra kargoya verilir. Ürün kargoya verildiğinde kargo takip numarası kayıtlı olan numaranıza gönderilir. Kargom nerede kısmından kargo takip numarasını yazarak kargonuzun nerede olduğunu görebilirsiniz.

Tesettür Tulum Nerelerde Tercih Edilmeli?

Her giyim farklı yerlerde modeline ve rengine uygun olarak seçim yapılır ve buna göre giyilir. Bunlar içerisinde tesettür tulum modelleri de aynı şekilde belli noktalarda tercih edilmektedir. Tabii özellikle son zamanlarda zengin seçeneğiyle piyasaya sunulduğundan dolayı kullanım alanı daha genişleyen tulum çeşitleri, yine de bir takım farklı yerlerde daha fazla giymektedir.

 

Bunlar içerisinde örneğin özellikle dışarıya çıkıp bir akşam yemeği gelmek istendiğinde ya da öğle yemeği ile birlikte arkadaşlarla ve kafeye gidip güzel bir sohbetin içine girilmek arzu içerisinde olunduğunda tesettür tulum çeşitleri en çok tercih edilen seçenekler arasında yer almaktadır. Aynı zamanda misafirliğe gidildiği zaman da yine tulum çeşitleri en fazla tercih edilen ve aynı şekilde güzel bir görünüm sunan seçenekler arasında yer almaktadır.

 

 Tulum çeşitlerinin giyileceği farklı yerler

 

Yeni sezon içerisinde birçok farklı renkli model uyumu ile birlikte harika desen ve aksesuar çeşidi kapsamında piyasaya sürülmüş olan tesettür tulum modelleri, sadece günlük olarak arkadaşlar alışmışsın kafeye ya da misafirliğe giderken değil aynı zamanda özel davet organizasyonları için de günümüzde artık çok fazla seçim yapılarak giyilmektedir. Şıklığın simgesi olmaya başlayan ve özellikle hanımlara uzun süre giydiği zaman büyük bir rahatlık sunan tulum çeşitleri, ayrıca yaşlarından çok daha genç bir görünüm fırsatında vermektedir. Bu yüzden aslına bakılırsa her sezon piyasaya sunulan birbirinden güzel tulum çeşitlerinin kişisel tercihler kapsamında tüm hanımların farklı yerlerde giyebileceklerini de söylemek gerekir.

 

 Farklı seçenekler ile birbirinden şık tulumlar

 

Alışverişte ya da evde de rahatlıkla giyme imkanı veren birbirinden güzel tesettür tulum modelleri, yeni sezon kapsamında da oldukça tarz görünümleri altında tüm beden ve boyları uygun bir şekilde satın alınabilir. Canlı ve parlak renkleri altında hem etek hem de pantolon tasarımı gibi görünen modelleri ile seçim yapma şansını sunan bu tulum modelleri, aynı zamanda yelek tasarımı görünümleri kapsamında da ayrı bir güzellik veren çeşitleri bulunmaktadır. Çok uygun fiyatlar altında tüm hanımlar Modaselvim bünyesinde arz ettikleri o tulum çeşidini satın almak suretiyle dolaplarına ekleyebilir.

 

Gündelik Ve Özel Davetlerde Tesettür Tulum

 

Tulum kıyafetler son yıllarda vitrinleri ve bayanların dolaplarını süsleyen kıyafetler arasında yer almaktadır. Tulum kıyafetler özellikle tesettür abiye giyimi tercih eden bayanlar için hem kolaylık hem de şıklığı yakalamak için birebir diyebiliriz. Hatta tesettür giyimi tercih etmeyen bayanlar bile tesettür tulum kış aylarında rahatlıkla giyebilirler. İkili kombinlerde uyum yakalamak hem zorlanmaya neden olurken, hem de vakit kaybettirebilmektedir. Ama tulumlar tam aksine tek parça olarak, akışkan kumaşlarla hem kolaylık sağlar, hem de zamandan kazanmanıza yardımcı olurken aynı zamanda şıklığı da yakalamış olursunuz. Moda Selvim’de de özgün tasarımları, farklı renk seçenekleriyle ve her bedene uygun bulabilirsiniz.

Tesettür tulum modellerini inceleyebilir bu linkten satın alabilirsiniz. Alışverişe Başla

Varaklı Tesettür Tulum Modelleri

 

Tesettür tulum modelleri arasında kadife kumaşlarla tasarlanmış, varaklı tulum tasarımları özellikle davetlerde ve organizasyonlarda çok rahat bir şekilde giyebilirsiniz. Küçük aile veya arkadaş arasındaki özel davetlerde bu tulumları tercih ederek, hem abiye giyerek abartmamış olursunuz, hem de göz kamaştırabilirsiniz.

 

 Cepli ve Kuşaklı Tesettür Tulum Modelleri

 

Tulum modellerinde birçok seçeneği bulabilmek mümkün. Gündelik hayatta giyebileceğiniz tesettür tulum modellerinde cepli, göğüs kısmı düğmeli ve belden kuşaklı modeller alışveriş seçenekleriniz arasında yer alabilir. Bu tulum modellerinde tulumun üst kısmında gömlek havası yakalarken, alt kısmında da belden kuşaklı ve bol paçalı tulumla spor rahatlığını bir arada yaşayabilirsiniz. Özel bir ortamda bulunmanız gerekiyorsa stiletto ayakkabılarla, gündelik yaşamda spor ayakkabılarla kombin oluşturabilirsiniz.

 

 Hırka Görünümlü Tesettür Tulum Modelleri

 

Hırka görünümlü tesettür tulum nasıl oluyor diyebilirsiniz. Bildiğiniz tesettür tulumların üzerinde, tulumla aynı boyda hırka gibi bir parçanın kombinlenmesidir. Hem elbise gibi duran hem de üstteki hırka görünümlü parça kumaş açıldığı zaman pantolon gibi de duran iki farklı tasarım olarak görünmektedir. Birçok renk seçeneğinin mevcut olduğu tesettür tulum modellerinde bu senenin vazgeçilmezi tarçın renginde tasarımları da bulabilirsiniz.

 

 Jile Tesettür Tulum Modelleri

 

Jile tasarımlı kıyafetleri mutlaka herkes biliyordur. Jile elbiseler ve tulumlar bir dönem moda sektöründe fazlasıyla boy gösterdi ve göstermeye de devam ediyor. Tesettür tulum tasarımlarında da jile kesimli tulumlar vitrinlerde yerini alırken, şıklıklarını konuşturuyor diyebiliriz. Jile tesettür tulum modelleri içine bluz ya da gömlek giyerek kombinleyebilirsiniz. Ayakkabı olarak da spor ayakkabı veya topuklu ayakkabı tercih edebilirsiniz.