Moda Selvim Tulum, Kombin Ve Pantolon 

Moda Selvim Tulum

Tesettür giyim de olmazsa olmaz parçalardan biri tutumdur. Tesettürlü kadınların dolaplarında birden fazla tesettür tulum çeşidi bulunmaktadır. Özel günlerde ya de gündelik hayatta kullanmak için önemli bir parçadır. Moda Selvim de ise kaliteli kumaşlardan ve değişik modellerden oluşan birden çok tesettür tulum çeşidi mevcuttur.

Bunlar; düğme detaylı, kemerli, önü fırfırlı, kemerli aerobin, yarım düğmeli, drapeli şifon, yandan bağlamalı, taş işlemeli, yelekli şifon, pul payetli abiye, kuşaklı, kolları pilise detaylı, jile, şifon yelekli ikili, piliseli, şifon detaylı kuşaklı ve beli lastikli olmak üzere daha birçok tulum çeşidi modaselvim.com adresinde mevcuttur.

Moda Selvim Pantolon 

Pantolon her haliyle kurtarıcı bir parçadır. Kumaş ya da kot olarak birden çok pantolon çeşidi Moda Selvim de mevcuttur. 

Bunlar; beli lastikli aerobin, beli lastikli, beli bağlamalı, salaş, yüksek bel salaş kot, yırtmaç detaylı, düz paça, dabıl krep kumaş, yüksek bel, şeritli triko, ispanyol paça klasik, eskitme detaylı likralı jean ve piliseli sandy olmak üzere daha birçok pantolon çeşidi modaselvim.com adresinde mevcuttur.

Moda Selvim Kombin

Kombin yapmak bazen herkes için zordur. Bu yüzden de Moda Selvim de tesettür kombinler mevcuttur. Gündelik ve özel günler için birden çok modelde kombinler vardır.

Bunlar; çift renkli, kolyeli, geometrik desenli, kapüşonlu ikili, kemerli, çizgili, fular yakalı, yazı baskılı, üç renkli, yarım fermuarlı, ponpon detaylı kemerli, taş detaylı, şerit detaylı, düğmeli aerobin, broşlu, kemerli yumoş, inci detaylı kimonolu, şerit detaylı yırtmaçlı, cep detaylı, önden bağlamalı, boncuk işlemeli, ponpon desenli kemerli, lazer kesim 3’lü, önden fermuarlı, kuşaklı, yelekli, eteği piliseli, pile detaylı, zebra desenli, kemerli medine ipeği, nakış işlemeli aerobin, desenli, düğmeli balıksırtı desenli ve kemeri taşlı olmak üzere daha birçok kombin çeşidi modaselvim.com adresinde bulunmaktadır.

Moda Selvim Teslimat

Sipariş verdiğiniz ürün sipariş verdikten 24 saat sonra kargoya verilir. Ürün kargoya verildiğinde kargo takip numarası kayıtlı olan numaranıza gönderilir. Kargom nerede kısmından kargo takip numarasını yazarak kargonuzun nerede olduğunu görebilirsiniz.

Bir cevap yazın