En Gözde Ferace Tasarımları

Dış giyimine özen gösteren bayanlar tarafından, tesettür elbise konusunda gömlekten yeleğe, pantolondan cekete, tunikten bluze kadar farklı renk ve modellerde birçok kombinasyonda bulunularak modern ve şık görünmeye çalışılmaktadır.

 

Bunların dışında üzerine giyilen kıyafetlerle bütünleşen ve günlük yaşamda sıklıkla kullanılan ürünlerden olan feraceler de estetik görünümler açısından son derece önem taşımaktadır. Kaliteli kumaş özellikleri, geniş ürün yelpazesi ve indirimli ferace fiyatları ile herkesin tarzı ve beğenisine uygun tasarımları ile yüzlerce ürün Moda Selvim ayrıcalığı ile hizmetinize sunulmaktadır.

 

 Her Mevsime Özel Tasarım

 

Yazlık ve kışlık olarak iki grupta toplanan bu elbiseler, füme, mor, bordo, yeşil, siyah, petrol, mürdüm, lacivert, bebe mavisi, açık mavi, pudra pembe, bej, vizon ve şarabi gibi onlarca renk seçeneklerine sahip modelleri bünyesinde barındırmaktadır.

 

En çok tercih edilen modeller arasında ise başta nakış işlemeliler olmak üzere, güpür detaylı taşlı, etamin nakışlı çiçek nakışlı, arkası piliseli, fermuarlı, yakası bağcıklı ve düğme detaylı ürünler bulunmaktadır. Yılın en trend elbiseleri arasında yer alan kot modeller de bütçelere uygun ferace fiyatları ve Moda Selvim kalitesi ile kullanıma sunulmaktadır. Çiçek nakışlı işlemelere sahip bu tasarımlar, açık ve koyu kot kumaş malzemeleri ile tercih edilebilmektedir.

 

 İnci Detaylı İşlemeler

 

İnci işlemelerinin oldukça revaçta olduğu yeni sezonda, latte ve siyah renk kombinasyonlu dantel detay incili abaya modeller sıklıkla kullanılmaktadır. Belden kemer bağlamalı fonksiyonları sayesinde sportif görünümler de ortaya koyan bu ürünler açık renk eşarp ve ayakkabılar ile bütünleştirilebilmektedir. Latte-ekru, lacivert-ekru, lacivert-latte ve siyah-ekru renk ikililerinin de yer aldığı modelde, kolları şifon işlemeli dantel detaya sahip olanları da bulunmaktadır.

 

 Kemerli Modeller

 

Diğer bir ürün kategorisi ise kalın kemerli elbiselerdir. V yakalı kullanıma sahip olan bu modeller, önlerinde yukarıdan aşağıya düğme detaylı yapıdadır. Yine dantelli modeller de önden bağlamalı ip kemer tarzları ile oldukça modern görünümler ortaya koymaktadır. Kollarından ve yaka kısmından fermuar detaylı Mevlana tasarımlar ise, belden bağlamalı kemerleri ve yakadan aşağıya doğru çapraz şekilde dizayn edilmiş olan metal detaylı düğme yapıları ile dikkat çekici ürünler arasındaki yerini almaktadır.

 

Bunların dışında taş incili, manşeti nakışlı, taş baskılı, antik incili kot, güpür incili, düğme detaylı, sırtı fiyonklu güpürlü, fırfır detaylı, volan detaylı, kruvaze yakalı ve fularlı modellerin de bu sezonda çok konuşulacak trend ürünlerden olacağı öngörülmektedir.

 

Bir cevap yazın