Yazlık Feraceler İle  Bu Yıl Da Şıklığınızdan Ödün Vermeyin

2022 yılında tesettür modasında en çok kullanılan unsurlar arasında feraceler yer alıyor. Yaz aylarına geçilmesi ve artan sıcaklar ile beraber, kumaş niteliği itibari ile daha hafif; terletmeyen ve kişinin içerisinde kendisini rahat hissedeceği şık modeller, vitrinlerde yerini almaya başladı. Her keseye uygun olan, vücut ölçülerine uygun ve her şeyden önemlisi ‘hafif’ olacak bu ürünler, yaz için ferace arayışında olan hanımların favorisi konumunda.

Tiril Tiril Renkler Ön Planda

Yazlık ferace arayışında olanlar için ışığı soğurmayacak ve yansıtacak renklerde hafif kumaşlar tercih edilmesi söz konusu. Yavruağzı, bebek pembesi, açık mavi, yeşil ve sarı tonları bu yıl da her yaz mevsiminde olduğu gibi ön planda desek hiç de yanılmış olmayız. Özellikle yazlık bölgelerde yaz akşamlarının serinliğinde giymek için ise kahverengi ve mürdüm tonlarında hafif kumaşlar ise son derece göze çarpan detaylar arasında yer alıyor.

Hafif Kumaşlar İle Yaz Aylarında Rahat Hissedin

Yaz aylarında tesettür giyimde rahatlık isteyen hanımlar için ferace seçimi oldukça önemli. Yaz ayları özellikle çok sıcakların yaşandığı bölgelerde aşırı terleme gibi sorunlara ol açabileceğinden, kumaşın niteliği ve özellikle rengi tesettür giyimi yaşam tarzı olarak benimseyen hanımlar için hayat kalitesini etkileyen faktörler arasında yer alıyor. Işığı yansıtan renkler, terlemenin önüne geçerken, yaz aylarında hafif hissetmek için pamuklu kumaşlar yerine keten de tercih edilebiliyor. Ağır kumaşların kullanımı hem terlemeye yol açabileceğinden hem de kişiyi yorabileceğinden, beyaz ve keten formatında ürünler kreasyonun en çok dikkat çeken ürünleri arasında bulunuyor.

Uygun Fiyatlar İle Cebinize Uygun Modeli Seçin

İnternet sitesi aracılığı ile kolay bir şekilde yazlık ferace alışverişi yapabilir, oldukça kısa süre içerisinde bizzat adresinize güvenilir kargo ile ürünü teslim alabilirsiniz. Ferace modellerinde, boyunuza, tarzınıza ve sevdiğiniz renklere göre üretilmiş ve vitrinde sizleri bekleyen birçok ürün bulunuyor. Uygun fiyatları ve düzenli olarak sağlanan kampanyalar ile müşterilerimizi memnun ediyor, tesettür giyim şıklığına katkıda bulunmak için elimizden geleni yapıyoruz. Cep detayları ve işlemeleri ile onlarca farklı modeli siz de inceleyebilir, zevkinize ve bütçenize göre satın alım yapabilirsiniz.

Serin Tutan Yazlık Ferace Modelleri

Yeni ürün alışverişlerinde dış giyim parçalarından biri olan feraceler oldukça fazla kişi tarafından tercih edilmektedir. Ürün seçimleri için oldukça fazla kişi tesettür sitelerine giriş yaparak yeni ürünlere göz atmaktadır. Yaz aylarında kişiyi serin tutacak ferace modelleri hanımlar tarafından tercih edilmektedir. Yazlık ferace modelleri son zamanların en popüler dış giyim ürünlerinden biridir. Sade renk tasarımları ile yazlık ferace modelleri birbirinden farklı kombin üzerinde kullanılmaktadır. Ferace satın alacak olan kişiler site üzerinde yer alan farklı ürün listelerine de göz atmaktadır.

Renkli Yazlık Ferace Modelleri İle Tarzı Yakalama

Renkli yazlık ferace modelleri ile tarzı yakalamak mümkündür. Son zamanların en şık görünümüne sahip yazlık ferace modelleri birbirinden farklı renk modelleri ile sezona yakışacak bir görünüm hazırlamaktadır. Bu ürünler kaliteli ve işleme detayları ile oldukça fazla kişinin ilgi odağı haline gelmektedir. Ürünlerin tasarım alanında şık parçalar arasına girmesi ile renkli ferace modelleri de seçim imkanlarını hızlandırmaktadır. Serin tutan renkli ferace modellerinde bu sezon, mavi, sarı, yeşil, turuncu ve kırmızı renkleri yer almaktadır. Pek çok kombin üzerinde bu ürünler kullanılmaktadır.

Yeni Sezon Yazlık Ferace Modelleri İle Kombin Oluşturma

Yeni sezon yazlık ferace modelleri ile kombin oluşturmak hem hızlı hem de kolaydır. Ürün seçenekleri arasında yer alan renkli tarz ferace çeşitleri pek çok pantolon ve etek üzerinde kombini tamamlayacak şekilde kullanılmaktadır. Jean pantolon üzerine tercih edilen yeşil renk ferace modelleri yaz aylarında modayı yansıtmaya yardımcı olan görünümü sunmaktadır. Renklerim hakim olduğu ferace kategorisi içerisinde birden fazla ürün seçeneği yer almaktadır. Ürünlerin tamamı özel şekilde tasarlanarak hanımlara sunulmaktadır.

Kaliteli Dikim Yazlık Ferace Modelleri Satın Alma

Kaliteli dikim ferace modelleri ile tarzı anında yakalamak ve en uygun görünümü elde etmek mümkündür. Sezonun sevilen ürün seçenekleri ile oldukça fazla kişi bu ürünlere yönelmektedir. Kalitesi ve dikim özellikleri ile son zamanlarda oldukça fazla kişi bu ürünleri tercih etmeye başlamaktadır. Üzerinde bulunan işleme detayları da bu parçalara şıklık kazandırmaktadır. Hakim yaka ferace modelleri ilk olarak tesettür sitesinde yer almaktadır.

Moda Selvim’de Ferace

Modaselvim tesettür giyim üzerine ürettiği ürünleri ile dikkat çekmekte ve ilgi görmektedir. Çeşitli elbise ve günlük tesettür giyim modeline sahip olan marka, internet sitesi üzerinden keyifli bir alışveriş fırsatı sunmaktadır. Modaselvim.com’ da aksesuardan dış giyime kadar uzanan geniş bir ürün aralığı bulunmaktadır. Tesettür giyim alanında her şeyin bulunduğu marka, kalitesi ve uygun fiyatları ile beğeni kazanmaktadır. Bu giyimin olmazsa olmazlarından olan feraceler de pek çok modeli ile Modaselvim’ de bulunmaktadır.

Moda Selvim’ de Ferace Modelleri

Her kapalı kadının dolabında bulunması gereken ferace, birçok modeli ile modaselvim.com’ da bulunmaktadır. Rahat ve bol bir kıyafet olması nedeniyle tercih edilen bu ürünler için her zevke uygun modeli bulmak mümkündür. Ferace modelleri mevsimin göre kışlık olarak da bulunabilmektedir. Böylelikle, bu kıyafetler her mevsim rahat bir şekilde kullanılabilmektedir.

Birçok renk aralığına sahip olan bu ürün, kot ya da şifon gibi farklı kumaşlarla da ayrılmaktadır. Boyun, omuz ve kol gibi detaylarıyla pek çok modeli bulunan bu üründe Mevlana ferace modelleri müşterilerin beğenisini kazanmaktadır.

Moda Selvim’ de Kaliteli Feraceler

Moda Selvim tesettür giyimdeki geniş ürün çeşitlerinin yanı sıra kalitesiyle de beğeni kazanmaktadır. Müşterileri için pek çok ürünündeki farklı modelleriyle tercih aralığını geniş tutan marka, üretimde oldukça titiz davranmaktadır. Dikkat çeken uygun fiyatların yanında kalite hiçbir şekilde düşürülmemektedir. Müşteri yanlısı bir marka olan Moda Selvim, kaliteli kumaşlar kullanarak titiz bir üretim aşaması yürütmektedir. Bütün ürünlerde olduğu gibi farklı modellere sahip feracelerde de kaliteli kumaşlar kullanılarak üretim yapılmaktadır.

Moda Selvim’ de Ferace Alışverişi

Kaliteli Bir üretim aşaması yürüten Moda Selvim, uygun fiyatları ile müşterilerinin beğenilerini kazanmaktadır. Marka cep yakmayan uygun ferace fiyatları ile keyifli alışveriş yapmayı mümkün hale getirmektedir. Moda Selvim internet sitesi üzerinden her tarza uygun modellerdeki feraceleri incelemek mümkündür. Ayrıca, istenilen ürün çok kolay bir şekilde satın alınabilmektedir. Hem yurtiçi hem de yurtdışı çalışan marka, müşterileri için kolay ve keyifli bir alışveriş imkânı sunmaktadır. Aynı şekilde, müşteriler internet sitesi üzerinden güvenli bir şekilde ürün siparişi verebilmektedir.

 

 Ferace Alırken Kaliteyi Seçin

Kadınlar iç giyim, kombineler kadar dış giyime de önem vermektedir. Yaz aylarının vazgeçilmezi olan ferace ve ince kumaş pardösüler, kış aylarında ise kabanlar, montlar kadınların tercih ederken dikkatle ve özenle seçtikleri parçalardır. Tesettürlü olan bayanlar bir ortama girdiklerinde önce dış giyim kombineleri ve parçaları dikkat çekmektedir. Bu yüzden de etek, pantolon, kazak, bluz gibi kombineler kadar dış giyim ürünlerini seçerken de dikkatli olunmalıdır. Zevk ve tarzınızı yansıtan, girdiğiniz ortamda kendinizi iyi hissetmenizi sağlayacak olan parçaları seçerken şıklığı yakalayabilirsiniz.

Ferace Modelleri

Feracelerin modelleri her sezon ve her sene değişmektedir. Renk – renk, model – model pek çok ferace modeli bulunmaktadır. Dar kalıp feraceler olduğu gibi aynı zamanda alt tarafı bol inen modeller de mevcuttur. Tercih edeceğiniz feracenin modelini belirlerken vücudunuza uygun bir seçim yapmalısınız. Yaz aylarının favorisi olan feraceler genellikle tek renk olmaktadır. Özellikle siyah, lacivert, taba, mürdüm en çok tercih edilen renkler arasında yer almaktadır. Feracelerin önden fermuarlı modelleri olduğu gibi düğmeli modelleri de bulunmaktadır. Düğmeli modelleri daha çok klasik model feraceler için tercih edilirken fermuarlı olan modeller ise daha spor tarz feracelerdir. Tarzınız sporsa salaş, rahat formlu ve spor görünümlü feraceleri tercih edebilirsiniz. Ancak tarzınız daha klasik ve ağırsa klasik kesim, formda olan feraceleri tercih etmelisiniz. Feracelerin tek, düz renk, detaysız sade modelleri bulunduğu gibi aynı zamanda inci, boncuk, pul ile süslenen modelleri de bulunmaktadır.

 Ferace Fiyatları Ve Satın Alırken Dikkat Edilmesi Gerekenler

 Ferace alırken özellikle kaliteli oluşuna ve vücut yapınıza uygun olmasına dikkat etmelisiniz. Her ferace her vücut tipine uygun değildir. Bu yüzden doğru tercih yapmak önemlidir. Ferace almaya karar verdi iseniz öncelikle kaliteli kumaş ile üretilen modelleri tercih etmelisiniz. Dış giyiminiz sizi yansıtan en önemli etkendir. Bu yüzden de büyük bir önem ve dikkatle seçim yapılmalıdır. Ferace fiyatları da kalitesine göre değişmektedir. Ancak uzun süre kullanmak ve şıklığı yakalamak için kaliteli ürünleri tercih etmelisiniz. Marka ve mağazaların indirim günlerin takip ederek kaliteli ürünleri ucuza alabilirsiniz.

 

En Gözde Ferace Tasarımları

Dış giyimine özen gösteren bayanlar tarafından, tesettür elbise konusunda gömlekten yeleğe, pantolondan cekete, tunikten bluze kadar farklı renk ve modellerde birçok kombinasyonda bulunularak modern ve şık görünmeye çalışılmaktadır.

 

Bunların dışında üzerine giyilen kıyafetlerle bütünleşen ve günlük yaşamda sıklıkla kullanılan ürünlerden olan feraceler de estetik görünümler açısından son derece önem taşımaktadır. Kaliteli kumaş özellikleri, geniş ürün yelpazesi ve indirimli ferace fiyatları ile herkesin tarzı ve beğenisine uygun tasarımları ile yüzlerce ürün Moda Selvim ayrıcalığı ile hizmetinize sunulmaktadır.

 

 Her Mevsime Özel Tasarım

 

Yazlık ve kışlık olarak iki grupta toplanan bu elbiseler, füme, mor, bordo, yeşil, siyah, petrol, mürdüm, lacivert, bebe mavisi, açık mavi, pudra pembe, bej, vizon ve şarabi gibi onlarca renk seçeneklerine sahip modelleri bünyesinde barındırmaktadır.

 

En çok tercih edilen modeller arasında ise başta nakış işlemeliler olmak üzere, güpür detaylı taşlı, etamin nakışlı çiçek nakışlı, arkası piliseli, fermuarlı, yakası bağcıklı ve düğme detaylı ürünler bulunmaktadır. Yılın en trend elbiseleri arasında yer alan kot modeller de bütçelere uygun ferace fiyatları ve Moda Selvim kalitesi ile kullanıma sunulmaktadır. Çiçek nakışlı işlemelere sahip bu tasarımlar, açık ve koyu kot kumaş malzemeleri ile tercih edilebilmektedir.

 

 İnci Detaylı İşlemeler

 

İnci işlemelerinin oldukça revaçta olduğu yeni sezonda, latte ve siyah renk kombinasyonlu dantel detay incili abaya modeller sıklıkla kullanılmaktadır. Belden kemer bağlamalı fonksiyonları sayesinde sportif görünümler de ortaya koyan bu ürünler açık renk eşarp ve ayakkabılar ile bütünleştirilebilmektedir. Latte-ekru, lacivert-ekru, lacivert-latte ve siyah-ekru renk ikililerinin de yer aldığı modelde, kolları şifon işlemeli dantel detaya sahip olanları da bulunmaktadır.

 

 Kemerli Modeller

 

Diğer bir ürün kategorisi ise kalın kemerli elbiselerdir. V yakalı kullanıma sahip olan bu modeller, önlerinde yukarıdan aşağıya düğme detaylı yapıdadır. Yine dantelli modeller de önden bağlamalı ip kemer tarzları ile oldukça modern görünümler ortaya koymaktadır. Kollarından ve yaka kısmından fermuar detaylı Mevlana tasarımlar ise, belden bağlamalı kemerleri ve yakadan aşağıya doğru çapraz şekilde dizayn edilmiş olan metal detaylı düğme yapıları ile dikkat çekici ürünler arasındaki yerini almaktadır.

 

Bunların dışında taş incili, manşeti nakışlı, taş baskılı, antik incili kot, güpür incili, düğme detaylı, sırtı fiyonklu güpürlü, fırfır detaylı, volan detaylı, kruvaze yakalı ve fularlı modellerin de bu sezonda çok konuşulacak trend ürünlerden olacağı öngörülmektedir.

 

Ferace Modellerinde Avantajlı Fiyatlar Ve Öne Çıkan Modeller

Sezonun tesettür giyim ürünleri arasında yer alan feraceler, kapalı bayanlara hem şık bir görünüm sağlamakta hem de rahat kullanım açısından bayanlar tarafından tercih edilmektedir. Bu sezonun trend ürünlerinde nakış, işleme ve pelerin detayları sıkça kullanılmaktadır. Ferace modellerinde işleme kullanımı yaka ve kol kısımlarında uygulanarak, zarif bir tarz elde edilmesi sağlanmaktadır. Modellerin işleme seçeneklerinde çiçek motiflerinin kullanımı ve tasarıma ek olarak dikilen kısa pelerinler dikkat çekmektedir.

 

Günlük kullanımda kolaylık sağlamak amacı ile fermuar detayları ile tasarımlar meydana getirilmiştir. Sezonun trend ürünlerine yönelik ferace fiyatları ise uygun seçenekler ile bayanlar ile buluşturuluyor. Moda Selvim yolu ile her bayan kendine en uygun olan modeli seçerken, avantajlı seçeneklerden yaralanabilmektedir.

 

Modeller arasında genç bayanlar tarafından ilgi çeken kot kumaş ile tasarlanan tasarımlar da öne çıkmaktadır. Kot ferace modelleri günlük kullanıma uygun olmakla beraber bahar modasında öne çıkan ürünler arasında yer almaktadır. Kor kumaş üzerine işleme ve etnik uygulamalarla farklı, dinamik modeller oluşturulmaktadır. Özellikle açık kahverengi renk detayları ile yapılan yaprak işlemeleri ve güderi şeritlerin dikimi ile bahar sezonuna yakışan modeller oluşturulmuştur. Spor tarzda bayanlara hitap eden ferace modelleri ve uygun ferace fiyatları bir çatı altında toplanarak, geniş ürün yelpazesi oluşturulmaktadır. İndirimli seçenekler ile kaliteli ürünlerin daha düşük fiyatlar üzerinden alınması sağlanmıştır.

 

Modeller genellikle dökümlü etek kesimi ile meydana getirilmektedir. Daha şık ve zarif bir görünüm sağlayan üst bedenden oturan ve etek kısmından dökümlü olan modeller tercih edilmektedir. Bu modeller sezonun trend ürünleri olmakla beraber taş detayları ile tasarlanarak, klasik tarzda olan bayanlara yönelik modeller de sunulmuştur.

 

 Klasik Modellerde Trend Renkler Hangileridir?

 

Klasik modelleri tercih eden bayanlar için taş detaylı modeller en uygun seçimler arasında yer almaktadır. Taşlı modellerde, taş ayrıntılarının kullanımı bel hizasında sağlanmıştır. Bu tasarımda zarif bir görünüm elde edilirken, renk seçenekleri ile modeller her bayan hitap etmektedir. Sezonun trend renkleri olan mürdüm, beyaz, bordo, siyah, toz pembe, haki gibi renkler kullanılarak modeller oluşturulmaktadır. Sezonun trend kesim ve renk unsurlarına sahip modellerine yönelik ferace fiyatları indirimli seçenekler ile bayanlara sunulmaktadır.

 

Çok Uygun Fiyatlara Sahip Ferace Modelleri

Mevsimlik ferace modellerinde bu sezonun en göze çarpan detayı bel kısmında fiyonklu kemerler ile omuz ve göğüs bölgesindeki boncuk detaylarıdır. Özellikle bel kısmındaki kemer sayesinde kişinin daha ince bir görünüm elde etmesi sağlanırken bunun yanında feracenin daha hoş bir görünüme sahip olmasını sağlar. Sezonun ön plana çıkan bir diğer detayı olan boncuk ise artık feraceler üzerinde çok fazla kullanılmaktadır. Bu boncuklar sayesinde feracenin daha şık bir görüntüye sahip olması kaçınılmazdır.

 

Serin aylarında dahi gösterişli bir görüntüye sahip olmak isteyen kadınlar için özellikle boncuk detaylarının olduğu ferace modelleri önerilmektedir. Ayrıca ferace fiyatları her bütçeye hitap ettiği için bu çok kaliteli ürünlerin en uygun fiyatlarla alınması mümkündür. Ucuz meblağlar ödeyerek hem sıcak tutan hem kaliteli hem de şık ürünlere kolayca sahip olmak mümkündür.

 

Ferace modellerinin işleme detayları ise bu sezon bel kısmında ve el bileği bölgesinde kullanılmıştır. Kemer görünümü yaratan bu işleme detayları ferace için harika bir görünüm vermektedir. Bu sayede kadınların kış aylarında harika bir görünüm elde etmesi oldukça kolaydır.

 

Yazlık Feracelerin Düşük Fiyatları İle Günlük Şıklık

 

Çeşitli renk ve modeller ile satışa sunulan yazlık ferace fiyatları düşük olmasıyla da dikkat çekmektedir. Çok uygun fiyatlarla şık olmak isteyen bayanlar için bu yazlık ferace modelleri ideal bir seçim olacaktır. Pastel renklerin kullanıldığı bu yazlık feraceler her kadının beğenerek giydiği modeller arasındadır.

 

Modern bir görünüm oluşmasında büyük bir rol oynayan pastel renkler sayesinde yazlık feraceler oldukça feminen bir hava yaratmaktadır. Ayrıca kışlık modellerde bel kısmında olan fiyonk detayı bu kez yazlık ferace modellerinde boyun kısmında bulunmaktadır. Bu fiyonk detayı oldukça gösterişli bir hava yaratmaktadır. Çok sade modellerin en uygun fiyatlarla satışa sunulması birçok kadın için ekonomik açıdan büyük bir kolaylık sağlamaktadır.

 

Müşterilerin finansal anlamda sıkıntı çekmemesi için kaliteli ürünler çok ucuz fiyatlarla satışa sunulmaktadır. Bu sayede her kadın hayallerindeki ferace modeline çok fazla para harcamadan sahip olabilir.

 

Ferace Modellerinde Yeni Sezonun Moda Trenleri

Farklı desen ve modelleri ile kullanıcının karşısına çıkan ferace modelleri yeni sezonun tesettür modasını yansıtıyor. Şık tasarımları ile tesettür kıyafetler arasında oluşturulan uyumda oldukça özel bir yer ediniyor. Şık tasarımları ile göz dolduran bu ferace modelleri herkesin beğenisini toplarken dikkatleri de üzerine çekiyor. Güzel ve modern olan bu ferace çeşitleri aynı zamanda rahat bir kullanım imkanını da kullanıcısına sunuyor.

 

Kaliteli tasarımları ile dikkat çekmesinin yanında üretiminde kullanılan kumaşın kalitesi ile de ilgi odağı oluyor. Yaşama renk katan bu ferace modelleri hem kaliteli yapıları hem de şık görünüşleri ile sezonun modasına damgasını vurmaya hazırlanıyor. Bu modellerin oldukça şık ve kaliteli olmaları ile birlikte bu ferace fiyatları oldukça uygun olmaları ile de kullanıcısına şık bir sürpriz oluşturuyor. İstediğiniz ferace modeli ile tanışmak için bu şık ferace modellerini görmeye ve incelemeye ne dersiniz? Birbirinden şık olan bu feraceler sizin de dolaplarınıza renk ve şıklık getirecek.

 

 Yeni Sezonun Ferace Modellerinde Çeşitlilik

 

Tesettür giyimi tercih edenlerin vazgeçemeyeceği ferace modelleri oldukça şık modelleri ile yeni sezonun modasını oluşturuyor. Ayrıca sonraki sezonlarda da rahatlıkla kullanım imkanı sunan zamansız tasarımları ile dikkat çeken ferace modelleri de bulunuyor. Bu ferace modelleri farklı tasarımları başta olmak üzere, renk uyumu, kumaş dokusu ile oldukça geniş bir çeşitlilikle kullanıcıya sunuluyor. Bu çeşitlilik arasından size yakışacak olan sizin zarif duruşunuzu ortaya çıkaracak olan feraceyi bulmanız da çok kolay olacaktır.

 

En güzel feraceye mi sahip olmak istiyorsunuz? Öncelikle sizin doğru renginizi seçmelisiniz, sonrasında ise tüm ferace çeşitlerini inceleyerek tarzınıza uygun olan ferace modelini bulmalısınız. Oldukça şık ve kaliteli olan ferace modelleri arasından herkes aradığı şıklığı kolayca bulabiliyor. Ayrıca ferace fiyatları da uygun aralıklarda tutuluyor. Böylece aradığı ürünü kolayca bulan kullanıcılar bu ürünleri kolaylıkla alabilme fırsatını da buluyor. En güzel modelleri ile vitrinlerde yerini alacak olan bu ferace modellerine oldukça uygun fiyatlarla ve oldukça güvenilir bir alış veriş sonucunda sahip olabilmeniz için tüm imkanlar büyük bir titizlikle sunuluyor.

Ferace Modasının En Dikkat Çeken Modeller

Tesettür bayanların büyük bir beğeni ile kullandığı ve çok eski zamanlardan beri hayatımızda var olan feraceler, günümüz modasına uyarlanarak yine popülerliğini sürdürmeye devam ediyor. Vücut hatlarını tam olarak kapatan ve uzunluğu ayak bileklerine kadar inen ferace modelleri, her mevsime uygun farklı kumaş alternatifleri ile birlikte tasarlanıp modadaki yerini almaktadır.

 

Yaz aylarında hem pratik bir kullanım sağlayan hem de rahat hareket edebilme imkanı tanıyan ferace modelleri, günümüzde artık sade renklerin ve düz modellerin ötesine geçerek çok daha şık bir görünümde tasarlanmaktadır. Çiçek desenlerinin çok sık görüldüğü bu sezonun yazlık ferace modelleri, sizlere zarif bir görünüm sunarken aynı zamanda da kendinizi çok daha şık hissetmenizi sağlayacak.

 

Yazlık ferace modellerinde canlı renk ve desenlerin yanı sıra etek ve kol kısımlarında kullanılan detaylar da son derece ilgi görmektedir. Farklı zevklere ve beden ölçülerine uygun çok sayıda seçeneğin yer aldığı yazlık ferace modelleri ile siz de sıcaklardan bunalmadan şık görünmenin keyfini doyasıya yaşayabilirsiniz.

 

Yeni Sezon Ferace Modellerinde Hangi Renkler Daha Moda Olacak?

 

Oldukça zengin ürün alternatifine sahip olan ferace modelleri, rengarenk tasarımları ile birlikte bayanlar için vazgeçilmezler arasında yer almaya yine devam ediyor. Yılın modasını yansıtan ve birbiri ile uyumlu renklerin kullanılarak tasarlandığı ferace modelleri, şık kombineler yapmak için de çok güzel alternatifler sunuyor.

 

Siyah rengin her zaman ilk sıralarda yer aldığı ferace modellerinde, haki ve bordo gibi renklerde dikkat çekiyor. Hem mat hem de parlak renk alternatifi ile birlikte zevk sahibi bayanların beğenisine sunulan ferace modelleri, en kaliteli ve güzel kumaşlar kullanılarak hazırlanmaktadır.

 

Günümüzün modasına uygun olarak tasarlanması sebebi ile sadece dış giyim olarak değil aynı zamanda elbise gibi de kullanımı mümkün olan ferace modelleri, zarif duruşu ile tüm dikkatleri üzerinde toplamayı başarmaktadır. Her ortamda tercih edebilmeniz için sade ve gösterişli modellerin bir arada sunulduğu bu sezonun ferace modası, farklı yaş gruplarına hitap edebilmekte ve fark yaratıp ayrıcalığını ortaya çıkarmak isteyenler için en ideal çözümü sunmaktadır.

 

Ferace Fiyatları Nedir?

Yeni sezon açılır açılmaz hanımların ilk olarak tercih ettiği dış giyim örnekleri arasında yer alan ferace fiyatları konusunda da elbette hanımlar adına büyük bir öneme sahiptir. Öncelikle tamamen kaliteli bir malzemeye sahip bir şekilde üretimlerin gerçekleştirilmesi ve marka dahilinde satın alınması büyük bir öneme sahipken, tabi herkesin kendi bütçesine göre bu dış giyim örneğini satın alacağından dolayı da fiyatların önemi artmaktadır. Yine de günümüzde geçen yıla oranla bu sene çok daha uygun fiyatlar kapsamında birbirinden farklı feraceyi satın almanın mümkün olduğunu söylemek gerekir. Üstelik bunun aksine çok daha zengin bir renk ve model altında üretimlerin gerçekleştirildiği de eklenebilir.

 

Farklı seçenekler altında ferace modellerinin fiyatları

 

Güzel bir ferace ürünü seçimi yaparken mutlaka hanımlar değişik renk ve modelleri altında ayrıca dolaplarındaki giysilere de uyum sağlayacak bir şekilde satın alır. Tabii bunun yanı sıra sade bir tasarım altında giyim örnekleri mi alınacak yoksa değişik desen ve aksesuar içerisinde güzel bir görünüm elde edilmiş modeller mi daha fazla tercih edecek buna göre fiyatların değiştiğini söylemek gerekir. Örneğin daha sade bir tasarım ile hazırlanmış olan ve pek fazla üzerinde çalışma gösterilmiş modeller daha uygun seçenekler altında satın alınabilmektedir. Ancak bu durum birçok farklı desen ile aksesuar altında harika bir görünüm kazandırılmış modeller konusundan bakılacak olduğunda ferace fiyatları daha yükseklere çıkabilmektedir. Ancak genel anlamda bu yıl birçok değişik ferace ürünün çok da uygun fiyatlar kapsamında alınabileceğini söylemek mümkündür.

 

 Yeniden kapsamında birçok değişik ferace modeli ve fiyatları

 

Özellikle bu sene bel kısmını harika bir görünüm içine sokan kalın kemer bölümü ile birlikte ayrıca düğme tasarımları ile hazırlanmış modeller oldukça güzel bir izlenim uyandırmaktadır. Diğer taraftan üst kısmı koyu renkleri altında kareli bir şekilde tasarım yapılmış olan modeller de yine bir dış giyim seçeneği kapsamında oldukça güzel bir görsel sunmaktadır. Bunlar gibi daha birçok değişik zengin renk ve model altında birbirinden güzel ferace çeşitleri Modaselvim bünyesinde çok uygun ferace fiyatları altında satışa sunulmuş durumdadır.

 

Feracede Kalite ve Eşsiz Tasarımlar

Online alışveriş sayfamız, tesettür giyimde modanın öncüsü olmaya devam ederken sizlere kaliteyi uygun fiyatlarla sunmaya devam ediyor. Güvenli ve kaliteli alışveriş portalı olan sitemiz üzerinden güvenle alışverişin keyfini çıkarabilirsiniz.

Tesettür giyimin öncü markalarından olan sayfamız üzerinden yeni sezon ürünlere oturduğunuz yerden ulaşabilir, iade ve değişim garantisiyle özgün tasarımlı modern çizgilerle hazırlanmış ürünlerimizi tek tıklamayla kolayca satın alabilirsiniz.

Sonbahar-Kış sezonunda da feraceler ön planda olmaya devam ederken, tesettür giyiminizde tarzınızı ve zevkinizi trend renklerle tasarlanmış feracelerle yansıtmaya devam edeceksiniz. Yeni sezonun gözdesi ferace fiyatları ve modelleri ile ilgili ayrıntılı bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kışa Hazır Mısınız?

Sonbahar-Kış sezonunun açılmasıyla birlikte yeni sezona uygun kumaşlarla hazırlanmış olan tesettür kıyafetleri sitemizde indirimli olarak yerlerini aldılar. Her alanda olduğu gibi kıyafetlerinizde de kışa hazırlıklı olabilmek ve modayı yakından takip etmek için sitemizi ziyaret edebilirsiniz.

Tesettür giyimde her türlü ihtiyacınız için kolay ulaşılabilir linklerle sizlerin hizmetine sunulmuş olan online katalogumuzda yer alan tüm ürünlerde büyük beden çalışması da yapılmıştır. 38 bedenden başlayan kıyafetler 48 bedene kadar bulunabilir.

Yaşınıza ve tarzınıza uygun çizgilerdeki ve renklerdeki ferace fiyatları, sezon sonu indirimlerine şimdiden ulaşmış olup, uygun fiyat avantajlarıyla gardırobunuzu kışa hazırlayabilirsiniz. Bütçeniz sarsılmadan tüm kıyafetlerinizi modanın kalbi olan sitemiz aracılığı ile kolayca yenileyebilirsiniz.

Doğru Ferace Seçimiyle Şıklığınız Tamamlansın

Ferace, tesettür dış giyimde oldukça önemli olmakla birlikte, kalıbının ve çizgilerinin düzgün olması, kumaşının kaliteli olması, sorunsuz ve kusursuz bir tesettür giyimi sağlayacaktır. Sitemizde yer alan ferace fiyatları, kalitelerine oranla çok daha uygun olarak sizlere sunulmaktadır.

Uygun fiyatla kaliteli ürünlere sahip olabilmeniz için oturduğunuz yerden ayrıntılı görselleri bulunan ürünlerimizi inceleyip sipariş vermeniz yeterli olmaktadır. İade ve değişim garantisiyle sunulan tüm ürünler hızlı kargo avantajıyla kısa sürede elinize ulaşır.

Güvenli alışverişin keyfini sitemiz aracılığıyla çıkarırken feraceden kapa, abiyeden ayakkabıya ihtiyacınız olan tüm ürünleri bir arada bularak, uyumlu modern çizgiler taşıyan ve eşsiz tasarımlarla hazırlanmış olan kombinlerinizi kolaylıkla yapabilirsiniz.

 

Modern ve Şık Tasarımlı Feraceler

Sitemiz, tesettür giyimin ihtiyacı olan tüm ürünlere yer veren geniş ürün yelpazesi bulunan online alışveriş sitesi olmakla birlikte modernliği ve şıklığı bir arada taşımak isteyen bayanların bu isteklerini eksiksiz yerine getirmek için çalışmaya devam etmektedir.

Her mevsim giyilebilir spor veya klasik tarzdaki ferace modellerinin yeni sezonu online kataloglarımızdaki yerlerini almış olup, uygun fiyatlarla siz değerli müşterilerimizin beğenisine sunulmuştur. Güvenli ve kaliteli alışveriş sunan sitemiz, memnuniyetinizi her aşamada ön planda tutmaktadır.

Kış sezonuna özgü kumaşlarla ve trend renklerle hazırlanmış olan ferace fiyatları ve modelleri ile ayrıntılı bilgi sahibi olmak için sitemize gelin ve tek tıklamayla güvenli ve kolay siparişin keyfini yaşayın.

Spor Klasik ya da Abiye

Tarzınız ve kullanacağınız yere-zamana uygun çizgilerde her türlü ferace modelinin yer aldığı sitemizde, spor, klasik, abiye, günlük giyime uygun tarzdaki feracelere uygun fiyatlarla ulaşabilir, bütçenizi yormadan alışveriş yapabilirsiniz.

Sitemizdeki ürünlerin hepsi için ayrıntılı inceleme imkanı sunan görseller, en doğru seçimi kolaylıkla yapmanızı sağlamaktadır. Farklı renk seçenekleri ve büyük beden çalışmalarına da her üründe yer verilmiştir.

Günlük veya abiye kullanımı için özel olarak tasarlanmış ve ince bir işçilikle hareketlendirilmiş ferace fiyatları kullanılan malzeme ve kumaşa göre farklılık göstermekle birlikte, sezon başında, sezon sonu indirimleriyle sizlere ulaştırılmaktadır. Kullanılan kumaşlar ve işlemelerle feraceleriniz göz alıcı ve eşsiz şıklığınız tamamlayacaktır.

Feracede Trend Renklere Sayfamızdan Ulaşın

Sonbahar-Kış sezonun trend renkleri, tesettür giyim ürünlerinin hepsinde olduğu gibi feracelerde de itina ile kullanılmış, dantel, gipür, deri kumaş detaylarıyla tasarımlar hareketlendirilmiştir. Kemerli, fermuarlı, düğmeli tarzda ve farklı çizgilerdeki tüm feraceler trend renklerle çeşitlendirilmiştir.

Sizlere sunulan online katalogumuz üzerinden özgün tasarımlı ferace modelleri, ferace fiyatları ve renkleri ile ilgili ayrıntılı bilgiye ulaşabilir, beğendiğiniz modellerin trend renklerle hazırlanmış tasarımlarına da göz atabilirsiniz.

Tarzınızı, zevkinizi ve şıklığınızı yansıtacak olan, tesettür giyimin en gözde parçalarından feracelerde sezon başında başlayan yüksek oranlı indirimleri kaçırmadan keyifle, oturduğunuz yerden kaliteli alışveriş yaparak, modanın nabzını siz de tutabilirsiniz.

Tesettürde Son Moda Feraceler

Ferace, tesettür dış giyimin ve tarzınızın vazgeçilmezi olarak yer alırken, online satış sayfamızdan alacağınız feraceler ve diğer tüm tesettür ürünleriyle son modayı yakından takip eden bir gardıroba sahip olmanız mümkündür.

Gece ve gündüz kullanımına uygun tasarımlarla yeni sezonda da feraceler yer almakla birlikte, renkleriyle ve tasarımlarıyla tarzınızı en doğru ve en kaliteli ürünlerle yansıtabilir, şıklığınızı eksiksiz bir şekilde tamamlayabilirsiniz.

Kullanım yeri ve zamanına göre farklı özelliklerdeki feracelerin yer aldığı yeni sezon kataloglarımız online satış sayfamızdaki yeni sezon linki altında yer almaktadır. Ferace fiyatları ve özellikleriyle ilgili ayrıntılı bilgiye buradaki link aracılığıyla kolaylıkla ulaşabilirsiniz.

Trendleri Bizimle Güvenle Takip Edin

Modaya ve mevsime göre sürekli güncellenen ve yenilenen ürünlerimizi tercih ederek sıradan olmayan, özgün ve eşsiz tasarımlı ürünlere sahip olabilir, kolay ve güvenli online alışverişin keyfini çıkarabilirsiniz.

Ürünlerimizin çoğunda büyük beden çalışması da yapılmış olduğundan zevkinize uyan feracelerden beğendiklerinizden bedeninize uygun olanını mutlaka bulabilirsiniz. Yeni sezonun trend renkleri kullanılarak tasarlanmış olan ferace modellerinin farklı renkleri ve ferace fiyatları sitemizde ayrıntılı bir şekilde yer almaktadır.

Güvenli alışveriş imkanı sunan sitemizden yapmış olduğunuz alışverişlerde geri iade ve değişim garantisi de bulunmakta olup, memnuniyetinizin satış sonrası hizmette de devamlılığına önem verilmektedir.

Feracelere Modern Dokunuşlar

Modern çizgiler ve farklı kumaşlarla hareketlendirilen feracelerimiz, düğmeli, fermuarlı, kuşaklı, kemerli ve daha pek çok özellik taşıyan tasarımlarıyla sizlerle buluşuyor. Kış aylarının soğuk ve karanlık günlerini sıcacık tutan ve trend renklerle tasarlanmış olan feraceler şıklık katıyor.

Tesettür giyiminize en az sizin kadar özen gösteren ferace fiyatları da bütçenizi düşünen, sizi sezon başında sezon sonu fiyatlarıyla karşılayan kataloglarımızda sizleri bekliyor. Modern çizgilerle sizlerin beğenisine sunulan yeni sezon feracelerden biri mutlaka sizin tarzınızı yansıtacaktır.

Sade, hareketli, taşlı, desenli ya da düz renk tasarımların her birinde özenli işçilik ve kaliteli malzeme kullanımına önem verilmiş olduğundan, tercih ettiğiniz ürününüzü uzun yıllar keyifle kullanabilir, tarzınızı ve zevkinizi sorunsuz bir şekilde uzun süre gözler önüne serebilirsiniz.

Ferace Şıklığı Yeni Sezonda da Sizlerle

Tesettür giyimde dış giyimin vazgeçilmezi olan ve sıklıkla tercih edilen ferace modelleri, sade çizgisine modern dokunuşlar ekleyerek yeni sezonda sitemizdeki yerini almıştır. Online satış platformu olarak hizmet veren sitemizde her zaman yeni sezon ürünleri uygun fiyat avantajlarıyla temin edebilirsiniz.

Farklı ve özgün tasarımlı, renkli, dantel detaylı ve daha pek çok ferace çeşidine tek bir tıklamayla ulaşabilir, kolaylıkla sipariş verebilirsiniz. Yeni sezon ferace fiyatları satışa sunulduğu andan itibaren sezon indirimiyle birlikte sizlere ulaştırılmakta olup, şıklığınızı uygun fiyatlı feraceler ile tamamlama fırsatını yakalayabilirsiniz.

Dört mevsim giyilebilir bir ürün olan feraceler için mevsime göre farklı kumaşlarla modern tasarımlar yapılabilmektedir. Son zamanların gözdesi dantel detaylara, sitemizde yer alan ferace modellerinde de yer verilmiştir.

Zengin Ürün Yelpazesi ve Büyük Beden Seçenekleri

Sitemizde yer alan kıyafetlerde farklı renk seçenekleri bulunmakla birlikte, sitemiz üzerinden sizlere ulaştırılan tüm ürünlerin görsellerini ayrıntılı olarak inceleme imkanı da bulabilirsiniz. Giysilerin yakın ve uzak çekimleriyle ayrıntılı resimleri sitemizde yer almaktadır.

Her yaş ve her zevke uygun tasarımlarla hazırlanmış olan zengin ürün yelpazemizde yer alan tüm giysilerle birlikte ferace fiyatları da indirimli kampanyalarla siz değerli müşterilerimize sunulmaktadır.

Düğmeli, fermuarlı, kemerli, dantel ya da deri kumaş detaylı ferace çeşitlerini ve tüm renk seçeneklerini bir arada bulabilirsiniz. Zevkinize uygun modellerin hemen hepsinde büyük beden seçenekleri ile birlikte, farklı kumaş seçenekleri de bulunmaktadır.

Tesettürde Modayı Bizimle Taşıyın

Modaselvim markası olarak sizlere en kaliteli ürünleri en uygun fiyatlarla sunmak için çalışmaya devam ederken renk ve modellerin modanın trendleri olması konusuna özen gösterilmektedir.

Şıklığınızı ve zarafetinizi modern feracelerle tamamlarken sitemizden temin edeceğiniz ferace fiyatları da sizleri memnun edecek uygunlukta olacaktır. Çok fazla para harcamadan en kaliteli tesettür kıyafetlerini sitemizde bulabilir, uyumlu renklerle hazırlanmış kıyafetleri birbirleriyle kolaylıkla kombinleyebilirsiniz.

Üzerinizde keyifle taşıyacağınız kıyafetlerimizle hem modern, hem de şık giyinirken, bütçenizden kıyafetleriniz için çok daha az para ayırmanız yeterli olacaktır. İade ve değişim garantisiyle kısa sürede elinize ulaşacak olan seçimlerinizi güzel günlerde kullanmanızı dileriz.

 

Sıcacık Feracelerle Kışa Merhaba

Dört mevsim giyilebilme özelliği bulunan ve tesettür giyimde oldukça önemli bir yere sahip olan feracelerin sonbahar-kış sezonu yeni ürünleri kataloglarımızda yerini aldı. Yeni sezon ürünleri sezon sonu fiyatlarıyla temin edebileceğiz sitemizde sıcacık kumaşlarla hazırlanmış olan feracelerimizi incelemek için sitemizi ziyaret etmeniz yeterli olacaktır.

Yakın ve uzak çekimli resimlerle, ayrıntılı görsellerle sizlere sunulan yeni sezon ferace fiyatları, modelleri, renkleri ve bedenleri ile ilgili tüm detaylara sitemizdeki kolay arama linki aracılığıyla tek tıklamayla ulaşabilirsiniz.

Büyük beden seçeneklerinin de yer aldığı ürünlerimiz, yeni sezonun trendi kürk, dantel ve tül detaylarla hareketlendirilmiş olup, kemerli ferace modellerinde deri kumaş detaylarına da yer verilmiştir. Kışa uygun kumaşlarla yenilenen ürünlerimizin modern tasarımları sitemizde sizleri bekliyor.

Tarzınızı Giysilerinize Yansıtın

Sitemizde yer alan tüm ürünlerde olduğu gibi yeni sezon ferace modelleri ve çizgilerinde tarzınızı yansıtabileceğiniz modern ve özgün tasarımlara yer verilmiştir. Zevkinizi ve tarzınızı en başarılı şekilde yansıtabileceğiniz modellerimizi daha ayrıntılı incelemek ve sipariş vermek için sitemizi ziyaret ediniz.

Tesettür giyimde modayı sizin için yakından takip eden sitemizdeki ferace fiyatları ve modelleri, tarzınızı en uygun fiyatlarla ve en kaliteli ürünlerle yansıtmanızı sağlayacak özelliklerle sizlerin beğenisine sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan tüm sezon ürünler indirimli olarak sizlere sunulmaya başlanmış olup, uygun fiyatlarımızı ve indirimlerimizi kaçırmadan kışlık giyim ihtiyaçlarınızı tamamlayın. Aradığınız her tarzda ve renkteki tesettür giyim ürünlerinde 38’den 48’e kadar bedenlere yer verilmektedir.

Sonbahar/Kış Sezonuna Trend Renklerle Girin

Kış aylarının koyu renkli gökyüzüne inat rengarenk ve özgün tasarımlı kıyafetlerle merhaba diyebilmek için sizlere özel olarak hazırlanmış olan tesettür giyim kreasyonlarımızın biri mutlaka sizin zevkinizi yansıtacak özellikler taşımaktadır.

Tesettür giyimin tamamlayıcısı ferace modellerimizde deri kumaş, dantel kumaş ve işlemelerle eşsiz tasarımlar ortaya çıkarılmış olup, ürünlerin her birinde farklı renk seçenekleri de bulunmaktadır.

Ferace fiyatları bütçenizi ve yüzünüzü güldürecek seviyelerde sizlere sunulmaktadır. Yeni sezona farklı, modern ve göz alıcı tasarımlarla girerken çok fazla bütçe ayırmak istemiyorsanız sitemizi ziyaret edip kolayca güvenli alışveriş yapabilirsiniz.

Ferace Seçimi Ve Fiyatları

 

Ferace, Osmanlı İmparatorluğu döneminde kadınların ve dervişlerin giydiği bir giyim tarzıydı. Tek model olarak kullanılan feraceler siyah renk kumaştan ve ayak bileğine kadar uzanan şekilde idi.

 

Günümüz ferace modelleri ise moda giyim sektörü ile renk açısından çeşitliliğe sahip olmuştur. Bir çok renkte üretilen ferace modelleri yakasız, uzun ve bol oluşlarıyla muhafazakar kadınların tercihine sunulmuştur. Feraceler sokağa çıkarken palto yerine kıyafet üzerine alınan uzun kıyafetlerdir.

 

Özel olarak muhafazakar giyim üreten firmalar günümüzde çeşit çeşit renk ve desen ile ürettikleri ferace modelleri ile dış giyiminizde kaliteli bir şıklık ve rahatlığa ulaşabilirsiniz. Günümüzde ferace üretiminde fantezi ve çuha kumaşlarının kullanımı yaygındır. Yine klasik ve düz modellerin üretimine dikkat edilmektedir. Üretici firmalar istek karşısında cep veya yakalı ferace üretimini de yapmaktadırlar.

 

Ferace kullanan kadın moda severler feracelerini uyumlu giymeyi tercih etmektedirler. Bunu için sık kullandıkları veya kendi kıyafetleri uyumlu olan renkleri tercih etmektedirler. Bunun için kendi gardıroplarını düşünerek alışveriş yapmalarında fayda vardır. Feracelerine uygun aksesuarlar, broşlar veya şemsiyeleri seçerkende modayı yakalamaları mümkün.

 

Ferace üretiminde iki çeşit model vardır; bol ve dar kesim feraceler. En çok bol kesimlerin tercih edildiği bilinmekle birlikte, dar kesimi tercih eden kadınların sayısında azımsanmayacak fazladır. İster istemez genç kadınlar modayı takip etmekte ve dar kesimlerin moda olması halinde bu şekildeki feraceleri tercih etmektedir.

 

Peki ferace fiyatları ne kadardır?

 

Yazlık ve kışlık giyim için farklı üretimleri olduğu için ferace fiyatları bu doğrultuda değişiklik göstermektedir. Kışlık kullanım için siyah ve daha kalın kumaşlar tercih edilirken, yazlık feraceler için daha açık tonlar ve serin tutacak, ince kumaşalar tercih edilmelidir. En ucuzu 49,99 TL olan ferace fiyatları marka ve üzerindeki işleme desenlerine göre 799,99 TL arasında değişiklik göstermektedir. Mahalleler arası kurulan pazar yerlerinde ise daha uygun fiyata bulunabilir. İnternet üzerinden online alınabilen feraceler şu sıralar indirim olmakla birlikte fiyatlarda değişiklik söz konusudur. Buna ilaveten dünyaca italyan markanın tasarımcıları talep üzerine tesettür giyim kreasyonu çıkarmıştır ve ferace fiyatları oldukça yüksekti.

Modaselvim’de Ferace Fiyatları

Kelime kökeni Arapçadan gelen ferace Osmanlı döneminden bu yana hem dervişlerin hem de bayanların tesettür olanağını sağlamak için kullanılan giysidir. Tek rengi siyah olduğundan dolayı bayanların kendini daha rahat hissetmesini sağlıyor. Ferace fiyatları konusunda da ücreti oldukça cazip olduğundan çarşafların yerine bile tercih ediliyor. Tesettür giyen bayanların en dikkat ettiği şey kıyafetlerinin içi görünmemesi ve vücut hatlarının belli olmamasıdır.

 

Bunlara olanak sağlayan ferace ise arkası bol olduğundan ve darlık hissi vermediğinden dolayı bayanların en çok tercih ettiği modeldir. Tesettürlü bayanlar giyimlerini yapmadan önce dikkat ettikleri en büyük unsurlardan biri kıyafetin vücut hatlarını göstermemesi, ince olmaması ve dar olmamasıdır. Bu yüzden ferace alan kişiler rahatlıkla giyinebilirler.

 

Ferace Nedir? Neden Tercih Edilir?

 

Tesettür kurallarına uymak için giyilen bu giysinin tarihi çok eskilere dayanmaktadır. Son zamanlarda ise tamamen tesettür modası haline geldiği doğrudur. Tesettür modası gelmesinin en büyük nedenleri de ferace fiyatları ucuz olduğundandır. Çarşafı giyip sade bir görünüm sağlamaktansa ferace giyip daha iyi bir görüntü sağlamanız mümkündür. Ferace fiyatları ve çarşaf arasındaki fark sadece desenleri ve kadını güzel göstermesidir. Bunu dini olarak algılayan kişilere de geçmişten bu yana dini kadınların bile güzel görünmesi için giydiği kıyafetlerin bilgisini vermek gerekir. Uzun zamandır dar tesettür giyimleri ortaya çıksa da dini kurallara uygun olmadığından tercih edilmesi yanlıştır.

 

Ferace Fiyatları Hakkında Bilgi

 

Kış aylarında manto seçeneği olarak kullanılması da olanaklar arasındadır. Vücudun iç kısmı görünmeksizin üst kısma bir kamuflaj şeklinde de giyilebilmektedir. Son zamanlarda tesettür modasının gözdesi olduğunu da söylemek gerekir. Ferace fiyatları 40 liradan başlayıp, 80 liraya kadar uzamaktadır. Kişinin bol ve nasıl seçmek istediğine bağlı olan feraceler tesettürlü kişinin hem estetik görünüşünü hem de dini kurallara güzel bir şekilde uymasını sağlar.

 

Ferace giyen kişiler genellikle namaz üzerinde de daha rahat hareket edebilmek ve namaz kurallarını da yerine getirmek için kullanır. Dar olmayıp, bol seçenekleriyle kişinin bedenine uygun bir şekilde de dikilebilir. Feraceler sadece hazır satılmaz uygun bedeni bulmak için de terziden de uygun fiyata dikilebilir.

 

Ferace Fiyatlarındaki Gözle Görülür Değişim

 

Son dönem içinde tesettür ferace fiyatlarındaki değişimin gözle görülür oranda değişim gösterdiği dikkati çeken noktalardan birini oluşturur. Piyasa içinde birbirinden farklı yapıdaki ve görseldeki tesettür ferace modellerini internet sitelerinde başta olmak üzere online satış imkanı ile de sahip olmak mümkündür. Özellikle vitrinlerde ve mağazalarda birçok tesettür ferace modeli görmek mümkün olmakla birlikte bu model sayıları da her geçen gün boyunca hızlı bir şekilde değişim göstermektedir.

 

Tesettür feracelerdeki değişimin de gün geçtikçe arttığı dikkati çekmektedir. Bu değişimde de tesettürlü bayanlar ben başta olmak üzere birçok bayan doğal olarak etkilenmektedir. Kaliteli ve şık bir tesettür ferace ile gözle görülür bir şıklık kazanmak mümkündür. Tek önemli olan birbirine uygun parçaların bir bütün halinde tercih edilmesini sağlamakta gizlidir.

 

1-Tesettür Feracelerdeki Fiyat Artışı Dikkati Çekmektedir

 

Özellikle son dönemde dikkati çeken en önemli noktaların başında tesettür feracelerdeki fiyat artışıdır. Piyasa içinde birden çok ferace üretimi ve satışı yapan firmanın olması da fiyatları etkileyen en önemli noktalardan biridir. Ferace konusunda alanında uzman kişilerin fikrinin dikkatli bir şekilde alınması oldukça önemli noktalardan biridir. Bu sebeple ferace için dikiminden yapımına kadar birçok alanda dikkatli bir şekilde incelenmesi gerekmektedir.

 

2-Tesettür Ferace Konusunda Uzmanlaşan Marka Seçimi Yapılmalı

 

Özellikle son dönemde birçok firma kişileri tesettür ferace fiyatları konusunda aldatmaya yönelik hizmet vermektedir. Bu sebeple tesettür kıyafet özellikle tesettür ferace konusunda fiyatların ve hizmetlerin tercihi yapılırken birçok firmanın da aynı zamanda incelenmesi gerekir. Müşteri memnuniyeti garantisi vermeyen firmaların tesettür ferace alırken tercihinin yapılmaması oldukça önemli noktalardan biridir.

 

Tesettür ferace fiyatları konusunda makul fiyat önermeyen firmaların tercihinin yapılmaması gereken bir noktadır. Doğru bir marka tercihi yapılmadığı taktirde üründen memnun olma özelliği de buna paralel olarak hızlı bir şekilde düşüş göstermektedir. Özellikle son dönemde tesettür ferace fiyatları konusunda hizmet kalitesi vermeyen pek çok firma hak etmediği ücretleri kişilerden talep etmektedir. Bu sebeple tesettür ferace fiyatları için de makul bir ücret tavsiye eden ve talep eden markaların tercih edilmesi gerekir.

 

 

Modaselvim Ferace Fiyatları

 

ferace          Ferace, tesettürlü bayanların dışarıda toplantıda özel günlerde giydikleri genellikle bol yakasız kıyafetlerdir. Günlük kullanımında gayet kolaylık sağlayan hanımların vazgeçilmez kıyafetidir. Birbirinden güzel çeşitli, renkli, desenli modelleri vardır. Kumaş olarak yazlık, kışlık olarak üretilir. Bunlar kot, keten, kadife, pamuklu gibi kumaşlardan üretilir. Tesettür giyimde genellikle bayanların tercih edeceği kıyafetler bakımından son dönemlerde bir artış sağlanmıştır. Ferace en çok yazın tercih edilen bir dış giyim kıyafetidir. Hem giyim olarak muhafazakar hem de ferace fiyatları olarak uygundur.

 

Daha öncelerden pardösü tercih edilirdi. Ama oda kalın kumaşlardan olduğu için ağırlık yapar ve sıcakta terletirdi. Bu da tesettürlü bayanların en büyük sorunu hale gelmişti. Daha önceden feraceleri hem erkek hem de bayanlara göre tasarlanıyordu. Kışları daha kalın kumaştan yapıp iç kısmına kürk tarzı kumaşlardan konuluyordu. Tesettürlü bayanlarda daha çok yazın ince kumaşını kışın kalın kumaştan olan feraceleri tercih ediyorlardı. Günümüzde ise ferace fiyatları çok muhafazakar durumdadır. Her bütçeye göre ferace çeşitleri vardır. Daha önceleri tek renk siyah ve desensiz kumaşlardan üretilmekteydi. Şimdilerde ise hem günlük hem de çok şık ortamlarda giyilebilecek renklerde kumaşlarda dizayn edilmektedir. Bunlara ayrı olarakta inci boncuk dantel ve tül ile süslemeleri yapılmaktadır.

 

Tesettürlü bayanların her yaşında giyebileceği bir kıyafet haline gelmiştir. Ferace satışları çok arttığı için mağazalarda internet üzerinde ki alışveriş sitelerinde ve de pazarlarda müşterilerle buluşmaktadır. Ferace fiyatlarını marka ve satışa sunulan yerde ki ortama göre fiyatlarda artış ve ya azalış göstermektedir. Feracefiyatları da müşteriyi önemli ölçüde etkilemektedir ki herkes kendi bütçesine uygun ferace modelleri ile ilgilenmektedir. Ferace fiyatları ne kadar uygun olmuş olsa da alan insanın beğenmesi kendine yakıştığını düşünmesi de bir o kadar önemlidir.

 

Tesettürlü bayanların en azından gardolabında bir tane de olsa ferace bulundurmaktadırlar. Abiye tarzı, spor, günlük tasarımları vardır. Daha çok siyah renkleri tercih sebebi olabiliyor. Ama yaz aylarında siyah rengi biraz ağır gelebiliyor. Bu durumda feracenizi kombinlerken renk katacak aksesuarlardan faydalanabiliriz. Feraceler de spor modellerinde genelde kapüşon ayrıntısı vardır. Bu ayrıntı feracenize şık ve sportif hava katacaktır. Kombin yapması da oldukça kolaydır. Yaz aylarında zarif ve şık babetler ile kombin yapılabilir. Sportif feracenizin altına yazın hava alabilen spor ayakkabılarınızla daha da şık hale getirebilirsiniz. Feracenizin iç kısmından tüyleri çıkabilen kumaşta olan kıyafetleri tercih etmeyiniz. Feracenize zarar verip görüntü olarak şık olmasına izin vermeyecektir. Bunlar yerine yaz ayları için daha uygun olan gömlekler, penyeler kullanılabilir. Bu sezonda çok şık görünebilen yarasa kolu feraceler yaza damgasını vurmuştur.

 

Yarasa kolu ferace fiyatları da her kesime göre fiyat artış azalış gösteren modelleri vardır. Sade bir kombir isterseniz tek renk ferace ve onun üzerine uygun renk başörtü ve ya şallar ile kombine edebilirsiniz. Feracenize uygun çantalarda bu kombinlerin vazgeçilmezi olacaktır. Pardösüden daha çok tercih edilmesinin sebebi de şık, kumaşı hava alabilen ince zarif olmasıdır. Kombinlemesi de çok daha kolay ve şıktır.

 

Yeni tesettüre giren bayanlar içinde oldukça kolaylık sağlamaktadır. Daha rahat olmalarını ve daha çabuk alışmalarını sağlayabilir. Kutsal belde olan Mekke ve Medine de hava koşulları çok daha sıcak olduğu için orada da çok büyük avantaj sağlar. Rahatlık ve ferah olmasının sebebi ise geniş ve ince kumaştan üretilmiş olmasıdır. Feraceyi kullanan bayanlar sadeliği sevmeleri bakımından çok çeşitli sade ve şık desenleri ve kumaşlarda üretilmiş ferace modelleri mevcuttur.

 

Mağazalarda, alışveriş merkezlerinde hazır kombin yapılmış birbirinden güzel ferace modelleri vardır. Bu tarz kombine yapan mağazalarda ferace fiyatları gayet bütçeye uygunluk sağlar. Ferace fiyatlarına göre birçokk modeli vardır. Bunlar arasında Mevlana modeli dediğimiz belden kemerli etek kısmı daha geniş şık tercih edilen bir model de mevcuttur. Bunlar arasın da yarasa kol, taş detaylı, Ürdün abaya ferace modelleri de bunlardan sadece bir kaçıdır.

 

Estetik Ve Zarif Giyim Modelleri

 

C.M.N - Sırtı Fiyonklu Kışlık Ferace OBN5027 Bordo (1)Güzellik ve zariflik, her medeniyete göre farklılık gösterir. Avrupa medeniyetine göre cinsellik ön plana çıkmaktadır. Güzellik anlayışı da bu şekildedir. Bizim kültürümüzde ise utanma, edep, haya, cömertlik, inanç ve namus gibi kavramları üzerinde bulunduran insanlar güzeldir. Bu duygulara hitap eden öz kültürümüz tesettür giyim, binlerce yıldır Anadolu’nun bağrında yaşamıştır. Öz kültürümüz olan geleneksel giyim tarzımızın temelini, tesettür giyim oluşturmuştur. İnanç esaslarımızla oluşturulan tesettür giyim modelleri, özel modellerle oluşturulmaktadır.

 

TESETTÜR ÇEŞİTLERİ İLE ARADIĞINIZ MÜKEMMELLİĞİ YAKALAYIN

 

Bize göre mükemmel giyim şekli, öz kültürümüze uyan tesettür giyimdir. Etekler uzun ve bol olur. Eskilerin fistanı bu günün ferace çeşitleri, boydan olur ve bol olur. Kabanlar, kaplar ve pardösüler, başörtüsü ile takım olur. Başörtüsü tek başına yetmez. Bütün bu özellikleri barındıran tesettür giyim modelleri, oldukça etkilidir. Aradığınız fiyatlarla ferace fiyatları oluşmaktadır. Elbisenin modeli, kumaş cinsi, renk ve tasarımı, fiyatını belirleyen etkenlerdir.

 

MEVSİMLİK ÜRETİLMEKTEDİR

 

C.M.N - Sırtı Fiyonklu Kışlık Ferace OBN5027 Laci (1)Mevsimlik üretilen tesettür giyim modelleri, kış aylarında, yünlü, kadife ve kaban şeklinde üretilmektedir. Yaz aylarına özel modellerde ise penye, keten ve benzeri kumaşlar kullanılmaktadır. Fermuar, deri, düğme, kemer, cep, kapüşon ve dantel gibi modeller, ferace fiyatları kategorisinde etkili olmaktadır. Eller, ayaklar ve yüz hariç bütün vücudun kapanmasını ön gören tesettür giyim modelleri, her yıl yeni renk ve modellerde üretilmektedir. Takım anlayışı ile üretilen tesettür elbiseler, gençler için kot kumaşları da kullanmaktadır. Avrupa giyiminden farklı olması gereken tesettür giyim, hızlı üretilmesi yanında, internet sitelerinde hızlı bir şekilde satılmaktadır.

 

Etkili çalışma yöntemleri ile çalışan ekiplerimiz, yeni modeller üretmektedir. Yeni modellerin üretiminde, kumaş ve modeller, yenilenmektedir. Tarz oluşturma konusunda tesettür sınırları içerisinde olan giysiler, daha çok rağbet görmektedir. Tesettürün sevilmesi, Avrupa etkisinin azalması, Anadolu kadının tekrar eskisi gibi dünya modasına yön vermesi, tesettürün tercih edilmesine bağlıdır.

 

En iyi tesettür modellerini üreten ekiplerimiz, ferace fiyatları konusunda kampanya yapmaktadır. Bluz, etek, pardösü, kap, kaban, tesettür pantolon, tesettür eşofman, kombin, ferace, tunik ve abiye gibi birçok tesettür giyim modelleri, dışarı ve içeri tesettür modelleri şeklinde satılmaktadır. Kumaş bakımından aradığınız kaliteyi sunan firma, etkili çözümler sunmaktadır. Örtünmeyi sevenler için oluşturulan yeni modeller, her yaştan tesettür sever için modeller oluşturulmaktadır. Model ve renk bakımından ferace fiyatları farklılık göstermektedir.

 

KAMPANYA MODELLER KISA ZAMANDA TÜKENMEKTEDİR

Kampanya modeller, yeni modeller veya fırsat modeller, internet sitelerinde, kısa zamanda tükenmektedir. İndirimli veya çok tutulan modeller, ferace fiyatları konusunda aradığınız etkili sunmaktadır. Düğmeli, fermuarlı, yakalı veya deri desenli modeller her yıl yenilenmektedir. Kış aylarının soğuğunu hissetmeyeceğiniz tesettür giyim modelleri, üretim aşamasında satışa çıkabilmektedir. İnternet sitelerinden, binlerce modeli, kısa zamanda inceleyebilirsiniz. Kendinize uygun modelleri seçerek, kargo ile sipariş edebilirsiniz.

 

TESETTÜR MODELLERİ TAKIM ŞEKLİNDE ÜRETİLMİŞTİR

Tesettür modelleri, etekler, pardösüler ve feraceler, başörtüsü modelleri ile takım halindedir. Başörtüsü modelleri, tesettürlü etek modelleri ile takım olarak üretilmektedir. Hayalinizdeki tesettür giyim modellerini üreten firma, takım tesettür giyim modellerinde, özel tasarım gerçekleştirmektedir. Başörtüsü yırtık kot veya taytla takım olmaz. Mini etek veya yırtmaçlı etek gibi giysilerle takım olmaz.

Tesettüre ters gelen bu giysiler yerine, tesettürlü ferace, pardösü ve kaban gibi ürünler tercih edilir. Tesettürlü bluz ve benzeri giysiler, başörtüsü ile takım olmaktadır. Başörtüsünün tesettürün zorunluluğu olduğu bilinmekle birlikte, tek başına tesettürü oluşturmamaktadır. Ferace gibi uzun giysiler, başörtüsü ile renk bakımından ve model bakımından uyumlu bir şekilde üretilmektedir. İnternetten bütün modelleri inceleyebilirsiniz.

Ferace modelleri ve fiyatları için modaselvim.com sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Popüler Giyim Tarzı Ferace

 

C.M.N           Ferace genel olarak baktığımız zaman kapalı bayanların tercih ettiği sık sık giydikleri oldukça kapalı olan bütün bedeni kaplayacak şekilde omuzlardan tabanlara kadar devam eden bir kıyafet tarzıdır. Son dönemlerde bu kıyafet oldukça popüler bir hale gelmiş ve bir kesimin kesinlikle her zaman tercih ettiği önemli ürünlerden biridir. Çokça tercih edildiği için ferace konusunda büyük firmalar yeni yeni modeller Her geçen gün piyasaya sürmektedir. Ferace modelleri genel olarak yarasa kollu, fermuarlı, desenli ferace gibi adlandırılır.

 

Kumaş olarak ise genelde ipeksi bir kumaş kullanılarak yapılır çünkü bayanlar üstlerine her zaman giydikleri için onları rahatsız etmesin diye bu şekilde yapılması daha iyi olmaktadır. Feracelerin bayanlara yönelik olarak en güzel yanlarından birisi ise sadece ferace alarak başka hiçbir şekilde bir kıyafete ihtiyaç duymadan işlerini halledebilmeleridir.

 

           Ferace fiyatları ise oldukça farklılıklar gösterebilmektedir. Genel olarak baktığınız zaman ferace fiyatları yüz liradan başlayıp yaklaşık beş yüz liraya kadar çıkma ihtimali bulunmaktadır. Ama son zamanlarda ferace fiyatları oldukça derinden etkileyen en önemli başlıklardan birisi ise feracenin yapılmış olduğu kumaş olarak değerlendirilmektedir. Eğer ki ferace ipek kumaş dediğimiz yapıdan yapılmış ise oldukça fiyatlar yüksek olmakla beraber özel bir ürün gibi her yerde bulma ihtimalinizde düşük olmaktadır.

 

Ama son dönemde ülkeler arasında Çin Halk Cumhuriyeti devletinin uygulamış olduğu ucuz politikalardan dolayı birçok ürünün artık üretimi ne yazık ki firmalar tarafından tamamıyla maliyet tasarrufu sağlamak için bu devlete kaydırılmış ve buda kısmen de olsa kaliteyi olumsuz bir yönde etkilemiş diyebiliriz. Ferace fiyatları işte bu sebepten dolayı son dönemde bu gelişmelere bağlı olarak düşme yaşamaya başlamış ama talep konusunda hiçbir şekilde olumlu ya da olumsuz bir değişme olduğu söylemek oldukça güç bir durumdur.

 

Firmalar da bayanlara yönelik olan bu ürünle ilgili olarak daha fazla çeşidi piyasaya sunup buna göre daha fazla iş yapmayı hesaplamaktadırlar. Ama bazı büyük firmalar tamamen ipeksi bir kumaş kullandıklarını ve bu sebepten dolayı piyasada fiyatların düşmesinin kendine çok büyük zararlar vereceği yarın öbür gün bu zararları kimsenin hiçbir şekilde telafi edemeyeceğini ve altından kalkamayacağını her ortamda belirtmek de ve acilen buna önlem alınmasını istemektedir.

 

 

 

 

Son Moda Feraceler Moda Selvim’de

C.M.N Kadınların modaya verdiği önemi şüphesiz ki tartışmaya bile gerek yok. Yıllardır kadınlar moda uğruna içinde rahat edemedikleri kıyafetlere yüksek meblağlar ödediler. Sizde hem içinde rahat edebileceğiniz, hem uygun hem de şık kıyafetlere sahip olmak istemez misiniz? Tesettür giyimin en önemli anahtar parçası olan feraceler, çeşit çeşit, desen desen moda selvim’ de. Üstelik farklı kumaş seçenekleri ve uygun fiyatlarladır.

 

Küçük rakamlarla şık olmak mümkün mü?

 

Alışveriş yaparken bizi yönlendiren en önemli etkenlerin başında fiyatlar gelmektedir. Aldığımız ürünün verdiğimiz parayı hak etmesi ve buna değmesini isteriz. Piyasadaki ferace fiyatları göz önüne alındığında rakamların bir hayli yüksek olduğunu söylemek yalan olmayacaktır. Peki, tahmin edemeyeceğiniz derecede düşük ferace fiyatları ile sizi tanıştırmamızı ister misiniz? Moda Selvimde Ferace fiyatları 39,90 TL den başlıyor. Bu kaliteye bu ferace fiyatları sizi çok şaşırtacak.

 

Birçok model seçeneği ile aradığınızı mutlaka bulacaksınız!

 

Evet, yanlış duymadınız, Moda Selvimde her çeşit her tarz ferace bulmak mümkündür. 500’e yakın model seçeneği her geçen gün daha da zenginlik kazanmakta ve siz değerli müşterilerin beğenisine sunulmaktadır. İster günlük bir şeyler arayın, isterseniz daha şık bir model bakın, istediğiniz tarzı zengin renk seçenekleriyle mutlaka bulacaksınız. Üstelik çok uygun fiyatlara. Sezonun moda renkleri ile modellerin, üstün rahatlıkla birleştiği modellerimiz Bordodan laciverte, mürdümden fuşya ya her türlü trend renkte üretilmektedir. Üstelik sezonun modası danteller, püsküller, lazer kesimler, gold detaylar bu size eşlik ederek şıklığınıza şıklık katacak.

 

Kaliteli Kumaşlar ile şıklığınızdan ödün vermeyeceksiniz!

 

Bir kıyafetin modelinden önce Kalitesi önemlidir. Feraceye de şıklık katan en önemli detay kumaşın şıklığıdır. Öyle ki çok şık bir modeli, kalitesi düşük bir kumaşa uyguladığımızda aynı etkiyi alamamakla beraber şıklığımızı aşağıya çekecektir. İşte bu felsefeyle yola çıkan Moda Selvim En moda ve en kaliteli kumaşları kullanarak üretim yapmakta ve siz değerli müşterilerinin zevklerine hitap etmeyi ve sizi daima şık hissettirmeyi amaç edinmektedir. Bu sezonun en çok tercih edilen kumaş çeşitleri olan krep kumaşlar, deri detaylar, kaliteli şifonlar ve daha birçok çeşide lazer kesimler eklenerek trende daha uyumlu hale getirilmiştir.