Bu Senenin Öne Çıkan Ferace Modelleri

Ferace, piyasaya çıktığı ilk günlerden günümüze gelinceye kadar kullanıcı sayısını arttırarak ilerleyen tesettürün önemli giyimin dış giyim kıyafetleri arasında yerini almıştır. Feracenin piyasaya girmesi ile pardesünün kullanıcı sayısında da ciddi bir düşüş olmuştur. İşte tesettür dünyasında bu denli büyük öneme sahip olan feracenin bu sene öne çıkan modellerinin neler olduğunu merak eden bayanlar için bu senenin öne çıkan ferace modellerini araştırıp; özet şeklinde bir makale hazırladık. Bu senenin öne çıkan ferace modelleri aşağıdaki gibidir:

 

 Çiçeklerle Bezenmiş Modeller

 

Bu sene feraceler, çiçek desenleriyle bezenecek ve hareket kazanacak. Sade tek renk feraceler yerini çiçek desenleri ile hareket kazanan feracelere bırakacak… Özellikle siyah renk feracelere çok yakışacak olan çiçek desenleri bayanların daha şık görünmesine de katkı sağlayacaktır.

 

 Ferace de İki Renk Senesi

 

Bu sene feraceler de capcanlı hareketli olanlar moda olacak. Çiçek desenlerinden hoşlanmayan bayanlar alternatif olarak ve en fazla tercih edilen bir diğer model olan tek feracede iki rengin buluştuğu modellere yönelebilirler. Bazı feraceler de birbiri ile uyumlu iki rengin bir araya geldiğini görürken; bazı feraceler de ise iki zıt rengin buluştuğuna şahit olacağınız ve abes durmayan aksine şık duran bu feraceler de bu yılın en çok konuşulan ferace modellerinden biri olacaktır.

 

 Çiçek Desenlerini Sevmeyenler İçin Üzerinde Dantel veya Taş Bulunan Modeller

 

Çiçek desenlerini sevmeyen ve çok renkli modellerden hoşlanmayan bayanlar ise bu sene hem farklı hem şık olan dantel veya taş işlemeli ferace modellerinden kendilerine en çok yakışan hangisi ise onu tercih edebilirler. Dantel detayları feracelerin bel kısımlarına eklenerek; kemere alternatif olarak düşünülmüş ve daha balık etli olan bayanların fazla kilolarını gizlemek için tasarlanmıştır. Taş işlemeleri ise genellikle feracelerin yaka kısmında ve cepli feracelerin cep detaylarında kullanılmıştır.

 

Kısaca bu yıl pek çok farklı modellerde feraceler sizleri bekliyor. Siz de pek çok farklı modelleri olan bu feracelerden kendinize en çok hitap eden hangisi ise onu yeni sezon feracelerinizin arasına katabilirsiniz.

 

Bir cevap yazın