Bu Sene En Çok Tercih Edilecek Tunik Modelleri Nelerdir?

 

Tunik, hayatımızda farklı kesimlerden birçok kişi tarafından en popüler olarak çokça tercih edilen kıyafetler arasında yer almaktadır. Genç, yaşlı, orta yaşlı, açık, kapalı demeden birçok kişi severek ve beğenerek, kendilerine yakıştırarak bu kıyafeti tercih etmektedirler. Tuniğin bu kadar çok sevilmesi ve popüler olmasının sebeplerinden en önemlisi rahat olması ve günlük hayatta kolay kullanımıdır. Bunun yanı sıra bir başka sebep ise rahatlığının yanı sıra şık oluşu; şık görünümüne önem veren bayanlar için tuniği ilk tercih yapmaktadır. Peki, bu kadar çok sevilen hem şık hem de rahat yapısı ile dikkat çeken tesettür tunik de bu yıl en çok tercih edilecek modeller neler olacaktır? Bu konuyu tunik sevenler için araştırarak aşağıdaki sonuçlara ulaştık. İşte bu yıl en çok tercih edilecek tunik modelleri şunlardır:

 

 1- Spor Giyinmeyi Sevenlere Tunik Modelleri

 

Tesettür tunik en çok spor giyim tarzını benimseyen kişiler tarafından tercih edilmektedir. Bunun sebebi; yukarıda da bahsettiğimiz gibi rahat olmasıdır. Çünkü spor giyinen bayanlarda rahatlığına önem vermektedirler. Ayrıca genel olarak tuniklerin spor bir duruşu da vardır. Modacılar bu yıl spor giyinmek isteyen bayanlar için tuniklere; süs fermuarlar, zımba detayları ve bazı tuniklere süs amaçlı bazılarına da hem süs amaçlı hem de kullanılan düğmeler eklemişlerdir. Bu sayede tunikler sadelikten arındırılmıştır. Tüm bu detaylar tuniklerin kol bölgelerine, manşetlere veya daha farklı bölgelere eklenerek hem sadelikten arındırılmış hem de şıklık sağlanmıştır. Tesettür tunik de çeşitli bölgelere eklenen amblemler ise bir başka detaydır.

 

 2- Klasik Giyinmeyi Sevenlere Tunik Modelleri

 

Spor giyinmekten hoşlanmayan onun yerine daha çok klasik giyinmeyi tercih eden bayanları da bu yıl modacılar unutmamıştır. Klasik giyim tarzına sahip iseniz; size ilk önerebileceğimiz model şifon tuniktir. Şifon tunik klasik giyimden hoşlanan bayanlar tarafından da spor giyimden hoşlanan bayanlar tarafından da tercih edilebilir. Şifon tuniğin yanı sıra tuniklerin belli bölgelerinde göreceğiniz taş işlemeleri de tuniklere klasik bir görüntü katacaktır. Ayrıca tunikleri hem klasik gösterecek hem şık ve zarif durmalarını sağlayacak pilise detayları da bu yıl gözden kaçmayacaktır.

 

Bir cevap yazın