2018 Modaselvim Tesettür Ferace Modelleri

Tesettür giyimde bayanlar tarafından en çok tercih edilen dış giyim ürünleridir. Hanımların dışarıya çıktıklarında tercihleri arasında ilk olan ferace zengin modelleri ile karşınıza çıkmaktadır. Rahat olduğu kadar şık modelleri ile dikkat çekmektedir. Pileli, fermuar detayları dışında bocuk işleme ve kemerli modelleri de yer almaktadır. Kadife ve çiçek desenli modelleri dışında şifon ve lazer işlemeleri olan feracelerde bulunmaktadır. Tesettürlü bayanların şıklığını ortaya çıkaran modellerle mevsime uygun renkleri ve özel tasarımları ile dikkat çekmektedir. Trend modelleri arasında daha canlı ve yenilikçi farkıyla alışveriş sevenler için dolabınızda yerini alacak birden fazla modelleri tesettür mağazalarında bulmanız yeterlidir.

 

  FERACE SEÇERKEN NE YAPMAK GEREKİR?

 

Tesettür giyime önem veren bayanların çoğu istedikleri ürünlere anında sahip olmaktadır. Son zamanlarda hızla değişen ve yenilenen tarzıyla tesettür giyim markaları birbirleri ile yarışmaktadır. Tasarımcıların yarattığı modeller hanımlar tarafından beğenilmektedir. Ferace seçiminde genelde hanımların vücut ve tenine uygun renk ve modeller seçmesi gerekmektedir. Kilolu birinin dar bir giymesi mümkün olmadığı gibi bol gelen dış giyim ürünü kötü görünmektedir. İçine kıyafet giyebildiği gibi bazen giymesine gerek bile yoktur. Çünkü elbise görünümünde ve bol olduğu için tercih tamamen hanımlara aittir. Genelde tek renk olan dış giyim ürünlerinin tesettüre uygun olması ve vücut hatlarını göstermeyecek tarzda olması oldukça önemlidir. Kumaşlarının özel olması gerekmektedir.

  TESETTÜR GİYİMDE FERACE TRENDLERİ VE FİYATLARI NASILDIR?

 

Moda trendleri her sene değiştiği için yeni tarzlar tesettür modasında yenilenmeye devam etmektedir. Modern ve seçkin birbirinden değişik tasarımlarla ferace yine ilk sıralarda yer almaktadır. Bayanların son derece şık ve modern görünmesi kombin yapıldığında ortaya çıkmaktadır. Kış ve yaz sezonuna özgü renk ve modelleri ile baharın gelmesi ile canlanmaya başlamaktadır. Mürdüm rengi olan kıyafet oldukça rağbet görmektedir. Renk uyumları genelde siyah ve beyazla tamamlanmaktadır. Klasik veya spor giyimden hoşlanan hanımlar için modeller bulunmaktadır. Uygun fiyatlar ve son derece indirimli fiyatlarla alınmaktadır. Firma sahipleri promosyon ve yüzde elli indirimlerle hanımların almasına ve yüzlerini güldürmeye sebep olmaktadır.

Bir cevap yazın