Yeni Yıl İle Trend Haline Gelen Tesettür Giyim Modelleri

 

Her kadın, giyim konusunda hep bir adım önde olmak ister. Trend parçaların seçimi modayı yakından takip etmekle mümkün olmaktadır. Bu nedenle, özellikle tesettür giyim konusunda modayı takip ederek, yeni yıl trend tesettür giyim kombinlerine ulaşabilirsiniz. 2018 yılına gireceğimiz son günlerde tesettür modellerinin yeni yıl trend kombinleri de bayanlar için görücüye çıktı. Bu yıl, tesettür modellerinde şık ve sade modeller ön plandayken, mevsimsel renklerde yeni yıl ile birlikte kendisini göstermiştir. 2018 yılında özel tesettür giyim tasarımları da farklı bir yer tutmaktadır. Özellikle eski giyim tarzının yeniden trend haline geleceği 2018 yılı giyim modellerinde retro tarzı da oldukça önemli bir yer tutmaktadır. Tesettür giyim uzun modellerde fermuar detayları, belden bel ve büzgülü modeller, beli kalın kemerli ferace modelleri de retro tarzını yansıtmaktadır.

 

 Yeni Yıl Tesettür Giyime Uygun Pantolon Modelleri

 

Tesettür giyimi tercih eden bayanların belki de en zor buldukları kıyafetlerden biri de tesettür giyime uygun pantolon modelleridir. 2018 yeni yıl ile birlikte tesettür giyim modellerine de farklı bir bakış açısı getirilmektedir. Bu yıl tesettür giyim modellerinde bol yapıda pantolon modelleri oldukça ön plana çıkmaktadır. Özellikle, tesettür tunikler ile kombin yapılan bol pantolonlar kış ya da yaz mevsiminde kullanım açısından rahatlık sağlamaktadır. Pantolonların bol yapısının yanı sıra ekoseli ve şıklığı koruyan dantelli modelleri ile de ister günlük hayatta spor tarzı isterseniz klasik tarzda iş hayatını yansıtabilirsiniz. Abiye modellerini de yansıtan dokunuşlar ile şekillenen bol, belden ayakuçlarına kadar uzanan pantolonlar her bayan için farklı bir görsel tasarıma sahiptir.

 

 Yeni Yıl Tesettür Abiye Modelleri

 

Abiye modellerinde çeşit çok fazla olmakla birlikte genel olarak kumaş yapısı pek değiştirilememektedir. Bu yıl abiye tesettür giyim modelleri genel olarak saten, kadife ve raşel kumaşlar ile çeşitlenmektedir. Özellikle, kadife kumaşın ön planda olması bayanlara abiye giyim konusunda hem şıklık hem de sadelik kazandırmaktadır. Çünkü, kadife kumaşın kendisine has şık ve abiye duruşlu bir yapısı bulunmaktadır. Böylece, şık ve abartısız abiye kombini yapabilen bayanlar diledikleri şekilde farklı aksesuarları da bir arada kullanabilmektedir.

 

Bir cevap yazın