Yeni Sezonun Tesettür Kap Modellerinde Şık Detaylar

tesettür kapHer sezon farklı detaylarla yenilenen tesettür kap modelleri, bu yıl da sizler için birbirinden şık alternatifler sunuyor. Bu sezonun en çok tercih edilen modellerinde bağcık, deri, işleme detaylarının kullanıldığına tanıklık ediyoruz. Ayrıca fermuarlı cepler, yırtmaçlar, ve beli süsleyen bağımsız veya tokalı kuşaklar bu sezon oldukça moda.

 

  Her Ortamda Kap Şıklığı

 

Bu sezon hem günlük yaşamda hem de iş yaşamı veya özel günlerde giyilmek üzere tasarlanan çok sayıda kap modeli mevcut. Abiye giyime uyum sağlayan tesettür kaplarda etek kısımlarında uygulanan lazer kesimler dikkat çekiyor. Hatta etek ucundaki lazer kesim modelinin kol ağızlarına da uygulandığını görüyoruz. Ayrıca bu modellerin yakalarında kap kumaşının rengine uygun kürk süslemeler var. Bunlar, düğün, nişan gibi davetlere katılırken, topuklu ayakkabılarla rahatlıkla giyilen ve büyük şıklık sağlayan ürünler olarak oldukça revaçta.

Günlük giyimde tercih edilen tesettür kap çeşitlerinde ise, kapişonlu modeller bu yıl oldukça sık karşımıza çıkıyor. Kapişon etrafında kullanılan kürk detayları oldukça yaygın. Ayrıca kapitone kumaşlardan tasarlanan kemerli ve yine kapişonlu, kürk detaylı kaplar, günlük yaşam için başarılı tercihler oluşturuyor.

 

 Kaz Ayağı Desenleri Geri Döndü

 

Bir dönemin modasında oldukça rağbet gören kaz ayağı desenlerinin bu yıl geri döndüğüne şahit oluyoruz. Kap modellerine ayrı bir şık hava katan bu desenler, özellikle lacivert, bordo, kahverengi gibi kumaşların üzerinde kullanılıyor. Seyyar kemer, düğme ya da fermuar detaylarına sahip bu tesettür kap modelleri, hem günlük yaşamda hem de çalışan bayanların tercihleri arasında yer alabilir. Bu kaplar hem topuklu ayakkabılar hem de düz spor ayakkabılarla beraber kullanılabiliyor. Şık bir çanta ve şal şeklindeki bir eşarpla kombin yapıldıklarında, bu kışın en moda giysileri arasında yerini alacakları ön görülmekte.

 

 Poliviskon Kumaşlarda Deri Detayları

 

Yeni sezonun en şık kap alternatiflerinden biri de, poliviskon kumaşların kullanımıyla üretilen kaplar. Bu kumaşlar oldukça kaliteli görünümüyle, klasik bir şıklık sunuyor. Genellikle fermuarlı olarak tasarlanan bu tarz kaplarda deri bağcıklar ve deri kemerler tercih ediliyor. Hakim yakaların uygulandığı modellerde, şık ve kullanışlı cepler de mevcut.

 

Bir cevap yazın