Yeni Sezonda Tesettür Kap Trendi

tesettür kapSezona oldukça hareketli bir giriş yapan kaplar 2019 yılında da oldukça büyük değişimlere uğramıştır. Moda tasarımcıları özellikle son dönemde en çok sevilen modeller üzerinde yeni tasarımlar denemektedir. Bu parçalar arasında en çok dikkat çekenler ise tesettür kap modelleri olmaktadır. Tesettür kaplar genellikle bahar aylarında kadınların tercih ettiği dış giyim türündendir. Kaplar genellikle diz altı olmakta ve bazı modellerde ise bileğe kadar uzanmaktadır. Oldukça dikkat çekici olmasının yanı sıra rahatlığıyla da kadınların ilgi odağı haline gelmiştir.

 

 Yeni Sezon Kap Modelleri

 

Yeni sezonda tüm kıyafet modası gibi tesettür modası da değişime uğramaktadır. Özellikle son dönemde genç kadınların kendi tarzlarını yansıtmaları ile ortaya rengarenk görüntüler çıkmaktadır. Tasarımcılar da bu tarzları göz önünde bulundurmakta ve tüm kadınların isteğine yanıt verecek tasarımlara imza atmaktadırlar. Yeni sezonun oldukça hit parçaları tesettür kap modelleri olmuştur.

 

Bu sezon düğmeli ve kemer detaylı kaplar oldukça büyük ilgi çekmektedir. Kış mevsiminin sonuna yaklaşılan dönemlerde genellikle koyu tonları seçen kadınlar; bahar aylarının başlaması ile daha açık tonları seçmektedirler. Yeni sezonda özellikle süet kaplar genç kadınların ilgi odağı olurken orta yaş kadınlar ise genellikle kemerli ve düğmeli kapları tercih etmektedirler. Böylelikle kap modelleri her yaştan kadının tercih edeceği tesettür parçaları arasında ilk sıralarda yer almaktadır.

 

 Neden Tesettür Kap Seçilmelidir?

 

Kadınlar her zaman şıklık yarışında birbiriyle yarışmayı seçmektedir. Dolayısıyla giyindiği kıyafetlerde ilgi odağı olmayı sevmektedir. Bu sezon da tesettür kaplar kadınların bu isteğini destekleyecek modellerden oluşmaktadır. Hem rahatlık hem de şıklığı birleştirmenin yanı sıra günlük ve spor modelleri ile de her alanda tercih edilebilmektedirler. Kadınlar özellikle yaz aylarında sıcakta kat kat giyinmek yerine hem serin tutan hem de gösterişli tesettür kap modellerini seçmektedirler.

 

Desenli, nakışlı, kaşe, süet, önden düğmeli, çift düğmeli, fermuarlı, seyyar kürklü, inci ve deri detaylı modeller bu sezonun oldukça ilgi çeken modelleri olmuştur. Dolayısıyla her zevke hitap edecek modelleri içermesi kapların tercih sebebi olmasını kolaylaştırmaktadır. Her kadının isteğine cevap veren bu modeller bu sezon da şimdiden oldukça büyük ilgi görmektedir.

 

Bir cevap yazın