Yeni Sezonda Hangi Tesettür Tunik Modelleri Seçilmelidir?

tunikHer yıl tesettürlü kadınların yoğun ilgisini kazanan tunik modelleri 2018 yeni sezonunda da çok farklı tasarımları ile fark yaratmaktadır. Birbirinden farklı tesettür tunik modelleri ile bu sezon kadınlar çok güçlü bir imaj elde edebilecekler. Kadınlar için giyinmek oldukça önem isteyen bir konudur. Bu sebeple her daim seçici davranmak ve moda tasarımcılarının görüşlerini alarak giyinmek kadınlara çok güçlü bir giyim stili oluşturmasına yardımcı olmaktadır. Şık bir giyim tarzının en büyük desteği ise tesettür tunik ve tesettür elbise modelleri ile bir kombin oluşturmaktadır.

 

 Klasik Giyim Tarzı İçin Düğmeli Modeller Tercih Edilmelidir

 

Tesettür elbise seçimi yapılırken mutlaka kumaş yapısına ve kumaşın kalitesine çok fazla önem verilmelidir. Tesettürlü kadınlar içinde çok fazla renk barındıran elbise modellerini tercih etmemelidir. 2018 yeni sezon tesettür tunik modellerinde klasik tarzlar daha çok ön planda tutulmuştur. Her daim klasik tarzdan yana olan kadınlar için oldukça zengin tasarımlar bulunmaktadır. Kolaylıkla beden ölçülerinize uygun bulabileceğiniz tesettür tunik modelleri ile bu sezon kendi giyim tarzınızı ortaya koyabileceksiniz. Tesettür giyimde bu sezon pileli detaylara daha çok ağırlık verilmiştir. Hem sade hem de şık bir görünüm elde etmek için tesettür elbisenizin uyum içinde olduğuna dikkat etmelisiniz. Klasik giyim tarzı olan tesettürlü kadınlar düğme detaylı modellere daha çok ağırlık vermelidir.

 

 Tesettür Tunik Modelleri Hangi Parçalar İle Kombinlenebilir?

 

Beden hatlarını büyük ölçüde kapatan tesettür tunik modelleri dar pantolonlar ile harika bir uyum oluşturmaktadır. Bol tesettür tunik modelleri ve bol pantolonlar sizi olduğunuzdan daha da kilolu görünüme sokabilir. Tesettür tunik modelleri ile kombin yapacağınız zaman çok fazla renk içeren kombinlerden uzak durmalısınız. Tesettür kombinlerde çok fazla sayıda karmaşık renkler kullandığınız takdirde sizi şıklıktan uzaklaştırarak nahoş bir görünüm sergilemenize neden olacaktır. Bu sebep ile içinde rahat edebileceğiniz ve sade renklerden oluşan tesettür tunik modellerini tercih etmelisiniz. Tesettür tunik modellerini sade pantolonlar ile kombinlediğiniz zaman harika bir görünüm elde edebileceksiniz. Tesettür kombinlerde her zaman birbirine yakın ton renklerin kullanılması şık bir görünüm için oldukça önemli bir detaydır.

Bir cevap yazın