Yazı Ve Süs Detaylı Tunik Modelleri

tesettür tunikYeni sezon tişört ve tunik modellerinin trendlerinden olan yazı figürleri İngilizce Türkçe birbirinden farklı ve komik mesajları ile ilgi topluyor. Özellikle hamile giyim de kullanılan tesettür tunik modellerindeki bebek figürleri hem çok sevimli, hem de içinde bulunduğunuz durumu ifade etmesi bakımından oldukça eğlenceli görünüyor. Yumurtadan çıkan bebek figürü, yazılar ve ya farklı objelerle süslenen tunik modelleri, daha da ilgi çekici bir hale getirilebiliyor. Renk ve tasarımda farklı fikirler deneyerek, yeniliklere yol açan tasarımcıların hazırladığı örnekleri mağaza vitrinlerinde ve ya online kataloglarda bulabilirsiniz.

 

Tunik modellerini çekici hale getiren bir diğer ayrıntı ise süslemelerinde kullanılan malzemelerdir. Taş, inci, iplik ve ya püskül detayları, boncuk, fiyonk ve ya desenli kumaşlar usta ellerde işlenerek hanımların beğenisine sunuluyor.

 

Tunik modellerindeki renklerin birbirleri ve kıyafeti oluşturan diğer parçalarla uyumu ise kombinasyonunuzu tamamlamanız açısından kolaylık sağlıyor. Hareketli ve taş işlemeli tesettür tunik modellerini sade bir şal ya da eşarp ile tamamladığınızda ise şık bir görüntü yakalayabiliyorsunuz. Tunik modelleri tek başlarına satışa sunuldukları gibi, etek tunik ve ya pantolon tunik gibi ikili takımlarla da teşhir edilmektedir. Hatta ayakkabı, çanta ve diğer aksesuarı süslerken, tunik modellerinde kullandıkları, renk, model ve desen gibi ayrıntıları ekleyerek, tepeden tırnağa tam bir uyumdan oluşan takımlar hazırlanabilmektedir.

 

 Tunik Modellerinde Çeşitlilik

 

Tunik modellerinde çeşitlilik oldukça fazladır. Örneğin düz, sade, boyuna ve ya kiloş kesim tunikler; kendinden desenli ve ya desen işlemeli modeller; kot, keten, polyester, şifon, pamuklu kumaşlardan tasarlanan pek çok modeller bu çeşitliliğin ne kadar zengin olduğunun göstergesidir. Tunik modelleri tesettür kıyafetleri arasında özel bir yere sahiptir. Hem gündelik, hem dış giyim, hem de abiye giyimde tercih edilen tunikler, bu özelliği ile oldukça kullanışlıdır.

 

Online alışveriş kolaylıklarını deneyerek, zamandan, mağaza mağaza dolaşarak yorulmaktan ve bir ürüne ederinden fazla para ödemekten korunursunuz. Öyle ki sitelerde yapılan kampanyalar ve özel indirimlerle son derece hesaplı fiyatlarla beğendiğiniz tesettür tunik modelini satın alabilirsiniz. Güvenli sitelerden alışveriş yaptığınız sürece teslimat, ödeme, iade ve değişim gibi, alım satımın gereği olan tüm işlemlerinizi gönül rahatlığı ile yapabilirsiniz.

 

Bir cevap yazın