Yazı Bu Elbise Tunik Modelleri İle Karşılayın

elbise tunikTesettür ürünleri tercih eden kadınlar için en önemli konulardan biri, kadınların dini kurallarına göre giyinip giyinmemeleridir. Yazlık elbiseleri seçerken göz önünde bulundurulması gereken ilk faktör, elbisenin dokusunun yaz için uygun olup olmadığıdır. Polyester bileşenli kumaşlar bol ve dökümlü kumaşlardır, ancak yaz aylarında terletir. Yazlık elbiseler için yüksek polyester içerikli kumaşlar seçilmemelidir.

 

 Tercih Edilen Kumaşlar Neler Olmalıdır?

 

% 100 Pamuklu Kumaşlar: Cildin yumuşak bir kumaşa değmesini isteyenlerin tercihi olmalıdır ve havayla temas eden bir kumaş türüdür. Bol bol serinlik hissi verir. Bununla birlikte, hızlı katlanma ve boyama için pamuklu kumaşların tercih edildiğine dikkat edilmelidir. Sık sık yıkama için uygun değildir. Ancak herhangi bir pamuklu kumaş size yaz aylarında aradığınız tazeliği verebilir.

 

Poplin: İnce ve hafiftir. Poplin kumaşları genellikle gömleklerde ve tuniklerde kullanılır. Bir poplin kumaş türündeki tesettür elbise mutlaka yaz alışveriş listenizde olmalıdır.

Krep: Herkese tanıdık gelen bir kumaş ismidir ve değişen gramaj değerleri ile yılın herhangi bir zamanında kullanılabilir. Krep kumaşından üretilen ürünler yıkanması ve ütüsü bakımından kullanımı kolaydır.

 

Tesettürün Kalbi Tunikler!

 

Her kadın şık ve güzel görünmek ister ve onun için farklı kıyafetler tercih eder. Neredeyse her kadının gardırobunun yeri doldurulamaz ayrıntılara sahiptir. Bu eşyaların en önemlisi tuniklerdir. Tunikler, hem rahat hem de şıktır çünkü kadınlar için kolaylık sağlarlar. Özellikle son zamanlarda farklı desenler kullanılmakta ve farklı tunik renkleri mevcuttur. Tunikler, işyerinde, okulda ve günlük yaşamda her yerde kullanılabilir. Bu konforlu ve şık tunik modeller kadınlar için oldukça rahattır. Kolaylığı ve rahatlığı nedeniyle, tesettür elbise seçen her kadın alabilir.

 

Özel Tunik Tercihleri

 

Tesettürlü kadınların en çok tercih ettiği kıyafet modeli tuniklerdir. Kural olarak, kadınlar tunik alırken 1-2 beden büyük boyutunu almalıdır. Bu şekilde yaz aylarında daha serin bir dönem geçirebilirsiniz. Favori tunik modelleriniz vücut yapınıza uyduğundan, daha şık görüneceksiniz. Bu nedenle, bir tunik seçerken, bedeninize uygun modelleri tercih etmelisiniz.

 

Tunikler yaz aylarında en çok tercih edilen modeldir. Yaz tuniğinin tercih ettiği yapı genellikle ince ve şeffaftır. Şeffaf tunik modelleri birçok insan için uygun değildir. Bu tunik modellerin altına fazladan bluz giymeniz gerekebilir.

 

 

Bir cevap yazın