Yaka Detayı Taşlı Feraceler

Ferace modellerinde her zevke uygun çizgi bulunmaktadır. Kişi kendi tarzını bulma ve oluşturma konusunda sezonun parçalarından yardım alabilir. Sezon boyunca en çok tercih edilen parçaların bir araya gelmesi ile birlikte vitrinlerde çeşitli kombin önerileri bulunmaktadır. Vitrinlerdeki ürünlere ulaşmak isteyen hanımlar yeni sezon parçalarına da göz atmış olur. Bu sezon içerisinde dış giyim ürünleri arasında en rahat edilen parçalardan biri olan feracelerde yaka kısmı taş detayları göz kamaştırmaktadır.

 Bu taşların etnik model taşlar olması diğer feracelerin üzerinde bulunan parlak taş modellerinden ayırmaktadır. Pek çok farklı renkte taşın kullanıldığı bu ferace modellerinde yaka kısmının net duruşu da hanımların en beğendiği noktalardan biridir. Bu ferace modellerinin yaka kısımlarında genellikle yeşil ve koyu kahve tonlarında taşlar kullanılmaktadır. Ferace modasında yeni sezon ürünlerin yer aldığı tüm kategorilerde bu model göz kamaştırmaktadır.

 Etnik Model Taşlı Ferace Kombini

 Yaka kısmında bulunan doğal taşlar ve etnik taşlar ile ferace modası hareketlenmektedir. Pek çok hanımın farklı bulduğu bu taş detaylı feraceler yaka kısımları ile oldukça fazla dikkat çekmektedir. Bu feraceler ile kombin yapmak ise oldukça kolaydır. Genellikle taşlı yaka ferace modellerinde kişi, diğer parça seçimlerinde daha rahat ürünlere yönelmektedir. Bunun için sezonun en rahat parçalarından biri olan yumuşak ve salaş kesim kazaklar üst giyim seçeneği olarak en doğru tercihtir.

 Altına ise bol paça yumuşak kumaş pantolon seçimi ikili takım oluşturulmasına yardımcı olacaktır. Bu kombinde önemli olan bazı detaylar bulunmaktadır. Kişi dikkatin feracede olmasını isteyerek diğer parçaları daha sade tercih etmelidir. Aynı zamanda rahat ayakkabı ve çanta seçiminde bulunan kişiler daha doğru bir görünüm elde etmiş olacaktır.

 Beli Kemerli Taşlı Yaka Ferace Modelleri

 Belinde kemer bulunan ferace modelleri genellikle hanımların pek alışık olmadığı modellerden biridir. Fakat gelişen moda ile birlikte oldukça fazla tesettürlü hanım beli kemerli ferace seçimi yapmaktadır. Bu ferace modellerinde yaka taşlarının rengi ile uyumlu kemerler bel kısmında yer almaktadır. Belin salaş bırakılması ise kemerin daha güzel durmasını sağlayarak farklı bir görünüm oluşturmaktadır

 

Bir cevap yazın