Tunikler Tesettür Giyimde Önemli Yere Sahiptir

tesettür tunikFarklı renk ve modellerde olan tunikler özellikle tesettürlü iş ve ev kadınlarının bir numaralı tercihleridir. Fransız modasından günümüze yansıyan tunikler artık yalnızca iş kadınlarının değil, modayı takip eden her kadının tercihi haline gelmiştir. Büyük şehirlerde yaşayan kadınlar maskülen bir tarz olarak tunik ve pantolon ya da tunik ve etek uyumunu çok severler. Tunikler gündelik hayatta da çok sık kullanılmaktadır.

 

 Maskülen Tarz Sevenler Tunik Seçebilir

 

Giyim tarzında maskülenlik ve marjinallik yaratmak isteyenler bunu zevklerine uygun bir tunik seçimiyle yapabilirler. Bunun için vücuda oturmayan bol ve dökümlü tunik ile şık beyaz bir pantolon kombine edilerek marjinal ve maskülen bir tarz oluşturulabilir. Güzelliğin bakımlı olmaktan geçtiği vurgulansa da, şık bir tarza sahip olmanın yolu da doğru ve uygun giyinmekten geçmektedir. Doğru tesettür tunik seçmek ve tuniği doğru biçimde diğer parçalarla uyumlu hale getirmek de önemlidir.

 

 Döpiyesler Yerine İkili Tunik Takımlar Kullanın

 

Döpiyesler biraz daha resmi ve özel kıyafetler olmakla birlikte kendine has bir modası vardır. Tesettür giyim de ise bu tür takımlar ikili kıyafetlerle birleştirilerek meydana getirilir. Özellikte tesettür takım giyinmek isteyenler için online satış mağazalarında değişik örnekler bulunmaktadır. Modacıların ortak görüşlerine göre feminen bir tarza sahip olmak isteyen tesettürlü bayanlar kumaş etek ve ceket tarzı döpiyeslerinden uzak durmalıdırlar. Bunun yerine uzun kumaş ceket ve içine tunik ve etek giyebilirler.

 

 Siyah Renk Kusurları Gizler

 

Ayrıca siyah rengin tercih edilmesi vücut kusurlarının örtülmesi adına çok önemlidir. Yine siyah renk şık bir görünüm sergilenmesi açısından son derece önemlidir. Tunik yerine gömlek ya da kimi zaman ince trikolar da tercih edilebilir. Bu şekilde de feminen tarza sahip olunabilir. Feminen tarza sahip kadınlar için hafif kazaklar ve tunikler tarzlarına uygun en modern kıyafet seçenekleridir.

 

 Klasik Tarz Tercih Edenler İçin Tunikler İdealdir

 

Yaz ve kış fark etmeksizin farklı kumaşlardan imal edilen tunikler kot pantolon ve taytlar ile kullanılabilir. Burada önemli nokta kumaşın kalitesidir. Spor bir tarza sahip olan tesettürlü kadınlar da tesettür tunik ile kot pantolonu bir kombin yapabilirler. Spor tarz demek sadece t-shirt ve eşofman giyinmek demek değildir. Kot pantolon ile birleştirilen tunikler gündelik kıyafet olarak çok rahatlıkla kullanılabilir.

Tesettür tunik modelleri ve fiyatları için tıklayınız: https://www.modaselvim.com/tunik

Bir cevap yazın