Triko Tunikler İle Yeni Sezon

 

 

Triko tunikler ile kış aylarının yaklaştığı sinyali de verilmiş oldu. Moda Selvim online alışveriş sitesinde ilk triko model örnekleri görücüye çıktı. Bu yıl triko tunik modellerde bol miktarda geometrik desenler görecek gibiyiz.  Tarçın ve indigo renkler ile bütünlük yakalayan bu şık tunikler kış aylarında sizi ısıtacaktır. Sıcak ve samimi ambiyansı ile samimi bir stili uyandırdığını görüyoruz. Bu kışlık giyim modelleri ile yaklaşan soğuk hava iklimini iç rahatlığı ile karşılayabilirsiniz.

Triko Tunikler İle Spor Kombinler

Tunik modelinin kumaşı ve tarzı nasıl olursa olsun her daim spor kombine müsait bir altyapıya sahip. Bu bakımdan triko tunikleri de gayet rahat spor parçalar ile kombin yapabilirsiniz. Soğuk ve bol rüzgarlı günler ağır adımlarla yaklaşıyor. Bu mevsim değişiminde kot pantolonlar size güzel adapte olacaktır. Kot pantolon ve triko tesettür tunikler  ile şık bütünlüğü yakalayabilirsiniz.  Spor ayakkabılar ile de sportif tarzınızı vurgulayabilirsiniz. Sonbaharın moda renkleri ve desenleri ile dikkat çeken triko modeller daha da çeşitlenecek gibi görünüyor. Ön planı dairesel desenler ile döşenen tunik modellerini seveceksiniz. Bu modelleri de siyah pantolon modelleri ile kombinleyebilirsiniz.  Mevsimin sadeliğini taşıyan bu kombin, spor ayakkabı ya da babetler ile tamamlanabilir.

triko tunik modeli için tıklayınız

Genç Ve Spor Tarz İçin Şal

Genç hanımlar ya da genç hisseden hanımlar triko tunik kombinlerini şal modelleri ile bütünleyebilir. Şal modellerinin daha rahat ve spor bulunduğu için gençlerin vazgeçilmez parçası olduğunu biliyoruz. Tesettürlü genç kızların şal modellere öncelik vermesi şal modellerinin de sürekli yenilenip çeşitlenmesine sebeb oluyor. Yaz aylarında simli şal modelleri revaçtaydı. Kış aylarında ekoseli şal modelleri daha fazla gündemde olabilir. Ekose desenin moda olması bir yana özellikle kışın kombinlerde daha fazla kullanılan ve sevilen bir ayrıntı olduğu biliniyor. Geçen kış kap kaban modellerinde kendini bolca gösterdi.  Şal ve eşarp modellerinde de bu sezon revaçta olması muhtemel. Ekose ve simli şallar spor ya da klasik fark etmeksizin her tarza adapte olmaya müsait. Spor kombinlerinizi bu şal modelleri ile taçlandırabilirsiniz.  Genç dinamik tarzınızı ön plana çıkarmanız kaçınılmaz olacaktır.

Bir cevap yazın