Tesettür giyimde triko tunik kombinleri nasıl yapılmalı?

Tesettür giyimde triko tunik kombinleri nasıl yapılmalı? Size sunacağımız kombin önerilerinden tarzınıza yakıştırdığınızı seçebilirsiniz? Sonbahar ve kış sezonu resmi olarak açılışını yaptı. Bu hareketli ve ılgın mevsimler bizlerin de giyim sitiline hareketli ve ılgın bir görünüm getiriyor. Kışlık kıyafetleri sandıktan çıkarma vakti. Fakat yeni sezonun alışveriş keyfini de kaçırmak olmaz. Yeni sezon, trendler ve alışveriş sizi bekliyor. Online alışverişin merkezi Moda Selvim en yeni tasarım ve ürünleri ile kapılarını siz değerli müşterilerine sonuna kadar açtı. Tek yapmanız gereken, incelemek ve karar vermek. Moda Selvim’in en yeni ürünleri ile Tesettür giyimde triko tunik kombinleri nasıl yapılmalı? Hep birlikte inceleyip, kararlaştırıp, öğrenelim.

Triko kombinler ne tarz pantolonlar ile yapılmalı?  

İlk olarak pantolon tercihinizi benimsediğiniz stile göre yapabilirsiniz. Kimi kot pantolonlar ile kombin yapmaktan hoşlanır, kimi hanım ise kumaş pantolonları tercih eder. Sizin tarzınıza hangisi uygun? Genç kızlar  “Tesettür giyimde triko tunik kombinleri nasıl yapılmalı?” sorusuna genelde triko tunik altına tayt kesim kot pantolonlar ile yaptıkları kombinler ile cevap veriyor. Peki, sizin cevabınız nedir? Bol kesim kot pantolonlar ile de hem zarif hem de sportif bir kombin yapabilirsiniz.  Kumaş bilek boy, dar paça pantolonlar ile de trikoların güzel kombin yapıldığını görüyoruz. Sonbaharın renkleri ile desen ve çeşide sahip triko tunikler Moda Selvimin en yeni renkli kumaş pantolonları ile de şık kombin yapılabilirler. Beyaz gabardin kumaştan üretilen dar paça pantolonlar da trikolar ile en fazla tercih edilen modellerden. Beyaz kumşa pantolonlar ile de hem zarif ve hem de dikkat çekici bir kombin yapmanız mümkün. Genç kızlara hitap eden bu kombinler, kumaş pantolon alternatifi ile tüm bayanların ilgisini çekiyor. Özellikle orta yaşlardaki hanımlara uygun kombin olmayı da başarıyor.

– Spor kombinleriniz için spor şal çeşitleri 

Tesettür giyimde triko tunik kombinleri nasıl yapılmalı? Sorusu kadar triko kombinlerde ne tarz örtüler tercih edilmeli? Özellikle de spor giyime hitap eden triko tunik modelleri üzerine hangi şal modelleri uygun olur? Size önerimiz keten kumaş şal modelleri olacaktır. Birçok renk çeşidine Moda Selvim online sitesinden ulaşabilirsiniz. Ekose şıklığı ile de triko kombinlerinizi tamamlayabilirsiniz. Sınırsız renk yelpazesi ile ekose şıklığı sizi bekliyor. Tesettür giyimde triko tunik kombinleri nasıl yapılmalı? Sorusuna eklenecek bir diğer soru ise kombinimizi hangi ayakkabı ile tamamlayabiliriz? Elbette spor konsepte sahip bir stil yine spor ayakkabı ile bütünlenebilmek ister. Özellikle beyaz spor ayakkabılar stilinizi tamama erdirebilirsiniz. Fakat farklılık isterseniz o zaman size pump modeller ile bir kombin öneririm. Kadife yüzeye sahip naif bir çift babet de ihtiyacınızı giderebilir. Tercih sizin stilinize kalmış tamamen.

Online giyim alışverişlerinizde www.modaselvim.com adresini tercih etmelisiniz. Hem güvenli alışveriş için ve hem de avantajlı fiyat içerikleri için. Sınırsız keyif ile alışveriş yapabilmek adına sizi online adresimize bekliyoruz.

 

 

 

 

Triko Modası İle Kışlık Kombinler

Triko modası kapıda, kışlık kombinler artık sıra ile kendilerini göstermeye başlayacaklardır. Kış ayları devreye girdi ve sezona özel kombin fikirleri de belirmeye başladı. Yeni sezonun trendleri gün geçtikçe şekilleniyor. Bu yıl triko kombinlerine eşlik edecek en birinci arkadaş Jean pantolon modelleri olacaktır. Moda Selvim de birbirinden şık ve güzel triko modelleri ile kışa hazır bir şekilde gardını aldı. Triko bu yıl elbise, pantolon, tunik, hırka gibi birçok kıyafet parçasında yer edecek gibi görünüyor. Triko modası altın çağını 2017/2018 kreasyonlarında yaşayacak diyebiliriz. En moda renk hangisi ise onunla üretilen triko modeller, eskiye nazaran artık çok daha renkli. Belki günümüz modasının renkli atmosferinden böyle olabilir. Belki de artık kendini daha belirgin ifade eden stilinden dolayı da gündemden düşmüyor diyebiliriz. Tek bariz gerçek var ki, o da Triko artık çok Moda.

Triko Kombinler Nasıl Yapılır?

Triko kombin ile güne başlama kararı aldınız ama ne giyeceğinizden emin değilsiniz, o zaman referans modelleriniz neler olmalı? Eğer bu konuda bir fikriniz yok ise, bu yazı size tam da ihtiyacınız olan bilgiyi verecektir. Triko modeller ile en ideal kombin olacak parçalardan biri Jean modeller. Eğer ki sizler alışılmışın dışına çıkmak isterseniz o zaman Salaş görünümlü triko kazağınız ile kalem kesim bir eteği de kombin yapabilirsiniz. Aynı şekilde triko etekler ile de çok şık triko kombinler elde etmeniz mümkün.  Triko parçalar bütün görünüme müsait bir perspektife sahiptirler o nedenle istediğiniz parça ile kombin yapılması kolaydır. Kombin yapacağınız triko modelin desenli ya da düz renk olup olmaması da çok mühimdir. Eğer düz renk bir triko tercih etmişseniz. Bu yılın trend figürlerinden olan çizgili pantolonlar ile harika bir konsept oluşturabilirsiniz.  Eğer desen içerikli bir triko tercih etmişseniz o zaman etek ve pantolon tercihiniz de düz renkten yana olmalı.

Triko İle Çiçek Desenlerin Şıklığı

Moda Selvim’de Desenlerin raksını birçok figürden yana görüyoruz. Asimetrik çizimler ve deri detaylar ile şıklığı artan triko alternatifler dikkatleri topluyor. Çiçek desenler ise küçük ve büyük motifler ile zarif bir detay oluşturmakta.  Bazı triko modasında ise, gül desenlerin büyükten başlayıp küçüğe doğru iddialı bir çizgi oluşturduğunu görüyoruz. Bu geçen yılın popüler modası olan vintage etkisine ince bir gönderme oluşturuyor. Triko üzerinde desenler daha net pigmentler ile ön plana çıkmakta. Bu nedenle desen bakımından gösterişli modelleri seviyorsanız size hoş bir seçenek sunacaklardır. Sonbaharın sembolü yapraklar da desenlerden nasibini almış durumda.  Tunik modellerinin ön planında yaprak desenlerinin dikkat çeken esintisine kapılmamak elde değil. Triko tunikler tesettürlü hanımlar için güzel bir giyim stili oluşturmakta. Renk ve desen farkları sayesinde tek tip giyim standardından kurtulabilirsiniz.

 

 

Triko Kombin Ve Ayakkabılar

Triko kombininiz tamam ise, ayakkabı ile son noktayı koymanız gerekecektir. Kışın bot modeller ön cephede yerlerini alır. Bu yıl süet modası gündemde o nedenle kombininizde süet bot şık bir tercih olabilir. Topuklu deri botlar ile de kış günlerine has Retro bir stil uyandırabilirsiniz. Yaz günlerinin Sade ve aktif üyesi babet modeller de kış aylarında stilinize uyum sağlamaya hazır oluyor. Süet ve kadife gibi kışlık yüzeyler ile kış günlerinde şık triko modanıza adapte olmaya müsait.  Özü bağcıklı ayakkabılar da yine kış aylarında size hoş adaptasyon kuracak modellerden.  Süet, kadife ve deri gibi muhtelif yüzeylerden üretilen çeşitli ayakkabılardan biri ile kombininizi tamamlayabilirsiniz. Kışlık modelleri ile virinlerde yerlerini alan loafer modeller de ilginizi çekmeye hazır görünüyorlar. Bu ayakkabı modelleri ile da tayt ve triko kombinlerinizi tamamlayabilirsiniz.

Triko modası ile kışlık kombinler yapmak için siz de www.modaselvim.com sitesini inceleyebilirsiniz. Ziyaret etmek için linke tıklayın.

Triko Tunikler İle Yeni Sezon

 

 

Triko tunikler ile kış aylarının yaklaştığı sinyali de verilmiş oldu. Moda Selvim online alışveriş sitesinde ilk triko model örnekleri görücüye çıktı. Bu yıl triko tunik modellerde bol miktarda geometrik desenler görecek gibiyiz.  Tarçın ve indigo renkler ile bütünlük yakalayan bu şık tunikler kış aylarında sizi ısıtacaktır. Sıcak ve samimi ambiyansı ile samimi bir stili uyandırdığını görüyoruz. Bu kışlık giyim modelleri ile yaklaşan soğuk hava iklimini iç rahatlığı ile karşılayabilirsiniz.

Triko Tunikler İle Spor Kombinler

Tunik modelinin kumaşı ve tarzı nasıl olursa olsun her daim spor kombine müsait bir altyapıya sahip. Bu bakımdan triko tunikleri de gayet rahat spor parçalar ile kombin yapabilirsiniz. Soğuk ve bol rüzgarlı günler ağır adımlarla yaklaşıyor. Bu mevsim değişiminde kot pantolonlar size güzel adapte olacaktır. Kot pantolon ve triko tesettür tunikler  ile şık bütünlüğü yakalayabilirsiniz.  Spor ayakkabılar ile de sportif tarzınızı vurgulayabilirsiniz. Sonbaharın moda renkleri ve desenleri ile dikkat çeken triko modeller daha da çeşitlenecek gibi görünüyor. Ön planı dairesel desenler ile döşenen tunik modellerini seveceksiniz. Bu modelleri de siyah pantolon modelleri ile kombinleyebilirsiniz.  Mevsimin sadeliğini taşıyan bu kombin, spor ayakkabı ya da babetler ile tamamlanabilir.

triko tunik modeli için tıklayınız

Genç Ve Spor Tarz İçin Şal

Genç hanımlar ya da genç hisseden hanımlar triko tunik kombinlerini şal modelleri ile bütünleyebilir. Şal modellerinin daha rahat ve spor bulunduğu için gençlerin vazgeçilmez parçası olduğunu biliyoruz. Tesettürlü genç kızların şal modellere öncelik vermesi şal modellerinin de sürekli yenilenip çeşitlenmesine sebeb oluyor. Yaz aylarında simli şal modelleri revaçtaydı. Kış aylarında ekoseli şal modelleri daha fazla gündemde olabilir. Ekose desenin moda olması bir yana özellikle kışın kombinlerde daha fazla kullanılan ve sevilen bir ayrıntı olduğu biliniyor. Geçen kış kap kaban modellerinde kendini bolca gösterdi.  Şal ve eşarp modellerinde de bu sezon revaçta olması muhtemel. Ekose ve simli şallar spor ya da klasik fark etmeksizin her tarza adapte olmaya müsait. Spor kombinlerinizi bu şal modelleri ile taçlandırabilirsiniz.  Genç dinamik tarzınızı ön plana çıkarmanız kaçınılmaz olacaktır.