Tesettür Tuniklerin Kullanımı

tunikTesettür kombinelerin vazgeçilmeyen parçası olan tesettür tunik modelleri, birbirinden değişik renk alternatifleri, tasarım türleri ve modelleri türüyle herkesin karşısına çıkmaktadır. Bilhassa son dönemlerde moda dünyasının canlanması ile beraber her kesimden insana üretilecek pek çok tunik içerisinde bireyin kendisine yakışanını bulması oldukça güç olmaktadır. Her mevsime uyumlu şekilde tasarlanan tesettür tunik vücudun dar kıyafetler ile görünmesini istemeyip, altına kalın çoraplar ya da pantolon giymeyi isteyen hanımlar adına ideal bir tercih olacaktır. Dizin üst bölümüne dek uzanan tuniklerin, sağlamış olduğu rahatlık ve bol görüntü ile her hanımın dolabında en az bir tane bulunması kesindir.

 

 Tesettür Tunik Modelleri Nasıl Kullanılmaktadır?

 

Tesettür tunik ürünü, her renkten pantolonu kaldırmaktadır. Bol ve uzun özellikleri ile dar pantolon giyilse dahi, tunik bireyin kusurlarını örtecektir. Renkli taytlar ve değişik desenlerdeki babetler ile kullanılarak tunik kombineleri yapılabilir. Kilolu bir yapıya sahip ise kişi, tesettür tunik ürününü kullanırken çok bol pantolon giymenin yerine hafif bol pantolonları tercih edebilir. Aksi halde olunduğundan daha kilolu görünmek kaçınılmaz olacaktır. Kişi uzun boyluysa, tuniği standart boylardan uzun seçmelidir. Bilhassa uzun boylu hanımların en fazla şikayet ettikleri konulardan birisi de tuniklerin üstünde kazak gibi durması konusudur. Bu sebeple, özel dikim olan tesettür tunikler faydalı olacaktır.

 

 Tesettür Tunikler Mevsime Göre Tasarlanması

 

Yaz ve kış aylarında değişik renk seçimi ve farklı kumaş tercihiyle üretilen tesettür tunik modellerinde farklı modeller görmek kesindir. Kışın havaların soğuk olmasından ötürü kalın seçilen ve uzun kollu tunikler üretilmektedir. Yazın ise havanın sıcak olmasından ötürü ve devamlı terleme olduğu için tunik kumaşları terletmeyen kumaşlardan seçilir. Özel modeller de tuniklerin üstüne işlenip şık görünüm kazandırır.

 

Geometrik biçimler ve çiçek modelleri tuniklerin olmazsa olmaz modelleri içerisindedir. Renk seçimi de mevsimsel şekilde değişmektedir. Koyu renkliler güneş ışınlarını çekmektedir. Bundan ötürü yaz ayları için koyu renkli tunikler fazla üretilmemektedir. Kış aylarındaysa ısınmak için renkli tesettür tunikler üretilmektedir. Moda içerisinde mevsimsel faktörlerin göz önünde bulundurulması çok önemlidir. Düz renkleri seven hanımlar adına tasarımcılar düz ve modelsiz renkler üretmektedir.

Bir cevap yazın