Tesettür Tunik Şıklığını Arttırmanın Yolları

 tesettür tunikGünlük yaşamda kadınların kombinlerinde en fazla tercih ettiği giyim parçalarından biri olan tunikler, rahatlığının yanı sıra şık görünümleri ile de kadınların tarzlarını bir adım öteye taşımaya yardımcı oluyor. Sezonun en yeni trendleri arasından seçilen tesettür tunik modellerini ve kombin şıklığını arttırmak için bazı noktalara dikkat ederek, çevrenizde bir moda ikonu haline gelebilir, tarzınız ile herkese ilham olabilirsiniz.

 

 Renklerin Kullanımı

 

Tunik şıklığında göze çarpan ve kombinlediğiniz parçaları ön plana çıkartan detay renklerin kullanımıdır. Seçtiğiniz tesettür tunik modelinin renkleri ile uyumlu ve ahenk içerisinde olan diğer parçalar hem kullandığınız tunik modelinin kendini göstermesine, hem de bütünlüğü sağlamanıza yardımcı olacaktır. Sıcak renklerle sıcak tonlarda parçaları bir arada kullanmalı, soğuk alt tona sahip renklerdeki tuniklerle de gene kendi içerisinde uyumlu parçalar tercih etmelisiniz. Sıcak ve soğuk tonların aynı anda kullanımı, seçtiğiniz parçalar ne kadar trend olursa olsun, kendi içerisinde uyumsuzluğa düşeceği için şıklığınıza gölge düşüren bir unsur olacaktır.

 

 Parçalar Arasındaki Uyum

 

Tunik modelleri ile beraber farklı alt giyim seçenekleri rahatlıkla kullanılabilir. Ancak seçilen tesettür tunik modeline göre alt giyimde kullanılan parçaya da dikkat edilmesi gerekiyor. Tuniklerle beraber dar paçalı pantolonları tercih etmek, daha trend bir görünüm elde etmenize yardımcı olur. Alt ve üst takımlarda tunikle uyumlu ve aynı kumaşa sahip bol paçalı pantolonlar da rahatlıkla tercih edilebilir. Ancak parçalar arasında bir kumaş ve renk farkı varsa, dar paça pantolonlar tercih etmek, daha risksiz bir görünüm elde etmenize yardımcı olur. Yapılan kombinde parçalar arasındaki kumaş farkı her bir parçanın özelliğinin ayrı olarak ortaya çıkmasına ve yapılan stil hatalarının daha fazla ön plana çıkmasına neden olur. Bu nedenle sezonun trendleri doğrultusunda kombinlerin oluşturulması veya hazır tesettür tunik kombinlerinin kullanılması garantili çözümlere sahip olmanızı sağlayacaktır.

 

Diğer Aksesuarlar

 

Tesettür tunik kombinlerinde kullanılan aksesuarlar, seçtiğiniz tunik modeli ve rengiyle uyum içerisinde olursa, daha şık ve trend bir görünümü size sunacaktır. Tuniklerin desenleri ve üzerlerindeki detaylara göre aksesuar kullanımı yoğunlaştırılabilir veya minimal parçalarla kombin tamamlanabilir.

Tesettür tunik ürünlerine buradan ulaşabilirsiniz: https://www.modaselvim.com/tunik

Bir cevap yazın