Tesettür Tunik Modellerinde Farklı Tarzlar

tesettür tunikTesettür giyinen bayanların gardıroplarında yer alan olmazsa olmaz kıyafetlerinden biri tuniklerdir. Ayrıca tesettür giyinmeyi tercih etmeyen bayanlar da sıklıkla tesettür tunik kıyafetleri giymektedirler. Moda tasarımcılarının kreasyonlarında mutlaka yer verdikleri ve her sezon farklı modellerle dikkat çeken tesettür tunik modellerinde www.modaselvim.com sitesinde neler moda şöyle yer verebiliriz.

 

 Spor Kesim Tesettür Tunik Modelleri

 

Özellikle yaz ve bahar aylarında, hafta sonu gezmelerinde daha çok tercih edilen tesettür tunik modelleridir spor tunikler. Salaş ve rahat kesimleri nedeniyle bol pantolon veya eşofmanların üstüne giymek için tercih edilmektedir. 2018 sezonunda moda sektörüne yansıyan renkler, geniş bir renk skalasıyla kreasyonlara yansıdığını görmekteyiz. Renklerin katman katman tonlarıyla tasarlanan spor tunik modelleri bayanların ilgisini çekmektedir. www.modaselvim.com sitesinde tesettür giyinmeyi tercih eden bayanların zevklerine hitap edebilecek modelleri yer almaktadır.

 

 Şık Tasarımlarla Dikkat Çeken Tesettür Tunik Modelleri

 

Tesettür giyinen bayanların özel davet, organizasyon veya sosyal yaşamlarında giyebilecekleri birbirinden şık kesimlere sahip tesettür tunik modelleri dikkat çekmektedir. Şık tesettür tunik modellerinde güpürlü, dantelli, tüllü, püsküllü tasarımları görmek mümkündür. Bu tunik modellerini dar paça veya bol kesim pantolonlarla şık bir kombin oluşturabilirsiniz. Tesettür tunik modellerinde bu sezon haki yeşil, bebek mavisi, pudra, somon, mint yeşili gibii pastel tonların yanı sıra her zaman moda olan siyah ve kahverengi tonlarında tasarımlar da kreasyonlar yer almaktadır.

 

 Farklı Kesimlere Sahip Tesettür Tunik Modelleri

 

Moda sektöründe her sezon devamlı değişen tasarım modelleri kıyafetlere hareketlilik kazandırmaktadır. Son iki yıldır moda olan ve kıyafetlere yansıyan kesimler, tunik kreasyonlarında ilgi çekmektedir. Moda tasarımcılarının tesettür tuniklere yansıttıkları kesim modelleri arasında; Lazer kesim etekler, asitmetrik kesimler, anvelop kesimler, verev kesim yer almaktadır. Tesettür tunik modellerini farklı bedenlerde ve 2018 sezonunda moda olan her renk tonuyla www.modaselvim.com sitesinde bulabilirsiniz.

 

 Kot Tesettür Tunik Modelleri

 

Kot kumaşlar moda sektöründe hiçbir zaman geçerliliğini yitirmeyen modellerdir diyebiliriz. Kot kumaştan tasarlanan, tesettür giyinen bayanların beğenisini kazanacak birbirinden şık tunik modelleri bulunmaktadır. Açık kot kumaş, koyu kot kumaşlarla üretilen tesettür tunik modellerini www.modaselvim.com sitesinde bulabilmeniz mümkündür.

Bir cevap yazın