Tesettür Tunik İle Nereye Gidilir?

Tunikler hayatımızın her alanında var. Bu giysiler birer kurtarıcı olarak dolaplardaki yerini alırlar. Tesettür tunik modelleri ile birçok yere gidilebilir. Spordan kahvaltıya, düğünden akşam yemeğine kadar 24 saatin tamamında rahatlıkla kullanılabilirler.

 Tuniğin Sporda Kullanımı

 Tesettürlü hanımlar hatlarının görünmesini istemezler. Bunun için de tunik iyi bir seçenektir. Tunik modelleri popo ve basen bölgesini kapatır. Bu da kişiye hareket özgürlüğü verir. Tuniğin altına giyilecek tayt veya eşofman altı ile dilediğiniz şekilde spor yapabilirsiniz. Böylelikle spor yaparken hem rahat edecek hem de hatlarınızın görünmesini engelleyeceksiniz.

 Düğünlerde Tunik Giymek

 Düğünlerde tunik giymek genellikle spor şıklığı tercih edenlerin seçimidir. Bu tip tunikler genellikle saten veya şifon kumaştan üretilir. Tunikle tona ton bir pantolon veya etek giyilebilir. Kişi, isterse tesettür tunik altına farklı renklerdeki alt giyim ürünlerini kombinleyebilir. Tuniğin üzerine takılacak şık bir broş spor havanın bir anda dağılmasını sağlayacaktır. Her kadının dolabında bulunması gereken tunik modelleri birbirinden farklı seçeneklerle yaz kış, her mevsim giyilebilir özelliktedir.

 Kış Aylarında Tunik Seçimi

 Kış ayları için özel olarak üretilen tunikler genellikle triko tarzındadır. Trikolar kışın vazgeçilmezleri arasındadır. Kadınlar bu sayede şıklığı ve konforu bir arada bulabilirler. Kışın soğuk günlerinde vücudu sımsıcak tutan tunikler hem şık hem de rahattır. Tunikler ayrıca pijama ve eşofman formunda da karşımıza çıkar. Pijama formundaki tunikler genellikle takım halinde satılır. Sadece gün içinde değil, geceleri de rahat uyumak isteyenler tercihlerini tuniklerden yana kullanırlar.

 Mevsime Göre Renk Tercihi

 Tuniklerde mevsime göre üretilen farklı renkler giysilere değişik bir hava katar. Kış aylarında toprak tonları, vizon ve siyah gibi renkler ön plana çıkar. Bu renkler yaz aylarında yerini sarı, mavi ve kırmızı gibi canlı renklere bırakırlar. Günün her saati rahatlıkla kullanılabilecek tunik modelleri sayesinde şıklık ve rahatlığın ortak noktasına sahip olan kadınlar, uzun yıllar boyunca giyebilecekleri bu üst giyim ürünü sayesinde dolaplarında acil durumlar için bile uygun bir giysi olduğunun bilinciyle rahat ederler. Tunikler genellikle salaş kesim olduğu için kişi kilo alsa dahi kullanabilir.

 

 

Bir cevap yazın