Tesettür Pardesüler Nasıl Kombin Yapılır?

 tesettür pardesüTesettür dış giyim içerisinde pardesüler dört mevsimde de kullanılmaktadır. Pardesüler tesettür giyimin adeta tamamlayıcı parçası olmaktadır. Tesettür pardesü içerisine giyilen kıyafetler ile bir uyum oluşturması gerekir. Günlük yaşama uygun pardesü modelleri olduğu gibi çalışma hayatına uygun şıklıkta modellerde bulunmaktadır. Bunun yanı sıra gece şıklığının tamamlayıcısı olarak özel gün ve özel gecelerde de kıyafetlerin üzerine uyum sağlayacak modellerde tercih edilebilir. Spor tarz pardesü modellerinde sade üretimler olduğu gibi baskılı modellerde bulunmaktadır. Tesettür pardesü modellerinde kemerli ya da çıtçıtlı seçenekler bulunmaktadır.

 

Pardesü modellerinde tesettürlü kadınlar cepli ve pileli modellere daha çok ilgi göstermektedir. Pardesüde renk seçimi yapılırken alt giyim parçasına giyilen kıyafete ve başörtü rengine uyum sağlayacak renkler tercih edilmelidir. Tabi ki bu seçimlerde mevsim şartları da göz önünde bulundurulmalıdır. 2018 yılı modasına uygun renklerde pardesüler bulunmaktadır. Pardesü modelleri ile kombin yapılırken takılan çantanın rengi de göz önünde bulundurulmalıdır. Tesettür pardesüler ara boy ve uzun boy olarak iki farklı şekilde üretilmektedir. Tesettür pardesü fiyatları kumaşın kalitesıne göre farklılık göstermektedir.

 

 Yaz Mevsiminde Tercih Edilebilecek Pardesü Renk Ve Modelleri Nelerdir?

 

Yaz aylarında tesettür pardesü seçimi yapılırken canlı renkler ve yaz çoşkusunu yansıtan modeller tercih edilmelidir. Yaz mevsiminde çiçek desenlerinin olduğu pardesü modelleri sıkça görülmektedir. Renk olarak daha çok mürdüm, haki, mint yeşili ve fuşya gibi renkler daha çok rağbet görmektedir. Yaz pardesü modellerinde ise sivri yaka, bebe yaka ve kapüşonlu modeller ön plana çıkmaktadır. Tesettür pardesü modellerini kampanyaları takip ederek indirimli fiyatları ile daha uyguna satın alınabilir.

 

 Kot Pardesü Daha Çok Genç Kesim Tarafından Talep Görmektedir

 

Genç kesim içerisinde kot pardesü modelleri daha çok talep görmektedir. Kot pardesülerde de zengin renk seçenekleri bulunmaktadır. Mavi renginin birçok tonu, siyah, lacivert ve yeşil renkleri kot pardesü modelleri üzerinde çok şık bir görünüm oluşturmaktadır. Önden düğmeli ve fermuarlı olarak üretilmektedir. Kot pardesü modelinin üzerinde bulunan süet detayları pardesüye hareketlilik katmaktadır. Kot pardesülerin üzerine dijital baskılı basörtüler tercih edilebilir. Kot pardesüler dört mevsim tercih edilebilir.

Bir cevap yazın