Sonbaharı Yansıtan Bordo Renk Pardesü Modelleri

Sezona uygun kombinler oluşturmak isteyen hanımlar için parça seçimlerinde renk en önemli detaylardan biridir. Bordo renk pardesü modelleri bu sonbahar sezonun şık parçaları arasında yerini almaktadır. Pardesü modellerinde rahatlık arayışı içerisinde olan hanımlar için fermuar detaylı modeller sezonun beğenilen hem günlük hem de gece kullanılan parçalarından biridir. Fermuarlı pardesüler her tarza uyum sağlayan modellerden biridir. Tesettür giyimin öncü parçalarının sunulduğu sitemiz yeni sezon pardesü modelleri ile renk katmaktadır.

https://www.modaselvim.com/pardesu/manto

Sonbaharı Yansıtan Pardesü Renkleri Nelerdir?

Pardesü modelleri her yaşa uygun şekilde özel olarak tasarlanmaktadır. Oluşturulan tasarımlar ile kombinlere renklilik kazandıran parçalar yeni sezonun tercih edilen parçalarından arasındadır. Kendi tarzına yönelik alışveriş yapmak isteyen kişiler ilk olarak renk seçimlerini ön planda tutmaktadır. Bu sezon bordo renkleri en sevilen pardesü modelleri üzerinde kullanılmıştır. Bordo rengin asilliğini yansıtan kombinler için hazırlanan bu modeller 2021 sezon ürünleri arasındadır. Aynı zamanda tarçın, siyah, kahverengi, bej, kırmızı ve mavi tonları da bu sezon renkleri arasına girmektedir.

Bordo Renk Pardesü Alışverişi İçin Nelere Dikkat Edilmelidir?

Bordo renk pardesüler alışverişin yıldızlı parçaları arasında yerini almaktadır. Bu ürünler üzerinde işlenen küçük detaylar sezonu renklendiren ürünleri satışa çıkarmaktadır. Bordo renk pardesü alışverişi yapacak olan hanımlar kendi beden seçimlerine dikkat etmelidir. Özellikle sırt beden kısmının üzerine tam oturması bu renk modellerde en özen gösterilmesi gerekilen konulardan biridir. Aynı zamanda bu pardesü modellerinde yaka detayı da sevilen hakim yaka modelini en net gösteren ürünlerden biridir.

Bordo Renk Pardesü Modelleri İle Sonbahara Uygun Kombin Hazırlama

Bordo rengin asil duruşu yeni sezon pardesü modellerine de net şekilde yansımaktadır. Bu model seçimlerinde kullanılan renk olan bordo, pardesünün modelini de net olarak göstermektedir. Hakim yaka ve boydan boya fermuarları olan pardesüler ile sade kombin oluşturulmaktadır. Siyah renk boru paça kumaş pantolonlar bu kombin için ideal parça seçimleri arasındadır. Aynı zamanda siyah renk balıkçı yaka kazak ile doğru orantılı kombin oluşturulmaktadır. Seçilen bordo pardesü ile yan parça seçimleri bu sonbahar kombin görünümünü tam anlamıyla hazırlamaktadır.

 

Beli Kuşaklı Pardesü Modelleri

Sezonun moda olan dış giyim ürünlerinden biri beli kuşaklı pardesülerdir. Fiziği hem ince hem uzun gösteren bu modeller dış giyim alanında en güzel ürünleri sunmaktadır. Bu pardesü modeller için kullanılan pudra rengi sezonun en modern ve şık parçalarından biridir. Yaka kısmı hakim yaka olarak belirlenen bu modellerinde omuz hizasından aşağı doğru inciler işlenmiştir. Pudra renk ve inci işleme detayları bulunan beli kuşaklı pardesü modelleri düğün ve nişan davetleri için de en uygun ürün seçeneklerinden biri olarak farklı kombinlerde kullanılmaktadır.

Pudra Renk Pardesü Modellerinde İnce Detaylar

Pudra renk pardesü modelleri ilkbahar ve yaz sezonunun en önemli parçalarından biridir. Pek çok kişi tarafından tercih edilen ve farklı kombinlerde kullanılan bu pardesü modelleri üzerinde ince detaylar barındırmaktadır. Kolları altın sarısı işlemeli olan modelleri ile omuz kısmından aşağı doğru inen inci detaylı parçalar iki farklı ürün seçeneği oluşturmaktadır. Bu tarz pardesü modellerinde belinde kuşak yer almaktadır. Aynı zamanda kumaşının tiril tiril olması da kullanım rahatlığı sağlamaktadır. Terletmeyen yapıya sahip kumaşlar ile sezonun en beğenilen ürünlerinden biridir.

İnci Detaylı Pudra Renk Pardesü Modelleri İle Kombin Oluşturma

Üzerinde inci detayları bulunan pardesü modelleri pek çok kişi tarafından tercih edilerek kombin oluşturulan ürünlerden biridir. Omuz kısmından aşağı doğru inen inciler bu sezonun beğenilen detaylarından biridir. Bu pardesü modelleri ile kombin oluşturmak isteyen kişiler pantolon seçimlerini beyaz kumaş pantolonlardan yana kullanmaktadır. Üzerine giyilen tül detaylı tunikler de bu iki parçanın üzerinde en şık duracak parça seçimidir. Pudra renk inci detaylı pardesü modeli ile sezonun en beğenilen kombin görünümü oluşturulmaktadır.

Kollarında İşleme Detayları Bulunan Pardesü Modelleri

Kolları altın sarısı işleme detaylı olan pardesü modelleri hem rahatlık hem de kullanım alanın genişliği ile sevilen parçalardan biridir. Bu modellerde balon kol tasarımı görülmektedir. Balon kol kısmında bulunan işlemler sezonun trend parçalarından biridir. Yaka kısmı dik ve yuvarlak olan bu modellerde beli kuşak ve kemer detaylı olan ürünler sitemizin pardesü kategorisinde yer almaktadır. Pek çok ürün için sitemizi inceleyebilirsiniz.

 

Pardesü Hakkında Neler Biliyoruz?

1996 yılında tekstil sektöründe faaliyetine başlayan bir firmadır. Bu alan içerisinde çeşitli hizmetler sunulmuştur. Hizmetlerin en iyi ve kaliteli biçimde sunulması büyük önem arz etmektedir. Kaliteli hizmet sonucu müşteri memnuniyeti sağlanmaktadır. Firma açısından önemli sonuçlar doğuran bu etki dikkate alınmaktadır. İhtiyaçlar ve talepler göz önüne alınarak tüm tasarımlar ortaya çıkarılmaktadır. Web sitesi üzerinden tüm ürünleri hakkında detaylı bilgi verilmektedir. Firma 2013 yılı itibariyle tesettür giyim ürünleri üzerine hizmete başlamıştır.

Firma olarak yakalanan bir sektör tecrübesi söz konusudur. Bu durum piyasa içerisinde firmayı önemli konuma getirmiştir. Rakiplerine karşı daima bir adım önde yer alan firma fark yaratan özellikler barındırmaktadır. Sürekli olarak çalışma ve gelişim aşamaları kaydedilmektedir. Moda ve müşteri zevkleri doğrultusunda önemli tasarımlar ortaya çıkarılmaktadır. Firma çeşitli ürün gruplarına ait tasarımlar uygulamaktadır. Bu ürünler arasında bulunan pardesü yine tüm şıklığı ile beğeniye sunulmaktadır. Farklı model ve desenleri ile taleplere göre tercih edilebilir.

https://www.modaselvim.com/pardesu/manto

Modaselvim başarı esaslı çalışmalarının tamamında firma garantisi vermektedir. Tüm süreçlerde firma hakimiyeti ve sorumluluğu söz konusudur. Uzman ekipleri ve tasarımcıları ile kusursuz bir alışveriş deneyimi sunmaktadır. Firma büyüyen hizmet ağı ile birlikte daha çok bölgeye hizmet götürmektedir. Bu durumu oluşturan unsur hem yurt içi hem de yurt dışı taleplerin artmasıdır. Bu talebe en iyi şekilde cevap verilmektedir. Firma hizmet öncesi olduğu gibi hizmet sonrası hizmetleriyle de adından söz ettirmektedir. Tüm kullanıcı yorumları dikkate alınarak çalışma stratejileri şekil almaktadır.

Hizmetler Ve Pardesü

Firma farklı ürün grupları olarak tasarımlar gerçekleştirmektedir. Yeni sezon, rahat giyim, dış giyim, abiye, büyük beden ve baş örtü olarak yer alır. Dış giyim alanı içerisinde yer alan pardesü tüm inceliği ile sunulmaktadır. Uygun firma avantajları ile eşsiz bir ürüne dönüşmektedir. Uyum ve fark yaratma gibi özellikler barındırmaktadır.

Ürün Modelleri Nelerdir?

Firma bünyesinde aşağıda yer alan örnekler bulunur.

 

  1. Bolero Görünümlü Kaşe Model
  2. Zımba Detaylı Model
  3. Birit Detay Düğmeli Model
  4. Fermuarı Püsküllü Model
  5. Kapşon Detaylı Model

 

Rahat Pardesü Modelleri

Tesettürlü hanımlar genellikle seçtikleri parçaların içerisinde kendilerini iyi ve rahat hissetmek ister. Bu nedenler parça seçimlerinde en rahat modellere yönelmektedirler. Sezonun modasına uygun dış giyim ürünlerinin de bir arada toplandığı kategorilerde pardesü modellerinde bu sezon rahatlık ön plana çıkmıştır. Rahat pardesü modelleri hanımlar için de çok iyi bir seçenek oluşturmuştur. Günlük kullanıma uygun olan pardesü modelleri ile sezon oldukça rahat geçmektedir.

Rahat pardesü modellerinden biri keten kumaş boydan boya fermuar düz kesim pardesülerdir. Bu tarz pardesüler genellikle sade tarzı olan hanımların ilk seçeneklerinden biridir. Bu nedenle pek çok kişi tarafından satın alınmaktadır. Daha hareketli tarzı olan hanımlar için yarasa kol bol ve beli kemerli olan pardesü modelleri de hem rahatlık hem de farklı bir tarz oluşturmaktadır.

Yarasa Kol Rahat Pardesü Modelleri

Çoğu hanımın yıllardır beğenisini toplayan yarasa kol tesettür pardesü modelleri beli kemerli ve lastikli modelleri ile vitrinlerde yerini almaktadır. Bu modeller yıllar boyunca en çok satılan ürünlerdir. Bu nedenle her sezon farklı renk ve desenle özel olarak tasarlanmaktadır. Sezonun rahat yarasa kol pardesü modellerinden biri ise kenarları kısa yırtmaçlı yarasa kol, koyu renk pardesü modelidir.

Bu model sadeliğin yanı sıra zarifliğin de göstergesi olarak kabul edilmiştir. Bu nedenle çoğu hanımın gözdesi haline gelmektedir. Yarasa kol rahat pardesü modellerinden bir diğer ise kollarının al kısımlarında uzun fermuar bulunan modellerdir. Fermuar detayı genellikle pardesüye hareket katmak için özel olarak tasarlanmıştır. Aynı zamanda el yıkama işinde de fermuarların açılması pardesünün kollarının ıslanmasına engel olarak hanımlara rahatlık sağlamaktadır.

Renkli Rahat Kesim Pardesü Modelleri

Rahat kesim pardesü modellerinde kumaş seçimi oldukça önemlidir. Yumuşak dokuya sahip olan pardesü modelleri rahat kesim ile birleşerek günlük kombinlere uygun hale getirilmiştir. Renkli pardesü modellerinde bu sezon bebek mavisi ve zümrüt yeşili tonları yaygın bir şekilde kullanılmaktadır. Bu modellerde pardesünün çıt çıtlı olması da rahatlığı simgeleyen bir diğer detaylardadır. Etek kısmının hafif açılır olması ve belinin kemerli olması da pardesü modeline tatlı bir hava yaratmaktadır.

Pardesü Kumaş Çeşitleri Ne Yıkanma Teknikleri Nelerdir?

Günümüz de çok kullanılan kıyafetlerden biri olan, bay ve bayanların giymeyi tercih ettikleri omuzlardan ayak bileğine kadar uzanan uzun kollu yazlık ve kışlık seçenekleri de olan elbiselerin üzerine giyilen kıyafettir. Giyilen pardesü özellikle tesettürlü hanımların daha çok tercih ettikleri ve dışarı çıkarken giyindikleri her renkte bulunabilen giysilerdir. Renk seçeneklerinin bol olduğu pardesü kıyafetler, yazları ince elbiselerin üstüne giyinirken kışları da kalın kıyafetlerin üstüne daha da sıcak tutması için giyilen şık kıyafetlerdir.

 Birçok dikim detaylarına sahip olabilen pardesü paltolar, bazen cepli seçenekleri, bazen dantel desenli olabilen ama daha çok düz sade tercih edilen çeşitli tasarımları bulunmaktadır. Kullanılan pardesü, mevsimlik, kışlık ve yazlık olmak üzere 3 farklı kumaş seçenekleri ile dikilmekte veya satın alınmaktadır. Kışlık tarzda satın alınacak pardesüler kumaş bakımından keçe, kaşe çeşitleri ile tasarlanmaktadır.

 Yaz aylarında alınacak pardesü modelleri ise krep ve keten gibi ince kumaş türleri ile sıcaklık vermeyecek çeşitleri ile üretilmektedir. Bu kumaşlara ek olarak üretimi gerçekleşen ve tercih edilen deri ve kotton kumaş seçenekleri de bulunmaktadır. Bu kumaş çeşitliliği yönü nedeni ile pardesü alırken hangi mevsimde giyilecekse ona uygun kumaşta üretilmiş pardesüler tercih edilmesine dikkat edilmelidir.

 Pardesü Alınırken Nelere Dikkat Edilmelidir?

 Çeşitleri bol olan pardesü modelleri alınırken dikkat edilecek önemli özelliklerden biriside bayanlar için vücut hatlarının belli olmaması yönünde tercihler ile alınması olmaktadır. Bunun nedeni ise alınacak pardesünün ne çok bol nede çok dar olması rahat hareket etme kabiliyetini etkilemesinden gelmektedir. Bir diğer dikkat edilecek özellik ise dikim kalitesi olmalıdır. Düzgün dikim yapılmamış pardesüler şık bir görünüm sunmaz ve uzun ömürlü olmaz.

 Pardesü Temizliği Nasıl Yapılır?

 Alınan pardesünün iç kısmında bulunan etiket bilgileri dikkate alınarak yıkama ve temizleme işlemleri yapılmalıdır. Bu önemli bir olay olarak karşımıza çıkmaktadır. Etiketinde kuru temizleme işareti veya yazısı bulunuyor ise bu özelliklerde ki pardesüyü kesinlikle çamaşır makinesinde yıkmamanız gerekmektedir. Yıkandığı zaman kumaşın bozulması ve ürün kaybı yaşanabilmektedir. En çok tercih edilen özellik bakımından pardesülere kuru temizleme işleminin yapılması görülmektedir. Daha düzgün kumaş ve daha uzun ömürlü yapılar için tercih edilen temizlik işlemi budur.

 

2020 Tesettür Pardösü Modelleri

Tesettür modası gittikçe ilgi görmekte ve tasarımcıların yöneldiği alanlarda ilk sıraya yükselmektedir. Her sezon modeller yenilenmekte ve yeni kreasyonlar merakla beklenmektedir. Özellikle dış giyim ürünleri çok büyük ilgi çekmekte ve mevsime göre giyinildikleri için daha hassas seçimlere maruz kalmaktadır. Söz konusu pardesü modelleri olunca kadınlar ince eleyip sık dokumaktadır. Çünkü pardösü modeli giyimi tamamlayan ve gösterişi elde etmeyi sağlayan nadide parçadır.

 Pardösü Kreasyonu Neye Göre Hazırlanır?

 Kış mevsiminin gelmesiyle beraber tesettürlü kadınların pardösü modellerine olan alakası elbette ki artmıştır. Pardösüler genel anlamda kışlık ve yazlık modelleri bulunan, tesettürlü ya da tesettürsüz kadınların günlük hayatta tercih edebilecekleri uzun, modelli kumaş parçalarıdır. Kadınlar arasında oldukça popüler olan bu dış giyim kıyafeti hemen hemen her renkte, kumaşta ve farklı modelde üretilebilmektedir.

 Her yaşa ve stile uygun olarak üretilen pardösülere ulaşmak çok kolay olmaktadır.

 Pardösüler tam anlamıyla kap ile kaban gibi kıyafet kombinlerini tamamlamak için tercih edilmektedir. Pardösüler en çok kış ayında kullanılmakta ve genel olarak kumaşları kalın, su geçirmeyen ve üşütmeyen niteliktedir. Fakat pardösüler öteki kıyafet parçaları gibi değil biraz daha yüksek fiyata sahiptir. Dolayısıyla alımı da diğer parçalara göre daha kısıtlıdır.

 Pardösü Alınırken Neye Dikkat Edilmelidir?

 Pardösüler hem pahalı hem de daha ağır bir parça olduğundan dolayı alımı biraz daha az olmaktadır. Pardesü alan kadınlar genellikle şık seçimler yapmakta ve çanta, eşarp, şal ve ayakkabı aksesuarlarını buna göre ayarlamaktadır. Pardesü modellerinde kumaş özelliği ve ağırlığı önemlidir. Mevsimlik giyinilecek bir pardesü için kalın kumaş tercihi yanlış bir seçim olacaktır.

 2020 Pardösü Modelleri

 Bu sene pardösü modellerinde kürk detay ön plana çıkmaktadır. Yaka ve kol kısımlarında bulunan detaylar pardesüye hareketlilik katmakta ve özellikle elbise kombinlerinde çok şık görüntü vermektedir. Süet pardesüler de aynı şekilde bu sezon vitrinlerde yerini almaktadır. Çapraz düğme şekilleri, ikili düğmeler ve kapşon detaylar da bu sezon ön plana çıkan detaylar arasında bulunmaktadır. Kış mevsiminin gelmesi ile birlikte koyu renklerin tercih edilmesi mevsime uygun bir görüntü oluşturacaktır.

 

Pardesü Nasıl Seçilmelidir?

Hem kadınların hem de erkeklerin kullandıkları omuzlardan ayak bileklerine kadar inen uzun kollu, kalın veya ince kumaşlardan üretilmiş kıyafetlerin üzerine giyilebilen ceketlerdir. Özellikle tesettürlü kadınların sıkça kullandıkları ürünlerdir. Geniş bir renk yelpazesine sahip olan bu ürünler kumaşların türüne göre hem yaz aylarında hem de kış aylarında kullanılmaktadır. Her ortama uyum sağlayabilen modelleri ile pardesüler en iyi kombin bütünleyicileridir. Dantel, deri, desen detaylı olabilir. Cepli ve cepsiz pardesü seçenekleri satılmaktadır.

 Pardesü Kumaş Seçenekleri

 Genellikle yazlık ve kışlık olarak iki seçeneği vardır. Kışlık olan pardesüler keçe, kap ve kaşe kumaşlarından dikilir. Yazlık olan pardesüler de krep keten başta olmak üzere ince kumaşlardan üretilirler. Giyilecek mevsim dikkate alınarak pardesü seçilmelidir. Ayrıca daha spor ya da fantezi bir görünüm için de kottan ya da deri kumaşlardan üretilen pardesüleri tercih edebilirsiniz.

 Pardesü Alırken Dikkat Edilmesi Gerekenler

 Günümüzde üretilen pardesü seçenekleri oldukça fazladır. Bu sebeple pardesü alırken dikkat etmeniz gereken en önemli nokta pardesüyü giyecek olan kişinin vücut hatlarını belli etmeyecek şekilde tasarlanmış olmasıdır. Seçtiğiniz pardesü modelini ne dar nede bol olmalıdır. Bedeninize uygun olan pardesü hem şıklık hem de rahatlığınız açısından önemlidir. Hafif olan pardesü seçimlerinizi günlük hayatta rahatlıkla kullanabilirsiniz.

 Oldukça kaliteli bir kumaştan üretilmiş pardesüleri uzun yıllar kullanma şansınız vardır. Bu noktada da dikkat etmeniz gereken esas nokta pardesünün dikim kalitesidir. Dikiş aşaması düzgün yapılmamış olan pardesüler hem rahatsızlık verecek hem de şık durmayacaktır. En çok gözlemlenen hatalar pardesünün kalıp hatalarıdır. Bu yüzden seçtiğiniz pardesüyü önce deneyin, vücudunuza uyumlu ise tercih edebilirsiniz.

 Pardesü Temizliği

 Her kıyafette olduğu gibi pardesülerde de etiket bulunur. Bu etikette bulunan yıkama talimatlarına uymalısınız. Kuru temizleme önerilmişse asla çamaşır makinasında yıkamamalısınız. Kuru temizleme önerilen bir ürünü makina bozabilir, kumaşta çekme, yırtılma, aşınma gibi problemler oluşabilir. Bu sebeple almış olduğunuz pardesüyü uzun süre kullanmak istiyorsanız kuru temizleme pardesü ömrünü uzatacaktır. Kullanma talimatında makinada yıkanabilir işareti varsa belirtilen derecede rahatlıkla yıkayabilirsiniz. Ayrıca ütü gerektiren bir kumaş türüyse de mutlaka etikette yazan sıcaklık derecesiyle ütü işlemini yapmalısınız.

 

 

Pardesü İle Kışı Sorunsuz Atlatabilirsiniz

Modaselvim, Türkiye’de internet üzerinden tekstil ürünleri satışı yapan bir sitedir. Birçok ürünün satışının yapıldığı modaselvim.com internet sitesinde pardesü isimli ürün de satılmaktadır. Özellikle bayanlara yönelik olarak tasarlanmış olan pardesü ürünler kış aylarının vazgeçilmez ürünleri arasındadır.

 Soğuk Günlerin Dostu Pardesüler

 Kapalı bayanların sıklıkla tercih ettiği ve soğuk günlerde kullanmaktan memnun kaldığı bu ürün, kapalı giyimin önemli tarz ürünleri arasında bulunmaktadır. Bayanlar gittikleri her ortamda pardesü ile kendilerini en iyi şekilde ifade edebilmekte ve arzu ettikleri taktir ve beğeniyi alabilmektedirler.

 Tesettür pardesü ürünler farklı renklerde üretilmiş ürünlerdir. Aynı zamanda farklı tasarım ve modelleri de bulunan ürünün dikiş ve kesim özellikleri de ürünün genel ahengine uygun ve görünümünü bozmayacak tarzda yapılmıştır.

 Sağlık Dostu Ürün Özellikleri

 Pardesü ürünlerin üretiminde kullanılan kumaş ve diğer malzemeler insan sağlığı ile uyumlu ve dost ürünlerdir. Herhangi bir olumsuz sağlık sorununa kesinlikle neden olmamaktadır. Güvenerek ve herhangi bir tereddüt duyulmadan giyilebilecek olan pardesü ürünler sağlığınızın dostudur.

 Aksesuar Ürünleri İle Birlikte Kullanın

 Alt ve üst bölümleri bitişik olarak üretilmiş pardesüler, ortadan bir kemerle sabitlemek kaydıyla çok iyi bir giyim imkanı sunmaktadır. Bayanlar bu ürüne istedikleri gibi farklı aksesuar ekleyebilirler. İster kemer, ister ayakkabı olsun alacağınız pardesünün rengine ve tasarımına uyacak her ürün üzerinizde eşsiz ve değerli bir aksesuar ürünü niteliği kazanacaktır.

 Kolay Kullanım ve Uzun Ömür

 Giyimi ve çıkartılması oldukça kolaydır. Yıpranma ve yırtılmaya karşı da tahmin edemeyeceğiniz kadar iyi bir performansa sahiptir. Yıllarca solmadan, buruşmadan ve kırışmadan kullanabileceğiniz pardesü ürünleri, kullanım ve yıkama nedeniyle yıpranma ve yırtılma gibi durumları da asla yaşatmamaktadır. Doğru yıkama teknikleri ve doğru ütüleme ve kullanım ile ürünlerin ömrünü ömrünüzle eşdeğerde yapabilirsiniz.

 Yumuşak, kaliteli ve dayanıklı kumaştan yapılmış pardesü ürünlerini yıllarca sorunsuz olarak kullanabilirsiniz. Siz farklı bir pardesü giymek istemeyinceye kadar alacağınız bir pardesü size ömür boyu yetecektir.

 Modaselvim.com internet adresine giriş yaparak ürünü kendi sayfasında daha detaylı şekilde inceleyebilir ve ürünle ilgili kampanya fiyatlarını da öğrenerek sipariş kararınızı verebilirsiniz.

Pardesü Nereden Satın Alınır?

Pardesü hem kadınların hem de erkeklerin tercih ettiği, uzun kollu, vücudu omuzdan bacak yanlarına kadar sarmalayan bir giysidir. Sıcak tutması sebebiyle özellikle kışın giyilen pardesü oldukça şık bir görünüm sağlar. Pek çok rengi bulunur; fakat en çok siyah ve koyu tonlarda tercih edilir. Ayrıca pardesü birçok farklı modelde satılmaktadır. Cepli, desenli, düz ve diğer tasarımlarıyla mağazalarda yerini almıştır.

 Pardesü mevsimine göre üç farklı şekilde hazırlanmaktadır. Örneğin kış soğuğunda genelde kaşe, kap, keçe gibi kumaş türlerinden dikilmektedir. Mevsimlik ve nispeten ılık havalar içinse, krep keten tarzı, terletmeyen ince kumaşlardan ortaya çıkarılmaktadır. Öte yandan daha kalın olarak, kottan ve deriden üretilen pardedüler de mevcuttur.

 Pardesünün Modadaki Yeri Neresidir? Pardesünün Popüler Kültürdeki Yeri

 Pardesü iki bin öncesi yıllarda her kesimden insana hitap eden bir giysiyken, şimdilerde popüler kültür içinde de yerini almıştır. Birçok moda defilesinde ve dizayn çalışmalarında, modellerin üzerinde bohem bir tarz olarak sunulmaktadır. Elbette günümüzdeki pardesünün, eski yıllara göre gösterdiği deneyim farklılaşmıştır. Önceden kalın ve şaşalı görünümüyle hoş bir görünüm sergilirken, şimdilerde daha salaş bir tarzda da iş görüyor. Ayrıca pardesünün moda ikonlarına öncülük ettiği de, markaların yeni kreasyonlarında göz önüne çıkmıştır.

 Pardesü Temizliği Nasıl Yapılmalıdır? Pardesü Temizliğinde Nelere Dikkat Edilmelidir?

 Pardesüyü temizlemek isteyenler, öncelikle etiketini incelemelidir. Nitekim etiketinde, üretildiği kumaş ve maddelerle ilgili yazılan bilgiler aydınlatıcı olacaktır. Eğer imâl edildiği şekilde, üzerinde kuru temizleme şeklinde temizlenmelidir yazıyorsa, bu işlem çamaşır makinesini harici kılacaktır. Sonuçta bu tür pardesülerin temizliği için kuru temizleme daha doğru olur. Aksi takdirde giysinin koşulları gereği, yıpranması ve hasar alması kaçınılmaz olacaktır.

 Pardesü Nereden Satın Alınır? Pardesü Nerelerde Bulunur?

 Hazır kış ayları da yaklaşıyorken, insanların birçoğu kalın giysilere ve kabanlara yönelmekteler. Burada, pardesünün de ayrı bir yeri var. Hem uzun yapısı ile oldukça zarif bir görünüm sağlarken, hem de kumaşından dolayı sıcak tutmaktadır. Pardesü satın almak isteyenler, güncel olan internet mağazalarını ziyaret edebilirler. Hiç kuşkusuz pardesülerin onlarca farklı çeşidi mevcuttur; her markayı ayrı ayrı incelemekte fayda var.

Pardesü Modelleri 2020

Tesettür pardesü ürünleri günümüzde modaya uyum sağlamakta. Tesettürün en vazgeçilmezleri arasında yer aldığı için çok fazla kullanılmaktadır. Değişik modellerde planlanan bu giysiler, günlük hayatın çok fazla alanında giyiliyor. Mevsime göre astarlı ya da astarsız biçiminde fermuarlı, düğmeli ve cırt cırtlı modelleri olabilir. Pardesü imalatı firmalar bütün mevsimlerde kullanılabilecek biçimde yaz, bahar ve kış mevsimi için ayrı pardösüler üretilmektedir. Alışılmışın dışında son sezonun trend renklerinden meydana gelen pardesüler de üretilmektedir. Bu şekilde tesettürlü bayanlar modayı izleyerek tesettür giyimlerini sürdürmüş olmaktadır.

 İş hayatıyla iç içeyseniz daha ciddi görünmeniz tavsiye edilir. Çift düğmeli, bele oturan veya kuşaklı olan modeller bu seçime uygun olabilir. Seçtiğiniz bu modellerin altına hafif topuklu bir ayakkabı kombiniyle tamamlayabilirsiniz. Tesettürlü bayanlar için günlük giyimde pardesü oldukça yaygındır. Bilhassa spor tasarımlı olanları günlük hayatın mühim bir parçası olmuşlardır. Bu modeller, spor veya kot pantolonlarla kombinlenebilir. Bununla birlikte uyumlu bir çanta ve eşarp tercihiyle hem şık hem de rahat hissetmeniz çok basit.

 Pardesü Dikkat Edilmesi Gerekenler

 Günümüzde çok fazla pardesü çeşidi vardır, bu yüzden pardesü alırken dikkatli olunması gereken etkenler vardır. Pardesünün kişi hatlarını göstermeyecek şekilde olması gerekiyor. Seçim yaparken ne çok dar nede çok bol olması giyecek olan kişinin şıklığı ve rahatlığı bakımından oldukça mühimdir. Sonrasında pardesü üzerinizdeyken taşıyabileceğiniz ağırlıkta olmalı, kolay giyinerek günlük yaşamlarında rahatlık sağlamaya yardımcı olmalıdır.

 Kaliteli bir kumaştan yapılmış pardesü seçimi yapanlar uzun seneler kullanabilmektedir. Dikim kalitesi de pardesüde dikkat edilmesi gereken konular arasındadır. Muntazamlı dikilmemiş pardesü, bedende hoş bir görüntü sağlanamaz oldukça da kullanışsız olur. En çok rastlanan hatalardan biri ise kalıp hatalarıdır. Bu sebepten pardesü alırken kesinlikle üzerinizde deneyerek sizin bedeninize uyumlu olması gerekmektedir. İşte bu noktalara dikkat ettiğiniz takdirde kendinize yakışan hoş bir pardesüyü seçersiniz.

 Pardesü Temizliği

 Pardesü temizliğinde etiket üzerindeki bilgilere dikkat edilmesi gerekir. Eğer etiketinde kuru temizleme yazıyor ise kesinlikle kuru temizleme aracılığıyla temizlemelisiniz. Yoksa kumaşın bozulmasına veya çekmesine sebep olmaktadır. Pardesülerinizi uzun seneler giymek istiyorsanız mutlaka kuru temizleme yöntemiyle yıkamalısınız.

Soğuk Havaların Vazgeçilmezi Pardesü Modası

Pardesü kadınların özellikle de tesettürlü kadınların en çok tercih ettiği ve kış aylarının vazgeçilmezi olan parçadır. Her kadının gardırobunda mutlaka bulunan pardesüler omuzdan ayak bileklerine kadar uzundur. Tesettürlü kadınların dışarı giysisi için tercih ettikleri pardesülerin kullanım alanlarının geniş olması sebebiyle renk ve model çeşitliliği bulunmaktadır.

 Genç Kadınların En Çok Tercih Ettiği Modeller

 Genci yaşlıcı her kadın pardesü modellerinde geniş seçeneklerle karşılaşmak istemektedir. Genellikle geniş renk ve model yelpazesine sahip olan pardesü modelleri kıyafet bütünleyicisidir. Bazen kapüşonlu, bazen dantel desenli, bazen cepli ya da çok farklı modeller ile tasarlanmaktadır. Pardesüler mevsimlik, yazlık ve kışlık olmak üzere üç farklı şekilde tasarlanırlar. Mevsimine uygun giyinilmeyen pardesüler ise görüntünün bozulmasına sebep olurlar. Genç kadınlar daha çok cepli ve kapüşonlu modelleri tercih ederken orta yaştaki kadınların tercihi ise biraz daha şık modellere kaymaktadır.

 Mevsime Göre Pardesü Seçimi

 Kış aylarında genellikle keçe, kaşe vb. türü kalın kumaşlarla tasarlanmış pardesüler tercih edilmektedir. Yazlık pardesüler ise keten, krep gibi ince kumaşlardan üretilmektedir. Ayrıca kottan da üretilen modelleri bulunmaktadır. Pardesü alımında hangi mevsimde bulunulduğu ve giyinileceği doğru kombin açısından büyük önem taşımaktadır. Çünkü mevsimine uygun olmayan pardesüler mutlaka kötü duracak ve içindeki kadını rahatsız edecektir. Kış pardesüsünü yazın giyinmek terlemeye sebep olacak, kaşındıracak; kış mevsiminde yaz pardesüsünü giyinmek ise soğuktan üşümesine yol açacaktır.

 Pardesü Alırken Dikkat Edilmesi ve Temizliği İçin Yapılması Gerekenler

 Günümüzde pardesü modelleri için çeşit oldukça boldur. Bu nedenden dolayı pardesü alınırken dikkat edilmesi için en önemli etken vücut hatlarına uygun olup olmadığıdır. Pardesüyü seçerken ne çok bol ne de çok dar almamak gerekmektedir. Pardesü taşınabilecek kadar hafif olmalı ve günlük hayattaki hareketleri kısıtlamamalıdır.

 Alınan bir pardesünün temizliği için öncelikle etiketinde uygun olan yıkama şekli tercih edilmelidir. Eğer etiketinde kuru temizleme önerisi varsa kesinlikle çamaşır makinesinde yıkama yapılmamalıdır. Aksi takdirde kumaşın aşınması, yıpranması ya da çekmesi muhtemel olacaktır. Dolayısıyla pardesünün uzun süre kullanılması isteniyorsa kuru temizleme yöntemi kullanılmalıdır.

Tarzınıza Özel Pardesüyü Nasıl Seçersiniz?

Muhafazakar kadınlar tesettür dış giyim ürünleri arasında pardesüye daha çok rağbet gösterirler. Tesettürlü kadınlar pardesü modelleri sayesinde tesettür tarzına uyumlu bir giyim tarzı elde eder. Her mevsim özelliklerine göre farklı kumaşlardan sunulan pardesü modelleri ile de tesettür dış giyim alanında kişisel tarzınıza has kombinler yapabilirsiniz.

 Fermuar Detayına Sahip Tesettür Pardesü Modelleri

 Tesettürlü kadınlar beden ölçülerini baz alarak kıyafet tercihlerinde bulunmalıdır. Böylelikle hem kıyafetin üzerinizde daha şık durmasını hem de daha rahat etmenizi sağlayacaktır. Özellikle kilo problemi olan tesettürlü kadınlar tesettür dış giyimde fermuar detaylı modelleri tercih etmesi daha zarif bir kullanım elde etmelerini sağlayacaktır. Pardesülerde yer alan fermuar detayı etek ucuna kadar inmez, bu şekilde tasarlanmasının nedeni ise tesettürlü kadınlara rahat hareket etme imkanı sağlamaktır.

 Pardesü renkleri her yeni sezon farklılık gösterebilir. Fakat sonbahar ve kış aylarının vazgeçilmez tesettür pardesü renkleri ise lacivert, siyah, safran ve füme renkleri olmaktadır. Birkaç yeni sezondan bu yana moda tasarımcıları tesettür pardesü modellerinde deri detaylarına yer vermektedir. Pardesüde yer alan deri detayı ürünü hem daha modern hem de daha estetik bir hava katmaktadır.

 Deri detayları bazı durumlarda omuz kısımlarında apolet tarzında bazı modellerde ise fermuar kenarında desen tarzında bazılarında ise geniş cep detayları olarak farklı pardesü tasarımları satışa sunulmaktadır. Kapüşonlu pardesü modelleri de daha spor bir tarz oluşturulmasında tesettürlü kadınlara yardımcı oluyor.

 Kaban Tarzında Pardesü Modelleri

 Çift düğme şeklinde kullanımlar ile daha trençkot havası verilen tesettür pardesü modellerinde bulunmaktadır. Daha klasik tarz kullanımların dışında tasarımlar olmakta ve tesettürlü kadınlar için hem daha şık hem de daha modern bir tarz ortaya çıkarmaktadır. Sonbahar ve kış aylarına özel tesettür pardesülerde saks mavisi, sarı, fuşya ve siyah renk tonlarında modeller bulunmaktadır.

 Farklı tarzlara ve farklı bedenlere hitap eden tasarımlarda çok şık kullanımlar yer almaktadır. Düğmeli pardesü modellerin bazı tasarımlarında etek ucuna kadar inen düğmeler olabiliyor. Zorlu kış şartlarında keçe kumaşlar daha çok ön plana çıkmaktadır. Keçe kumaşlar hem daha çok vücudu sıcak tutuyor hem de yaka kısmında yer alan kürk detayları daha şıj bir görünüm sağlıyor.

Sonbahar Tesettür Giyim Pardesü Tasarımları

pardesüTesettür giyimde pardesü tasarımları kıyafet parçaları arasında rahatlık ve uzunluk açısından tesettüre en uygun dış giyim ürünüdür. Tesettür pardesüde her sezon yeni tarzda ve modelde pardesü tasarlanmaktadır. Hanımların beğenisine sunulan bu parçalar ile farklı pek çok kombin yapılmaktadır.

 

Her tesettürlü hanımın ve her kadının tarzı farklıdır. Her tarza uyum sağlayacak parçalar bulmak kimi zaman zor gelebilir. Bunun için sezonun yeni çıkan parçalarını ve tasarımlarını takip etmek gerekir. Sezonun yeni çıkan pardesü tasarımları arasında her mekâna uyum sağlayan hâkim yaka pardesü tasarımları bulunmaktadır. Bunun dışında yaka kısmı tokalı ve desenli olan pardesü tasarımları da gözleri kamaştırmaktadır. Şık görünüm isteyen kişilere özel taşlı pardesü modelleri de sezonun önde gelen parçaları arasına girmektedir.

 

 Günlük Pardesü Kullanımında Rahat Kombin Önerileri

 

Tesettürlü hanımların günlük hayatta ve koşturma sırasında giydiği kıyafette en önem verdiği şey rahatlıktır. Pardesüler tesettürlü hanımlar için rahat hareket özgürlüğü sağlamaktadır. Ayrıca tek parça olarak kullanımı bakımından da oldukça rahattır. Pardesünün içerisine giydiğiniz kıyafetler, pardesünün uzun olmasından dolayı önemli değildir. Böylelikle günlük koşuşturmacada kombin yapmak için uğraşmanıza gerek kalmaz.

 

Günlük pardesü kombini yaparken ince ve salaş kumaş pantolon üzerine sıcak havalarda tişört soğuk havalarda triko ya da kazak seçimi yapabilirsiniz. Bu giyim parçalarının üzerine alacağınız pardesü ile kombini kısa sürede tamamlamış olacaksınız. Bu tarz rahat kombinlerde rahat spor ayakkabı seçimi doğru olacaktır. Aynı zamanda büyük kol çantası ya da sırt çantası ile sezonun modasına ayak uydurabilirsiniz.

 

 Tesettür Pardesünün Kullanım Süresi

 

Pardesü modellerinin en önemli özelliklerinden biri ise kumaşının ve modelinin kaliteli olmasıdır. Kaliteli kumaş ile tasarlanan pardesüler kullanım süresini uzatmaktadır. Aynı zamanda her sezona uyum sağlayacak bir model seçimi de bu kullanım süresini uzatmada yardımcı olacaktır. Kaliteli pardesü seçtikten sonra fiyat performans karşılaştırması yapabilirsiniz. Bu karşılaştırma ile pardesü seçimlerini daha kolay ve doğru bir şekilde gerçekleştirmiş olacaksınız.

 

Tesettür pardesünün kulanım süresi aynı zamanda seçilen bedene ve kumaşın dokusuna göre de değişim göstermektedir. Dar beden pardesü kullanımı ileride sorun çıkartabilir. Her zaman rahat kumaş dokusunda modeller tercih edilmelidir

 

Pardesünün Sihirli Görüntüsüne Sahip Olun

tesettür pardesüGiyinmek özellikle kadınlar için oldukça önemli bir iştir. Kadınlar sadece vücut hatlarını örtmek için değil şık bir görüntü sağlamak içinde giyinlerine oldukça önem verirler. Her kadın giyinir fakat her kadın şık olamaz. Alımlı olmak için tesettürlü kadınların dikkat ettiği basit ama önemli kurallar bulunmaktadır. Çoğunlukla alımlı olan tesettürlü kadınlar vücut hatlarını çok iyi tanımaktadır. Vücut hatlarına uygun seçimler yapıldığında tesettür giyim ürünü kendisini daha çok gösterecek olup kıyafetin yansıtmak istediği detaylar kendisini daha rahat gösterecektir.

 

 Tesettür Dış Giyimde Büyük Rol Oynayan Pardesü Modelleri

 

Tesettür giyim tarzını benimseyen kadınların vazgeçemediği dışarı kıyafetlerden birisi de tesettür pardesü modelleridir. Tesettür pardesü modelleri içinde yer alan farklı detaylar sayesinde diğer dış giyim ürünlerinden ayrılarak kadınlar tarafından daha çok rağbet görmektedir. Pardesü modellerinin özgün oluşu ve herkes tarafından kullanılmıyor olması bu tesettür dış giyim ürünü daha da farklılaştırmaktadır.

 

Sıradan bir görüntüden uzak olan pardesü modellerinin vurguladığı özel noktalar bulunmaktadır. Çoğunlukla bu vurgular kumaş türleri olarak göze çarpar. Omuz kısımlarında kullanılan deri parçalar pardesünün farklı noktalarında da kullanılmaktadır. Omuzların kısımlarının yanı sıra cep kısımlarında, göğüs kısmında da aynı kumaş farkları kullanılarak sıra dışı bir görünüm oluşturulur. Tesettür pardesü modellerinde yer alan detaylar fermuar ve ya yaka kısımları ile de gösterilebilir. Büyük yakalar, sivri yakalar ve ya büyük düğme detayı pardesü modellerinde öne çıkan detaylar arasında bulunmaktadır.

 

 Pardesü Seçimlerinde Dikkat Edilecek Noktalar Nelerdir?

 

Tesettürlü kadınlar dışarıdan nasıl gözüktüğüne çok önem vermektedir. Tesettür pardesü modelleri bir dış giyim ürünü olduğundan dolayı satın alırken daha dikkatli ve özenli davranmaktadır. Tesettürlü kadınlar için bebe yaka masumluğu daha çok simgelediği için bebe yaka diğeri giyim ürünlerinde olduğu gibi pardesü modellerinde de çok fazla kullanılmaktadır.

 

Yakalar üst üste binmiş gibi görünürken özel farklı bir kumaştan yapılarak yaka daha büyük bir şekilde tasarlanır. Tesettür pardesü modellerinde yer alan bu tür detaylar hem daha alımlı hem de daha zarif bir hava katarken asil bir duruş ile tesettürlü kadınları oldukça memnun eder.

 

Bu Kışın En Moda Pardesü Modelleri

pardesüKış mevsiminin yaklaşmakta olduğu şu günlerde tesettürlü kadınlar şimdiden tesettür pardesü modellerine yönelmiş durumda. Tesettür pardesü modellerinde son yıllarda devrim niteliğinde tasarımlar ile üretilerek tesettürlü kadınların büyük oranda ilgisini çekiyor. Tesettürlü kadınlar uygun fiyatlarından ve zaman tasarrufu yapmak için online alışveriş sitelerini daha fazla tercih etmektedir.

 

Deri detayına sahip tesettür pardesü modelleri bu yılın en gözde ve moda trendleri arasında yerini almaktadır. Kumaşta kullanılan deriler gerçek deri olmaktadır. Gerçek deriler ile tasarlanan pardesü modelleri hem kalitenin hem de vizyonun en şık ayrıntıları ile gösterilmesi için ideal standartlara sahip. Tesettür pardesü modelleri % 50 polyester ve % 50 pamuk kumaşlardan üretili gerçekleştirilmektedir. Tesettür dış giyim ürünü olan pardesüler soğuk havalara karşı vücudu ekstra korur ve sıcaklık sağlar. Siyah keçe kullanılarak tasarlanan pardesü modellerini de bütçenizi zorlamadan uygun fiyatlar dahilinde satın alabilirsiniz.

 

Hem uzun hem de kısa yolculuklarda su geçirmez özellikleri sayesinde korunaklı ve konforlu bir giyim ihtiva eder. Moda tasarımcıları ve stilistler tesettür pardesü ürünlerinde hem farklı modellere hem de canlı renkleri çok fazla ön plana çıkardı. Geçmiş senelerde bu tesettür dış giyim ürününde lacivert ve siyah gibi ana ve koyu renkler daha çok ön planda tutulur iken günümüz modasında ise kiremit rengi olmak üzere pek çok canlı ve dikkat çekici renkleri pardesü modellerinde görmek mümkün olmaktadır.

 

 Mevsimlik Pardesü Alternatifleri

 

Saks mavisi ve fuşya gibi marjinel renklerinde yer aldığı tesettür pardesü modelleri kış mevsiminin yanı sıra ilkbahar ve sonbahar mevsimlerinde de tercih edebilir. Pardesü de yer alan düğme detayları ile birlikte ceket modellerine de benzeyen bu ürünler oldukça minimal tasarımları ve hafif yapıları sayesinde özellikle genç tesettürlü kadınların alışveriş listelerinde ilk sıralarda yerini almaktadır.

 

Çamaşır makineleri sayesinde çok rahat bir şekilde yıkanan bu tesettür dış giyim ürününün aynı zamanda hem kurutması hem de ütülenmesi oldukça basit bir işlemdir. Dört büyük düğme ile birlikte farklı bir şekilde stilize edilen tesettür pardesü modeli de sosyal hayat içerisinde tercih edilebilir niteliklere sahiptir.

 

Yaz Mevsiminde Tesettür Pardesü Modelleri

pardesüTesettür giyimde dış giyim parçası olarak en çok pardesü modelleri tercih edilmektedir. Pardesüler tesettür giyim tarzını adeta tamamlamaktadır. Pardesünün içerisine giyilen giysilere uygun bir şekilde tesettür kombin edilmektedir. Pardesülerde günlük hayatta kullanılabilecek modeller olduğu gibi özel gün ve özel gecelerde kullanılabilecek modeller de bulunmaktadır. Aynı zamanda çalışma hayatı için de uygun modeller tasarlanmaktadır. Sade ve ya üzerinde çeşitli baskıların yer aldığı pardesü modelleri spor tarza oldukça uygundur.

 

Bunun yanı sıra kemerli ya da çıtçıtlı pardesü modelleri seçilebilir. Tesettürlü kadınlar cepli ve pileli pardesü modellerini de çok fazla tercih etmektedir. Etek, elbise, pantolon ve ya başörtünün rengine uygun pardesü rengi tercih edilmelidir. Tabiki pardesü renginin seçiminde mevsiminde etkisi bulunmaktadır. 2019 yılının modasına uygun olan renklerde çok şık tesettür pardesüler bulunmaktadır. Tesettür pardesü boyları ara boy ve ya uzun boy olarak farklılık göstermektedir. Tesettür pardesü fiyatları kumaşının kalitesine göre değişiklik göstermektedir. Kaliteli kumaşlardan tasarlanan pardesüler hem daha uzun süre dayanır hem de vücudu terletmediğinden dolayı kullanım kolaylığı sağlar.

Yaz mevsimi için en güzel pardesüler: https://www.modaselvim.com/pardesu

 Yaz Mevsiminde Hangi Tesettür Pardesü Kullanılır?

 

Yaz aylarında tesettür pardesülerde de yaz coşkusunu yansıtan model ve renkler seçilmektedir. Yazın rengarenk ve cıvıl cıvıl renklerde modeller bulunmaktadır. Çiçek desenlerinin olduğu tesettürler çok fazla görülmektedir. Renk olarak ise mint yeşili, haki, fuşya ve mürdüm gibi renklerin üzerine çiçek desenleri görülmektedir. Bebe yaka, sivri yaka, kapüşonlu modeller yaz pardesülerinde yer almaktadır. Tesettür pardesü fiyatları yeni sezon ürünü olup olmadığına göre değişkenlik göstermektedir. Aynı zamanda indirimler takip edilerek uygun fiyatlar dahilinde kaliteli ürünlere sahip olmak mümkün.

 

 Kot Pardesü Modelleri Nasıldır?

 

Kot pardesüler özellikle genç kesim tesettürlü kadınlar tarafından çok fazla tercih edilmektedir. Kot pardesü modellerinde de farklı renk alternatifleri bulunmaktadır. Mavinin farklı tonlarında, siyah, lacivert ve yeşil renklerden tasarlanan kot pardesüler çok şık bir görüntü sunmaktadır. Önden düğmeli ve fermuarlı kot pardesü modelleri bulunmaktadır. Bunun yanı sıra üzerinde süet detaylarında yer aldığı modeller bulunmaktadır. Tesettür kot pardesülerin üzerine püsküllü, dijital ve ya krep eşarp modelleri tercih edilebilir.

Tesettür Pardesüde Neler Moda?

pardesüKış mevsiminin olmazsa olmazları arasında bulunan pardesü modelleri bu yıl da geniş bir yelpaze ile tesettürlü kadınların ilgisini çekmektedir. Kış mevsimi için daha şimdiden hazır olan yeni moda tesettür pardesü modelleri aynı zamanda yaz ve ilkbahar mevsiminin serin geçen akşamlarınde de tercih edilmektedir. Haki V yaka yandan düğmeli pardesü modelleri bu yıl özellikle koyu altın sarısı renkler ile tesettürlü kadınların ilgi odağı haline gelecek.

 

Sade görünümü, yandan kapamalı şık düğme tasarımı ile estetik bir güzellikte katıyor. Bu tesettür pardesü modellerinde mor, beyaz ve ya siyah gibi pek çok renk seçeneği bulmak mümkün. Bu yeni sezon pardesü fiyatları daha uygun olmaktadır. Bunun sebebi ise bu yılın modası içerisinde model oldukça fazla olduğundan dolayı bu da daha uygun fiyatların ortaya çıkmasını sağlamaktadır.

 

 Farklı Pardesü Modelleri

 

Tesettür pardesü modellerinde hakim yaka ancak orta kısmından şık bir fermuarı bulunan ürün çeşitleri de yine çok fazla beğeni toplayan modeller arasında bulunmaktadır. Yandan düğme detaylı pardesü modellerinde omuz kısmından başlayıp çapraz olarak aşağıya doğru inen örnekleri varken aynı zamanda yere dik olarak yine omuzdan başlayıp bel kısmına kadar inen düğmeli modelleri bulmak mümkün.

 

Değişik bir model olarak belden kuşak detaylı ve kemer şeklinde bir görünümü ile sportif pardesülerde bu yıl tesettürlü kadınların en fazla ilgisini çekecek modeller arasında yerini aldı. 2019 yılının tesettür pardesü modelleri özellikle hem şık hem de modern bir tasarım ile üretilmektedir. Bu sebep ile tesettürlü kadınların ilgisini bir hayli çekmektedir.

 

 Her Mevsim Giyilebilir

 

2019 yeni sezon tesettür pardesü modelleri arasında birbirinden farklı çeşitler tüm mevsim boyunca giyilecek şekilde hazırlanmış ürünler ile dolu. Özellikle tesettür pardesü fiyatları da yine çok fazla olmadığı için yaz geceleri ve kış günleri adına farklı modellerden satın alınabilir ve giyilebilir. Özellikle detaylı mevsimlik pardesü modelleri buna tam olarak uyuyor. Bel kısmında kemeri olan bu model de alt kısmına tıpkı bir etek görünümü vererek şık bir izlenim oluşturmaktadır. Koyu kahverengi ise ideal bir renk olarak göze çarpıyor.

Tesettür Giyimde Pardesü

pardesüPardesü, tesettür giyimde bayanların vazgeçemedikleri omuzlarından ayak bileklerine değin uzanan bir giysi çeşididir. Mevsimsel olarak çeşitleri bulunmaktadır, yazlık ve kışlık olarak iki türde ayırabiliriz.

 

Özellikle tesettür pardesü kapalı bayanların dışarı çıkarken giymeyi özellikle tercih ettikleri ve severek kullandıkları bir giyim eşyasıdır. Geniş ürün yelpazesine sahip pardesü üretimimiz ile ilgili olarak tesettürlü bayanlara pardesü seçimlerinde de yardımcı olmaktayız.

 

Yazlık ve kışlık modellerimiz kendilerinin en rahat edebilecekleri kumaşlardan zarif tasarımlar ile üretilmektedir. Yaz aylarında ince kıyafetler ile giyilen pardesüler, kışın kalın kıyafetler ile sokağa çıkarken giyilir.

 

Geniş ürün yelpazemiz içerisinde tesettür pardesü oldukça çeşitlendirilmiş, günümüz zarif çizgilerine kavuşturulmuştur. Pardesülerimiz çeşitlendirilirken bir takım ince dokunuşlar ile zarafet katılmış ve giyen kişiye elegant görüntüye sahip olması amaçlanmıştır. Cepli, dantelli, nakışlı pek çok çeşitte paresülerimiz bulunmaktadır.

 

Pardesüler genellikle iki çeşit olarak üretilmektedir, yazlık ve kışlık olarak ancak günümüzde çeşitlendire daha da arttırılarak mevsimlik olmak üzere 3 çeşit olarak üretilmektedir. Genellikle yazlık pardesüler keten, krep ve benzeri yazın tercih edilen ince kumaşlardan üretilirken, kışlık pardesüler ise kaşe, kap, keçe ve benzeri kumaşlardan üretilir.

 

Günümüzde çok kullanılan deri ve kottan da üretilmiş spor oldukça güzel pardesü modelleri de bulunmaktadır. Bu tarz pardesüler mevsimlik olarak kullanılır.

 

 Pardesü Alırken Dikkat Edilmesi Gerekenler

 

Pardesü alınırken hangi mevsimde giymek istediğinize bağlı olarak seçimler yapılır. Tesettür giyim tercih eden bayanların pardesü seçimi yaparken dikkat etmesini önerdiğimiz birkaç husus bulunmaktadır.

 

Örneğin; seçilen pardesünün vücut hatlarını belli etmemesi, şıklık, rahatlık ve konforundan vazgeçmeden seçimlerini yapabilmesi önemlidir. Seçilen pardesünün çok dar yada çok bol olmaması giyen kişiye kullanım rahatlığı sağlayacaktır.

 

Kaliteli kumaşlardan üretimin yapılması, yazlık çok terletmeyecek, ağırlık yapmayacak, kişinin vücudunun hava almasını sağlayacak kumaşlardan üretiminin yapılması olması gerekir. Kış ayları için ise kalın ama içerisinde rahat edebileceği, sıcak tutan, giyen kişinin taşıyabileceği ağırlıkta olması pardesü seçimlerinde önemli etkenlerdendir.

 

Pardesü Modellerimiz

 

Her tarza ve isteğe göre ürettiğimiz ve sizlere sunmuş olduğumuz pardesülerimiz bulunmaktadır. Modellerimiz düğmeli kot pardesüler, çiçek nakışlı pardesüler, kapşonlu pardesüler, kürk kapşonlu pardesüler, kapşonlu cep detaylı pardesüler, bolera görünümlü fermuarlı pardesüler, önü nakışlı pardesüler ve benzeri çok çeşitlilikte, dilediğiniz renkte uygun fiyatlı pardesülerimiz bulunmaktadır.

 

Amacımız sizin şık görünmenizi sağlarken, aynı zamanda da taşıdığınız pardesünün sizleri içerisinde en rahat edebileceğiniz şekilde tasarlamak ve üretmektir.

 

 

Tesettür Giyim İçerisinde Pardesü

tesettür pardesüTesettür giyen bayanların vazgeçilmezlerinden birisi de pardesüdür. Pardesü, erkeklerin giydiği uzun giysilere de denilse de çoğunlukla kapalı bayanların omuzdan aşağıya ayak bileklerine kadar giydikleri elbiseye karşılık denir. Bu giysi tesettür içerisinde en çok kullanılan unsurların başında gelir. Durum böyle olunca tesettür pardesü alımında ve giyiminde dikkat edilmesi gereken birçok unsur mevcuttur. Tesettür giyimin amacına bakıldığında pardesünün bu amaca uygunluğu tartışılmazdır. Hem uzun olabilmesi hem de bol seçeneklerinin mevcut olmasından dolayı pardesü kullanılır.

 

 Pardesüde Dikkat Edilmesi Gerekenler

 

Tesettür kullanan bireylerin vazgeçilmezi olan pardesüde dikkat edilmesi gereken birçok konu vardır. Bu konulara uyulmaz ise tesettürü kullanmanın bir anlamı ve değeri kalmayacaktır. Bu yüzden bu dikkat edilmesi gerekilen unsurların çok iyi anlaşılması gerekir. Dikkat edilmesi gerekilen unsurların başında ise pardesünün kullanan bayanın vücuduna yapışık olmaması gerektiğidir. Çünkü dini değerlerde bu husus yasaklanmıştır. Tesettürün amaçlarından bir tanesi de bayanın vücut kıvrımlarını saklamaktır. Durum böyle olunca pardesünün de düz ve sade olması gerekir.

 

 Pardesüde Seçenekler

 

Pardesü kullanan bayanların alışverişe çıktığında gerek çarşılarda gerekse internet ortamlarında karşılarına birçok seçenek çıkar. Bu pardesü seçeneklerine bakan bireyin o seçenekleri almadan önce bazı kriterler belirlemesi şarttır Yoksa gerek maddi bakımdan gerekse ürünün kullanışı bakımından zarar edilir. Bu belirlenecek kriterlerin başında bireyin maddi durumu gelir. Alışverişe çıkan birey kendi maddi durumunu bilmelidir. Çarşılarda veya sanal alemde birçok fiyat aralığı mevcuttur. Önemli olan bireylerin kendine göre bir aralık belirleyebilmesidir. Bu aralıkta bireyin maddi durumuna göre değişir.

 

 Pardesüde Modernleşme

 

Pardesü kullanan bayanların birçok hususta bilinçli olması gerekir. Bu hususların başında ise günümüzde her türlü konuya etkisi olan modernleşme uğraşı gelir. Birey tesettür pardesü kullanırken modern hayat şartlarını en ön plana çıkarmamalıdır. Birey öncelikle tesettürün yani pardesünün olmazsa olmazlarını bilmelidir. Bu olmazsa olmazların başında ise dini değerlere uyuşması gelir. Eğer modernleşme çabası bu dini değerlere uyuşmaya ters ise kesinlikle uzak durulmalıdır. Eğer uzak durulmaz da modernleşmeye kapılınırsa tesettürün gayesi ve anlamı kalmaz ve amaçsız bir hal alır.

Tesettür Pardesülerde Şık Tasarımlar

 tesettür pardesüSonbahar ve kış ayları geldiği zaman tesettür pardesü modelleri ön plana çıkar. Özellikle kadınların vazgeçilmez dış giyim seçeneklerinin başında gelen pardesüler, sıcak tuttuğu kadar görsel tasarımıyla ilgi çekmelidir. O yüzden renk ve model uyumu eşliğinde yetenekli moda uzmanlarının ellerinde her sezon harmanlanırlar.

 

Ayrıca tercih edilecek pardesü modelleri mutlaka farklı giysilerle uyum sağlamalıdır. Yapılacak kombinler kadınların kendi zevkine hitap etmelidir. Tabii bunu sağlamak için gardıroptaki giysilerle bütünlük sunacak tasarımlara yönelmek gerekir. Yeni sezonda sunulan farklı modeller, estetik çizgileri ve modern çağa ayak uyduran tasarımlarıyla bunu sağlıyor.

Yeni Sezon Farklı Modellerle Şık Tesettür Pardesü Çeşitleri

 

Yeni sezonla beraber her kadının kendi zevkine hitap edecek tesettür pardesü modelleri görücüye çıkmış durumda. Özellikle düğmeli kaşe tasarımlar daha sıcak ve samimi bir etki yarattığından dolayı ilgi görüyor. Kumaş yapısı ile doğal bir görünüm sunan kaşe tarzı pardesüler, ayrıca geniş renk yelpazesi üzerinden seçim sağlamaktadır.

 

Tabii mavinin farklı tonlarında tasarımı gerçekleştirilmiş kot pardesü çeşitleri de bu yıl dikkatleri üzerine topluyor. Daha genç, havalı ve gösterişli bir etki yaratabilmek için kot tasarımlar ön plana çıkıyor. Deri detaylı kemerli pardesü çeşitleri ise olgun, karşı tarafı etkileyecek daha dikkat çekici bir şıklık sağlamaktadır. Kişisel tercihlere göre yeni sezonda beğeniye sunulmuş farklı modeller arasından tercih gerçekleştirmek mümkün.

 

 Kaliteli Tasarımlarıyla Özel Ve Şık Pardesüler

 

Tercih edilecek olan bir dış giyim mutlaka görsel açıdan her zaman dikkat çekici olmalıdır. Tabii bunu sağlarken elbette farklı akseuar ve desenlerile birlikte beğeni toplaması gerekir. Giysilerle güzel bir bütünlük sağlanması istenilen o özel şıklık yakalanabilir. Tasarımları ile göz dolduran yeni sezon pardesü çeşitleri, kaliteli kumaş yapısıyla uzun ömürlü kullanım imkanı tanıyor.

 

 Moda Dünyasının En Şık Pardesü Çeşitleri

 

Günümüz moda dünyası özellikle pardesü çeşitleri için kadınlara çok daha geniş yelpaze sunuyor. Görsel açıdan bir yere gidildiği zaman ilk dikkat çekilen giysi olduğundan dolayı, farklı aksesuar ve desenlerle bezenmektedir. Harika renkleri, zengin tasarımları ve özel desenleriyle her kadın kendi zevkine uygun yeni sezon pardesü seçimi yapabilir.

Büyük Beden Pardesü Seçimi Nasıl Olmalıdır?

 tesettür pardesüTesettür giyimde en önemli kıyafet hiç şüphesiz ki dış giyim ürünüdür. Tesettür dış giyim ürünü denildiği zaman akla ferace ve pardesü gibi baştan aşağıya kadar uzanan ve vücudu belli etmeyen parçalar gelmektedir. Bu sebep ile pardesü seçimi oldukça önemlidir. Pardesü seçiminde özellikle iç kısmı göstermeyen kumaşlar tercih edilmelidir.

 

Her yeni sezon değişen ve gelişen tesettür pardesü modelleri her yaştan tesettürlü kadınlara hem rahatlık hem de şık bir görünüm kazanıyor. Kilo problemi yaşayan tesettürlü kadınlara da büyük kolaylık sağlayan moda tasarımcıları büyük beden pardesü tasarımları ile yeni sezonun yeniliklerini ön plana çıkarıyorlar. Yeni sezonun tasarımlarına bakıldığı zaman fermuarlı, düğmeli ya da kendinden açılan pek çok pardesü modelinin olduğunu görüyoruz. Büyük beden pardesü modelleri de diğer pardesü modelleri gibi hem şık hem de rahat tasarımlara sahiptir.

 

 Armut Vücut Tipi İçin Pardesü Seçimi Nasıl Olmalıdır?

 

Tesettür pardesü seçiminde öncelik olarak vücut hatlarını belli etmeyen ve iç kısmı göstermeyen özellikte olmalıdır. Armut tipli kilolu kadınlar pardesü seçerken pardesünün A kesim olmasına dikkat etmelidir. A kesim pardesüde etek aşağıya doğru bollaşacağı için kalça ve basen bölgesi pardesü altında kaldığı için belli olmayacaktır. Mevlana model tesettür pardesü ya da kloş etekli pardesülerde basen kısmında kilo problemi olan tesettürlü kadınlar için ideal seçim olacaktır.

 

 Büyük Göğüslü Tesettürlü Kadınlar Nasıl Pardesü Seçmelidir?

 

Üst kısmı büyük olan tesettürlü kadınlar bu problemini gizlemek için, üst kısmın bol ve aynı formda aşağıya doğru inen modellerini tercih etmelidir. Göğüs kısmı büyük olan tesettürlü kadınlar düğmeli modeller yerine özellikle fermuarlı pardesü modellerini tercih etmelidir. Çünkü fermuarlı modeller kilo problemini en az seviyeye indirecektir. Bunların dışında kalın kumaşlar yerine ince kumaşlardan tasarlanan pardesü modelleri daha ideal olacaktır.

 

 Kısa Boylu Tesettürlü Kadınlar Nasıl Pardesü Seçmelidir?

 

Kısa boylu tesettürlü kadınlar pardesü seçerken bol modelleri tercih etmelidirler. Basen kısmında kilo problemi olan tesettürlü kadınlar ise A kesim pardesü modelleri ya da aşağıya doğru çok daha bollaşan mevlana model tesettür pardesüleri tercih edebilirler.

Hangi Renk Tesettür Pardesü Tercih Edilmelidir?

 tesettür pardesüTesettür giyimde kadınların dış elbisesi olarak en fazla tercih ettiği ürünlerinden birisi de pardesüler olmaktadır. Hem bedeni belli etmemesi hem de kumaşının kalitesi ile pardesüler her daim tesettürlü kadınların gözdesi olmuştur. Tesettürlü kadınlar pardesü satın alırken renk konusunda çok kararsız kalmaktadır. Tesettür pardesü satın alırken vücut hatlarını belli etmeyen lacivert, siyah, bordo ve kahverengi gibi koyu renkler seçilmelidir. Eğer açık tonlarda tesettür pardesü satın almak istiyorsanız kumaş türüne de çok dikkat edilmelidir. Çünkü bazı kumaşlar yapısı itibariyle vücuda çok fazla yapışmaktadır. Bu sebep ile satın alınacak pardesünün fiyatından önce kumaş özelliğine bakılması gerekir.

 

 Siyah Tesettür Pardesüler Her Zaman Moda

 

Siyah en asil renktir ve kadınlar tarafından çok fazla tercih edildiğinden dolayı siyah renkli tesettür pardesülerde her daim tercih ediliyor. Bunun yanı sıra siyah renk her renge uyum sağladığı için ve çok fazla dikkat çekmediğinden dolayı tesettür dış giyimde çok fazla rağbet görmektedir. Siyah pardesü modelleri eskiye oranla tek tip tasarımdan sıyrılarak daha yönlü tasarımlara geçtiği için tesettürlü kadınlar kişisel zevkine uygun modelleri rahat bir şekilde bulabiliyor.

 

Siyah tesettür pardesülerin seçilmesinin diğer sebebi ise her renk ile kolay uyum sağlaması ve her türlü renkli eşarp ile kullanılabiliyor olmasıdır. Son yıllarda pardesülerin yerini tesettür feraceler alsa da yine de pardesünün zirvedeki yerini feraceler etkilemiş sayılmaz. Bunun sebebi ise tesettür feraceler günlük hayatta daha fazla tercih edilirken pardesüler ise özel gün ve özel geceler de daha fazla tercih ediliyor.

 

 Günlük Hayatta Ve Özel Organizasyonlar İçin Pardesüler

 

Günlük kullanımda ya da özel gün ve özel organizasyonlar için pardesü modeli istiyor iseniz ilk önce ne tarzda bir model istediğinize karar verin. Mesala günlük pardesüler çoğunlukla spor tarzda olduğu için kullanımı daha rahat olacaktır. Aynı zamanda özel geceler için tercih edeceğiniz pardesülerde klasik kesime sahip olmalıdır. Bunun yanı sıra günlük hayatta tercih edeceğiniz pardesüler hem uygun fiyatlı hem de rahat olacağı için eskidiği zaman rahatlıkla değiştirip farklı beğendiğiniz bir modeli satın alabilirsiniz.

Dış Giyimin En Muazzam Tesettür Pardesü Çeşitleri

 tesettür pardesüPardesü, farklı kesimlerdeki muhafazakar kadınların alımlarında gözlemlenmektedir. Dış giyimin kaliteli olanağı olarak görülen pardösü çeşitleri, hassaslıkla seçilmektedir. Bu modeller, en muazzam dış giyim stillerini yaygınlaştırmaktadır. Farklı yan detayları, iç astar özellikleri ile kışın gözdesi oluyor.

 

Kadınlar tarafından her mevsim kullanılan tesettür pardesü, yazlık modelleri de bulunmaktadır. Çeşit aranjmanları ile kaliteli dış görsellik sunmaktadır. Bu hususta dar ve bol kesimli pardösü modelleri, tesettürlü kadınlara sunulmaktadır.

 

Geniş detay skalasına sahip pardesüler, deri ve bantlı modelleri içeriyor. Ayrıca her bir giyim üzerine rahatlıkla alınan modeller içinde trendini koruyor. Ayrıca farklı dış görselleri ile sıra dışı bir şekilde kombin görünümü sunuyor.

 

 Taş ve İncili Tesettür Pardesü

 

Özel detay kategorilerinin içinde taş ve incili tasarımlar bulunuyor. Favori bir şekilde tarz yansıtan pardesüler, incelikli kumaşlarla tasarlanıyor. Çok ince tasarımlarının yanında kalın tasarımları tesettürlü kadınlara sunuluyor.

 

Taş işlemli olarak detaylandırılan bu modeller, her türlü kombine uyum sağlıyor. Özel gecelerde de çok nitelikli üst stili sağlanmasına yardımcı oluyor. Görsellik açısından incili tasarımları da bulunan pardesü renkli tasarımlarla sunuluyor. Tarzını her şekilde benimseten bayanların dış giyiminde talepleri artırıyor.

 

Standart olarak tasarlanan bu ürünler, farklı boy ölçüleriyle üretiliyor. Uzun-salaş, kısa-dar seçenekleriyle beraber renk farklılıkları sunuluyor. Her kesimden bayan için pardösü tasarımları, kurtarıcı özellikleri taşıyor.

 

 Kaşe ve Nakışlı Tesettür Pardesü Kategorileri

 

Kategorisel olarak pek çok alternatifi sitelerde yayınlanıyor. Nitelikli bir dış gürünüm yakalanan bu modeller, günlük rahat giyim sunuyor. Kumaş biçimlerinde özellikle kaşe ve nakışlı modeller bulunuyor.

 

Tesettür pardesü tasarımlarının nakışlı çeşitleri, aynı zamanda bel bantlı olmaktadır. Kaşe kumaşlı pardesülerin renk tonları da mürdüm ve turkuaz olarak sunulmaktadır. Mürdüm ve deri detaylı pardösü modelleri avantajlı olarak giyim sunuyor. Tesettürlü kadınların daima tercih ettiği pardösü kategorileri, satış sahalarında bulunuyor. Bu konuda tesettürlü kadınlar için özel hizmetler sağlanmaktadır.

 

Kaşe pardösülerin nakışlı stilleri son derece nitelikli giyim sunmaktadır. Bu tarz modellerin pek çoğu her alandan rahatlıkla alınmaktadır. En rahat stilleri sunan pardösü modelleriyle muazzam kombin sağlanmaktadır.

Her Mevsime Uyumlu Tesettür Pardesü Şıklığı

 tesettür pardesüSoğuk kış aylarında yoğunlukla vitrinleri süsleyen pardösü modelleri olmaktadır. Her bir modelinin özelliği yönünde uzun ve detaylı kesimler bulunuyor. Tesettürlü akımın ilgisini çeken ayrıntıları özenle üzerine işleniyor.

 

Kalıp farklılığına sahip olarak çeşitlendirilen pardösü, kadınların beğenisini kazanıyor. Devamlı olarak yenilenen pardösü özellikleri bayanların alımlarını canlandırıyor. Talep gören renkli pardösüler; lacivert, mürdüm, siyah tonlarına hakim oluyor. Şıklığı ve her mevsime uyumluluğu ile kaliteli detaylarla bütünleştiriliyor.

 

Bunun için tesettürlü bayanların siparişlerinde hep oluyor. Farklı bir giyim özelliğine sahip olan pardesüler stil yeniliğini de avantajlı oluyor. Benzersiz mevsimlik çeşitlerden almak isteyen kadınlar için özenle tasarlanıyor.

 

 Tesettür Pardesü İnci Özellikli Modelleri

 

Boydan, boya uzanan pardesü çeşitleri, kadınların beğenisini topluyor. Tesettür stil içeriği ile her türlü kombin yapılabiliyor. Nitelikli farkını ise kışın en soğuk zamanlarında hissettirmektedir. Parıltılı olarak tasarlanan pardösülerde inciler özel detay sunuyor. Bu konuda tesettür pardesü çok farklı yan bantlarıyla sunuluyor.

 

Geniş kemerleri, pileli etek uçları ile sıra dışı kombin olanağına sahip oluyor. Güzel ve özellikli dış giyim kombinlerinde büyük yarar sağlıyor. Bunun için pek çok farklı kesim özelliğinde tasarlanıyor.

 

Tesettürlü her kadının giyiminde pardesü özel oluyor. Pardösü modelleri; yaka özellikleri, bel, kol detayları ile ilgi görüyor. Tasarımları içinde özel davetlerde tercih edilen asil renkler de bulunuyor. İncili siyah, incili mürdüm ve incili vişneçürüğü modelleri çok şık oluyor.

 

 Tesettür Pardesü Modellerinin Düz Renkleri

 

Özün detaylarıyla alınan pardesüler, envai çeşit tasarımlarıyla sunuluyor. Her alan içinde düz renkli modelleri kaliteli ve nitelikli görünüm sağlıyor. Kışın kalın pardesü, yazın ise ince kumaşlarla ferah tasarımlara hakim oluyor. Bunun gibi tesettür pardesü gençlerin, orta yaşlılara uygun tasarlanıyor. Ayrıca daha olgun tesettürlü kadınlar içinde düz renkli modeller ideal görünüm oluşturuyor.

 

Her stilde ve her yaşta kullanılan pardösü nitelikli olarak tasarlanıyor. Aynı zamanda modern, kaliteli satış alanlarından sunuluyor. Şıklığı ve düz renkli tonları ile her çeşidi cazip sunumlarla yayınlanıyor. Bundan dolayı istenilen dış giyim stili farklı mekanlar içinde pardösülerle oluşturulabiliyor. En iyi kombin şıklığı yine pardösü modelleri ile sağlanıyor.

Tesettür Giyimin Gözdesi;  Pardesü

 tesettür pardesü

Tesettür birçok kadının hayat ve giyim tarzı olarak benimsediği kıyafet biçimlerindendir. Her kadın rahatlığı ve şıklığı bir arada yakalamak istemektedir. Bu da genellikle uzun kıyafet parçaları ile sağlanabilmektedir. Tasarımcılar da kadınların bu isteklerini iyi bilmekte ve ihtiyaçlarına göre çeşitli tasarımlar ortaya koymaktadırlar. Yediden yetmişe her kadının beğeneceği tarzda üretilen tesettür parçaları son zamanlarda oldukça geniş bir alana yayılmıştır. Özellikle de dış giyim parçaları olan tesettür pardesü modelleri kadınların yakından takip ettiği gözde ürünlerdendir.

 

 Tesettür Parçalarında En Çok Tercih Edilen Kıyafetler

 

Tesettür kıyafetleri ve modası kadınların oldukça yakından takip etiği moda sektörüdür. Kadınlar özellikle şıklık, rahatlık ve zarafeti bir arada görmek isterler. Ancak bunu sağlayabilmek de oldukça zordur. Çünkü bilinen bir gerçek vardır ki şıklık ile rahatlık ters orantılıdır. Fakat bu durum tesettür pardesü modelleri için geçerliliğini yitirmektedir.

 

Pardösüler genellikle ayak bileklerine kadar uzanan ve birçok farklı modeli olan dış giyim parçalarıdır. Kadınların en çok tercih ettiği pardösülerin yanı sıra tunikler, ferace, tesettür mayosu, kap, eşarp, şal, tesettür eşofmanı, tesettür abiye, tesettür elbise, gömlek ve geniş paçalı pantolon gibi kıyafet parçaları bulunmaktadır. Moda sektörünün gelişmesi ve ilerlemesiyle de bu kıyafetlere ulaşmak günümüzde daha kolay bir hal almıştır.

 

 Tesettür Pardesü Modelleri

 

Tesettür pardesülerin her sezon farklı tasarımları oluşturulmaktadır. Bu tasarımlar arasında çeşit çeşit ve farklı renk ile desenlerde üretimler olmaktadır. Diz altında farklı boylarda da modelleri bulunan pardösüler genellikle orta yaş kadınlar tarafından seçilmektedir. Uzun ve zincirli olanlar ise genç kadınların en çok tercih ettiği modeller arasındadır.

 

 Tesettür Pardesü Seçiminde Dikkat Edilmesi Gerekenler

 

Tesettür pardösüler genellikle sonbahar ve kış aylarında tercih edilmektedir. Her yaştan kadının tercih ettiği bu modeller oldukça kullanışlıdırlar. Dış giyimde gözde olan bu parçalar kadınların dışarıda rahatlıkla kullandığı, gösterişli ve dikkat çeken kıyafetlerdir. Kumaşının kaliteli olması, vücuda tam oturması ve özellikle koltuk altından başlayarak vücudu sıkmamasına özen gösterilmelidir. Çünkü hareket halindeyken sıkı olan pardösüler kadınları oldukça zor durumda bırakabilmektedir.

 

1 2