Sezonun Beğenilen Pardesü Modelleri

Yeni sezon güncel ürünleri takip etmek isteyen pek çok kişi internet kanallarına göz atmaktadır. Pardösü modelleri bu anlamda herkesin tarzını yansıtacak şekilde hazırlanmaktadır. Kategoriler içerisinde yer alan pardesü modelleri sade tarzı ile günlük kullanım için en uygun parça seçimlerinden biridir. Son dönemde desensiz sade bej renklerinde tasarlanan pardösü modası bohem estetik anlayışını da ön plana çıkarmaktadır. Bu tarz pardesü seçenekleri pek çok farklı kot pantolon ve etek ile beraber kombinlenerek güzel bir form yakalamaktadır.

Gösterişli Pardösü Modelleri İle Şık Kombinler Oluşturma

Gösterişli pardösü modelleri sezonun modasını da ön plana çıkarmaktadır. Bordo ve kırmızı renklerde hazırlanan bu ürünler başlıca sezonun gösterişli tarzını yansıtmaktadır. Ürünlerin tamamı kumaş dokusu ile estetik bir görünüm sunmaktadır. Fermuarlı ve düğmeli şekilde tasarlanan bu pardösü modellerinin yaka kısmı da boncuk ve parlak taş işlemelidir. Balon kol detayı bu tarz pardösü modellerinde kullanılan en modern görünümlerden biridir. Özellikle sade kombinlerin üzerine giyilen bu pardösü seçenekleri ile sezonun tüm esintisi hissedilmektedir.

Siyah Renginin Hakim Olduğu Yeni Sezon Pardösü Seçenekleri

Siyah renginin halim olduğu yeni sezon pardösü modelleri tarzı ile gören kişileri kendisine bağlamaktadır. Yeni sezon renkleri ile oluşturulan bu tarz sadeliği de ön plana çıkarmaktadır. Bohem görünümden hoşlanan kişiler için hakim yaka ve balon kol pardösü seçenekleri bu sezonun vazgeçilmez ürünleri arasına girmektedir. Son model ürünler ile kombin oluşturmak hem kolay hem de tarzdır. Siyah renk balon kol ve taş detaylı pardösü çeşitleri ile sezonun hitlerini yakalamak mümkündür. Tüm tesettür giyim kategorilerinde bu pardösü çeşitleri kullanılmaktadır.

Uygun Fiyatlı Pardösü Modelleri İle Tarz ve Şık Bir Kombin Oluşturma

Uygun fiyatlı pardösü modelleri ile anında kombin oluşturmak mümkündür. Özellikle şık ve tarz bir görünüm elde etmek isteyen kişiler pardösü renklerine ve işlemlerine göre kombinlerini oluşturmaktadır. Hazırlanan her kombin görünümü renkleri ve kumaş dokuları ile beraber tarzı öne çıkarmaktadır. Tesettür giyimin vazgeçilmez parçalarından biri olan bu pardösü seçenekleri de herkesin zevkini yansıtacak düzeyde özel olarak hazırlanmış satışa çıkarılmıştır.

Kış Aylarının Vazgeçilmezi Tesettür Pardesü Modelleri

Kış aylarının vazgeçilmezi olan tesettür pardesüler birbirinden farklı renk ve modelleriyle dolaplarınızı renklendiren özel giyim parçalarından biridir. Sıcak tutması, soğuktan korumasıyla beraber şık görünümü sayesinde kombinlerinizi tamamlamaya yardımcı olan pardesü modelleri hem gündelik hem de özel günler için tercih edebileceğiniz dış giyim ürünleri arasında yer alır.

Kaşe, kürklü, fermuarlı, düğmeli ve kuşaklı modelleriyle kullanıcılara birbirinden farklı seçenekler sunan tesettür pardesü modelleri ile sizler de kış aylarınızı daha şık, konforlu ve sıcak geçirebilirsiniz. Yıkanabilir özelliği ve kaliteli kumaş yapısı sayesinde uzun ömürlü olarak kullanılabilecek olan tesettür pardesü modelleri ile sizler de şıklığınıza şıklık katabilirsiniz.

Birbirinden Şık Kaşe Tesettür Pardesü Modelleri

Kaşe kumaşlardan imal edilen pardesüler sıcak tutması yanı sıra kombinlere modern, soft bir şıklık katmaktadır. Kapşonlu kaşe pardesü modelleri düğmeli, fermuarlı ve kuşaklı seçenekleri ile hem tam bir koruma hem de kıyafetlerinize büyük bir şıklık katmaktadır. Çeşitli beden ve renk seçeneğine sahip olan kaşe pardesü modellerini gece giyimi için kolaylıkla kombinleyebilir bununla beraber spor ve gündelik giyiminiz için de tercih edebilirsiniz. 

Simli Tesettür Pardesü Modelleri

Sim detaylı pardesü modelleri hem şık hem de rahat pardesü modelleri arasındadır. Parlak ve şık yapısıyla hem gündelik hem de gece hayatında kullanılabilecek olan bu pardesü modelleri çeşitli tasarımlarıyla her yaştan kullanıcıya hitap etmektedir. Eğer gündelik ve özel günler için simli bir pardesü modeli arıyorsanız kaşe kumaştan hazırlanan simli pardesü modellerini tercih edebilirsiniz. 

Nakış Detaylı Tesettür Pardesü Modelleri

Nakış işlemeli tesettür pardesü modelleri klasik, şık giyim tarzından hoşlanan kişilerin genellikle tercih ettiği pardesü çeşitleri arasındadır. Etnik görünümü sayesinde son derece şık duran nakışlı pardesü modelleri her alanda rahatlıkla giyilebilecek, birbirinden değişik renk seçenekleri sunan tesettür pardesü modelleri arasındadır.

Buket kumaştan imal edilen nakış pardesü çeşitleri hava alan kumaş yapısı sayesinde terletmez, rahatlıkla yıkanabilir ve sürekli olarak kullanılabilir. Sezonluk olarak da edilebilecek olan bu pardesü modelleri çeşitli renkleri sayesinde her kombin ile rahatlıkla kullanılabilir. Dilerseniz balon kollu nakış detaylı tesettür pardesü modellerini tercih edebilir hem daha bol hem de daha salaş bir tesettür kombini yaratabilirsiniz.

Pardesü Seçiminde Zorlanmaya Son 

Tesettür giyimde en önemli kıyafet kesinlikle dış giyim ürünleridir. Dış giyim deyince aklımıza vücudu belli etmeyen bir dış giyim ve tepeden tırnağa vücudu saran parçalar geliyor. Bu nedenle dış giyim seçimi çok önemlidir ve özellikle vücut hatlarını açığa çıkarmayan ürünlere öncelik verilmelidir. Pardesü seçerken kalıbın önemi büyüktür. Hem kusurlarınızı kapatacak hem de hatlarınızı kapatacak modeller üretilmektedir. Ek olarak pardesülerde renk seçiminde son derece önemlidir. Göz alıcı renkler yerine sade renkler tercih edilmelidir örneğin; vizon, taş rengi, kahve, siyah gibi renkler her yıl revaçta olan renklerdendir.

Armut Vücut Tipine Uygun Pardesü

Tesettür giyiminde ürün seçerken birinci öncelik vücut hatlarını ortaya çıkarmaması ve transparan olmamasıdır. Kilolu armut tipi bayanlar ceket seçerken A kesim ürünler almaya dikkat etmelidir. Yani etek alta doğru salaş duracağı için kalçalar ve basenler ceketin altında görünmeyecektir. Baş ve boyun bölgesinde kilo sorunu yaşayan kızlar için Mevlana kaban veya kloş etekli bir pardesü ideal bir seçim olacaktır.

Büyük Göğüslü Ve Geniş Bedenli Kadınlar

Geniş bedenli kadınlar, bu sorunu gizlemek için üst kısmı geniş ve benzer bir şekle sahip modelleri tercih etmelidir. Özellikle göğüs bölgesinden kilolu bayanlar düğmeli modelleri tercih etmek yerine fermuarlı modelleri tercih etmelidir. Çünkü bu tarz modeller genişlik problemini minimuma indirecektir. Ayrıca kalın kumaşlardan ziyade ince kumaşlardan yapılan gömlek modelleri daha uygun olacaktır.

Kadınlar Tesettür Giyimde Pardesü Seçimi

Kısa boylu kişiler, bol bir model de olsa dış giyim seçerken dikkatli olmalıdır. Kalça bölgesinde bir şişmanlık sorunu varsa, A kesim veya alta doğru çok daha fazla geniş olan Mevlana stili bir kesim tercih edebilirler. Kilo sorunu yaşayan kısa boylu kadınlar fazla kilolu bölgenin daha yumuşak geçişine dikkat etmelidirler.

Her Sezon Değişen Ve Gelişen Pardesü Modelleri

Her yaştan kadına yenilik ve rahatlık sunuyor. Kilo problemi olan kadınlara kolaylık sunan modacılar, oversize kaban tasarımları ile sezonun yeniliğini vurguluyor. Sezonun tasarımlarına baktığımızda düğmeli, fermuarlı ya da bütün giyilen çok sayıda model görüyoruz. Tesettür giyimin dış giyim özelliği gösterişsiz ve sade olduğu için bu şekilde seçim yapmak gerekiyor. Sizde en çok yakışacağını düşündüğünüz bir pardesü ile rahat edebilirsiniz. 

Pardesü Seçeneklerinde Tarz Zamanı

Stilleri ve görünümleriyle ilgilenen kadınlar için vazgeçilmez olan dış giyim, hem yaz hem de kış aylarında iyi ve rahat olan malzemelerden yapılmış ürünlerle modaya yön vermeye devam ediyor. Pardesüler zamansız tasarımlara sahip oldukları için gardırobunuzun olmazsa olmazı olmaktadır.

Tek bir kıyafetle gün boyu rahat ve şık olmak istiyorsanız tercihiniz elbette güzel bir bitiş olacak. Bir kolye ve zarif bir topuk ile kombinlenebilir, özel gecenizde özel görünümünüzü dış giyimde de sergileyebilirsiniz. Ya da rahat spor ayakkabılar ve skinny kot pantolonlarla günlük görünümünüze biraz taze hava katabilirsiniz. Soğuk kış ayları için kışlık pardesü seçeneklerini inceleyerek birbirinden farklı tarzlar arasından seçim yapabilirsiniz.

Modern Kesimli Pardesüler Hayran Kalacaksınız

Günümüzde artık monoton ve gündelik olmayan zarif bilek boyu görünümler elde edebileceğiniz yaz veya kış pardesüleri tüylü, işlemeli, pileli, asimetrik, kot, pileli, kuşaklı, fermuarlı, düğmeli tarz çeşitlerini sayarak bitiremezsiniz. Uzun dış giyim pardesüler kombinlenerek her güne rahatlıkla kurtarıcı bir parça olarak tercih edilebilir. Gömlek yaka gibi desenler ile diğer kıyafetleriniz arasında öne çıkabilir. İster dar kesim olsun, tercihinize bağlı olarak tüm türleri çevrimiçi olarak bulabilirsiniz. Dilerseniz kemerli bir dış giyim seçebilir veya tercihinize göre renk ve desende kemer ile kombinleyebilirsiniz. Tamamen kim olduğunuzu yansıtacak detayları işleyebileceğiniz pardesü, her zaman kombininizin en önemli tamamlayıcısı olacak.

Baharlık Pardesülerde Kapüşonlu Modeller

Kapüşonlu pardesüler, bayanların ilkbahar ve sonbahar mevsimlerinde daha çok tercih ettiği modeller arasındadır. Her an yağmur ihtimalinin olduğu mevsimlerin vazgeçilmezidir. Ayrıca sonbahar için son bahar renklerini barındıran tonlarda pardesüler tercih ederseniz mevsime tam uyum sağlamış olursunuz. Peki, nedir bu sonbahar renkleri? Kahverengi, taba rengi, kiremit rengi, siyah, vizon gibi renkler sonbaharı anımsatan renkler olması sebebi ile daha uyumlu olacaktır. Pardesü kumaşın özelliğinde son derece mühimdir.

Yaz mevsimi hariç, diğer mevsimlerde hava güneşli dahi olsa giyeceğiniz pardesünün kumaşının su geçirmez bir yağmurluk kumaşından olması önemlidir. Yağmur olarak da nitelendirilebilen bu pardesüler, her an portmantonuzda hazır bulunması gerekir. Pardesüler de fiyat skalası oldukça geniştir. Markaların kendi belirledikleri fiyatlar vardır. Elbette ki temelde bu pardesüleri kumaşları fiyatlara etki eden temel noktadır.

Pardesü Modelleri 

Tesettürlü kasınlar için birçok farklı mevsimde veya sezonda giyilebilen ve sıklıkla tercih edilen giyim elbiseleri içinde yer alan pardesü ürünleri, kadınların şık bir görüntü kazanmasını sağlayan giyim tarzı olmaktadır. Birçok kadın her zaman pardesü stili tarzları ile her yere gidebilmekte ve son derece zarif ve şık görünmektedir. Geniş bir ürün yelpazesine sahip olan pardesüler, her kadının ihtiyacını karşılayan ve şık bir giyim tarzınapar sahip olmasını sağlayan giyim ürünü olmaktadır. 

Pardesü Modellerimiz 

Pardesü modelleri farklı uzunluklarda ve farklı kumaş özelliklerinde olmaktadır. Bunun sonucunda da pardesü çeşitleri, birbirinden farklı renk yapısı ve farklı görünümleri ile çok fazla tercih edilen giyim tarzı olmaktadır. Değişik mevsimlere uygun olarak üretilen modelleri ile iklim şartlarından etkilenmeyen ve her zaman giyilebilen pardesü tam anlamı ile rahatlık ve konfor sağlamaktadır. Ayrıca; giyim tarzı olarak pardesüler, kadınların beklentilerini karşılayan ve tüm stilleri ile farklı beden yapılarına uygun olan ölçüleri sayesinde çok fazla tercih edilen ürünler arasında olmaktadır. 

Farklı şekilde kesim tarzlarına ve kalıplarına sahip olan pardesü modelleri, kaliteli kumaşlardan üretilerek her kadının uzun süre kullanması sağlanmaktadır. Günümüz modanın pardesü modelleri, klasik tarzlarda üretildiği gibi canlı ve spor modelleri ile de dikkat çekmektedir. Bu anlamda modern birçok şık modele sahip olan pardesü modelleri farklı tarz ve stillerle karşımıza çıkıyor.

Pardesü Kullanımı

Kadınların vazgeçilmez ürünü olan pardesü birçok kişinin günlük hayatında giydiği, aynı zamanda farklı aktivitelerde ve özel gecelerde de kullanım sağladığı ürünler olmaktadır. Pardesü giyim tarzı olarak içine giyilen kıyafet ile tam bir uyum sağlamak zorundadır. Bu noktada kadınlar için pardesü kıyafetler, farklı kombin tarzları ile uyum sağladığı zaman daima şık ve gösterişli bir görüntü sağlamaktadır. Farklı bir stil sergilemek isteyen kadınlar için çok farklı seçenekler bulunmaktadır. Kaliteli tekstil ürünleri içinde olan pardesü modelleri, hem kullanım olarak hem de görünüş olarak kadınlarda çok büyük değişimler yaratmaktadır. 

Günlük hayatınızda veya özel günlerinizde tüm kombininize uyum sağlayacak bir şekilde giymiş olduğunuz pardesüler daha şık ve zarif görünmenizi sağlamaktadır. 

Pardesü Nereden Satın Alınır?

Pardesü hem kadınların hem de erkeklerin tercih ettiği, uzun kollu, vücudu omuzdan bacak yanlarına kadar sarmalayan bir giysidir. Sıcak tutması sebebiyle özellikle kışın giyilen pardesü oldukça şık bir görünüm sağlar. Pek çok rengi bulunur; fakat en çok siyah ve koyu tonlarda tercih edilir. Ayrıca pardesü birçok farklı modelde satılmaktadır. Cepli, desenli, düz ve diğer tasarımlarıyla mağazalarda yerini almıştır.

 Pardesü mevsimine göre üç farklı şekilde hazırlanmaktadır. Örneğin kış soğuğunda genelde kaşe, kap, keçe gibi kumaş türlerinden dikilmektedir. Mevsimlik ve nispeten ılık havalar içinse, krep keten tarzı, terletmeyen ince kumaşlardan ortaya çıkarılmaktadır. Öte yandan daha kalın olarak, kottan ve deriden üretilen pardedüler de mevcuttur.

 Pardesünün Modadaki Yeri Neresidir? Pardesünün Popüler Kültürdeki Yeri

 Pardesü iki bin öncesi yıllarda her kesimden insana hitap eden bir giysiyken, şimdilerde popüler kültür içinde de yerini almıştır. Birçok moda defilesinde ve dizayn çalışmalarında, modellerin üzerinde bohem bir tarz olarak sunulmaktadır. Elbette günümüzdeki pardesünün, eski yıllara göre gösterdiği deneyim farklılaşmıştır. Önceden kalın ve şaşalı görünümüyle hoş bir görünüm sergilirken, şimdilerde daha salaş bir tarzda da iş görüyor. Ayrıca pardesünün moda ikonlarına öncülük ettiği de, markaların yeni kreasyonlarında göz önüne çıkmıştır.

 Pardesü Temizliği Nasıl Yapılmalıdır? Pardesü Temizliğinde Nelere Dikkat Edilmelidir?

 Pardesüyü temizlemek isteyenler, öncelikle etiketini incelemelidir. Nitekim etiketinde, üretildiği kumaş ve maddelerle ilgili yazılan bilgiler aydınlatıcı olacaktır. Eğer imâl edildiği şekilde, üzerinde kuru temizleme şeklinde temizlenmelidir yazıyorsa, bu işlem çamaşır makinesini harici kılacaktır. Sonuçta bu tür pardesülerin temizliği için kuru temizleme daha doğru olur. Aksi takdirde giysinin koşulları gereği, yıpranması ve hasar alması kaçınılmaz olacaktır.

 Pardesü Nereden Satın Alınır? Pardesü Nerelerde Bulunur?

 Hazır kış ayları da yaklaşıyorken, insanların birçoğu kalın giysilere ve kabanlara yönelmekteler. Burada, pardesünün de ayrı bir yeri var. Hem uzun yapısı ile oldukça zarif bir görünüm sağlarken, hem de kumaşından dolayı sıcak tutmaktadır. Pardesü satın almak isteyenler, güncel olan internet mağazalarını ziyaret edebilirler. Hiç kuşkusuz pardesülerin onlarca farklı çeşidi mevcuttur; her markayı ayrı ayrı incelemekte fayda var.

Pardesü Seçiminde Tarz Nasıl Yansıtılır?

pardesüTesettür giyimin modasını belirleyen en önemli parçalardan birisi de tesettür pardesü modelleridir. Tesettürlü kadınların tercih edeceği pardesünün renk ve modeli bütün kombini baştan aşağıya etkilemektedir.

 

Tesettürlü kadınlar petrol mavisi renginde bir pardesü modeli tercih edecek ise kombini tamamlayan başörtü ve ayakkabı modellerinde de petrol mavisi rengini içinde barındıran tercihler yapmalıdır. Bu şekilde tesettür kombin yapıldığı takdirde kadınların daha tarz ve daha şık görünmesine yardımcı olacaktır.

 

Bunun dışında kendi zevkinize uyum sağlayan pardesü modeli seçiminde iddialı bir renk kullanılabilir, tesettür kombininizi oluşturan diğer parçalarda sade ve düz renkler kullanılabilir. Bu tesettür kombin pardesü modelinin daha da ön planda tutulmasında etkili bir yol olmaktadır. Renk ve kumaşların nasıl kombinleneceğine daha çok tesettürlü kadınların giyim tarzına göre değişmektedir.

 

 Tesettür Pardesü Seçerken Nelere Dikkat Edilmelidir?

 

Vücut hatlarının belirli ölçüde kapanmasına bağlı olarak şekillenen tesettür giyim modasında, tesettür pardesü seçimininde bu konuda büyük payı olduğu kesindir. Hatta ve hatta tek bir parça olan tesettür pardesü üzerinde yoğunlaşarak tesettür kombin yapılabilmektedir. Bu neden ile tesettür pardesünün kumaş yapısı oldukça önem arz etmektedir. Kimi zaman evden dışarı acil çıkılması gerekilen durumlarda tesettür pardesü modelleri kadınların büyük yardımcısı olmaktadır.

 

 Özel Gün Ve Organizasyonlara Uygun Tesettür Pardesü Modelleri Bulunmaktadır

 

Günümüz modasında pek çok tasarımları bulunan ve özel kumaşlı tesettür pardesüler muhafazakar kadınlar tarafından büyük rağbet görmektedir. Özel gün ve özel davetler için tercih edebileceğiniz tesettür pardesü modelleri de moda tasarımcıları tarafından üretilmektedir. Özel kesim tesettür pardesüler sayesinde kadınlar katılacağınız mekanda istenilen şıklığı ve farklılığı elde etmiş olur. Aynı zamanda tek bir parça olarak kullanılan pardesüler elbise seçeneklerinde de mevcut olmaktadır.

 

 Pardesü Seçimi İle Tarzınızı Yansıtın

 

Kaliteli kumaş ve şık pardesü modellerinde çok fazla alternatif mevcut olmaktadır. Tesettür giyime yönelen kadınların çokluğu sayesinde çok ciddi oranda pek çok sektör tesettür giyime yönelmiştir. Pek çok renk ve sayısız model eşliğinde karar vermek oldukça zor olmaktadır. Bu neden ile pardesü modelini satın alırken tesettürlü kadınlar ilk önce kriter ve önceliklerine göre tercih yapmalıdır.

 

Sonbahar Tesettür Giyim Pardesü Tasarımları

pardesüTesettür giyimde pardesü tasarımları kıyafet parçaları arasında rahatlık ve uzunluk açısından tesettüre en uygun dış giyim ürünüdür. Tesettür pardesüde her sezon yeni tarzda ve modelde pardesü tasarlanmaktadır. Hanımların beğenisine sunulan bu parçalar ile farklı pek çok kombin yapılmaktadır.

 

Her tesettürlü hanımın ve her kadının tarzı farklıdır. Her tarza uyum sağlayacak parçalar bulmak kimi zaman zor gelebilir. Bunun için sezonun yeni çıkan parçalarını ve tasarımlarını takip etmek gerekir. Sezonun yeni çıkan pardesü tasarımları arasında her mekâna uyum sağlayan hâkim yaka pardesü tasarımları bulunmaktadır. Bunun dışında yaka kısmı tokalı ve desenli olan pardesü tasarımları da gözleri kamaştırmaktadır. Şık görünüm isteyen kişilere özel taşlı pardesü modelleri de sezonun önde gelen parçaları arasına girmektedir.

 

 Günlük Pardesü Kullanımında Rahat Kombin Önerileri

 

Tesettürlü hanımların günlük hayatta ve koşturma sırasında giydiği kıyafette en önem verdiği şey rahatlıktır. Pardesüler tesettürlü hanımlar için rahat hareket özgürlüğü sağlamaktadır. Ayrıca tek parça olarak kullanımı bakımından da oldukça rahattır. Pardesünün içerisine giydiğiniz kıyafetler, pardesünün uzun olmasından dolayı önemli değildir. Böylelikle günlük koşuşturmacada kombin yapmak için uğraşmanıza gerek kalmaz.

 

Günlük pardesü kombini yaparken ince ve salaş kumaş pantolon üzerine sıcak havalarda tişört soğuk havalarda triko ya da kazak seçimi yapabilirsiniz. Bu giyim parçalarının üzerine alacağınız pardesü ile kombini kısa sürede tamamlamış olacaksınız. Bu tarz rahat kombinlerde rahat spor ayakkabı seçimi doğru olacaktır. Aynı zamanda büyük kol çantası ya da sırt çantası ile sezonun modasına ayak uydurabilirsiniz.

 

 Tesettür Pardesünün Kullanım Süresi

 

Pardesü modellerinin en önemli özelliklerinden biri ise kumaşının ve modelinin kaliteli olmasıdır. Kaliteli kumaş ile tasarlanan pardesüler kullanım süresini uzatmaktadır. Aynı zamanda her sezona uyum sağlayacak bir model seçimi de bu kullanım süresini uzatmada yardımcı olacaktır. Kaliteli pardesü seçtikten sonra fiyat performans karşılaştırması yapabilirsiniz. Bu karşılaştırma ile pardesü seçimlerini daha kolay ve doğru bir şekilde gerçekleştirmiş olacaksınız.

 

Tesettür pardesünün kulanım süresi aynı zamanda seçilen bedene ve kumaşın dokusuna göre de değişim göstermektedir. Dar beden pardesü kullanımı ileride sorun çıkartabilir. Her zaman rahat kumaş dokusunda modeller tercih edilmelidir

 

Pardesünün Sihirli Görüntüsüne Sahip Olun

tesettür pardesüGiyinmek özellikle kadınlar için oldukça önemli bir iştir. Kadınlar sadece vücut hatlarını örtmek için değil şık bir görüntü sağlamak içinde giyinlerine oldukça önem verirler. Her kadın giyinir fakat her kadın şık olamaz. Alımlı olmak için tesettürlü kadınların dikkat ettiği basit ama önemli kurallar bulunmaktadır. Çoğunlukla alımlı olan tesettürlü kadınlar vücut hatlarını çok iyi tanımaktadır. Vücut hatlarına uygun seçimler yapıldığında tesettür giyim ürünü kendisini daha çok gösterecek olup kıyafetin yansıtmak istediği detaylar kendisini daha rahat gösterecektir.

 

 Tesettür Dış Giyimde Büyük Rol Oynayan Pardesü Modelleri

 

Tesettür giyim tarzını benimseyen kadınların vazgeçemediği dışarı kıyafetlerden birisi de tesettür pardesü modelleridir. Tesettür pardesü modelleri içinde yer alan farklı detaylar sayesinde diğer dış giyim ürünlerinden ayrılarak kadınlar tarafından daha çok rağbet görmektedir. Pardesü modellerinin özgün oluşu ve herkes tarafından kullanılmıyor olması bu tesettür dış giyim ürünü daha da farklılaştırmaktadır.

 

Sıradan bir görüntüden uzak olan pardesü modellerinin vurguladığı özel noktalar bulunmaktadır. Çoğunlukla bu vurgular kumaş türleri olarak göze çarpar. Omuz kısımlarında kullanılan deri parçalar pardesünün farklı noktalarında da kullanılmaktadır. Omuzların kısımlarının yanı sıra cep kısımlarında, göğüs kısmında da aynı kumaş farkları kullanılarak sıra dışı bir görünüm oluşturulur. Tesettür pardesü modellerinde yer alan detaylar fermuar ve ya yaka kısımları ile de gösterilebilir. Büyük yakalar, sivri yakalar ve ya büyük düğme detayı pardesü modellerinde öne çıkan detaylar arasında bulunmaktadır.

 

 Pardesü Seçimlerinde Dikkat Edilecek Noktalar Nelerdir?

 

Tesettürlü kadınlar dışarıdan nasıl gözüktüğüne çok önem vermektedir. Tesettür pardesü modelleri bir dış giyim ürünü olduğundan dolayı satın alırken daha dikkatli ve özenli davranmaktadır. Tesettürlü kadınlar için bebe yaka masumluğu daha çok simgelediği için bebe yaka diğeri giyim ürünlerinde olduğu gibi pardesü modellerinde de çok fazla kullanılmaktadır.

 

Yakalar üst üste binmiş gibi görünürken özel farklı bir kumaştan yapılarak yaka daha büyük bir şekilde tasarlanır. Tesettür pardesü modellerinde yer alan bu tür detaylar hem daha alımlı hem de daha zarif bir hava katarken asil bir duruş ile tesettürlü kadınları oldukça memnun eder.

 

Yaz Mevsiminde Tesettür Pardesü Modelleri

pardesüTesettür giyimde dış giyim parçası olarak en çok pardesü modelleri tercih edilmektedir. Pardesüler tesettür giyim tarzını adeta tamamlamaktadır. Pardesünün içerisine giyilen giysilere uygun bir şekilde tesettür kombin edilmektedir. Pardesülerde günlük hayatta kullanılabilecek modeller olduğu gibi özel gün ve özel gecelerde kullanılabilecek modeller de bulunmaktadır. Aynı zamanda çalışma hayatı için de uygun modeller tasarlanmaktadır. Sade ve ya üzerinde çeşitli baskıların yer aldığı pardesü modelleri spor tarza oldukça uygundur.

 

Bunun yanı sıra kemerli ya da çıtçıtlı pardesü modelleri seçilebilir. Tesettürlü kadınlar cepli ve pileli pardesü modellerini de çok fazla tercih etmektedir. Etek, elbise, pantolon ve ya başörtünün rengine uygun pardesü rengi tercih edilmelidir. Tabiki pardesü renginin seçiminde mevsiminde etkisi bulunmaktadır. 2019 yılının modasına uygun olan renklerde çok şık tesettür pardesüler bulunmaktadır. Tesettür pardesü boyları ara boy ve ya uzun boy olarak farklılık göstermektedir. Tesettür pardesü fiyatları kumaşının kalitesine göre değişiklik göstermektedir. Kaliteli kumaşlardan tasarlanan pardesüler hem daha uzun süre dayanır hem de vücudu terletmediğinden dolayı kullanım kolaylığı sağlar.

Yaz mevsimi için en güzel pardesüler: https://www.modaselvim.com/pardesu

 Yaz Mevsiminde Hangi Tesettür Pardesü Kullanılır?

 

Yaz aylarında tesettür pardesülerde de yaz coşkusunu yansıtan model ve renkler seçilmektedir. Yazın rengarenk ve cıvıl cıvıl renklerde modeller bulunmaktadır. Çiçek desenlerinin olduğu tesettürler çok fazla görülmektedir. Renk olarak ise mint yeşili, haki, fuşya ve mürdüm gibi renklerin üzerine çiçek desenleri görülmektedir. Bebe yaka, sivri yaka, kapüşonlu modeller yaz pardesülerinde yer almaktadır. Tesettür pardesü fiyatları yeni sezon ürünü olup olmadığına göre değişkenlik göstermektedir. Aynı zamanda indirimler takip edilerek uygun fiyatlar dahilinde kaliteli ürünlere sahip olmak mümkün.

 

 Kot Pardesü Modelleri Nasıldır?

 

Kot pardesüler özellikle genç kesim tesettürlü kadınlar tarafından çok fazla tercih edilmektedir. Kot pardesü modellerinde de farklı renk alternatifleri bulunmaktadır. Mavinin farklı tonlarında, siyah, lacivert ve yeşil renklerden tasarlanan kot pardesüler çok şık bir görüntü sunmaktadır. Önden düğmeli ve fermuarlı kot pardesü modelleri bulunmaktadır. Bunun yanı sıra üzerinde süet detaylarında yer aldığı modeller bulunmaktadır. Tesettür kot pardesülerin üzerine püsküllü, dijital ve ya krep eşarp modelleri tercih edilebilir.

Tesettür Giyimde Pardesü Tercihleri

Tesettür giyimde gerek alışveriş zamanı gerekse de kullanım zamanında bireylerin karşısına birçok seçenek çıkmaktadır. Bu seçeneklerin başında ise pardesü gelmektedir. Bireyler tesettür pardesü konusunda gerek rahatlığı gerekse de kolay ulaşılabilirliği sebebiyle ısrar etmektedir. Bu avantajlarının yanı sıra pardesünün birçok renk ve biçim bakımından da çeşidi mevcuttur. Ayrıca tesettür pardesü dini değerlerle de uyuşmaktadır. Günümüz yeni yeni çıkan çeşitlerin ve modernleşme havasının aksine pardesü tesettürün amacına layık şekilde durmaktadır. Bu da bireyleri kendisine çekmektedir.

 

 Tesettür Pardesü Alışverişi

 

Tesettür konusunda birçok seçeneğin mevcut olması alışverişini de kolaylaştırmaktadır. Lakin karşılaşılan bu çok fazla seçenek arasından bireyler yine de dikkatli bir tercih yapmak zorundadır. Çünkü günümüzde sahte mal satan ve alıcıları kandırmayı amaçlayan birçok satıcı mevcuttur. Birey eğer alışveriş sırasında ve sonrasında üzülmek istemiyor ise gerek tesettür pardesü konusunda gerekse de diğer tesettür çeşitlerinde çok dikkatli olup güvenilir yerlerden alışveriş yapmalıdırlar. Bu yerler bilindik internet siteleri veya çarşı pazarlar olabilir. Böylece alınan üründen de zarar edilmez.

 

 Tesettür Konusunda Dikkat Edilmesi Gerekenler

 

Bireyler tesettür alışverişinde birçok hususa dikkat etmesi gerekirken kullanımında da birçok hususa mutlaka dikkat etmelidir. Tesettürün bir amacı gayesi vardır. Bu amaç göz edilmez ise tesettürün bir anlamı kalmaz. Giyilen kıyafet sadece zevk için giyilen fevri bir giysi halini alır. Bu durum istenmiyor ise mutlaka tesettürün amacı bilinmeli ve bu bilinç içerisinde giyinilmelidir. Eğer birey kendini günümüz koşullarında her türlü konuyu da etkileyen modernleşme havalarına kaptırır ise tesettür yine anlamını ve amacını kaybetmiş olur. Bunun için birey kendine kırmızı çizgiler belirlemeli ve bilinçli olmalıdır.

 

Pardesüde Unsurlar

 

Tesettür kullanıcılarının birçoğunun tercih ettiği pardesüde gerek alırken gerekse de kullanırken dikkat edilmesi gereken birçok unsur vardır. Bu unsurların başında ürünün kaliteli olması gelir. Bir tesettür pardesü alınırken sadece görünüşüne ve rengine bakmamak gerekir.bu unsurlar tabi ki önemlidir lakin daha önemlisi kalitedir. Eğer alınacak ürün kaliteli değil ise kesinlikle alınmamalıdır. Çünkü kalitesiz bir ürün alınır ise kısa zaman içerisinde ürünün ilk halini kaybettiği görülür. Bu durum sonucunda da birey hem zaman bakımından hemde maddi bakımdan zarar etmiş olur.

 

Tesettür Pardesüde Neler Moda?

pardesüKış mevsiminin olmazsa olmazları arasında bulunan pardesü modelleri bu yıl da geniş bir yelpaze ile tesettürlü kadınların ilgisini çekmektedir. Kış mevsimi için daha şimdiden hazır olan yeni moda tesettür pardesü modelleri aynı zamanda yaz ve ilkbahar mevsiminin serin geçen akşamlarınde de tercih edilmektedir. Haki V yaka yandan düğmeli pardesü modelleri bu yıl özellikle koyu altın sarısı renkler ile tesettürlü kadınların ilgi odağı haline gelecek.

 

Sade görünümü, yandan kapamalı şık düğme tasarımı ile estetik bir güzellikte katıyor. Bu tesettür pardesü modellerinde mor, beyaz ve ya siyah gibi pek çok renk seçeneği bulmak mümkün. Bu yeni sezon pardesü fiyatları daha uygun olmaktadır. Bunun sebebi ise bu yılın modası içerisinde model oldukça fazla olduğundan dolayı bu da daha uygun fiyatların ortaya çıkmasını sağlamaktadır.

 

 Farklı Pardesü Modelleri

 

Tesettür pardesü modellerinde hakim yaka ancak orta kısmından şık bir fermuarı bulunan ürün çeşitleri de yine çok fazla beğeni toplayan modeller arasında bulunmaktadır. Yandan düğme detaylı pardesü modellerinde omuz kısmından başlayıp çapraz olarak aşağıya doğru inen örnekleri varken aynı zamanda yere dik olarak yine omuzdan başlayıp bel kısmına kadar inen düğmeli modelleri bulmak mümkün.

 

Değişik bir model olarak belden kuşak detaylı ve kemer şeklinde bir görünümü ile sportif pardesülerde bu yıl tesettürlü kadınların en fazla ilgisini çekecek modeller arasında yerini aldı. 2019 yılının tesettür pardesü modelleri özellikle hem şık hem de modern bir tasarım ile üretilmektedir. Bu sebep ile tesettürlü kadınların ilgisini bir hayli çekmektedir.

 

 Her Mevsim Giyilebilir

 

2019 yeni sezon tesettür pardesü modelleri arasında birbirinden farklı çeşitler tüm mevsim boyunca giyilecek şekilde hazırlanmış ürünler ile dolu. Özellikle tesettür pardesü fiyatları da yine çok fazla olmadığı için yaz geceleri ve kış günleri adına farklı modellerden satın alınabilir ve giyilebilir. Özellikle detaylı mevsimlik pardesü modelleri buna tam olarak uyuyor. Bel kısmında kemeri olan bu model de alt kısmına tıpkı bir etek görünümü vererek şık bir izlenim oluşturmaktadır. Koyu kahverengi ise ideal bir renk olarak göze çarpıyor.

Tesettür Giyimde Pardesü

pardesüPardesü, tesettür giyimde bayanların vazgeçemedikleri omuzlarından ayak bileklerine değin uzanan bir giysi çeşididir. Mevsimsel olarak çeşitleri bulunmaktadır, yazlık ve kışlık olarak iki türde ayırabiliriz.

 

Özellikle tesettür pardesü kapalı bayanların dışarı çıkarken giymeyi özellikle tercih ettikleri ve severek kullandıkları bir giyim eşyasıdır. Geniş ürün yelpazesine sahip pardesü üretimimiz ile ilgili olarak tesettürlü bayanlara pardesü seçimlerinde de yardımcı olmaktayız.

 

Yazlık ve kışlık modellerimiz kendilerinin en rahat edebilecekleri kumaşlardan zarif tasarımlar ile üretilmektedir. Yaz aylarında ince kıyafetler ile giyilen pardesüler, kışın kalın kıyafetler ile sokağa çıkarken giyilir.

 

Geniş ürün yelpazemiz içerisinde tesettür pardesü oldukça çeşitlendirilmiş, günümüz zarif çizgilerine kavuşturulmuştur. Pardesülerimiz çeşitlendirilirken bir takım ince dokunuşlar ile zarafet katılmış ve giyen kişiye elegant görüntüye sahip olması amaçlanmıştır. Cepli, dantelli, nakışlı pek çok çeşitte paresülerimiz bulunmaktadır.

 

Pardesüler genellikle iki çeşit olarak üretilmektedir, yazlık ve kışlık olarak ancak günümüzde çeşitlendire daha da arttırılarak mevsimlik olmak üzere 3 çeşit olarak üretilmektedir. Genellikle yazlık pardesüler keten, krep ve benzeri yazın tercih edilen ince kumaşlardan üretilirken, kışlık pardesüler ise kaşe, kap, keçe ve benzeri kumaşlardan üretilir.

 

Günümüzde çok kullanılan deri ve kottan da üretilmiş spor oldukça güzel pardesü modelleri de bulunmaktadır. Bu tarz pardesüler mevsimlik olarak kullanılır.

 

 Pardesü Alırken Dikkat Edilmesi Gerekenler

 

Pardesü alınırken hangi mevsimde giymek istediğinize bağlı olarak seçimler yapılır. Tesettür giyim tercih eden bayanların pardesü seçimi yaparken dikkat etmesini önerdiğimiz birkaç husus bulunmaktadır.

 

Örneğin; seçilen pardesünün vücut hatlarını belli etmemesi, şıklık, rahatlık ve konforundan vazgeçmeden seçimlerini yapabilmesi önemlidir. Seçilen pardesünün çok dar yada çok bol olmaması giyen kişiye kullanım rahatlığı sağlayacaktır.

 

Kaliteli kumaşlardan üretimin yapılması, yazlık çok terletmeyecek, ağırlık yapmayacak, kişinin vücudunun hava almasını sağlayacak kumaşlardan üretiminin yapılması olması gerekir. Kış ayları için ise kalın ama içerisinde rahat edebileceği, sıcak tutan, giyen kişinin taşıyabileceği ağırlıkta olması pardesü seçimlerinde önemli etkenlerdendir.

 

Pardesü Modellerimiz

 

Her tarza ve isteğe göre ürettiğimiz ve sizlere sunmuş olduğumuz pardesülerimiz bulunmaktadır. Modellerimiz düğmeli kot pardesüler, çiçek nakışlı pardesüler, kapşonlu pardesüler, kürk kapşonlu pardesüler, kapşonlu cep detaylı pardesüler, bolera görünümlü fermuarlı pardesüler, önü nakışlı pardesüler ve benzeri çok çeşitlilikte, dilediğiniz renkte uygun fiyatlı pardesülerimiz bulunmaktadır.

 

Amacımız sizin şık görünmenizi sağlarken, aynı zamanda da taşıdığınız pardesünün sizleri içerisinde en rahat edebileceğiniz şekilde tasarlamak ve üretmektir.

 

 

Dış Giyimin En Muazzam Tesettür Pardesü Çeşitleri

 tesettür pardesüPardesü, farklı kesimlerdeki muhafazakar kadınların alımlarında gözlemlenmektedir. Dış giyimin kaliteli olanağı olarak görülen pardösü çeşitleri, hassaslıkla seçilmektedir. Bu modeller, en muazzam dış giyim stillerini yaygınlaştırmaktadır. Farklı yan detayları, iç astar özellikleri ile kışın gözdesi oluyor.

 

Kadınlar tarafından her mevsim kullanılan tesettür pardesü, yazlık modelleri de bulunmaktadır. Çeşit aranjmanları ile kaliteli dış görsellik sunmaktadır. Bu hususta dar ve bol kesimli pardösü modelleri, tesettürlü kadınlara sunulmaktadır.

 

Geniş detay skalasına sahip pardesüler, deri ve bantlı modelleri içeriyor. Ayrıca her bir giyim üzerine rahatlıkla alınan modeller içinde trendini koruyor. Ayrıca farklı dış görselleri ile sıra dışı bir şekilde kombin görünümü sunuyor.

 

 Taş ve İncili Tesettür Pardesü

 

Özel detay kategorilerinin içinde taş ve incili tasarımlar bulunuyor. Favori bir şekilde tarz yansıtan pardesüler, incelikli kumaşlarla tasarlanıyor. Çok ince tasarımlarının yanında kalın tasarımları tesettürlü kadınlara sunuluyor.

 

Taş işlemli olarak detaylandırılan bu modeller, her türlü kombine uyum sağlıyor. Özel gecelerde de çok nitelikli üst stili sağlanmasına yardımcı oluyor. Görsellik açısından incili tasarımları da bulunan pardesü renkli tasarımlarla sunuluyor. Tarzını her şekilde benimseten bayanların dış giyiminde talepleri artırıyor.

 

Standart olarak tasarlanan bu ürünler, farklı boy ölçüleriyle üretiliyor. Uzun-salaş, kısa-dar seçenekleriyle beraber renk farklılıkları sunuluyor. Her kesimden bayan için pardösü tasarımları, kurtarıcı özellikleri taşıyor.

 

 Kaşe ve Nakışlı Tesettür Pardesü Kategorileri

 

Kategorisel olarak pek çok alternatifi sitelerde yayınlanıyor. Nitelikli bir dış gürünüm yakalanan bu modeller, günlük rahat giyim sunuyor. Kumaş biçimlerinde özellikle kaşe ve nakışlı modeller bulunuyor.

 

Tesettür pardesü tasarımlarının nakışlı çeşitleri, aynı zamanda bel bantlı olmaktadır. Kaşe kumaşlı pardesülerin renk tonları da mürdüm ve turkuaz olarak sunulmaktadır. Mürdüm ve deri detaylı pardösü modelleri avantajlı olarak giyim sunuyor. Tesettürlü kadınların daima tercih ettiği pardösü kategorileri, satış sahalarında bulunuyor. Bu konuda tesettürlü kadınlar için özel hizmetler sağlanmaktadır.

 

Kaşe pardösülerin nakışlı stilleri son derece nitelikli giyim sunmaktadır. Bu tarz modellerin pek çoğu her alandan rahatlıkla alınmaktadır. En rahat stilleri sunan pardösü modelleriyle muazzam kombin sağlanmaktadır.

Her Mevsime Uyumlu Tesettür Pardesü Şıklığı

 tesettür pardesüSoğuk kış aylarında yoğunlukla vitrinleri süsleyen pardösü modelleri olmaktadır. Her bir modelinin özelliği yönünde uzun ve detaylı kesimler bulunuyor. Tesettürlü akımın ilgisini çeken ayrıntıları özenle üzerine işleniyor.

 

Kalıp farklılığına sahip olarak çeşitlendirilen pardösü, kadınların beğenisini kazanıyor. Devamlı olarak yenilenen pardösü özellikleri bayanların alımlarını canlandırıyor. Talep gören renkli pardösüler; lacivert, mürdüm, siyah tonlarına hakim oluyor. Şıklığı ve her mevsime uyumluluğu ile kaliteli detaylarla bütünleştiriliyor.

 

Bunun için tesettürlü bayanların siparişlerinde hep oluyor. Farklı bir giyim özelliğine sahip olan pardesüler stil yeniliğini de avantajlı oluyor. Benzersiz mevsimlik çeşitlerden almak isteyen kadınlar için özenle tasarlanıyor.

 

 Tesettür Pardesü İnci Özellikli Modelleri

 

Boydan, boya uzanan pardesü çeşitleri, kadınların beğenisini topluyor. Tesettür stil içeriği ile her türlü kombin yapılabiliyor. Nitelikli farkını ise kışın en soğuk zamanlarında hissettirmektedir. Parıltılı olarak tasarlanan pardösülerde inciler özel detay sunuyor. Bu konuda tesettür pardesü çok farklı yan bantlarıyla sunuluyor.

 

Geniş kemerleri, pileli etek uçları ile sıra dışı kombin olanağına sahip oluyor. Güzel ve özellikli dış giyim kombinlerinde büyük yarar sağlıyor. Bunun için pek çok farklı kesim özelliğinde tasarlanıyor.

 

Tesettürlü her kadının giyiminde pardesü özel oluyor. Pardösü modelleri; yaka özellikleri, bel, kol detayları ile ilgi görüyor. Tasarımları içinde özel davetlerde tercih edilen asil renkler de bulunuyor. İncili siyah, incili mürdüm ve incili vişneçürüğü modelleri çok şık oluyor.

 

 Tesettür Pardesü Modellerinin Düz Renkleri

 

Özün detaylarıyla alınan pardesüler, envai çeşit tasarımlarıyla sunuluyor. Her alan içinde düz renkli modelleri kaliteli ve nitelikli görünüm sağlıyor. Kışın kalın pardesü, yazın ise ince kumaşlarla ferah tasarımlara hakim oluyor. Bunun gibi tesettür pardesü gençlerin, orta yaşlılara uygun tasarlanıyor. Ayrıca daha olgun tesettürlü kadınlar içinde düz renkli modeller ideal görünüm oluşturuyor.

 

Her stilde ve her yaşta kullanılan pardösü nitelikli olarak tasarlanıyor. Aynı zamanda modern, kaliteli satış alanlarından sunuluyor. Şıklığı ve düz renkli tonları ile her çeşidi cazip sunumlarla yayınlanıyor. Bundan dolayı istenilen dış giyim stili farklı mekanlar içinde pardösülerle oluşturulabiliyor. En iyi kombin şıklığı yine pardösü modelleri ile sağlanıyor.

Tesettür Giyimin Gözdesi;  Pardesü

 tesettür pardesü

Tesettür birçok kadının hayat ve giyim tarzı olarak benimsediği kıyafet biçimlerindendir. Her kadın rahatlığı ve şıklığı bir arada yakalamak istemektedir. Bu da genellikle uzun kıyafet parçaları ile sağlanabilmektedir. Tasarımcılar da kadınların bu isteklerini iyi bilmekte ve ihtiyaçlarına göre çeşitli tasarımlar ortaya koymaktadırlar. Yediden yetmişe her kadının beğeneceği tarzda üretilen tesettür parçaları son zamanlarda oldukça geniş bir alana yayılmıştır. Özellikle de dış giyim parçaları olan tesettür pardesü modelleri kadınların yakından takip ettiği gözde ürünlerdendir.

 

 Tesettür Parçalarında En Çok Tercih Edilen Kıyafetler

 

Tesettür kıyafetleri ve modası kadınların oldukça yakından takip etiği moda sektörüdür. Kadınlar özellikle şıklık, rahatlık ve zarafeti bir arada görmek isterler. Ancak bunu sağlayabilmek de oldukça zordur. Çünkü bilinen bir gerçek vardır ki şıklık ile rahatlık ters orantılıdır. Fakat bu durum tesettür pardesü modelleri için geçerliliğini yitirmektedir.

 

Pardösüler genellikle ayak bileklerine kadar uzanan ve birçok farklı modeli olan dış giyim parçalarıdır. Kadınların en çok tercih ettiği pardösülerin yanı sıra tunikler, ferace, tesettür mayosu, kap, eşarp, şal, tesettür eşofmanı, tesettür abiye, tesettür elbise, gömlek ve geniş paçalı pantolon gibi kıyafet parçaları bulunmaktadır. Moda sektörünün gelişmesi ve ilerlemesiyle de bu kıyafetlere ulaşmak günümüzde daha kolay bir hal almıştır.

 

 Tesettür Pardesü Modelleri

 

Tesettür pardesülerin her sezon farklı tasarımları oluşturulmaktadır. Bu tasarımlar arasında çeşit çeşit ve farklı renk ile desenlerde üretimler olmaktadır. Diz altında farklı boylarda da modelleri bulunan pardösüler genellikle orta yaş kadınlar tarafından seçilmektedir. Uzun ve zincirli olanlar ise genç kadınların en çok tercih ettiği modeller arasındadır.

 

 Tesettür Pardesü Seçiminde Dikkat Edilmesi Gerekenler

 

Tesettür pardösüler genellikle sonbahar ve kış aylarında tercih edilmektedir. Her yaştan kadının tercih ettiği bu modeller oldukça kullanışlıdırlar. Dış giyimde gözde olan bu parçalar kadınların dışarıda rahatlıkla kullandığı, gösterişli ve dikkat çeken kıyafetlerdir. Kumaşının kaliteli olması, vücuda tam oturması ve özellikle koltuk altından başlayarak vücudu sıkmamasına özen gösterilmelidir. Çünkü hareket halindeyken sıkı olan pardösüler kadınları oldukça zor durumda bırakabilmektedir.

 

Tesettür Pardesüler Nasıl Kombin Yapılır?

 tesettür pardesüTesettür dış giyim içerisinde pardesüler dört mevsimde de kullanılmaktadır. Pardesüler tesettür giyimin adeta tamamlayıcı parçası olmaktadır. Tesettür pardesü içerisine giyilen kıyafetler ile bir uyum oluşturması gerekir. Günlük yaşama uygun pardesü modelleri olduğu gibi çalışma hayatına uygun şıklıkta modellerde bulunmaktadır. Bunun yanı sıra gece şıklığının tamamlayıcısı olarak özel gün ve özel gecelerde de kıyafetlerin üzerine uyum sağlayacak modellerde tercih edilebilir. Spor tarz pardesü modellerinde sade üretimler olduğu gibi baskılı modellerde bulunmaktadır. Tesettür pardesü modellerinde kemerli ya da çıtçıtlı seçenekler bulunmaktadır.

 

Pardesü modellerinde tesettürlü kadınlar cepli ve pileli modellere daha çok ilgi göstermektedir. Pardesüde renk seçimi yapılırken alt giyim parçasına giyilen kıyafete ve başörtü rengine uyum sağlayacak renkler tercih edilmelidir. Tabi ki bu seçimlerde mevsim şartları da göz önünde bulundurulmalıdır. 2018 yılı modasına uygun renklerde pardesüler bulunmaktadır. Pardesü modelleri ile kombin yapılırken takılan çantanın rengi de göz önünde bulundurulmalıdır. Tesettür pardesüler ara boy ve uzun boy olarak iki farklı şekilde üretilmektedir. Tesettür pardesü fiyatları kumaşın kalitesıne göre farklılık göstermektedir.

 

 Yaz Mevsiminde Tercih Edilebilecek Pardesü Renk Ve Modelleri Nelerdir?

 

Yaz aylarında tesettür pardesü seçimi yapılırken canlı renkler ve yaz çoşkusunu yansıtan modeller tercih edilmelidir. Yaz mevsiminde çiçek desenlerinin olduğu pardesü modelleri sıkça görülmektedir. Renk olarak daha çok mürdüm, haki, mint yeşili ve fuşya gibi renkler daha çok rağbet görmektedir. Yaz pardesü modellerinde ise sivri yaka, bebe yaka ve kapüşonlu modeller ön plana çıkmaktadır. Tesettür pardesü modellerini kampanyaları takip ederek indirimli fiyatları ile daha uyguna satın alınabilir.

 

 Kot Pardesü Daha Çok Genç Kesim Tarafından Talep Görmektedir

 

Genç kesim içerisinde kot pardesü modelleri daha çok talep görmektedir. Kot pardesülerde de zengin renk seçenekleri bulunmaktadır. Mavi renginin birçok tonu, siyah, lacivert ve yeşil renkleri kot pardesü modelleri üzerinde çok şık bir görünüm oluşturmaktadır. Önden düğmeli ve fermuarlı olarak üretilmektedir. Kot pardesü modelinin üzerinde bulunan süet detayları pardesüye hareketlilik katmaktadır. Kot pardesülerin üzerine dijital baskılı basörtüler tercih edilebilir. Kot pardesüler dört mevsim tercih edilebilir.

Tesettür Pardesü Çeşitleri

 tesettür pardesü seçimiTesettürlü bayanların sıklıkla tercih ettiği bir dış giyim ürünü olan pardösü, çeşitliliği ile dikkat çekmektedir. Farklı modellerde ve her renkte bulunması kullanıcı kitlesini arttırmaktadır. Hem ince hem de kalın kıyafetlerin üzerine rahatlıkla uyum sağlayan bir giyim ürünüdür. Aynı zamanda cepli, dantel detaylı ve farklı küçük aksesuarlar ile her tarza uyum sağlayabilmektedir.

 

Kışlık yazlık ve mevsimlik olmak üzere 3 farklı tesettür pardesü çeşidi vardır. Kış ayları için genel olarak keçe, kaşe, kap ve benzeri gibi kumaşlardan dikilmektedir. Yazlık pardösüler de ise keten, krep gibi daha ince ve terletmeyecek kumaşlardan üretilmektedir. Aynı zamanda deriden ve kottan üretilen pardösüler de bulunmaktadır.

​​​​​

 Pardösü Alırken Dikkat Edilecek Hususlar Nelerdir

 

Pardösü seçimi yapılırken ilk önce hangi mevsimde giyileceğine dikkat edilmelidir. Yazın daha ince ve terletmeyecek bir kumaş tercih edilmelidir. Kışın ise daha kalın soğuktan ve yağmurdan koruyabilecek pardösüler seçilmelidir. Bunun dışında dikkat edilmesi gereken bir diğer husus ise kişinin vücut hatlarını belli etmemesi olacaktır. Kişinin rahatlığı ve şıklığı açısından pardösünün dar veya çok fazla bol olmaması gerekir. Ayrıca pardösünün hafif olması da rahatlık bakımından avantaj sağlar. Böylelikle günlük hayatta daha rahat bir kullanımı olacaktır.

 

Bir diğer husus ise renk seçimidir. Yine renk seçiminde mevsimler de etki etmektedir. Kışın daha sade ve koyu renkler tercih edilebilir. Yazın ve mevsimlik olarak ise daha renkli ve şıkır şıkır tarzda seçim yapılabilir. Uzun yıllar kullanabilmek için kumaşın ve dikim kalitesinin yüksek olması gerekir. Satın alınan pardösünün kullanım talimatlarını mutlaka uyulması da önemlidir. Aksi takdirde ürün ne kadar kaliteli olursa olsun kumaşı zarar görebilir.

 

 Tesettür Pardösü Kombin Önerileri

 

Tesettür dış giyim de önemli bir yeri olan pardösülerin doğru kombin edilmesi oldukça önemlidir. Birkaç püf noktasından bahsedecek olursak ilk sırada renk uyumu bulunmaktadır. Pardösünün altına tercih edilen etek ya da pantolon mutlaka pardösünün renk tonlarından biri olmalıdır.

 

Farklı renkler seçimi kesinlikle göz yoracaktır. İkinci olarak dar bir tesettür pardesü seçimi yapılmış ise yine dar bir etek veya pantolon tercih edilebilir. Bunun dışında kullanılan pardösünün kumaşı da oldukça önemlidir. İnce bir pardösü altına tercih edilen giyim aynı şekilde ince olmalıdır. Kot, kadife gibi kumaşlardan üretilen giyim ürünleri daha kalın pardösüler ile kombin edilmelidir.

 

Pardösülerin Yeni Gibi Kalma Sırları

tesettür pardesüBirbirinden farklı renk ve desen seçeneğine sahip olan pardösülerin kaliteli olması önemlidir. Yılın belirli dönemlerinde tercih edilen pardösüler en çok kış aylarında kullanılır. Bileğe kadar uzanan modelleri, yumuşak dokuları ve hava akışını engelleyen özellikleriyle her kadının gardırobunda bulunması gereken pardösülerin kaliteli olması, ileri ki yıllarda da kullanılmasına olanak sağlar. Kış aylarında kullanılıp kaldırdığınız pardösülerin bir sonraki açışınızda tüylenmiş ve yıpranmış olmasını istemiyorsanız bazı hususlara dikkat etmeniz gereklidir.

 

 Kaldırmadan Önce Kuru Temizleme

 

Pardösüleri kaldırmadan önce mutlaka kuru temizlemeye göndermeniz gereklidir. Yaz aylarında genellikle yatak altlarına veya dolapların kullanılmayan bölümlerine kaldırılan pardösüler güvelerin en çok sevdiği giyecekler arasındadır. Kumaş yiyen diğer böceklerin saldırılarına karşı pardösünüzü korumak için mutlaka kaldırmadan öncesi temizletmeniz gereklidir.

 

 Tesettür pardesü modelinizi boyutuna uygun bir şekilde paketlemenin yaz boyunca sağlam durmasına yardımcı olacaktır. Kuru temizlemeye giden pardösünüz, size paketli olarak verileceğinden mevcuttaki paketi hiç açmadan kaldırmanız uygun bir seçenek olabilir. Pardösünüzü kuru temizlemeye vermek istemiyorsanız vakumlu paketleme seçeneği sayesinde hava almasını engelleyebilirsiniz. Çok uygun fiyatlarla satılan vakumlu hurçları elektrik süpürgesi yardımıyla havasını aldıktan sonra hem yerden hem de temizlikten tasarruf edebilirsiniz.

 

 Kaldırdığınız Alana Sabun Koyun

 

Büyüklerin, giysilerini kaldırdıkları alana sabun ve naftalin koymaları güzel kokmaları için değildir. Bu ürünler güve gibi haşerelerin giysilerden uzak durmasını sağlar. Tesettür pardesü modelinizin sağlam kalmasını istiyorsanız mutlaka kaldırdığınız alana sabun veya naftalin koymalısınız. Bu sayede pardösünüz ilk günkü sağlamlıkta kalabilir.

 

 Ne Yaparsanız Yapın Pardösünüz Yine de Tüyleniyor Mu?

 

Pardösünüz aldığınız tüm önlemlere rağmen tüyleniyorsa evinizdeki malzemelerde çözüm üretebilirsiniz. Jilet bıçağıyla naif hareketlerle pardösü üzerinde biriken tüyleri alabilirsiniz. Tüy alma makineleri piyasada uygun fiyata mevcut olsa da satın almak istemeyenler için diğer seçenek de koli bandıdır. Koli bandı sayesinde pardösünün üzerinde bulunan tüyleri toplayabilirsiniz.

 

Ekstra para ödemeden pardösünüzün canlı kalmasına yardımcı olmak için doğru saklanması ve saklama koşullarının sağlıklı olması gereklidir. Kışı sizi soğuklardan koruyan pardösünüzü kızınıza veya sevdiğiniz birine hediye etme zamanı geldiğinde yıpranmamış olması hem iki tarafı da mutlu edecektir.

 

Tesettür Pardösüler Ve Pardösü Modelleri

tesettür pardesüTesettür tarzını benimsemiş kadınların beğenisine sunulan yeni sezon pardösüler bu sezon da yenilenip mağazalarda yerlerini almaya çoktan başlamıştır. Tesettürde vazgeçilmez dış kıyafetler arasında yer alan pardösüler her tarza uygun çeşitli modellerde üretilebilmektedir. Böylece tesettür pardesü modelleri sayesinde kadınlar her ortama uyum sağlamakta zorluk çekmemektedir. Sonbahar ve kış aylarında havadan etkilenmemek ve iddialı görüntüyü bozmamak adına tesettürde pardesüler genç yaşlı her yaştaki kadınlara hitap etmektedir.

 

 Tesettür Pardesülerde Günlük Modellerin Tercih Edilmesi

 

Kadınların günlük yaşamda istedikleri önemli şeyler rahatlık ve şıklık olmaktadır. Ancak bilinen klişe olan rahatlık ile şıklık ters orantılıdır sözü pardesüler için geçerli olmamaktadır. Çünkü tesettür pardesü modelleri şık ya da sade ve her durumda göz alıcı olmaktadır. Çünkü pardesüler genellikle ayak bileklerine kadar uzanan, uzun kollu ve soğuk mevsimlerde tercih edilen üst giysilerdir.

 

Son zamanlarda üretilen şık ve göz alıcı kumaşlardaki pardesüler kadınlar tarafından feracelerden daha fazla tercih edilmektedir. Dolayısıyla pardesüler tesettür parçaları arasında en çok tercih edilen kıyafetlerdir.

 

 Tesettür Pardesülerde Çeşitli Tasarımlar

 

Pardesüler gün geçtikçe farklı tarzlarda üretilmeye başlanmıştır. Cepli ya da cepsiz, uzun, diz kapağına kadar uzanan, desenli kumaş veya işlemeli ince detaylarla süslenmiş birinci sınıf kalitede üretilmektedirler. Özellikle orta yaş kadınların tercih ettiği modeller genellikle düz, uzun ve sade olmaktadır. Genç kadınlar ise daha gösterişli ve detaylı modeller tercih etmektedirler. Dolayısıyla pardesü modelleri modayla yakından ilgili olan her kadının beklentisini karşılamayı başarmaktadır.

 

 Şık Tesettür Pardesü Modelleri

 

Klasik veya spor olarak da tasarlanan pardesüler göz alıcı renklerle vitrinleri süslemektedirler. Bu sezon toprak renklerinin yanı sıra gri, toprak ve bordo renkleri ön plana çıkmaktadır. Modern ve fermuar detaylarıyla süslenen pardesüler şimdiden ilgi odağı olmayı başarmışlardır.

 

Kadınlar özellikle şık ve özel gecelerde katıldıkları davetlerde pardesülerle tüm gözleri üzerlerinde toplamayı başarmaktadırlar. Dolayısıyla sonuç olarak pardesüler her durumda tercih edilebilen ve modası eskimeyen en özel tesettür kıyafetleri arasındadır. Bu sezon da tesettür modasında pardesü satışlarında artış olacağı net bir şekilde görülmektedir.

Tesettür pardesü modelleri için: https://www.modaselvim.com/pardesu

 

Kışlık Tesettür Pardesü Modelleri

tesettür pardesüHavaların soğuması ile birlikte, kış modasının dış giyim için tasarlanmış modellerini sokaklarda görmeye başladık. Soğuk havanın kendini iyice hissettirmesiyle birlikte dış giyimde kumaşlar daha da kalınlaşmaya başladı ve pardesü tercihleri daha sık olarak karşımıza çıkmaya başladı.

 

Kalın ve orta kalın kumaş seçenekleri, sade renkli, ekose desenli, çiçek figürlü birbirinden şık tasarlanan pardesü modellerinde özellikle tesettür giyim tarzına uygun oldukça şık modeller bu senin kış modasında oldukça dikkat çekeceğe benziyor.

 

 Pardesü Modellerinde Kış Modası

 

Bu yıl şık, modern kesimli, özellikle bağlantı noktalarında geometrik desenli, farklı farklı tarzlarda çok güzel tesettür pardesü modelleri, moda renkleri bütünleşerek görsel bir şıklık sergilemekte.

 

Dikkat çeken modeller arasında pardesü fermuarlarının ve düğmelerinin, pardesünün yan bölümünde yer alması ile tasarlanmış modern tasarımlar gelmektedir. Kot kumaşı, keten, kaşmir, kalın ve yünlü modellerde kullanılan kalın kumaşlar sizi kışın soğuk etkilerinden korurken, tasarımlardaki ayrıntılarıyla oldukça şık ve zarif görünmemizi sağlamaktadır.

 

Geçen kış modasındaki gibi bu yılın kış modasında da bordo renkli, mor renkli, haki ve yeşil renkli, parlement renkli pardesü tonları şık tasarımlarıyla diğer pardesü modellerinden daha çok öne çıkmaktadır. Bunun yanı sıra açık renklli tesettür pardesü modellerinde, koyu renklerde tasarlanmış olan şık aksesuarlar, müthiş bir uyum sağlamakta ve fark yaratmak isteyen bayanlar için tercih edilmektedir.

 

 Bu Senenin Farklı Modelleri

 

Bu senenin modellerinde dikkat çeken diğer detaylara gelince, boydan düğmeli, yandan cepli, genelde belden ipli, çoğunlukla büyük yakalı pastel renklerde modeller dikkat çekmekte. Bunun dışında oldukça şık tasarlanmış kemerli ve daha küçük yakalı spor modeller, genç kesim tarafından tercih edilmektedir. Ayrıca kot kumaşlı, boydan çift ve büyük düğmeli modeller genç kesimin tercihleri arasında yer almaktadır.

 

Düğmeli modeller dışında, boydan fermuarlı ve kemerli, yakasında kürk aksesuarlı ve kemerli modeller oldukça şık bir görünüm sağlamakta ve sık tercih edilen modeller arasında yer almaktadır. Fark yaratmak isteyen bayanlar için tasarlanmış, yan cepleri fermuarlı, sol üstte yine fermuarlı tek cepli, boydan düğmeli ve kürk aksesuarlı, göğüs ve kol bölümleri şık desenler ile süslenmiş modeller her yaştan kesime hitap etmektedir.

 

Tesettür Pardesü Modelleri

tesettür pardesüTesettür dış giyimin en çok tercih edilen ürünlerinden birisi de pardesülerdir. Tesettür pardesü modelleri içerisinde birçok model ve zengin renk seçenekleri bulunmaktadır. Tesettür padesüler kumaşına, boyuna ve modeline göre çeşitli gruplara ayrılmaktadır. Tesettür pardesülerin diz boyuna kadar olan modelleri olduğu gibi bunun yanı sıra ayak bileğine kadar uzun olan pardesü modelleri de mevcuttur. Tesettür pardesü modelleri yazlık, kışlık ve mevsimlik olarak gruplara ayrılmaktadır.

 

Kış mevsimi için keçe, kadife ve kaşe gibi kumaşlardan üretilen pardesü modelleri ideal olurken, mevsimsel olarak keten kumaşları tercih edilmelidir. İnce pamuklu yakmayan kumaş türleri ile üretilen tesettür pardesü modelleri daha çok yaz mevsimi için kullanıma uygundur. Tesettür pardesü modelleri çoğunlukla tek renk olsa da birden fazla rengin bir modelde kullanıldığı pardesülerde mevcuttur. Kış mevsimi için tasarlanan tesettür kabanlarda daha çok koyu renk tonları kullanılırken, yaz aylarında üretilen pardesülerde ise daha çok açık renk tonları kullanılmaktadır.

 

 Tesettür Pardesü Alırken Nelere Dikkat Edilmelidir?

 

Tesettür pardesü satın alacağınız zaman ilk önce kullancağınız mevsime göre tercih yapmalısınız. Yazın giyeceğiniz pardesülerde ince kumaş ve açık renkler, kışın giyeceğiniz pardesülerde ise, kalın ve koyu renkler tercih etmelisiniz. Bunun yanı sıra tesettür pardesü alırken beden ölçülerinize dikkat etmeniz gerekir. Vücut hatlarınızı aşırı belli eden ve sizi rahatsız eden kalıplardan uzak durmalı, bedeninize tam uyumlu olan tesettür pardesü modelleri tercih edilmelidir. Tesettür pardesü modellerinde kaliteli kumaş tercih edilmelidir. Kaliteli kumaşlar sayesinde hem pardesüler üzerinizde daha şık duracaktır hem de uzun süre deform olmadan kullanmanıza imkan sağlayacaktır. Günlük hayatta kullanmak için alacağınız tesettür pardesülerde daha salaş modeller ve daha rahat kumaşlar tercih edilmelidir.

Tesettür pardesüler için: https://www.modaselvim.com/pardesu

Kışlık Tesettür Pardesü Modelleri

 

Kışlık tesettür pardesü modelleri her sezon değişiklik göstermektedir. 2018-2019 yılı sonbahar-kış yeni sezon tesettür pardesülerde Mevlana modeller çok fazla ilgi görmektedir. Renklerde ise taba, somon, hardal sarısı, mürdüm ve pudra gibi renkler daha çok ön planda tutulmuştur. Yazlık tesettür pardesülerde uzun modeller olduğu gibi diz kapağına kadar olan pardesü modelleri de mevcuttur.

Tesettür Pardesü Modasında Dikkat Çeken Modeller

tesettür pardesüKapalı giyim tarzını benimsemiş ve tesettür giyim modasını takip eden kadınların en çok kullandığı ve en popüler ürünlerden biri şüphesiz tesettür pardesü modelleridir. Genel olarak, pardesü söz konusu olduğu zaman kadınların aklına kışın giyilen modeller gelse de, aslında kullanıldığı alan bununla sınırlı değildir.

 

Tesettür giysilerinin vazgeçilmez bir parçası olarak, pardesü modelleri ünlü markaların tasarımları ile kapalı bayanların hizmetine sunulmaktadır. Kadınların aradağı her renk ve modelde tesettürün, zengin giyim koleksiyonundan çeşitli pardesü modellerine ulaşmak mümkündür. Yaz modelleri rahat, ince, şık ve canlı renklerden oluşan kumaşlar ile kaplanırken; kış modellerinde kullanılan ve mont vazifesi de gören yumuşak, kalın ve sıcak tutan kumaşlar pardesü modellerini dört mevsim kullanmaya olanak tanımaktadır.

 

 Tesettür Giyimde Pardesü Modasının Yeri Nedir?

 

Tesettür giyim tarzını benimsemiş kadınlar için hem kışın hem de baharda giyip dışarı çıkabilecekleri çoık şık ve kullanışlı ürünlerdir. Özellikle evden çıkarken yaşanan hazırlık evresindeki zamandan tasarruf etmek amacı ile daha pratik ve kolay kullanılan bu pardesü modelleri oldukça kullanışlı kıyafetlerdir. Ayrıca, tesettür giyim ürünlerinde büyük bir yere sahip olan tesettür pardesü modelleri farklı renkleri ve modelleri sayesinde günlük giyim amacı ile rahat bir şekilde kullanmak mümkündür.

 

 En Şık Tesettür Pardesü Modelleri Nelerdir?

 

Örneğin leopar modelleri ile her zaman daha şık ve modern bir görünüme sahip olmak mümkündür. Bu modellerde, kumaş türüne göre, yaz veya kış olmak üzere çeşitli pardesü modelleri temin edip kullanmak mümkündür. Son derece şık tasarımlara ve parçalara sahip olan bu ürünlerle gerek iş hayatında gerekse sosyal hayatta tarz sahibi olup fark yaratmak mümkün olacaktır.

 

İnce kumaş türleri ve kalın kumaş türlerini de kapsayan, her markanın kendi benzersiz pardesü koleksiyonlarının her birinin farklı renk ve tasarım seçeneklerine sahip olduğunu görmek mümkündür, Bu nedenle kapalı giyimi benimsemiş kadınlar, tüm bu çeşitliliğin içerisinde hayallerindeki tesettür pardesü modellerini seçip istedikleri tarzı ve şıklığı yakalayabilirler. Zevkle giyilen bu modelleri tercih ederek kapalı giyim modasına farklı bir hava katmak ve zerafeti yakalamak mümkündür.

 

Pardesü Modelleri İle Pardesü Kombini Nasıl Yapılır

tesettür pardesüTesettürlü bayanların günlük yaşamda çok sık kullandıkları tesettür giyim ürünleri arasında pardesü modelleri de yer almaktadır. Her mevsim kullanılabilen ve kadınların şık görünmesine yardımcı pardesü modelleri sürekli yeni tasarımlar ile buluşmaktadırlar. Pardesüler farklı renk ve modellerde olan ayaklara kadar uzanan, kollu giyim ürünleri olarak da bilinmektedir.

 

 Kış Ve Yaz Aylarının Vazgeçilmes Ürünü Pardesü

 

Tasarım olarak farklı modellerde üretilen bu ürünler aynı zamanda sezona göre farklı kumaşlardan üretilmektedir. Kış ayaları için üretilen tesettür pardesü modellerine bakıldığında daha soft ve mat renkler dikkat çekmektedir. Aynı zamanda kış ayalarının soğuk havasından korunabilmek adına kalın model kumaşlardan üretilen pardesüler kış aylarında da vazgeçilmez olmaktadırlar. Bunun yanı sıra yaz aylarına özel üretilen pardesü modellerinde daha ince yapılı terlemeyi önleyen kumaşlar kullanılmaktadır. Aynı zamanda yaz aylarının ve baharın sıcak renkleri tesettür pardesü modelleri ile sıklıkla birleşmektedir.

 

 Tesettür Giyim Ürünü Pardesü Modelleri

 

Pardesülerin modelleri incelendiğinde cepli, dantelli, klasik tarzda, spor tarzda ürünler dikkat çekmektedir. Pardesü modası o kadar geniş bir yelpazesi olan bir giyim sektörü olmasının yanı sıra bu geniş ürün yelpazesi nedeniyle tesettürlü kadınlar yer yer kararsızlıklar yaşamaktadırlar. Düşünüldüğünde tesettür giyim ürünleri arasında pardesüler özel aynı zamanda önemli bir yere sahip olmaktadır. Bu önemli giyim ürününün kombin yapılması da bir o kadar önemli bir hususu oluşturmaktadır.

 

 Tesettür Giyim Pardesü Nasıl Doğru Kombin Yapılır

 

Pardesüler genellikle pantolon veya etekler ile kombin yapılmaktadır. Hangisi ile kombin yapılırsa yapılsın renk uyumları oldukça önemli olacaktır. Renk uyumuna dikkat ettiğiniz takdirde bir nevi şıklığı yakalamayı başaracaksınız. Ayrıca etek veya pantolon paçalarının pardesü parçasının altından görünmesi oldukça kötü bir görüntü yaratacaktır. Pardesü altından sarkan bir görüntü hiç de hoş olmayacaktır. Görüntü kirliliği yaratmamak adına pardesü ürününün uzunluğuna dikkat etmelisiniz. Gözü yoran renk ve desenler her zaman kaçış noktanız olmalıdır. Çünkü böylesine desenli ve yorucu ürünler sizlerin de yorgun görünmesine neden olacaktır. Kendinizi iyi hissetmek ve şık görünebilmek için doğru tercihler ile kombin yapmak gerektiğini unutmayın.

En Çok Satın Alınan Tesettür Pardesü Modelleri

tesettür pardesüİnternet üzerinde son günlerde yoğun bir şekilde satın alınan birçok tesettür pardesü modeli vardır. Kadınların sevdiği pardesü modelleri en çok satın alınan kıyafetler arasındadır. Kesinlikle sizin de bir göz atmak isteyeceğiniz ve internet üzerinde bulunan birçok tesettür pardesü modeli mevcut olmakla birlikte kısa bir süreliğine indirim fırsatları da bulunmaktadır. Çok yönden avantajlı olan tesettür pardesü modelleri internet üzerinde şu anda yüksek ilgi görmektedir. Çeşitli kumaş türlerinden tasarlanıp imal edilen tesettür pardesü modellerini aşağıdaki bilgiler sayesinde öğrenebilirsiniz.

 

  1. Lacivert Renkli Tesettür Pardesü Modeli

 

Neredeyse yarı yarıya bir indirim fırsatı bulunan bu lacivert renkli tesettür pardesü modeli kadınların en çok satın aldığı kıyafetlerden biridir. Çok güzel duran şık lacivert rengi ile bu tesettür pardesü modeline sizde bayılabilirsiniz. İnternet üzerinde bitmek üzere olan lacivert renkli tesettür pardesü modelini kaçırmadan satın almalısınız.

 

  1. Kırmızı Renkli Kısa Tesettür Pardesü Modeli

 

Müthiş tasarımı ve kaliteli kumaşı sayesinde internet üzerinden en çok satılan tesettür pardesü modellerinden biri olan kırmızı renkli kısa pardesü modeli şu an rekor kırmaya hızla devam etmektedir. Sizin de kesinlikle beğeneceğiniz bu tesettür pardesü modelini hemen internet üzerinden inceleyebilirsiniz.

 

  1. Mor Renkli Ve Yünlü Tesettür Pardesü Modeli

 

Çok avantajlı indirim kampanyası ve şık duran tasarımı ile mor renkli ve yünlü tesettür pardesü modeli en çok satılan kıyafetler arasında kendine yer edinmeyi başarıyor. Yünlü yapısı ile bu tesettür pardesü modelini soğuk havalarda giyebilirsiniz. Mor rengi ile kadınların ilgisini çekmeyi başaran bu tesettür pardesü modeline internet üzerinden ulaşabilirsiniz.

 

  1. Fermuarlı Spor Tesettür Pardesü Modeli

 

Daha çok genç kızların tercih ettiği fermuarlı spor tesettür pardesü modeli kesinlikle çok şık durmaktadır. İnternet üzerinden baktığınızda gerçekten çok güzel bir tasarımı bulunan bu tesettür pardesü son günlerde en çok satılan kıyafetlerden olmayı kesinlikle başarmıştır.

 

  1. Düğmeli Tesettür Pardesü Modeli

 

Üzerinde çok güzel düğmeleri olan ve kaliteli kumaştan üretilen düğmeli tesettür pardesü modeli kesinlikle indirim fırsatı ile çok avantajlı olmayı başarıyor. İnternet üzerinde çok fazla renk seçeneği olmak üzere bulabileceğiniz düğmeli tesettür pardesü modeli kesinlikle önerilmektedir.

1 2