Tesettür Pardesü Modelleri

tesettür pardesüTesettür dış giyimin en çok tercih edilen ürünlerinden birisi de pardesülerdir. Tesettür pardesü modelleri içerisinde birçok model ve zengin renk seçenekleri bulunmaktadır. Tesettür padesüler kumaşına, boyuna ve modeline göre çeşitli gruplara ayrılmaktadır. Tesettür pardesülerin diz boyuna kadar olan modelleri olduğu gibi bunun yanı sıra ayak bileğine kadar uzun olan pardesü modelleri de mevcuttur. Tesettür pardesü modelleri yazlık, kışlık ve mevsimlik olarak gruplara ayrılmaktadır.

 

Kış mevsimi için keçe, kadife ve kaşe gibi kumaşlardan üretilen pardesü modelleri ideal olurken, mevsimsel olarak keten kumaşları tercih edilmelidir. İnce pamuklu yakmayan kumaş türleri ile üretilen tesettür pardesü modelleri daha çok yaz mevsimi için kullanıma uygundur. Tesettür pardesü modelleri çoğunlukla tek renk olsa da birden fazla rengin bir modelde kullanıldığı pardesülerde mevcuttur. Kış mevsimi için tasarlanan tesettür kabanlarda daha çok koyu renk tonları kullanılırken, yaz aylarında üretilen pardesülerde ise daha çok açık renk tonları kullanılmaktadır.

 

 Tesettür Pardesü Alırken Nelere Dikkat Edilmelidir?

 

Tesettür pardesü satın alacağınız zaman ilk önce kullancağınız mevsime göre tercih yapmalısınız. Yazın giyeceğiniz pardesülerde ince kumaş ve açık renkler, kışın giyeceğiniz pardesülerde ise, kalın ve koyu renkler tercih etmelisiniz. Bunun yanı sıra tesettür pardesü alırken beden ölçülerinize dikkat etmeniz gerekir. Vücut hatlarınızı aşırı belli eden ve sizi rahatsız eden kalıplardan uzak durmalı, bedeninize tam uyumlu olan tesettür pardesü modelleri tercih edilmelidir. Tesettür pardesü modellerinde kaliteli kumaş tercih edilmelidir. Kaliteli kumaşlar sayesinde hem pardesüler üzerinizde daha şık duracaktır hem de uzun süre deform olmadan kullanmanıza imkan sağlayacaktır. Günlük hayatta kullanmak için alacağınız tesettür pardesülerde daha salaş modeller ve daha rahat kumaşlar tercih edilmelidir.

Tesettür pardesüler için: https://www.modaselvim.com/pardesu

Kışlık Tesettür Pardesü Modelleri

 

Kışlık tesettür pardesü modelleri her sezon değişiklik göstermektedir. 2018-2019 yılı sonbahar-kış yeni sezon tesettür pardesülerde Mevlana modeller çok fazla ilgi görmektedir. Renklerde ise taba, somon, hardal sarısı, mürdüm ve pudra gibi renkler daha çok ön planda tutulmuştur. Yazlık tesettür pardesülerde uzun modeller olduğu gibi diz kapağına kadar olan pardesü modelleri de mevcuttur.

Bir cevap yazın