Tesettür Modasındaki Trendler Nelerdir?

Tesettür giyim tercih eden kadınların en büyük sorunsallarından bir tanesi modaya uygun kıyafetler bulamamasıdır. Genel kabul görmüş kaban ve montlar artık modanın gerisinde kalıyor. Kaban ve mont dendiğinde tesettür giyime de uygun pek çok ürünün bulunduğu Moda Selvim, her geçen gün ürün yelpazesini biraz daha genişletiyor. Üstelik bu ürünlerin hepsi modaya uygun ve trend çizgiler ile bezeli.

 

 Estetik Kemer Detayları

 

Kabanların belki de en şık detayları kemer detaylarıdır. Çünkü kabanlarda kullanılan kemerler, hem belin daha ince görünmesini hem de daha modern bir görüntü oluşmasını sağlar. Tesettür kaban dendiğinde akla ilk gelmenin gururunu yaşayan Moda Selvim, en yeni kemer ayrıntıları ile hazırlanmış kaban seçeneklerini sunuyor. Hemen her beden aralığına uygun kaban ve montları ile yüz binlerce kadının modaya uygun giyinmesini sağlıyor.

 

 Kolay Kullanım Fermuar Ayrıntıları

 

Tesettür kabanlar genellik bilek boyuna kadar uzandığı için kullanımı kolay olmalıdır. Sitede yer alan kabanlar, kullanım kolaylığı da düşünülerek hazırlanmıştır. Boydan fermuar ayrıntıları sayesinde kadınlar hem kolaylıkla kabanlarını giyebiliyor hem de şık bir görüntü oluşturabiliyor. Ayrıca fermuar yerine düğme tercihe edenler de unutulmamış. Yine boydan düğme detayları ile kabanlar sadeleştirilip modaya uygun hale getirilmiş. Hatta bazı tesettür kaban modelleri yan ve göğüs kısımlarında oluşturulan cep detayları daha spor bir şıklık isteyenlere özel hazırlanmış.

 

 En Trend Renkler Kabanlarda

 

Gri, haki, bordo ve ekose renkler bu yılın gözde renklerinden. Üstelik kabanlardaki kürk ayrıntılara bu yıl da yer veriliyor. Tesettür kaban ve giyime öncülük eden Moda Selvim, yılın en gözde renkleri ile ürünlerini oluşturmuş. Ayrıca yalnızca beğendiği rengin zarifliği içinde olmak isteyenlere özel gizli düğme ve gizli fermuar detaylarına da yer verilmiş.

 

Kapüşonunuz Sizi Koruyacak

 

Kaban dendiğinde her türlü yağıştan koruyacak bir giysi gelir akıllara. Moda Selvim’de yer alan kabanlara da kapüşonlar uygulanıyor. Hem şık, hem rahat, hem de korunaklı bu kabanlar, her türlü pantolon ve etek üzerine alınabiliyor. Ayrıca kapüşonların seyyar hale getirilmesi ürünün daha rahat temizlenmesini ve yağış olmayan havalarda da giyilmesini sağlıyor. Bu kapüşonlar çıkarılıp, bu tesettür kaban elbise üzerine alınarak daha klasik bir görüntü elde etmek de mümkün.

 

Bir cevap yazın