Tesettür Modasında Elbiselerin Yeri

Elbiseler tesettür giyimde büyük bir yer kaplar. Hem özel günlerde hem de günlük olarak tercih edilebilecek tesettür elbise modelleri, kullanım açısından da oldukça rahattır. Yeni sezon tesettür elbise modelleri arasında yer alan renkler, soft ve doğal bir şıklık isteyenlere özel seçildi. Moda Selvim firması da bu renklere uygun onlarca ürün çeşidi oluşturdu. Bu yıl tesettür giyimde elbiseler daha çok tercih edilecek ve çok daha modern bir akım oluşacak.

 

 İnci Detaylar Göz Önünde

 

İncinin sıkça kıyafetlerde kullanılması tesettür modasını da harekete geçirdi. Yeni sezon tesettür elbise modellerinde de sıkça incili ayrıntılara yer veriliyor. Moda Selvim sitesindeki birbirinden güzel ve şık tesettür elbiselerin genellikle kol ya da yaka detaylarında inciler kullanılmış. İncilerin elbiseler ile aynı renkte kullanılması hem daha sade hem de daha şık bir görüntü oluşturmuş. Sitede yer alan birbirinden güzel onlarca elbise modelinin içinde sade şıklıktan yana olanlar da unutulmamış. Geniş kol detaylar ve fiyonk kemer ayrıntılar yine elbiselerde yer verilen kısımlardan bazıları.

 

 Mint ve Lila Modasına Uygun

 

2017 yılında patlama yaşayan mint ve pembe renkler, 2018 yılında da etkilerini sürdürüyor. Moda Selvim’de yer alan yeni sezon tesettür elbise modellerinde bu iki renge sıkça yer verilmiş. Üstelik klasik modanın en güzel detayı olan nakış işlemeler bu ve farklı renklerdeki elbiseler üzerinde de yer alıyor. Bu elbiseler düğün, nişan, doğum günü gibi organizasyonlarda rahatlıkla kullanılabilir. Üstelik şıklığı ile göz dolduran bu elbiselerin lacivert, mavi, kırmızı, bordo, kiremit, siyah ve pudra renkleri de mevcut.

 

 Prenses Kollar ve Kolyeli Modeller

 

Bir elbiseyi gösteren en güzel ayrıntı aksesuardır. Ancak elbiseye uygun aksesuar bulmak da oldukça zordur. Moda Selvim sitesi ziyaretçilerini bu yükten kurtarıyor. Yeni sezon tesettür elbise modellerinin bazılarında kolye ayrıntıları yer alıyor. Bu salaş ve şık kolyeler elbisenin şıklığını tamamlamak için oluşturulmuş. Ayrıca sezonun en moda kol modellerinden olan prenses kollar bu elbiselere de uygulanmış. Hem şık bir görüntü oluşturmak, hem modaya uygun giyinmek hem de rahat hareket etmek için sezonun en klas elbiseleri burada.

 

Bir cevap yazın