Tesettür Kıyafetlerde Aksesuar Kullanımı

tesettür abiyeNe yapmak istediğinizi bilmiyorsanız, moda dergileri ve online satış siteleri size stil ve görünüş hakkında bazı fikirler verecektir. Beğendiğiniz tesettür abiye kıyafetleri gözlemleyin ve onların yaptıkları gibi aynı tür ayakkabı ve aksesuarları bulmaya çalışın. Tabii ki tarzınıza ve bedeninize uygun olanları.

 

 Aksesuarların Nasıl Uyduklarına Dikkat Edin

 

Hangi renkler ve dokular birlikte iyi uyum sağlıyor veya tesettür abiye kıyafetinizle ve ten renginizle hangileri daha iyi eşleşiyor gibi kriterlere dikkat edin. Çoğu dergi ve blog, bu aksesuarları nereden alabileceğinizi söyleyecektir. Aynı zamanda online satış sitelerinde bunları rahatlıkla bulabilirsiniz.

 

 İndirimleri ve Kampanyaları Takip Edin

 

Aksesuarlar, kıyafetinizi renklendirmek ve bütçenizi sarmadan şık olmak için idealdir objelerdir. Beğendiğiniz bir aksesuarı tespit ederseniz, indirimlerden yararlanabilir ya da tesettür abiye kıyafetinizin yanında sürpriz promosyonunuz olabilir. Çok orijinal aksesuarlara büyük paralar harcamak yerine, temel aksesuarları arayıp bularak daha çok seçeneğe sahip olabilirsiniz.

 

 Klasik Parçalar Alın

 

Belirli bir aksesuarı almaya karar verdiğinizde, en iyi kaliteyi elde etmek için daha fazla harcama yapmaktan çekinmeyin. Örneğin, bir altın kolye ve pırlanta yüzük kesinlikle size çok fazla hizmet edecektir, bu nedenle zamanla hasar görmeyecek bir kalite model seçin. Bir aksesuara nasıl karar vereceğinizi bilmiyorsanız, kendinize şu soruları sorun: Bu zamansız bir klasik aksesuar mı? Bu aksesuar genellikle giydiğim kıyafetlerle uyumlu mu? Değerli ve kaliteli mi, yoksa bilinen bir marka olduğu için mi pahalı?

 

 Cildinize Uygun Aksesuarları Seçin

 

Cildiniz, saçınız ve gözleriniz için doğru renkleri seçerseniz, aksesuarlarınız değerinizi artıracaktır. Mat cildiniz varsa, sıcak renkler size tam olarak uyacaktır. Daha açık bir ten için yumuşak renkleri ve gümüşü tercih edin. Cildinizin rengini ayarlamak için, bileklerinizden birinin üzerinde bir gümüş bileklik ve diğerinde altın bir bileklik koyarak yüzünüze yaklaştırın. Cildiniz için hangi metal size göre daha güzel durduğuna bakın. Cildiniz koyu ise, o zaman altın bileklik olur. Daha açık ise, o zaman gümüş olan olacaktır. Aksesuarlar sadece cildi değil, aynı zamanda kıyafeti de kapatabilir veya açabilir. Bu yüzden aksesuarların gücünü iyi kullanmak gerekir.

 

Bir cevap yazın