Tesettür Günlük Elbise

Moda Selvim internet sitesi üzerinden mevsime uygun tesettür günlük elbise modellerine ulaşabilirsiniz. Her renk ve modelde herkesin zevkine uygun elbise modellerine uygun fiyatlı olarak ulaşmak mümkündür. Özellikle tek parça olması rahatlık açısından günlük kullanım ile de uyumludur. Bunun yanı sıra abiye elbiseler de oldukça dikkatli çekici modellere sahiptir.

Tesettür Elbiseler

Tesettür giyimde günlük, spor, şık, abiye ya da düz elbise modellerine kolay bir şekilde ulaşılabilir. Tek parça olması elbiseler için kurtarıcı olmaları açısından ilgi çekicidir. Yaz aylarında keten elbiseler dikkat çekerek kış aylarında ise kadife elbiseler dikkat çekmektedir. Düz renk elbiselerin yanı sıra canlı desenlerde tesettür elbiseleri de mevcuttur. Elbise kategorisi altında her renk ve her kumaş tipinde elbise bularak kurtarıcı parçaları dolabınıza ekleyebilirsiniz. 

Tesettür Günlük Elbise

Tesettür günlük elbise modelleri genelde düz renkte ve penye kumaşta olur. Günlük giyimde rahatlık ön plana çıkan bir özellik olduğu için penye en fazla tercih edilen kumaş türüdür. Bunun yanı sıra günlük yaşantısında şık bir görüntü elde etmek isteyen kişilerin de viskoz ya da keten kumaşlara bakması gerekir.

Filtreleme seçeneğinden istediğiniz renk ve kumaş türünü seçerek bu elbiselere göz atabilirsiniz. Özellikle tesettür günlük elbise modellerini aksesuarlar ile tamamlamak da mümkündür. Uygun renk bir eşarp ve çanta ile de elbise kombinini tamamlayabilirsiniz. Spor bir görüntü elde edilebildiği gibi günlük elbise modelleri ile şık bir görüntüye de sahip olunabilir.

Tesettür Abiye Elbise Modelleri

Yaz aylarında davetlerin de artması ile tesettür giyim için abiye elbise modelleri de oldukça fazla satış görür. Özellikle açık renk modellerin yanı sıra fırfırlı ve abartılı modeller de dikkat çeker. Düğün ve nişan davetlerinin vazgeçilmez parçaları olan abiye elbiseler her renkte ve her zevke uygun olarak üretilmiş ve satışa sunulmuştur. Beden seçeneklerinin de fazla olması sayesinde her vücut tipi için kolay bir şekilde abiye elbise seçerek satın almak mümkündür. Yaz aylarında en fazla tercih edilen abiye elbise kumaşı ise ipek, payetli, saten ya da şifon olarak karşımıza çıkar.

Bir cevap yazın