Tesettür Giyimin Yeni Trendi Ferace Modelleri

Tesettür giyimde moda ve yeni trendler dendiğinde akla ilk gelen hiç şüphesiz ki ferace modelleridir. Son zamanlarda tesettür giyime verilen önem ve yapılan yenilikler ferace modellerinin ortaya çıkmasını sağlamıştır. Oldukça geniş çeşitliliğe sahip olan bu dış giyim ürünleri hem yazlık hem de kışlık olmak üzere mevsimsel olarak dizayn edilmektedir.

 Yaz sezonu için ince kumaşlardan tasarlanan feraceler terletme yapmadığı gibi hanımlara oldukça modern ve estetik bir imaj kazandırır. Kışlık ferace modellerinde ise aynı modernizmi yakalayarak soğuk havalardan korunabilirsiniz. Muhafazakar giyim tarzına birebir uyum göstererek tasarlanan ferace modelleri, kadınların hareket özgürlüğünü kısıtlamaz. Her yaşa ve bedene göre zengin renk ve desen çeşitliliğine sahip olan feraceler pek çok kadın tarafından tercih edilmektedir.

 Feracelerde Kaliteli Kumaşlar

 Ferace modellerinde rahat bir kullanım için mevsimi göz önünde bulundurmalısınız. Özellikle yaz aylarında terlemeyi önleyen, serin tutacak alternatif kumaşları tercih etmelisiniz. Pamuklu ferace nefes alabilen özelliği sayesinde sizi serin tutacak ve terlemenizi engelleyecektir. Ayrıca yumuşak dokusu sayesinde konforlu bir gün geçirmenizi de sağlayacaktır.

 Ferace modelleri genellikle pamuklu, vikoz, krep, ipek, yün ya da polyester kumaşlardan üretilmektedir. Pamuklu kumaşların yanı sıra krep kumaşlar yaz mevsiminin gereksinimlerini karşılayacaktır. Bu kumaşın gramajı arttırıldığında soğuk havalar için de ideal bir seçim haline gelecektir. Soğuk kış günlerinde ise deri, kadife ya da yünlü kumaşlar tercih edebilirsiniz.

 Feracelerde Renk ve Model Çeşitliliği

 Ferace modelleri renklendirme açısından oldukça kullanışlıdır. Bu yüzden pek çok renk seçeneği bulunmaktadır. Bu seçenekleri değerlendirerek kombinlerinizle uyumu yakalayabilirsiniz. Uzun gömlekler, tunikler, elbiseler gibi pek çok tesettür giyim ürünü feracelerle kullanılabilmektedir. Söz konusu modeller olduğunda tercihinize göre ister dar ister bol kesim bir ferace kullanabilirsiniz.

 Spor, klasik, vintage, casual, retro ve daha pek çok giyim tarzına uygun ferace modelleri bulabilirsiniz. Fermuarlı, düğmeli, kapüşonlu, tüy yaka, kemer ya da cepli gibi detaylar eklenmiş modeller hem ihtiyaçlarınıza cevap verir hem de hoş bir görünüm elde etmenizi sağlar. Tesettür giyim trendleri arasında yer alan ferace modellerine mutlaka gardırobunuzda yer vermelisiniz.

Bir cevap yazın