Tesettür Giyimde Yeni Tasarımları

Tulum her bayanın tercihleri arasında yer almaktadır. Asil ve zarif duruşuyla bayanlar hem gündelik yaşamda hem de özel davet ve organizasyonlarla rahatlıkla kullanabilmektedirler. Farklı model ve renklerde son trend tesettür tulum tasarımlarını merak ediyorsanız Moda Selvim’de yer alan kreasyonları inceleyebilirsiniz.

 

Tesettür Tulumda Moda Olan Renkler Nelerdir?

 

Her sene üretilen çeşit çeşit renklerde kumaşlarla tasarlanan kıyafetler modaya yön vermektedir. Sokak modası da bundan nasibini alarak moda olan renklerde kıyafetleri bayanların üstünde görmek mümkün. Bu sene tesettür tulum modasında kullanılan renkler arasında, her daim yer alan siyah, mürdüm, son iki senedir moda olan haki yeşil, bordo, saks mavisi, kahverengi, tarçın, pudra ve mint yeşili yer almaktadır.

 

Tesettür Tulum Kıyafetleri Nasıl Kombinleyebiliriz?

 

Tulum kıyafetleri aslında çok kolay diyebiliriz. İş sadece ayakkabı ve eşarp seçimini doğru yapmaya kalıyor. Tesettür giyimi tercih eden bayanlar, tesettür tulum tercih ettikleri zaman dikkat etmeleri gereken nokta; başlarına takacakları eşarbın rengi tulumla aynı renkte olmamasıdır. Ayakkabıyla aynı tonlarda eşarp seçerek kombin yapabilirler. Ayakkabı olarak da stiletto, dolgu topuk ayakkabı tercih edilebilir. Tulumu giyecekleri ortama göre altına spor ayakkabı da giyerek spor şıklık yakalayabilmeleri mümkün. Çanta olacak spor bir çanta ya da valiz çanta taktıkları zaman tam bir uyum yakalamış olacaklardır. Eğer giyeceğiniz tulum jile modelindeyse içine gömlek veya badi giyerek kıyafeti tamamlayabilirsiniz.

 

Tesettür Tulumda Son Trend Modeller Nelerdir?

 

Tesettür tulumda tasarımlar kısıtlı diye düşünüyorsanız, tabularınızı yıkacak yeni tesettür tulum modelleri konusunda sizlere tavsiyede bulunabiliriz. En farklı modeller arasında hırkalı tesettür tulum yer alırken, belden kuşaklı, önden düğmeli, göğüs kısmı cep detaylı, varaklı, pul detaylı, prenses kol, yeni moda olan balon kol, çiçek payetli tulum tasarımları kreasyonlarda seçenekler arasında yer almaktadır.

 

Özel Davetlerde Giyilebilecek Tesettür Tulum Tasarımları Nelerdir?

 

Özel davet, organizasyon, düğün, nişan ve mezuniyet törenlerinde tesettür tulum modellerinde size uygun en şık modeli bulabilmeniz mümkün. Özellikle pul ve payet işlemeli, varaklı tesettür tulumları düğün, nişan gibi özel gecelerde giyebilirsiniz. Prenses ve balon kol tasarımlı tesettür tulum modellerini mezuniyet, davet ve iş yaşamınızda rahatlıkla giyebilirsiniz.

 

Bir cevap yazın