Tesettür Giyimde Tunik Tercihi Nasıl Olmalıdır?

tesettür tunikGün geçtikçe gelişen tesettür modasıyla birlikte, tesettür modasını benimsemiş bayanların konuya olan ilgisi daha da arttı. Bayanların tesettür modasına ilgilerinin artmasıyla birlikte tesettür giyim markalarında da gözle görülür bir artış meydana geldi. Birbirinden farklı ve birbirinden iddialı tesettür giyim markaları her yıl yeni çıkardıkları modelleri bayanların beğenisine sunmaya devam ediyor. Karşılıklı yaşanan bu etkileşim sonucunda tesettürlü bayanlarda sıkıntı çekmeden rahatlıkla farklı giyim modellerine ulaşım sağlayabiliyor.

 

 Tesettürlü bayanlar en çok neyi giymeyi tercih ediyor?

 

Tesettür giyim tarzını benimsemiş bayanlar genellikle kullanışlı ve şık olmasından dolayı tesettür tunik giymeyi tercih ediyor. Özellikle son zamanlarda bayanlar tarafından oldukça sıklıkla tercih edilen tesettür tunik modelleri yaz aylarında bayanların rahat etmesini sağlıyor. Kaplar, trenç kotlar, pardesüler tesettürlü hanımların dış kıyafet olarak tercih edebileceği ürünler arasında yer almasına rağmen yaz aylarında tesettür tunik bayanların vazgeçilmez kıyafeti oluyor. Gömlek olarak da kullanımı tercih edilen tunikler özel gün ve gecelerde de bayanlar tarafından sıklıkla tercih edilen tesettür kıyafetleri arasında yer alıyor.

 

 Tunikleri nasıl kombinlemeliyim?

 

Tesettür tunik modelleri dar paça pantolonlarla ve pantolon eteklerle kombinlendiğinde hanımların üzerinde oldukça şık duruyor. Ayrıca tercihe göre normal etekle birlikte de tunikler oldukça kullanışlı olabiliyor. Günlük kullanımlarda da kot tunikler bayanlara hem şıklık katıyor hemde rahatlık sağlıyor. Bayanların tunik tercihleri de göz önünde bulundurulduğunda kot tuniklerin oldukça revaçta olduğunu söylemek mümkün.

 

Yaz aylarının bunaltıcı sıcak günlerinde ise renk tercihi oldukça önemli. Yaz ve kış ayları arasındaki renk tonu seçme konusuna herkes hakim. Yazın sıcağından korunmak ve yaza uygun bir şıklık elde etmek için beyaz, ekru, sarı, mint yeşili vb. renler tercih edilebilir. Özel gecelerde şık görünmek ve rahat etmek isteyen bayanlar ise saten kumaşların kullanıldığı kırmızı, fuşya, somon rengindeki tunikleri tercih edebilirler. Tabi bu söylediklerimizle birlikte tesettür giyimin en dikkat çekici parçası olan eşarbı da unutmamak lazım. Tercih edilen tuniğin rengine uyum sağlayacak bir eşarp tercih edilmeli. Kusursuz şıklığa ulaşmak isteyen tesettürlü bayanlar giydikleri kıyafetin duruşuna uygun eşarbı tercih etme konusunda oldukça titiz davranmalıdır.

 

Bir cevap yazın