Tesettür Giyimde Tunik İle Nasıl Kombin Yapılmalıdır?

tesettür tunikTesettür giyimde her yaştan kadının kullandığı tesettür tunik ile doğru kombin yapmak için birçok detaya dikkat edilmelidir. Vücut yapısına uygun tuniklerin tercih edilmesi bu detayların ilk sırasında yer almaktadır. Bunun dışında tuniklerle kullanılacak pantolon model ve renklerin tercihi oldukça önem taşımaktadır. Kombin yapımında doğru model ve renk seçimi kişiye istediği şıklığı sunacaktır. Renk tercihinde birbirini sert şekilde kesen geçişler yaratan renkler yerine, daha yumuşak geçişler sağlayan renklerin bir arada tercih edilmesi estetik bir görüntü sağlayacaktır.

 

 Tesettür Giyimde En Çok Tercih Edilen Tunikler

 

Model olarak düşünüldüğünde tamamen kişiselleşen model tercihi söz konusudur. Kişilerin zevkleri doğrultusunda seçilen kıyafet ve renk seçimi kişiye göre değişkenlik göstermektedir. Son dönemlerin ilk tercihleri arasında yer alan elbise boyutlarından biraz kısa, fakat bilinen tunik modellerinden biraz daha uzun tunikler yer almaktadır. Tesettür tunik modelleri birçok değişik ve şık tasarımlar sunmaktadır. Pantolonlar ile oldukça şık ve tarz kombinler oluşturulabilen tunikler tercihler arasında ilk sıralarda yer almaktadır.

 

 Her Mevsimin Vazgeçilmezi Tunikler

 

Mevsimi olmayan bir şıklığın temsilcisi olan gömlek tunikler birçok kesim ve renkte karşımıza çıkmakta. Sokak tarzına yön veren gömlek tunikler dilenirse topuklu ayakkabılar ile giyilerek şık bir görüntü yakalanabilir. Bunun yanında spor ayakkabılar ile kombin edildiklerinde günlük şıklık yaratılabilir.

 

Kısaca açıklanacak olursa, farklı model ve çeşitliliğe sahip tesettür tunik, bu yıl da tesettürlü kadınlar için önemli bir yere sahip olacak gibi görünüyor. Farklı yer ve zamana uygun olacak şekilde kombin edilebilen tunikler bu yıl pastel tonlar, sweatshirt kesimler ve gömlek modelleri ile ön planda olmaya devam edecek. Son olarak unutulmaması gereken önemli bir ayrıntı da şudur ki, tunik seçiminde uygun parçaların bir araya getirilip kombin edilmesi oldukça önemlidir. Bunun yanında renk ve aksesuar seçimi de kombin oluşturulmasında bütünlük sağlayıcı etkenlerdir. Doğru kolye ve kemerler spor kombinleri şıklaştırabileceği gibi aynı zamanda bir bütünlük ve uyum sağlamaktadır. Bunun yanında pantolonları hareketli tuniklerle bir araya getirip kullanarak hem şık hem de stil bir görüntü yakalanabilir.

Bir cevap yazın