Tesettür giyimde triko tunik kombinleri nasıl yapılmalı?

Tesettür giyimde triko tunik kombinleri nasıl yapılmalı? Size sunacağımız kombin önerilerinden tarzınıza yakıştırdığınızı seçebilirsiniz? Sonbahar ve kış sezonu resmi olarak açılışını yaptı. Bu hareketli ve ılgın mevsimler bizlerin de giyim sitiline hareketli ve ılgın bir görünüm getiriyor. Kışlık kıyafetleri sandıktan çıkarma vakti. Fakat yeni sezonun alışveriş keyfini de kaçırmak olmaz. Yeni sezon, trendler ve alışveriş sizi bekliyor. Online alışverişin merkezi Moda Selvim en yeni tasarım ve ürünleri ile kapılarını siz değerli müşterilerine sonuna kadar açtı. Tek yapmanız gereken, incelemek ve karar vermek. Moda Selvim’in en yeni ürünleri ile Tesettür giyimde triko tunik kombinleri nasıl yapılmalı? Hep birlikte inceleyip, kararlaştırıp, öğrenelim.

Triko kombinler ne tarz pantolonlar ile yapılmalı?  

İlk olarak pantolon tercihinizi benimsediğiniz stile göre yapabilirsiniz. Kimi kot pantolonlar ile kombin yapmaktan hoşlanır, kimi hanım ise kumaş pantolonları tercih eder. Sizin tarzınıza hangisi uygun? Genç kızlar  “Tesettür giyimde triko tunik kombinleri nasıl yapılmalı?” sorusuna genelde triko tunik altına tayt kesim kot pantolonlar ile yaptıkları kombinler ile cevap veriyor. Peki, sizin cevabınız nedir? Bol kesim kot pantolonlar ile de hem zarif hem de sportif bir kombin yapabilirsiniz.  Kumaş bilek boy, dar paça pantolonlar ile de trikoların güzel kombin yapıldığını görüyoruz. Sonbaharın renkleri ile desen ve çeşide sahip triko tunikler Moda Selvimin en yeni renkli kumaş pantolonları ile de şık kombin yapılabilirler. Beyaz gabardin kumaştan üretilen dar paça pantolonlar da trikolar ile en fazla tercih edilen modellerden. Beyaz kumşa pantolonlar ile de hem zarif ve hem de dikkat çekici bir kombin yapmanız mümkün. Genç kızlara hitap eden bu kombinler, kumaş pantolon alternatifi ile tüm bayanların ilgisini çekiyor. Özellikle orta yaşlardaki hanımlara uygun kombin olmayı da başarıyor.

– Spor kombinleriniz için spor şal çeşitleri 

Tesettür giyimde triko tunik kombinleri nasıl yapılmalı? Sorusu kadar triko kombinlerde ne tarz örtüler tercih edilmeli? Özellikle de spor giyime hitap eden triko tunik modelleri üzerine hangi şal modelleri uygun olur? Size önerimiz keten kumaş şal modelleri olacaktır. Birçok renk çeşidine Moda Selvim online sitesinden ulaşabilirsiniz. Ekose şıklığı ile de triko kombinlerinizi tamamlayabilirsiniz. Sınırsız renk yelpazesi ile ekose şıklığı sizi bekliyor. Tesettür giyimde triko tunik kombinleri nasıl yapılmalı? Sorusuna eklenecek bir diğer soru ise kombinimizi hangi ayakkabı ile tamamlayabiliriz? Elbette spor konsepte sahip bir stil yine spor ayakkabı ile bütünlenebilmek ister. Özellikle beyaz spor ayakkabılar stilinizi tamama erdirebilirsiniz. Fakat farklılık isterseniz o zaman size pump modeller ile bir kombin öneririm. Kadife yüzeye sahip naif bir çift babet de ihtiyacınızı giderebilir. Tercih sizin stilinize kalmış tamamen.

Online giyim alışverişlerinizde www.modaselvim.com adresini tercih etmelisiniz. Hem güvenli alışveriş için ve hem de avantajlı fiyat içerikleri için. Sınırsız keyif ile alışveriş yapabilmek adına sizi online adresimize bekliyoruz.

 

 

 

 

Bir cevap yazın