Tesettür Elbise Modasının Kalbi Burada Atıyor

tesettür elbiseTesettür modası gün geçtikçe zenginleşiyor ve Moda Selvim yılın moda çizgilerine sahip yüzlerce elbise modeliyle tesettür giyiminde şıklıktan ödün vermeyen bayanların daima ilk tercihi oluyor. Şıklığınıza şıklık katacak tesettür elbise modellerinden bahsetmeden önce tesettür nedir ne değildir biraz ona değinelim istedik. Arapça’dan dilimize kazandırılmış olan “tesettür” kelimesi en basit anlatımıyla bayanların kapalı bir biçimde giyinmesini ifade eder. Ama burada dikkat edilmesi gereken nokta tenimizi gelişigüzel örtünmek değil, dinimize uygun biçimde kapanırken vücut hatlarımızın belirgin olmasını da engellemeye çalışmaktır. Bu nedenle tesettür modasının her aşamasında vücuda yapışmayan, hatları göstermeyen kumaşlar, kesimler ve kalıplar kullanılmaktadır.

 

Tesettür elbise modellerindeki yaratıcı kombinler ile günün her saatinde şık ve zarif görünmeyi başarabilirsiniz. Düz ya da zigzag desenlere sahip siyah beyaz elbise modelleri hem her ortamda rahatlıkla giyilebilir hem de gayet modern bir duruş sergiler. Zaten şık görünmek isteyen her tesettürlü bayanın gardırobunda asaleti simgeleyen siyah ve beyaz renklerde birden fazla elbise olmalıdır. Krep şifon kumaştan imal edilen renkli ve desenli elbiseler özellikle bahar ve yaz ayları için oldukça şık seçimler olacaktır. Poliviskon kumaşlar, varaklı dantel modeller ise abiye tesettür elbise modellerinde çok beğenilenler arasında yer almaktadır.

 

Tesettür elbise siteleri arasında hatırı sayılır bir yere sahip olan Moda Selvim’de konfeksiyon ürünlerinin yanı sıra özel tasarım elbise önerilerine de yer verilmiştir. Farklı olmayı seven, kendine özgü bir tasarımla şıklığını çevresine göstermek isteyen bayanlar özel günlerde, davetlerde tasarım elbiselerle kendini çok daha iyi ifade edebilir. Özel tasarım elbiseleri biraz daha pahalı buluyor ve bütçenizi aşacağını düşünüyorsanız hazır elbiselerde yapacağınız ufak tefek değişikliklerle de kendinize özel bir çizgi yakalayabilirsiniz.

 

Bir cevap yazın